Jump to content

free77air

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by free77air

  1. Τελικα καθε τραγουδι εχει κατι να μας πει.Ολος αυτος ο πονος,ολη αυτη η δυστυχια καποια στιγμη φευγουν και μενει μια γλυκια γευση απο ολα αυτα, ομως αργει πολυ να ερθει αυτη η στιγμη.Πρεπει να ερθει κατι καινουργιο στη ζωη σου για να πεις οτι εχεις ξεφυγει τελειως απο την παλια κατασταση και αμα αργησει να ερθει τι κανεις μενεις και αναπολεις τα παλια?Ορισμενες φορες ειναι πολυ δυσκολο να ξεχασεις.
  2. Οι λογοι που θα με κρατουσαν μακρυα απο το μερος που ονειρευομαι να παω δεν ειναι οικονομικοι σιγουρα αμα ηθελα τροπο θα εβρισκα..αλλα το θεμα ειναι αλλο πως αλλαζεις ζωη απο την μια στιγμη στην αλλη?Αποχωριζεσαι ετσι ευκολα το μερος που ολες σου οι αναμνησεις ειναι εκει? και ολα αυτα που θελεις ειναι εκει?Εκτος βεβαια αν το μερος στο οποιο βρισκεσαι σε εχει απογοητευσει τοσο που θελεις να αφησεις πισω σου τα παντα και να ζησεις το καινουργιο ονειρο.
  3. Παντα στο τελος καταληγουν ολα να ειναι μια γλυκια αναμνηση...αλλα μετα απο ποσο καιρο??Σε αλλους κραταει λιγο σε αλλους πολυ,σε αλλους ισως περισσοτερο απο το κανονικο,αλλα ποσο ειναι το κανονικο?Και το μεγαλυτερο ερωτημα απο ολα γιατι η αγαπη πρεπει να ποναει τοσο και να αφηνει παντα τα σημαδια της?
  4. Ξερω ποσο ασχημο ειναι να παιζεις με την καρδια του αλλου καποτε εκαναν το ιδιο και με μενα,οταν ομως καταλαβα οτι κανω αυτο για το οποιο ειχα κατηγορησει καποιον αλλο με μισησα αλλα εβαλα γρηγορα ενα τελος, ενα τελος σωστο ετσι οπως ηθελα να γινει και με μενα.Οσο για το αν ειμαστε πραγματικα ερωτευμενοι η απλα ετσι νομιζουμε η απαντηση ειναι μονο μια..οταν δεν αντεχεις να εισαι μακρυα απο τον αλλο το μυαλο σου ειναι κολλημενο μονιμως σε εκεινο το ατομο και ολα τα σχεδια σου και τα ονειρα σου ειναι γυρω απο αυτον, αναμφιβολα την εχεις πατησει.
  5. Υπαρχουν στιγμες που δεν θελω με τιποτα να αποχωριστω την Αθηνα γιατι το να μενω εδω μου προσφερει πολλα πραγματα και ανεσεις!Αλλες φορες ομως θελω να ξεφυφω τοσο πολυ απο την καθημερινοτητα και το μονο μερος που μου ερχεται παντα στο μυαλο ειναι η Φλωρινα!Δεν ειναι τιποτα το φανταχτερο αλλα ειναι το μερος που παντα με ηρεμουσε.Τωρα αν ειχα πολλες επιλογες θα τρελαινομουν στη κυριολεξια να ημουν καπου με απεραντες παραλιες και καυτο ηλιο!
  6. Ερωτας..αγαπη..δυο αισθηματα που ισως αργησεις να ανακαλυψεις,αλλα οταν βρεις την αγαπα και εδω μιλαμε για πραγματικη αγαπη νομιζεις πως βρισκεσαι σε αλλο κοσμο.Ημουν και γω καποτε ερωτευμενη παει λιγος καιρος απο τοτε,δυστυχως ομως εφαγα τα μουτρα μου.Ολα αυτα τα συναισθηματα υπηρχαν μονο απο μερους μου και αυτος ενω ελεγε πολλα πραγματα δεν τα πιστευε..εκεινη την εποχη δεν μπορουσα να τον καταλαβω τωρα ομως μπορω γιατι δυστυχως εκανα το ιδιο πραγμα.."επαιξα" με τα συναισθηματα καποιου και ηταν το χειρωτερο που μπορουσα να κανω.Μονο που εγω ειχα το θαρρος να αντιμετωπισω τα λαθη μου και να απολογηθω κατι που δεν εκαναν ποτε με μενα αφηνοντας με στο σκοταδι.
  7. Καταλαβα μια απ΄τα ιδια και συ...κατι αναλογο θα εχεις περασει και συ σε καποιο σταδιο της ζωης σου και γι'αυτο με καταλαβαινεις...απολυτα...
  8. Εμ εδω ειναι το θεμα...θα υπαξει ποτε δευτερη..??Πως θα μπορεσει καποιος που εχει νιωσει κατι τοσο δυνατο και ακομα ισως δεν το εχει ξεπερασει να παει μπροστα και να βρει κατι αλλο...????Ακομα και αυτο δεν θα πετυχει γιατι το μυαλο και η καρδια ειναι αλλου....Δεν λεω πως δεν εχω ζησει κατι αναλογο και απο την πλευρα μου τουλαχιστον ηταν 100% πραγματικα αισθηματα...Αλλα το τελος δυστυχως ποναει ακομα περισσοτερο και ειδικα οταν δεν το εχεις διαλεξει εσυ.......!!!!!!
  9. Αγαπη...Δεν ειναι τιποτα αλλο παρα μονο μια λεξη..Μια λεξη για να μπορουμε να εκφρασουμε αυτο το παραξενο αισθημα που νιωθουμε.Δεν εχουμε πως αλλιως να το εξηγησουμε...Υπαρχει σιγουρα...καπου αλλα πρεπει να ψαξεις πολυ!Θα βρεθει ποτε αραγε αυτη η πραγματικη ''αγαπη'' και να ειναι οπως ακριβως την περιγραφει ο mario_fit?????
  10. Αντε βρε καλη μας επιτυχια!!Και καλη επιτυχια στο μικρο μου μωρακι..............................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  11. Εμ ειδες που σου ειπα πως το θεμα ειναι για γελια...Αμα ειναι να καταντισουν ετσι και οι αντρες για να ειναι ωριμοι και λογικοι τι να το κανουμε...!!κριμα παντως το παλικαρι...τροπος του λεγειν παλικαρι...:p
  12. Οτι υπαρχουν υπαρχουν... το θεμα ειναι που εχουν παει και εχουν κρυφτει τα ατιμα...εγω το μονο ωριμο..οχι ωριμο λογικο αγορι που ξερω..δεν το λες και πολυ αγορι θα σε γελασω τι ειναι..αρα πρεπει να ψαξεις πολυ σε αυτην την κοινωνια..Ακομα και ο κολλητος μου τα ιδια χαλια ειναι..αλλα τ να τον κανω..??
  13. 1) Εκτός από το αγόρι, πρέπει και το κορίτσι να είναι ώριμο και να ξέρει τι θέλει... Στα 16 τους πόσα κορίτσια είναι έτσι;; 2)Ποίος σου είπε πως τα αγόρια άνω των 16 (ή άνω και των 20!) είναι απαραίτητα ώριμα;:p :p Πιστεψεμε πολλα κοριτσια ξερουν πολυ καλα τι θελουν και σε αυτην την ηλικια..και εχω οσα παραδειγματα θελεις..δεν ξερω ισως να ειναι η παρεα μου ετσι...και αυτοι που γνωριζω!Ισως να ειμαστε πολυ ''μικρες'' για καποια πραγματα που ζηταν ατομα μεγαλυτερης ηλικιας αλλα το ξερουν πολυ πιο νωρις πριν αποφασισουν να κανουν κατι..αν εχουν αλλες ελπιδες δεν φταιμε εμεις!!και δυστυχως το εμαθα πως και μεγακυτερα ατομα δεν ειναι ωριμα...αλλα δηλωνουν πως ειναι και αλλοι ειναι!
  14. Πριν λιγους μηνες ημουν τρελλα ερωτευμενη και δυστυχως ακομα ειμαι...Δεν λεω ειναι το πιο ωραιο αισθημα που εχω νιωσει ποτε..αλλα δυστυχως οταν τελειωνει ποναει πολυ περισσοτερο.Οσοι ειστε ερωτευμενοι κοιταξτε να κρατησει οσο περισσοτερο μπορει και μην χασετε αυτην την εικαιρια που εχετε!
  15. Ισως να ειναι και θεμα ψυχολογιας οπως λεει και ο billakosss...μονο που το συγκεκριμενο ατομο ηταν αψυχολογιτο...νομιζει οτι μπορει να παιζει με τους αλλους.Λυπαμαι πραγματικα για οτι εγινε!Αυτο ηταν και το τελευταιο..εμπιστοσυνη πλεον δεν υπαρχει.Αφου και αυτος ηταν ετσι..Ισως να ειμαι μικρη αλλα κανεις δεν καταλαβαινει πως και εμεις εχουμε αισθηματα...Πιο καλα ειναι μαλλον να περιμενουμε να περασουν μερικα χρονακια Τωρα το καταλαβα βλπετε...Γκρεμιστικαν ολα τα καστρα και οι ελπιδες. Και σε μενα να τα λες εχεις δικιο εγω πρωτη και καλυτερη κατακρινω τον εαυτο μου για οτι εκανα και λεω ωρες ωρες τι χαζομαρες ειναι αυτες που κανω 16 χρονων κοπελα..Αλλα ξερεις κατι ισως να μην το καταλαβαινεις αλλα αμα αισθανθεις κατι τοσο δυνατο για πρωτη φορα δεν το ξεχνας και ευκολα.Και κακα τα ψεμματα σε κατι τετοιες ηλικιες ερχοντε οι πρωτες αναποδιες!Και ουτε λεω πως περιμενω απο αυτη την ηλικια δεσμευσεις και χαζομαρες...ελεος αμα ελεγα κατι τετοιο θα ημουν πολυ χαζη..Το μονο που ζητησα ειναι να μου λενε την αληθεια και να μην με κοροιδευουν! Τιποτα αλλο
  16. Kala ennoeite pos eidika ta agoria ths hlikias mas den ta katalabaino alla kai oyte kathomai na asxolho!!mexri na orimasoun auta...tha perasei kairos...xronia aloklhra!den anaferomai kan se auta!kala kaneiw mhn prospasueis kan na ta katalabeis ta perissotra den ajizoyn kan! Το θεμα ειναι οτι την λαδια εγω την επαθα απο μεγαλυτερο ατομο και το κακο ειναι πως ηταν και πολυ καλος ηθοποιος...Δεν ειμαι κοριτσι που ζηταει σχεσεις και να καθομαι να σκεφτομαι τι θα γινει με τον εναν και με τον αλλον..!Δεν με νιαζει κατι τετοιο και τωρα πλεον βαρεθηκα!Δεν ξανα ασχολουμε.το ολο θεμα εγινε ετσι τυχεα.ουτε που το ειχα σκεφτει ποτε.και τωρα πληρωνω ενα μεγαλο λαθος! Κοιτα δεν λεω πως και γω δεν εχω φερθει αναλογα..αλλα ποτε δεν εδινα ελπιδες ποτε δεν εκανα τους αλλους να πιστεψουν κατι παραπανω και να νομιζουν αλλα!εγω οτι ηθελα το ελεγα και ελεγα παντα μεχρι που ειναι αυτα τα ατιμα τα ορια...Ισως τωρα να καταλαβαινω και γω πως ενιωθαν καποιοι που τους φερθηκα με αναλογο τροπο!Αλλα το θεμα ειναι αλλο εγω τους ελεγα την αληθεια απο την αρχη..εμενα ομως μου ειπαν χιλια δυο ψεμματα και φτασαμε στο σημειο που ειμαστε σημερα!
  17. Σχεσεις...Σε αυτον τον τομεα για αλλους τα πραγματα πανε καλυτερα για αλλους χειρωτερα..!!Μαλλον ειμαι στη δευτερη κατηγορια.Χωρις παρεξηγηση πραγματικα τα αγορια δεν τα καταλαβαινω!Αλλα λενε αλλα κανουν και αλλα εννοουν!!τι θελουν πια???Γιατι στους περισσοτερους αρεσει να παιζουν με τους αλλους να τους κανουν να δινουν ολα τα αισθηματα τους και στο τελος να τους πληγωνουν με το χειρωτερο τροπο??Και εμεις εχουμε αισθηματα!!παντα ζητουν κατι παραπανω κατι που μπορει να σου ειναι δυσκολο!Στα λογια καλοι ειναι και σε κανουν να τους πιστευεις και στο τελος λενε αντιο με την πλεον κλασσικη φραση ''να προσεχεις''.Και μετα ενω εσυ εχεις αγαπησει πραγματικα και τα εχεις δωσει ολα...εισαι μονη και δεν ξερεις απο που να πιαστεις!Και ενω αυτος σου ειπε τελος,μετα σου δινει ξανα ελπιδες..και λεει οτι κατι μπορει να γινει ...λες και ειμαστε του χεριου του!!και το χειρωτερο μενουμε να περιμενουμε ενω ξερουμε πως ειναι λαθος!!Τελικα αυτο σημαινει αγαπη πονος και τιποτα αλλο.
  18. Δεν ξερω τι λετε εσεις...εγω ενα ξερω αμα δυο ανθρωποι αγαπιουντε δεν παν να εχουν τελειως διαφορετικες αντιληψεις θα τα καταφερουν!!!το θεμα παντα ειναι αλλο στις σχεσεις...υπαρχουν αμοιβαια αισθηματα???ο ενα μπορει να δινει τα παντα ο αλλο ομως οχι..εκει το πραγμα ειναι τελειωμενη υποθεση..ποτε δεν πιστεψα οτι το να εχεις αλλη θρησκεια απο καποιον αλλο ειναι προβλημα...υπαρχουν αλλα...παντα...
  19. Μια απορια πως τα βγαζετε ολα αυτα?? να μου πειτε και εμενα...
  20. Φυσικα και δεν τρωω τιποτα οχι γιατι δεν το θελω...αλλα που να προλαβω!!! μεχρι να ξυπνησω..να σηκωθω.. να ετοιμαστω... παει δεν εχω χρονο πρεπει να φυγω για σχολειο..αλλα μικρο το κακο!
  21. Sorry μια απορια επειδη πρεπει να εχω χασει μερικα επεισοδια..το o.c παιζεται ακομα δεν ειχε σταματησει;;:worry: και αν συνεχιζεται που;;
  22. Εχω ακουσει πολλα τετοια πραγματα..ας πουμε ''ανεξηγητα''..Θελω να τα πιστεψω αλλα παντα καποιος βρισκεται και αλλαζει το ολο σκεπτικο μου...Εγω παλι πολλες φορες βλεπω καποια πραγματα ή καποιες σκηνες και εκεινη την στιγμη καταλαβαινω οτι αυτο το εχω ξανα δει..Εχω μιλησει για αυτο το θεμα με πολλα ατομα και πολλοι λενε οτι καποια απο αυτα τα πραγματα οταν κοιμομαστε τα ονειρευομαστε...εχουμε δηλ την ικανοτητα να προβλεψουμε καποια απο τα πραγματα που προκειτε να συμβουν...αλλα οι περισσοτεροι απο εμας τα ξεχναμε..υπαρχουν ομως καποια ατομα τα οποια θυμουντε με καθε λεπτομερια αυτα που ειδαν και πραγματι βλεπουν στην συνεχια να πραγματοποιουντε....:cry: :worry:
  23. Κοστιζουν καπου 75-80 ευρω.
  24. Εχετε παθει ολοι μια ψυχωση με αυτη την ταινια και λετε ολοι οτι δινει αρνητικα μηνυματα..και γω λεω αυτό: δινει τοσα αρνητικα μηνυματα οσο και οι αλλες ταινιες τρομου που εχουν βγει!!!! δεν εχω ακουσει να λετε τιποτα για αυτες παρα μονο να κατηγορητε τις ταινιες του χαρι ποτερ.Εχουν βγει και χειροτερα!!!
  25. Εμεις τα λεμε αλλα κανεις δεν τα ακουει...Εχω ακουσει του κοσμου τις χαζομαρες για αυτο το βιβλιο και δεν μπορω να καταλαβω το γιατι.... Οσο για τον κωδικα Da Vinci μην νομιζεις... ο συγκεκριμενος κυριος εχει ασχοληθει και εχει ασχοληθει αρκετα..... οχι που θα το αφηνε να του ξεφυγει!! Ολα στο ονομα της τηλεθεασης!!!!
×
×
  • Create New...