ταξιδιωτης22 Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 εν αναμονη για το blue coral edge,ξερει κανεις ποτε θα κυκλοφορησει? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 εν αναμονη για το blue coral edge,ξερει κανεις ποτε θα κυκλοφορησει? Θα δώσεις το δικό σου για το νέο χρώμα;;; Εσύ σε τι χρώμα το έχεις;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Το blue coral θα φαινοταν ωραιο αμα ηταν στις διαστασεις note 7,s6 edge plus!στο s7 edge το silver το κανει λιγο ποιο σπανιο! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Θα δώσεις το δικό σου για το νέο χρώμα;;; Εσύ σε τι χρώμα το έχεις;;; Εννοείται μαύρο. αλλά θα φύγει μόλις έρθει το blue. Το blue coral θα φαινοταν ωραιο αμα ηταν στις διαστασεις note 7,s6 edge plus!στο s7 edge το silver το κανει λιγο ποιο σπανιο! Μπα,μία χαρά θα είναι και στο edge. Το silver από την αλλη,δεν μου αρέσει καθόλου. λογικό πού είναι σπάνιο.δεν το τίμησαν και τόσοι. Οσοι γνωστοί μου το είδαν στο silver προτίμησαν το χρυσό η μαύρο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agid Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 To You.gr τι προελευσης τηλεφωνα πουλαει? Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 To You.gr τι προελευσης τηλεφωνα πουλαει? εγω που πηρα ενα j5 2016 ηταν πορτογαλικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Μου ηρθε απο eglobal το δικαρτο. Δεν ηταν σφραγισμενο ειχε κομμενη ταινια ασφαλειας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justapstar7 Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Μου ηρθε απο eglobal το δικαρτο. Δεν ηταν σφραγισμενο ειχε κομμενη ταινια ασφαλειας. Να υποθέσω επιστροφή άμεσα? Είχες επικοινωνία μαζί τους? Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70L μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Treat me like i treat you.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν ότι είναι καινούργιο απλά το ανοίξανε για να δούνε αν χρειάζεται ανταπτορας που μου βάλανε έξτρα. Το τσέκαρα για refurbished μέσω Samsung info+ και μου βγάζει ότι είναι καινούργιο. Προς το παρών δεν έχω κάποιο πρόβλημα με το κινητό, είναι άψογο οπότε θα το κρατήσω γιατί δε θέλω να μπλεξω Επίσης παλαιότερα το Samsung info έλεγε πόσες φορτώσεις έχουν γίνει τώρα δε λέει τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 To You.gr τι προελευσης τηλεφωνα πουλαει? S7 edge ιταλικό άσπρο τον Αύγουστο που το πήρε γνωστός μου από εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justapstar7 Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν ότι είναι καινούργιο απλά το ανοίξανε για να δούνε αν χρειάζεται ανταπτορας που μου βάλανε έξτρα. Το τσέκαρα για refurbished μέσω Samsung info+ και μου βγάζει ότι είναι καινούργιο. Προς το παρών δεν έχω κάποιο πρόβλημα με το κινητό, είναι άψογο οπότε θα το κρατήσω γιατί δε θέλω να μπλεξω Επίσης παλαιότερα το Samsung info έλεγε πόσες φορτώσεις έχουν γίνει τώρα δε λέει τιποτα Μεγειά σου τότε και να το χαρείς όσο πάει απροβλημάτιστα! Πόσες ημέρες έκανε να σου έρθει? Η εγγύηση αν θυμάμαι καλά είναι 12μηνη&αν ο μη γενετω συμβεί κάτι το στέλνεις σε αυτούς πάλι? Στάλθηκε από το PE-TL10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Treat me like i treat you.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Μεγειά σου τότε και να το χαρείς όσο πάει απροβλημάτιστα! Πόσες ημέρες έκανε να σου έρθει? Η εγγύηση αν θυμάμαι καλά είναι 12μηνη&αν ο μη γενετω συμβεί κάτι το στέλνεις σε αυτούς πάλι? Στάλθηκε από το PE-TL10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έκανε κάπου 12 μέρες. Η εγγύηση είναι 12μηνη .σε αυτούς το στέλνεις μέσα από μια φόρμα στο site τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drummer9n Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Το πλαίσιο και το media markt έχουν το s7 στα 500 + δώρο το VR. Έχει υπάρξει ποτέ πρόβλημα στην αγορά κινητού σε κάποιο απο τα δύο? Γιατί διαβάζω διάφορα τις τελευταίες δυο μέρες στο τόπικ. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AroundTheGalaxy Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Το δικό μου S7 είναι από το πλαίσιο, unbranded και Ευρωπαϊκό. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Προηγουμένους είχα ένα Galaxy Alpha από τον Γερμανό, και ήταν branded Cosmote. Εκτός και αν άλλαξε κάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drummer9n Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 (edited) Σ ευχαριστώ πολύ. Τι προσέχουμε σε αγορά είπαμε? Να είναι unbranded και ελέγχουμε το κουτί άν είναι καλά σφραγισμένο? Κάτι άλλο? IMEI έχουν όλα de facto μέσα (κοτσάνες μπορεί να ρωτάω :P ) ? Επίσης, απο ελληνικά καταστήματα τύπου πλάισιο είναι στάνταρ ελληνικές οι συσκευές ή μπα? Edited December 24, 2016 by Drummer9n Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Έχω το S7 edge Gold από πλαίσιο αγορασμένο τον Αύγουστο. Είναι ελληνικό unbranded. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Σ ευχαριστώ πολύ. Τι προσέχουμε σε αγορά είπαμε? Να είναι unbranded και ελέγχουμε το κουτί άν είναι καλά σφραγισμένο? Κάτι άλλο? IMEI έχουν όλα de facto μέσα (κοτσάνες μπορεί να ρωτάω :P ) ? Επίσης, απο ελληνικά καταστήματα τύπου πλάισιο είναι στάνταρ ελληνικές οι συσκευές ή μπα? φίλε μου τα ''ελληνικά'' έχουν αυτοκόλλητο στο πλάι που γράφει ''εισαγωγέας: samsung electronic EΛΛΑΣ'' κλπ.. οπότε αν το έχει αυτο ειναι 100% ελληνικής αντιπροσωπείας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_evo_9 Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Καλησπερα παιδια, χρονια πολλα και καλα χριστουγεννα!! Ενδιαφερομαι για αγορα του S7 απο καποιο σκρουτζομαγαζο και εννοειται να ειναι unbranded η συσκευη..!! Θα εχει καποια διαφορα απο οτι μια συσκευη απ τις μεγαλες αλυσιδες (plaisio, kotsovolos, κτλπ) και αν ναι ποια ειναι αυτη;; Σας ευχαριστω πολυ!! Καλες γιορτες σε ολους!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Καλησπερα παιδια, χρονια πολλα και καλα χριστουγεννα!! Ενδιαφερομαι για αγορα του S7 απο καποιο σκρουτζομαγαζο και εννοειται να ειναι unbranded η συσκευη..!! Θα εχει καποια διαφορα απο οτι μια συσκευη απ τις μεγαλες αλυσιδες (plaisio, kotsovolos, κτλπ) και αν ναι ποια ειναι αυτη;; Σας ευχαριστω πολυ!! Καλες γιορτες σε ολους!! :) καμμια, να ειναι ευρωπαικης ενωσης μονο και εισαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vzoun Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Εντυπωσεις απο phonegallery? Θελω το Gold και τα Kaiser που παιρνω παντα δεν το εχουν. Ευχαριστω παιδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drummer9n Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 καμμια, να ειναι ευρωπαικης ενωσης μονο και εισαι οκ. Να ρωτήσω και γώ γιατί το πλαίσιο το χει 50 ευρώ ακριβότερα. Η εγγύηση δέν έχει καμία διαφορά απο σκρουτζ? Αξίζει τα παραπάνω 50 ευρώ ή όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Αν έχει μόνο 50 ευρώ διαφορά παρτο από το Πλαίσιο καλύτερα. Απλά η γνώμη μου. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drummer9n Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Το Smarties τί λέει? Έχει αγοράσει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Να ρωτήσω και γώ γιατί το πλαίσιο το χει 50 ευρώ ακριβότερα. Η εγγύηση δέν έχει καμία διαφορά απο σκρουτζ? Αξίζει τα παραπάνω 50 ευρώ ή όχι? αν εχει doa και το σκρουτζομαγαζο δεν εχει διαφορα. ειδαλως παρτο απο το πλαισιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν ότι είναι καινούργιο απλά το ανοίξανε για να δούνε αν χρειάζεται ανταπτορας που μου βάλανε έξτρα. Το τσέκαρα για refurbished μέσω Samsung info+ και μου βγάζει ότι είναι καινούργιο. Προς το παρών δεν έχω κάποιο πρόβλημα με το κινητό, είναι άψογο οπότε θα το κρατήσω γιατί δε θέλω να μπλεξω Επίσης παλαιότερα το Samsung info έλεγε πόσες φορτώσεις έχουν γίνει τώρα δε λέει τιποτα Εγω το αγορασα απο κυπρο και ειχε δυο ταινιες, η μια ηταν κομμένη απο πριν και υπηρχε μια αλλη απο πανω που την καλυπτε... Λετε απλα να τα ελέγχουν λογω του νοτε7? Εκανα και εγω ελεγχο και λεει ειναι αυθεντικό.. Ημερομηνία κατασκευης ειναι 22/11/2016 Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts