alextrela Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Τσέκαρε Vodafone που το εχουν στα 499 ευρω(αν δεν εχει εξαντληθεί βέβαια) Sent from my iPad Air 2 Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 (edited) 499 είναι πολύ καλά πιστεύω. Λογικά από voda δεν θα είναι branded? Edit Μόλις είδα στο site τους ότι είναι μη διαθέσιμο Edited July 15, 2016 by venduza Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Για δοκίμασε αν εχεις χρόνο να πας σε κανα Athens Mall η στο Χαλάνδρι στο κεντρικό κατάστημα του στην έδρα τους μπας και εχει μείνει κάποιο κομμάτι διαθέσιμο. Λογικά και να εξαντληθεί επειδή ειναι καινούργια συσκευη 1 μηνος κυκλοφορία θα πρέπει να μπορούν να παραγγείλουν απο Huawei κομμάτια έτσι ώστε να κανεις μια κράτηση. Το σκεφτόμουν και εγώ αλλα μια οτι λογικά branded θα ειναι και 1-2 άλλοι παράγοντες εξίσου και έτσι δεν προχώρησα σε παραγγελία. Sent from my iPad Air 2 Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Για δοκίμασε αν εχεις χρόνο να πας σε κανα Athens Mall η στο Χαλάνδρι στο κεντρικό κατάστημα του στην έδρα τους μπας και εχει μείνει κάποιο κομμάτι διαθέσιμο. Λογικά και να εξαντληθεί επειδή ειναι καινούργια συσκευη 1 μηνος κυκλοφορία θα πρέπει να μπορούν να παραγγείλουν απο Huawei κομμάτια έτσι ώστε να κανεις μια κράτηση. Το σκεφτόμουν και εγώ αλλα μια οτι λογικά branded θα ειναι και 1-2 άλλοι παράγοντες εξίσου και έτσι δεν προχώρησα σε παραγγελία. Sent from my iPad Air 2 Και μένα με ξενιζει ότι είναι branded σε ότι αναφορά τις αναβαθμίσεις. Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 To δικο μου ειναι branded (Wind Ιταλιας). Μεχρι στιγμης εχει παρει 1 update στο EMUI... Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 19, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Το p9 plus συγκριτικα με oneplus 3 πως το βλέπεις; Το εχεις και το oneplus ; ΤΟ one plus υπερέχει ξεκάθαρα στο θέμα smoothness. Υπερέχει και στην κάμερα. Πιο γρήγορος αισθητήρας δαχτυλικού αποτυπώματος.και φανταστείτε ότι είχα εκπλαγεί με τον αισθητήρα του huawei. Μπαταρία κατώτερη στο one plus. Οθόνες,μικρή η διαφορά,πιο καθαρό λευκό το one plus. ΜΕ λίγα λόγια.one plus....... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 ΤΟ one plus υπερέχει ξεκάθαρα στο θέμα smoothness. Υπερέχει και στην κάμερα. Πιο γρήγορος αισθητήρας δαχτυλικού αποτυπώματος.και φανταστείτε ότι είχα εκπλαγεί με τον αισθητήρα του huawei. Μπαταρία κατώτερη στο one plus. Οθόνες,μικρή η διαφορά,πιο καθαρό λευκό το one plus. ΜΕ λίγα λόγια.one plus....... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σοβαρά μιλάς τώρα ;;;; Είναι πιο γρήγορο το δαχτυλικό αποτύπωμα ? Από όλα τα κινητά που έχω δοκιμάσει τα πιο γρήγορα ήταν το mate 8 kai p9 plus. Τώρα με κούφανες. Μόνο για την κάμερα που λες διατηρώ τις επιφυλάξεις μου γιατί του p9 plus ήταν πολύ καλή. Και στο smoothness που λες δεν μπορω να καταλάβω. Εγώ δεν είχα κανενα θεμα με το smooothness στο p9 plus. To ηχείο και το ακουστικό (ποιότητα κλήσης) ;; Ποιο είναι καλύτερο ; Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 http://www.armaoseshop.gr/e-shop.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=49892&category_id=88 Ξέρετε αν είναι αξιόπιστο το κατάστημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwerty_zkz Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Γνωρίζει κανείς αν η dual sim έκδοση του P9 plus πωλείται πουθενά? Παράθεση Galaxy Nexus 4.1.2 JB Galaxy Note 4 910F Asus Eee Pad Transformer TF101 with Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 20, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 http://www.armaoseshop.gr/e-shop.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=49892&category_id=88 Ξέρετε αν είναι αξιόπιστο το κατάστημα? Εχει αγοράσει αρκετός κόσμος χωρίς να αναφερθούν προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Από Vodafone στα 499 νομίζω είναι πολύ καλά, αλλά θα έχει κάποιο περιορισμό επειδή θα ναι branded? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sargio01 Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 (edited) Ξέρω απο τις lite πως είναι single sim, λογικά θα ισχύει το ίδιο και για το plus. (Αν σε συμφέρει η τιμή, μπορείς να κάνεις την αγορά και στη συνέχεια να το μετατρέψεις σε dual μέσω χειροκίνητης αλλαγής του firmware καθώς υποστηρίζεται δεύτερη sim απο το hardware...) Edited July 21, 2016 by sargio01 Παράθεση Ό,τι είμαστε, είναι αποτέλεσμα του πως σκεφτόμαστε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Δεν είμαι σίγουρος για αυτό που γράφεις. Νομίζω ότι έχει άλλο hw το απλό L09 από το L19; Sent from my OnePlus 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 (edited) Ξανά διαθέσιμο απο Vodafone στα 499 http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Huawei-P9-Plus#tabs-nav-0 Από Vodafone στα 499 νομίζω είναι πολύ καλά, αλλά θα έχει κάποιο περιορισμό επειδή θα ναι branded? :confused: Στο διπλανό νήμα με το απλό P9 αναφέρθηκε τρόπος για debrand. Τσέκαρε το. Sent from my iPad Air 2 Edited July 22, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Και εγω απο σήμερα κάτοχος της συσκευής! Πανεμορφο ειναι το ατιμο! Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Καμια εφαρμογη της vodafone στο δικο μου,και ουτε το σημα οταν ανοιγει.μαλλον unbranded. Εχω σκασει να βρω το double tap to wake στην οθονη και αν εχει την ρυθμιση για να εχω το συρταρι των εφαρμογων...ξερει καποιος? Καλοριζικο φιλε μου. Double tap δεν υπάρχει..για τις εφαρμογές δεν γνωριζω Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikele123 Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Καμια εφαρμογη της vodafone στο δικο μου,και ουτε το σημα οταν ανοιγει.μαλλον unbranded. Εχω σκασει να βρω το double tap to wake στην οθονη και αν εχει την ρυθμιση για να εχω το συρταρι των εφαρμογων...ξερει καποιος? Μεγεια !! Λογικα unbranded ειναι,γλιτωσες την σαβουρα της vodafone!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 (edited) Μια ερώτηση. Οταν μου έρχονται ειδοποιήσεις και τις διαβαζω κατεβαζοντας την μπαρα, ειναι δυσαναγνωστες διοτι ειναι σε μαυρα γράμματα ειναι και μαυρο το θεμα μου απο πισω οποτε καταλαβαίνετε. Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί αυτο χωρις να αλλαξω το θεμα μου? Edited July 27, 2016 by Johny-B Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Εχετε να μου προτείνετε καποιο tempered glass που να καλύπτει ολη την οθόνη ομως δηλ να ειναι 2.5d στις ακρες οπως ειναι και η οθονη. Εβαλα ενα απλο ισιο και οπως μπηκε βγηκε κατευθείαν..πολυ ασχημο και μεγαλα κενα απο τις ακρες. Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Τετοιο γυαλί ψαχνω με καμπυλη. Υπάρχουν καποια αλλα δεν τα εμπιστεύομαι ειναι η αλήθεια. Γι'αυτό ρωταω μηπως κάποιος απο εδω έχει βαλει καποιο παρομοιο με καλη εφαρμογή ομως. Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Εχετε να μου προτείνετε καποιο tempered glass που να καλύπτει ολη την οθόνη ομως δηλ να ειναι 2.5d στις ακρες οπως ειναι και η οθονη. Εβαλα ενα απλο ισιο και οπως μπηκε βγηκε κατευθείαν..πολυ ασχημο και μεγαλα κενα απο τις ακρες. Κάπου είδα ένα αλλά ηταν στα 60 ευρώ Κάτι αλλά με 15 ευρώ που είδα δεν είναι γιαλι αλλά πλαστικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Οχι ρε παιδια δεν αξιζει τοσα χρηματα για ενα tempered glass .στην ουσια ολα ειναι 9h hardness πλαστικα. Να ρωτησω εγω κατι....εχω κανα δυο fast chargers τα οποια στο lg g5 μου κανουν γρηγορη φορτιση..αλλα στο huawei p9 plus βλεπω γρηγορη φορτιση μονο με τον oem charger.μηπως επειδη εχει kirin και οχι qualcomm? 1. Έχει τσιπάκι ελέγχου όλα τα chargers της Huawei 2. Να μην είχαν δεν έχουν Qualcomm power management ic (silicon κάτι έχει,) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Λαθος. Το γυαλι που καλύπτει και τις ακρες ειναι 3d οχι 2.5 και ειναι ψιλοακριβουτσικα. Οσον αφορα το φορτιστή κ εγω δοκίμασα με εναν qc2 της HTC και δεν ειδα διαφορα. Μονο με τον γνησιο φορτιζει γρήγορα, περίπου 1.5 ωρα κανει. Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jipakos Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Καλησπέρα, ξέρει κάποιος αν μπορεί το l09 (έκδοση single sim) να γίνει dual..? Όπως γίνεται και με το p9lite?. Ευχαριστώ.... Α, το press touch που έχει, έχει χρησιμότητα σε άλλες εφαρμογές από Google play? Ξανά ευχαριστώ... Παράθεση http://www.texnikiekpaideysi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 (edited) Σήμερα για πρωτη φορα το ειχα με δεδομενα,παραλία σχεδον καθολου σκάλισμα μονο standby κυριως. Η μπαταρία του έπεφτε γρήγορα θα ελεγα(περισσοτερο απο το m8 μου) και μου πεταγε συνέχεια μυνημα για υψηλή κατανάλωση του chrome και messenger. Εντωμεταξύ με WiFi δεν συμβαίνει τίποτα τέτοιο,ειναι βραχος. Λεω να δοκιμασω να τις βαλω σε dose και να ξαναδοκιμασω. Περίεργο παντως. Ολα αυτα σε 4g παντα. Edited July 30, 2016 by venduza Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts