tzome Δημ. August 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2018 Εχει προσεξει κανεις μεγαλη καταναλωσει μπαταριας μετα το τελευταιο update(b504)????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. August 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2018 Εχει προσεξει κανεις μεγαλη καταναλωσει μπαταριας μετα το τελευταιο update(b504)????? Ναι εγω, αλλα ειχα και πριν, και ειμαι στο σερβις απο Παρασκευη με την αιτιολογια αυτη.Βεβαια εγω ειχα και υπερθερμανσεις.Θα ενημερωσω σχετικα... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. August 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2018 Ναι εγω, αλλα ειχα και πριν, και ειμαι στο σερβις απο Παρασκευη με την αιτιολογια αυτη.Βεβαια εγω ειχα και υπερθερμανσεις.Θα ενημερωσω σχετικα... Η συσκευή ζεσταίνεται αρκετά στο πίσω μέρος της και είναι καθαρά θερμοκρασία επεξεργαστή. Επειδή το έχω ανοίξει για να αλλάξω οθόνη είδα ότι έχει και θερμοαγώγιμη πάστα ανάμεσα επεξεργαστή και αλουμινένιου πίσω μέρους. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. August 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2018 Η συσκευή ζεσταίνεται αρκετά στο πίσω μέρος της και είναι καθαρά θερμοκρασία επεξεργαστή. Επειδή το έχω ανοίξει για να αλλάξω οθόνη είδα ότι έχει και θερμοαγώγιμη πάστα ανάμεσα επεξεργαστή και αλουμινένιου πίσω μέρους. Οκ,μονο που εμενα ζεσταινοτανε μπροστα στην οθονη...Ειδικα αν ειχα wifi ενεργο η μπαταρια επεφτε νερακι και η οθονη εκαιγε σε σημειο να μην μπορεις να την ακουμπησεις στο μαγουλο σου να απαντησεις κληση!! Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. August 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2018 (edited) Τη συσκευή την ζεσταίνουν αρκετά πράγματα και πίσω (πλάτη) και μπροστά (οθόνη) καθώς και από τα δύο σημεία επάγει θερμότητα. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι το φαινόμενο είναι εμφανέστερο σε όλους μας και μάλλον δε φταίει κάποιο update. κάμερες - αν τις έχετε ανοικτές ειδικά την διπλή ζεσταίνει πολύ ειδικά το καλοκαίρι. Είναι γνωστό το θέμα. Το χειμώνα δεν το καταλαβαίνουμε. οθόνη. Στον ήλιο πάει 100% φωτεινότητα ακόμα και στο αυτόματο και τότε ναι τα led της ζεσταίνουν αρκετά. (μειώστε φωτεινότητα και θα μειωθεί το θερμικό ίχνος) cpu intensive εφαρμογές, 4g κτλ.. Κλείστε καμια εφαρμογή και δεδομένα όταν δεν τα θέλετε.. Ειδικά αν έχετε "χαμηλό σήμα" το κινητό εκπέμπει με πιο πολλά watt και ναι ζεσταίνει και αυτό. Βάλτε σπίτι 2g που μπορεί να έχει 5 κεραίες αντί 4γ με μία κεραία. Και καλύτερα θα μιλάτε με καλό 2γ αντί πολύ ασθενές 4γ και για δεδομένα έχετε το wifi. θήκες που δεν αφήνουν να ψυχθεί όπως πρέπει το κινητό. Αυτο έχει σαν συνέπεια να ζεσταίνει πιο πολύ στην οθόνη (Αφού από κει φεύγει η θερμότητα) καιόταν το βγάζεις από αυτή να φαίνεται πολύ ζεστό. Υπάρχουν θήκες με τρύπες (σουρωτήρι) που έχουν πλεονέκτημα σε σχέση με τις κλειστές αλλά μη φανταστείς. Καλύτερα βέβαια για την θερμότητα εκτός θηκης αλλά να το κρατάτε γερά.. να το βγάζετε από τις θήκες και να μειώσετε την φωτεινότητα. Νομίζω θα φτιάξει πολύ η κατάσταση αλλιώς περιμένετε τα πρωτοβρόχια.. Ειδικά για την φόρτιση τώρα το καλοκαίρι έξω από την θήκη για να μην "ανάβει" η μπαταρία και ειδικά με την ταχυφόρτηση (το οποίο το να ζεσταίνεται μειώνει την αντοχή της μέχρι την χαλάει παντελώς). Edited August 5, 2018 by keysmith Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzome Δημ. August 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2018 Γνωριζει κανεις πως μπορουμε να μπουμε στο κρυφο μενου του κινητου ωστε να μπορεσω να κανω τεστ σε ολο το hardware του?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 Θέλω να συνδέσω otg θύρα στο κινητό. Πως μπορώ να το κάνω; Πρέπει να γίνω root; Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 Θέλω να συνδέσω otg θύρα στο κινητό. Πως μπορώ να το κάνω; Πρέπει να γίνω root; Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δηλαδή; Αν απλώς βάλεις αντάπτορα usb c σε θηλυκό usb a δουλεύει μια χαρά. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γνωριζει κανεις πως μπορουμε να μπουμε στο κρυφο μενου του κινητου ωστε να μπορεσω να κανω τεστ σε ολο το hardware του?????? m.youtube.com/watch?v=0vjeumZX-FQ Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Τελικα εφταιγε η μπαταρια για τη χαλια αυτονομια παιδια...Εγινε αλλαγη με καινουρια στο service Μιχαλακοπουλου,μεσα σε 1 ημερα,και η χρεωση ηταν 22ευρω,γιατι η μπαταρια καλυπτεται με 1 χρονο εγγυηση μου ειπαν.Ολα κομπλε τωρα,ουτε θερμοκρασιες ουτε τιποτα,σαν να πηρα καινουριο κινητο!! Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Μια χαρά λοιπόν με το δικό σου. Και εγώ για μπαταρία νόμιζα στο δικό μου αλλά τελικά αλλού ήταν το πρόβλημα. Νομίζω ήταν το καλύτερο αυτό, για να είσαι σίγουρος για το τι έφταιγε. Sent from my Huawei Mate 10 Pro. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alagon Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 Καλησπέρα σε όλους! Έχω κάνει κακή χρήση της μπαταρίας μου στο P9 αφήνοντας την να φορτίζει όλη τη νύχτα επί μήνες. Ως αποτέλεσμα ξεφορτίζει πολύ γρήγορα πλέον. Θα ήταν καλή ιδέα να αγόραζα αυτή τη μπαταρία; https://www.bestprice.gr/item/2154973527/huawei-hb366481ecw.html Και στη συνέχεια θα μπορέσω να την τοποθετήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 Καλησπέρα σε όλους! Έχω κάνει κακή χρήση της μπαταρίας μου στο P9 αφήνοντας την να φορτίζει όλη τη νύχτα επί μήνες. Ως αποτέλεσμα ξεφορτίζει πολύ γρήγορα πλέον. Θα ήταν καλή ιδέα να αγόραζα αυτή τη μπαταρία; https://www.bestprice.gr/item/2154973527/huawei-hb366481ecw.html Και στη συνέχεια θα μπορέσω να την τοποθετήσω;Αν είσαι εντός εγγύησης το καλύτερο είναι να το στείλεις στο επίσημο service στη Μιχαλακοπούλου. Θα πληρώσεις μόνο το κόστος της μπαταρίας και θα έχεις κανονικά εγγύηση. Αν είσαι εκτός εγγύησης κανείς ότι είναι πιο φθηνό. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alagon Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 Αν είσαι εντός εγγύησης το καλύτερο είναι να το στείλεις στο επίσημο service στη Μιχαλακοπούλου. Θα πληρώσεις μόνο το κόστος της μπαταρίας και θα έχεις κανονικά εγγύηση. Αν είσαι εκτός εγγύησης κανείς ότι είναι πιο φθηνό. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Αν δεν κανω λαθος οι εγγυησεις στις μπαταριες ειναι ενος ετους. Οποτε ειμαι εκτος! Οσον αφορα την τοποθετηση γνωριζεις αν ειναι απλή διαδικασία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 Η εγγύηση του κινητού.. Αν το ανοιξεις εσύ ή το πας αλλού για αλλαγή μπαταρίας, εγγύηση φινίτο. Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 Αν δεν κανω λαθος οι εγγυησεις στις μπαταριες ειναι ενος ετους. Οποτε ειμαι εκτος! Οσον αφορα την τοποθετηση γνωριζεις αν ειναι απλή διαδικασία;Αν έχεις εγγύηση κινητού που είναι 3 έτη, πληρώνεις μόνο το κόστος της μπαταρίας, δεν πληρώνεις εργατικά. Γύρω στα 15€ υπολόγιζε, αλλά πάρε τηλέφωνο να μάθεις ακριβώς το κόστος. Όπως αναφέρει και ο συμφοριτης, αν την αλλάξεις μόνος σου χάνεις την εγγύηση του κινητού. Αν δεν είσαι Αθήνα στο παίρνουν από το σπίτι σου και στο επιστρέφουν δωρεάν με courier. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 Καλησπέρα σε όλους! Έχω κάνει κακή χρήση της μπαταρίας μου στο P9 αφήνοντας την να φορτίζει όλη τη νύχτα επί μήνες. Ως αποτέλεσμα ξεφορτίζει πολύ γρήγορα πλέον. Θα ήταν καλή ιδέα να αγόραζα αυτή τη μπαταρία; https://www.bestprice.gr/item/2154973527/huawei-hb366481ecw.html Και στη συνέχεια θα μπορέσω να την τοποθετήσω; Έχω αγοράσει δύο από το δεύτερο κατάστημα warp.gr, υπόψιν ότι είναι οι γνήσιες. Αν πιάνουν τα χέρια σου η τοποθέτηση είναι εύκολη υπόθεση, η original είναι ΚΑΛΑ κολλημένη και επειδή είναι gel όταν πας να τη βγάλεις, για να αλλάξεις οθόνη π.χ. τραυματίζεται και χαλάει. Εγώ γι' αυτό το λόγο την άλλαξα. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deleeros Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 (edited) Καλημέρα παιδιά. Το κινητό υποστηρίζει otg σύνδεση; Θέλω να το συνδέσω με usb καλώδιο με ένα χειριστήριο για το dji spark. Θα έχω κανένα πρόβλημα; Επίσης θα χρειαστώ κάποιο ειδικό καλώδιο; Η απλά ένα με usb type c σε micro USB ; Στάλθηκε από το EVA-L19 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 24, 2018 by deleeros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Καλημέρα παιδιά. Το κινητό υποστηρίζει otg σύνδεση; Θέλω να το συνδέσω με usb καλώδιο με ένα χειριστήριο για το dji spark. Θα έχω κανένα πρόβλημα; Επίσης θα χρειαστώ κάποιο ειδικό καλώδιο; Η απλά ένα με usb type c σε micro USB ; Στάλθηκε από το EVA-L19 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk φλασάκι συνδέεις πάντως.. Οπότε OTG υποστηρίζει. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alagon Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Αν έχεις εγγύηση κινητού που είναι 3 έτη, πληρώνεις μόνο το κόστος της μπαταρίας, δεν πληρώνεις εργατικά. Γύρω στα 15€ υπολόγιζε, αλλά πάρε τηλέφωνο να μάθεις ακριβώς το κόστος. Όπως αναφέρει και ο συμφοριτης, αν την αλλάξεις μόνος σου χάνεις την εγγύηση του κινητού. Αν δεν είσαι Αθήνα στο παίρνουν από το σπίτι σου και στο επιστρέφουν δωρεάν με courier. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Ευχαριστώ πολύ μάγκες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Τελικά παιδιά γνωρίζουμε εάν το κινητό θα πάρει το Android Oreo ή τζάμπα ελπίζουμε;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 (edited) Αρχικά ήταν να αναβαθμιστεί αλλά τώρα έχουν πει όχι. Κρίμα όταν μιλάμε για την προ δύο ετών ναυαρχίδα τους. Edited August 31, 2018 by grgz Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mgisakis Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 (edited) Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα με το κινητό. Το τηλέφωνό απορρίπτει την πρώτη κλήση σε όλα τα νούμερα με μυνημα. Αν με ξανακαλεσει πάλι τη δέχεται κανονικά. Τι μπορεί να φταίει; Έχω whats up της cosmote. Edited November 3, 2018 by Mgisakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 (edited) εμφανίστηκε μετά από "αιώνες" νέα ενημέρωση για το κινητό μας (ενημέρωση ασφαλείας του android λέει) . EVA-L09C432B506-FULL (με τρέχουσα την 505) Αγορασμένο από wind το δικό μου (όχι branded..). Ψάχνοντας βλέπω υπάρχει από 1-Μαρτίου-2020. Θα την εγκαταστήσω σύντομα. Ασφάλεια Ενσωματώνει ενημερώσεις κώδικα ασφάλειας της Android Εφαρμογές Προσθέτει την εφαρμογή appgallery (η οποία είναι το 'play' της huawei την μετά google εποχή (ελπίζω να μην χαλάει κανένα google play). Καταργεί την Highgame. Edited April 9, 2020 by keysmith Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts