Jump to content

Huawei P9

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν αρχίσουν και "στα μασουλάνε", πες τους το στα ίσα! ;)

"Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές παιδιά! Πείτε μου αν είναι ή όχι!"

Πληρώνεις και έχεις κάθε δικαίωμα να ξέρεις! Δεν σου κάνουν χάρη!

Επειδή το ψάχνω και εγώ αυτές τις ημέρες, σε σκρουτζομαγαζο που πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι είναι κατά 90% unbranded και ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί 100%, WTF?

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Εγω απο δύο καταστήματα στο Σκρουτζ ζήτησα κ μου εδωσαν το ιμει και στη συνέχεια απο το σέρβις της Huawei (2111988000) μου επιβεβαίωσαν ολα τα στοιχεια της συσκευης δηλ. Χώρα προορισμού, αν ειναι branded, ακομα και το χρώμα.

Έκανα και την τελευταία αναβάθμιση β386 κ μεχρι στιγμής ολα φαίνονται να πηγαίνουν καλά. Το μονο που μου κανει εντυπωση είναι το χαμηλο σημα που εμφανιζει πανω πανω στο εικονίδιο. Μου δείχνει μια με δύο γραμμουλες ενω με αλλες συσκευες,με την ιδια σύνδεση, έδειχναν φουλ.

Αν έχει στικερακι οτι είναι της Ελληνικής αντιπροσωπίας πρεπει να είναι unbranded.. Το Ρ10 που αγορασα είχε τέτοιο στικερακι και ηταν όντως unbranded.

Aυτοί όμως θα πρέπει να ξέρουν γιατί ξέρουν τι αγοράζουν και απο που και πιστεύω οτι λενε π@π...ριες του στιλ δεν είμαι σίγουρος κλπ. Είναι ποτέ δυνατόν έμπορος να μην ξέρει ποιος ειναι ο προμηθευτης του και τι του στέλνει? Τι στο καλό απο το eBay τα φέρνει και αυτός?

Και αν είναι όντως έτσι, τοτε σαφως προτιμηστε αυτούς που δίνουν της Ελληνικής αντιπροσωπίας. Εκεί θα ειναι πιο σίγουρα τα πράγματα!

Εγω απο δύο καταστήματα στο Σκρουτζ ζήτησα κ μου εδωσαν το ιμει και στη συνέχεια απο το σέρβις της Huawei (2111988000) μου επιβεβαίωσαν ολα τα στοιχεια της συσκευης δηλ. Χώρα προορισμού, αν ειναι branded, ακομα και το χρώμα.

Έκανα και την τελευταία αναβάθμιση β386 κ μεχρι στιγμής ολα φαίνονται να πηγαίνουν καλά. Το μονο που μου κανει εντυπωση είναι το χαμηλο σημα που εμφανιζει πανω πανω στο εικονίδιο. Μου δείχνει μια με δύο γραμμουλες ενω με αλλες συσκευες,με την ιδια σύνδεση, έδειχναν φουλ.

Έτσι! Αυτός που είναι καθαρός δεν έχει πρόβλημα να σου δώσει οτι πληροφορία θέλεις. Αφού ξέρει τι πουλάει και δεν τρέχει μια!

Στην ίδια θέση, στο ίδιο σημείο?

Με την καμία, φιλέ μου. Κάποιο πρόβλημα παίζει. Η λήψη του είναι απίστευτη! Εδώ (λογω δουλειας) μπορω και μιλάω απο υπόγεια που αλλά τηλέφωνα δεν βρίσκουν καν κάποιο δίκτυο!

Κάτι δεν πάει καλά. Factory reset έκανες μετα απο όλες τις αναβαθμίσεις?

Sent from my Samsung Galaxy Tab Pro, using Tapatalk.

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Ναι φιλε εκανα, κατι αλλο παιζει. απο την πρωτη στιγμή που το ανοιξα κ εβαλα τη σιμ παρατηρησα το χαμηλο σημα. Σε ενα χωριό που ημουν προχθες μεσα στο σπιτι δεν ειχε καθολου σημα, μου εμφανιζε ενα x με ολες τις μπαρες σβηστες στο εικονιδιο του σηματος. Ολοι οι αλλοι ειχαν σημα,με ιδιο και διαφορετικο παροχο. Ελπιζω να φταιει η σιμ (η οποια ειναι καινουργια) δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο

.

Ευχαριστώ φίλε. Το έκανα και εγώ έτσι μέσω ΙΜΕΙ και τηλέφωνο μετά αντιπροσωπεία, όλα κομπλέ!

Edited by zananiro

Ναι φιλε εκανα, κατι αλλο παιζει. απο την πρωτη στιγμή που το ανοιξα κ εβαλα τη σιμ παρατηρησα το χαμηλο σημα. Σε ενα χωριό που ημουν προχθες μεσα στο σπιτι δεν ειχε καθολου σημα, μου εμφανιζε ενα x με ολες τις μπαρες σβηστες στο εικονιδιο του σηματος. Ολοι οι αλλοι ειχαν σημα,με ιδιο και διαφορετικο παροχο. Ελπιζω να φταιει η σιμ (η οποια ειναι καινουργια) δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο

Χλωμό, φίλε μου για σιμ. Δοκίμασε με κάποια δανική άλλου παρόχου καλύτερα αλλά δεν το πιστεύω.

Στην καλύτερη για κακή επαφή της κεραίας το κόβω, στην χειρότερη mainboerd.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Χλωμό, φίλε μου για σιμ. Δοκίμασε με κάποια δανική άλλου παρόχου καλύτερα αλλά δεν το πιστεύω.

Στην καλύτερη για κακή επαφή της κεραίας το κόβω, στην χειρότερη mainboerd.

με τρομαζεις! θα κανω τις δοκιμες μου αυριο και βλεπουμε.

εχει αναφερει κανεις αλλος ιδιο προβλημα?

Nop!

Εδώ μέσα τουλάχιστον όχι. Οι πομποδέκτες των Huawei είναι απίστευτοι! Μακράν οι καλύτεροι από τους υπόλοιπους.

Εξαιρετικά σπάνια η περίπτωση σαν την δική σου. Πραγματικά σου εύχομαι να φταίει η σιμ. Αν και καινούργια όπως λες, πάντα υπάρχει η πιθανότητα να είναι βλαμμένη.

Edited by fanatikos

Συγνώμη μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί είναι σημαντικό το κινητο να είναι unbranded

τα Ελληνικά branded ειναι το ίδιο από του εξωτερικόυ branded σε θέμα αναβαθμισεων

Τα branded στη Huawei από ότι διάβασα έχουν τεράστιο θέμα με τις αναβαθμίσεις

Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τα branded στη Huawei από ότι διάβασα έχουν τεράστιο θέμα με τις αναβαθμίσεις

Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ακριβώς.

Μετρημένες με το σταγονόμετρο και με μεγάλη καθυστέρηση.

Sent from my Huawei P10, using Tapatalk.

Αντιμετωπίζει άλλος πρόβλημα με την αντίστροφη μέτρηση στο ρολόι; Όταν θέτω έναν συγκεκριμένο χρόνο και μετράει αντίστροφα,μετά από κάποιο χρονικό διάστημα αυτό μηδενίζει αλλά στο παρασκήνιο μέτρα και χτυπάει η ειδοποίηση κανονικά

Αντιμετωπίζει άλλος πρόβλημα με την αντίστροφη μέτρηση στο ρολόι; Όταν θέτω έναν συγκεκριμένο χρόνο και μετράει αντίστροφα,μετά από κάποιο χρονικό διάστημα αυτό μηδενίζει αλλά στο παρασκήνιο μέτρα και χτυπάει η ειδοποίηση κανονικά

το χρησιμοποιω πολυ συχνα ..(βρασιμο μακαρονια) δεν μου εχει παρουσιασει ποτε προβλημα!!

Προτίμησε κάποιο που καλύπτει όλη την οθόνη με τα χρώματα της συσκευής όπως αυτό.
Παιδιά τέτοιου τύπου tempered glass έχει δοκιμάσει κανείς να μας πει εντυπώσεις? Γιατί ακόμα και τα nillkin που συνηθως κάθονται καλά γενικά σε κυρτή οθόνη σε σχέση με άλλες μάρκες, αφήνουν αρκετό κενό από το αναμενόμενο θα έλεγα.

Ναι, εγώ. Αν και δεν μου πολύ-αρέσουν, δοκίμασα αυτό: http://www.ebay.com/itm/152466874125

Το δικό μου είχε δύο θέματα.

Επειδή αυτά δεν έχουν κόλλα παντού αλλά μόνον γύρω - γύρω, επάνω και κάτω, παρουσιάζουν μειωμένη ευαισθησία προς το κέντρο και τέλος εμφανίζουν (άλλα περισσότερο και άλλα λιγότερο) το λεγόμενο rainbow affect όταν κοιτάς την οθόνη υπό γωνία. Και μην φανταστείς καμιά τρελή γωνία.

Αποτέλεσμα? Μου έσπασε τα νεύρα και το ξύλωσα.

Τίποτα, μόνον ζελατίνα κάθεται στο τηλέφωνο. Δεν ξέρω βέβαια αν κάποια στιγμή βγουν κάποια εξεζητημένα τζαμακια όπως αυτά που έχουν βγει για το s8.

Μέχρι τότε όμως, μόνον ζελατίνα.

Edited by fanatikos

Ναι , το παθαίνει η γυναίκα μου και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ....

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Follow the White Rabbit....

Ναι, εγώ. Αν και δεν μου πολύ-αρέσουν, δοκίμασα αυτό: http://www.ebay.com/itm/152466874125

Το δικό μου είχε δύο θέματα.

Επειδή αυτά δεν έχουν κόλλα παντού αλλά μόνον γύρω - γύρω, επάνω και κάτω, παρουσιάζουν μειωμένη ευαισθησία προς το κέντρο και τέλος εμφανίζουν (άλλα περισσότερο και άλλα λιγότερο) το λεγόμενο rainbow affect όταν κοιτάς την οθόνη υπό γωνία. Και μην φανταστείς καμιά τρελή γωνία.

Αποτέλεσμα? Μου έσπασε τα νεύρα και το ξύλωσα.

Τίποτα, μόνον ζελατίνα κάθεται στο τηλέφωνο. Δεν ξέρω βέβαια αν κάποια στιγμή βγουν κάποια εξεζητημένα τζαμακια όπως αυτά που έχουν βγει για το s8.

Μέχρι τότε όμως, μόνον ζελατίνα.

Thanks, οπότε άκυρο γενικά το tempered glass γιατί θα έχουμε και γκρίνιες για την εμφάνιση ;) . Για ζελατίνα Υπάρχει κάποια πρόταση? Γιατί λίγο που κοίταξα δεν βρήκα πολλές εναλλακτικές. Επίσης Μια της nillkin που είδα αναφέρει ότι δεν πιάνει όλη την οθόνη :confused:

Thanks, οπότε άκυρο γενικά το tempered glass γιατί θα έχουμε και γκρίνιες για την εμφάνιση ;) . Για ζελατίνα Υπάρχει κάποια πρόταση? Γιατί λίγο που κοίταξα δεν βρήκα πολλές εναλλακτικές. Επίσης Μια της nillkin που είδα αναφέρει ότι δεν πιάνει όλη την οθόνη :confused:

Καλημέρα.

Χωρίς να ξέρω που κοίταξες, νομίζω ότι υπάρχουν πολλές εναλλακτικές.

(Κάποια βέβαια είναι glass αλλά έχει και πολλές μεμβράνες).

https://www.skroutz.gr/c/612/prostasia-othonis-kinitwn.html?keyphrase=screen+protector+huawei+p9&page=1

PS: Τώρα που τα κοιτάω βλέπω και κάτι καινούργια φρούτα που δεν υπήρχαν όταν κοίταζα. Όπως πχ κάτι πολύ λεπτά και εύκαμπτα τζάμια (ίσως είναι συνθετικά) με nano coat τεχνολογία. Αυτά δεν ξέρω τι λένε αλλά φαίνονται ενδιαφέροντα πραγματάκια.

Επειδή το παρήγγειλα και εγώ (wind) και θα μου έρθει μπορεί να μου πει κάποιος αν η συγκεκριμένη εταιρία τα φέρνει branded?

Πάντως μου είπαν στο κατάστημα ότι δεν είναι. Ευχαριστώ..

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Edit

άκυρο.. τα κατάφερα..

Edited by keysmith
από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

• The title was changed to Huawei P9