Jump to content

Τα καλύτερα στη Γεύση

ahill2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μπα...καινουριο γιοκ.

τα κλασικα μωρε: γιωτης,πρασσας,γυραδικο.

απο το "πιατσα" δοκιμασες,να μας πεις και μας?

Btw υπαρχει καποιος σοβαρος λογος που σε ταβερνα χρεωνουν διαφορετικη τιμη σε κλασικη κοκα κολα και στην ζιροου¨?

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

προτεινετε βρε τουμπιοτακια κανενα καλο γυραδικο εκτος απο πρασσα,μακη και γυραδικο...ανεβηκε κανενα καινουργιο στην πιατσα που να συνδιαζει ποιοτητα και ποσοτητα???

Eγω προσφατα δοκιμασα εκει στην Τουμπα γυρω απο ενα μαγαζι που λεγεται luigi. Eιναι στην κλεανθους ελαχιστα πιο πανω απο την ομωνυμη σταση αστικων.

Μπορω να πω πως μου αρεσε αρκετα.

μπα...καινουριο γιοκ.

τα κλασικα μωρε: γιωτης,πρασσας,γυραδικο.

απο το "πιατσα" δοκιμασες,να μας πεις και μας?

Btw υπαρχει καποιος σοβαρος λογος που σε ταβερνα χρεωνουν διαφορετικη τιμη σε κλασικη κοκα κολα και στην ζιροου¨?

freak εφαγα απο το πιατσα αλλα μαπα το καρπουζι.....δεν μου αρεσε ΤΙΠΟΤΑ....δεν ξερω απο μπουγατσα τι λεει αλλα τα κρεατικα ειναι γκοτζιλες :)

Eγω προσφατα δοκιμασα εκει στην Τουμπα γυρω απο ενα μαγαζι που λεγεται luigi. Eιναι στην κλεανθους ελαχιστα πιο πανω απο την ομωνυμη σταση αστικων.

Μπορω να πω πως μου αρεσε αρκετα.

το λουιτζι εχει ωραια αραβικη με γυρο και σως γιαουρτιου...ειναι πολυ καλο....

τελικα σημερα πηρα απο το πιτα-γυρο στην λαμπρακη αλλα αισχος για δευτερη φορα....την να την κανω την ποσοτητα αν δεν υπαρχει ποιοτητα....

το βλεπω να σταματαω τον γυρο και να παιρνω μονο απο τα γοριλακια απο

εδω και περα που ειναι σταθερη αξια..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Το παλιό Hollyfood εκεί στη Κλεάνθους που το πούλησαν και ο νέος ιδιοκτήτης άλλαξε στυλ στο φαγητό το έχει δοκιμάσει κανείς?

βλεπω γειτονακια και χαιρομαι:D πιατσα μαπα,πρασσας ψιλομετριο,γυραδικο-μακης ανω τουμπα αρκετα καλοι! ο γιωτης ωραιος και μικρο σαντουιτσακι ομως:) λουιτζι εχει ωραια αραβικη πιτα με γυρο,οπως και απεναντι απ τον δανιολο στην κλεανθους,τα σουβλακια ο γιαννης εχει ωραια,αλλα που και που ειναι λιπαρα

Το παλιό Hollyfood εκεί στη Κλεάνθους που το πούλησαν και ο νέος ιδιοκτήτης άλλαξε στυλ στο φαγητό το έχει δοκιμάσει κανείς?

δεν τολμαω να μπω μεσα. καθε μερα περναω 5 φορες και δεν εχω δει ποτε κανεναν μεσα. απορω πως κρατιεται αυτο το μαγαζι

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν τολμαω να μπω μεσα. καθε μερα περναω 5 φορες και δεν εχω δει ποτε κανεναν μεσα. απορω πως κρατιεται αυτο το μαγαζι

Προφανως με επιδοτησεις...γιαυτο καθε 2 χρονια αλλαζει ιδιοκτησια και υφος το μαγαζι.

καλα ολοι οι τουμπιωτες εδω ηρθατε??

ωραιο σουβλακι εκτος του γιαννη,εχει και ο δασκαλος αν και σε περιβαλλον υστερει πολυ(οπως και ο γιαννης βεβαια)

Προφανως με επιδοτησεις...γιαυτο καθε 2 χρονια αλλαζει ιδιοκτησια και υφος το μαγαζι.

καλα ολοι οι τουμπιωτες εδω ηρθατε??

ωραιο σουβλακι εκτος του γιαννη,εχει και ο δασκαλος αν και σε περιβαλλον υστερει πολυ(οπως και ο γιαννης βεβαια)

στον γιαννη καλυτερο και απο το σουβλακι,ειναι το μπιφτεκι. Δοκιμαστε το και θα με θυμηθειτε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

το λουιτζι εχει ωραια αραβικη με γυρο και σως γιαουρτιου...ειναι πολυ καλο....

Στην Αθήνα και ειδικότερα στα Νότια Προάστια,το φτιάχνει κανείς αυτό;

Οποιος παει Ηρακλειο και τυχει να επισκεφτει το Ταλως να παει στο Häagen-Dazs! Οι καλυτερες κρεπες που εχω φαει! Ειδικα μια συγκεκριμενη με Σοκολατα - καραμελα - μπανανα μιαμμμμμμμμμ!!! :happy:

Καλά και αυτό είναι το λιγότερο που μπορεί κανείς να απολάυσει στο Ηράκλειο και γενικότερα στην Κρήτη.

Ας μην αναλύσω συγκεκριμένες προτάσεις. Απλά ότι έχει σχέση με Κρητική κουζίνα (με αγνή Κρητική κουζίνα όμως τονίζω) είναι απίστευτα γευστικό και υγιεινό!

Η Κρητική είναι μια κουζίνα που αρχίζει τώρα πιό σοβαρά από ποτέ να διαδίδεται σε όλον τον Κόσμο.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Πήγα καθαρά από περιέργεια μιας και περνάω συνέχεια από εκεί μπροστά.

Το μαγαζί το έχουν πάρει κάτι Αιγύπτιοι και δουλεύει σαν εστιατόριο, ετοιμάζουν 6-7 δικά τους πιάτα κάθε μέρα και μπορεί να στα κάνει και σε σάντουιτς να το φας στο πόδι αν θες. Αλλά μόνο που τα βλέπεις έτσι παγωμένα τα πιάτα και τυλιγμένα σε σελοφάν, ενώ δεν έχεις και ιδέα το τι ακριβώς είναι το καθένα, κάπου δε σε τραβάει το μαγαζί.

Το παιδί βέβαια εκεί ήταν εξυπηρετικότατο και το σάντουιτς αυτό που μου 'φτιαξε δεν ήταν και τελείως απαράδεκτο, αλλά χίλιες φορές γύρο από κανά άλλο μαγαζί εκεί κοντά παρά αυτά τα χούμους και τα κους κους με μπαχαρικά και λαχανικά.

Το μαγαζί δουλεύει κατά 90% με αλλοδαπούς, αραβικής κυρίως καταγωγής και συνήθως πλακώνουν το βράδυ τέτοιες μεγάλες παρέες. Κάπως έτσι φαντάζομαι επιβιώνει.

Εκτός από τα αραβικά πιάτα, έχει επίσης και γλυκά για όποιον ενδιαφέρεται, πάλι του ίδιου στυλ, σιροπιαστά κτλ.

Προσωπικά, δεν είναι το στυλ μου, μόνο σε μεγάλη ανάγκη θα ξαναπάω, όπως συνέβη και τις δυο αυτές που πήγα επειδή δεν έβρισκα τίποτα άλλο ανοικτό εκεί κοντά. Ξαναλέω, στα θετικά το ότι όλοι εκεί είναι ευγενικοί και εξυπηρετικοί.

παιδια μου ειπανε για ενα τσιπουραδικο-ουζερι στον μυλο...εχει παει κανενας?ειναι καλο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Λοιπον γυραδικο, πολυ ποσοτητα αλλα εξαιρετικα βαρυς ο γυρος ειδικα το βραδυ σου πεφτει σιδερο, οποτε το αποφευγω. Μακης/Γιωτης σταθερες αξιες (αν και ο γυρος του γιωτη δεν εχει καμια σχεση με παλια). Στο αραβικο δεν εχω φαει ποτε αλλα παντα ψηνομουν να παρω, οπως εχουν πει και αλλοι παντα αδειο το βλεπω (αυτο το μαγαζι καταραμενο και παλαιοτερα το Holιfood το ιδιο αν και βρισκονται σε καλη θεση). Για τα γοριλακια ουδεποτε καταλαβα γιατι εχει τοση επιτυχια. Το βλεπω καθε μερα τιγκα στο κοσμο αλλα οσες φορες εχω παρει ηταν απλα μετριοτατο. Για ωραιο ιταλικο δοκιμαστε Benvenuto στην Πυλαιας, οι τιμες λιγο πιο τσιμπιμενες απο αλλες πιτσαριες αλλα χρησιμοποιει εξαιρετικα υλικα και οτι εχω παρει ηταν παρα πολυ καλο.
ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ ΜΑΕΤΖΙΜΑ!

Λοιπον γυραδικο, πολυ ποσοτητα αλλα εξαιρετικα βαρυς ο γυρος ειδικα το βραδυ σου πεφτει σιδερο, οποτε το αποφευγω. Μακης/Γιωτης σταθερες αξιες (αν και ο γυρος του γιωτη δεν εχει καμια σχεση με παλια). Στο αραβικο δεν εχω φαει ποτε αλλα παντα ψηνομουν να παρω, οπως εχουν πει και αλλοι παντα αδειο το βλεπω (αυτο το μαγαζι καταραμενο και παλαιοτερα το Holιfood το ιδιο αν και βρισκονται σε καλη θεση). Για τα γοριλακια ουδεποτε καταλαβα γιατι εχει τοση επιτυχια. Το βλεπω καθε μερα τιγκα στο κοσμο αλλα οσες φορες εχω παρει ηταν απλα μετριοτατο. Για ωραιο ιταλικο δοκιμαστε Benvenuto στην Πυλαιας, οι τιμες λιγο πιο τσιμπιμενες απο αλλες πιτσαριες αλλα χρησιμοποιει εξαιρετικα υλικα και οτι εχω παρει ηταν παρα πολυ καλο.

για το benvenuto συμφωνω οτι εχει πολυ ωραια πραγματα και χαλαλι οι τιμες....

για τα γοριλακια ομως διαφωνω.....οσες φορες και αν εχω παρει ειναι μια χαρα.... :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

εχει φαει κανεις σας στο beijing στην καλαμαρια??

λογω γενεθλιων μου λεω να τους βγαλω εκει..λεει?

αρκετα καλο με πολυ λογικες τιμες....τα φαγητα πολυ καλα...το γλυκοξινο κοτοπουλο

μου αρεσε παρα πολυ αν και μου φανηκε κατεψηγμενο... :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

http://www.tavernoxoros.gr/#p=t718

ανοιξε σαν σαντουιτσαδικο-grill το πρων χειροπιαστο, στην παπαφη απεναντι απο τον δανιολο. εχει φαει κανενας? ωραιο σαν χωρος παντως
[sIGPIC][/sIGPIC]

ανοιξε σαν σαντουιτσαδικο-grill το πρων χειροπιαστο, στην παπαφη απεναντι απο τον δανιολο. εχει φαει κανενας? ωραιο σαν χωρος παντως

Χειροπιαστο; Το Γιαννη λες; :worry:

Χειροπιαστο; Το Γιαννη λες; :worry:

ο γιαννης τα σουβλακια,ειναι πιο πανω στη γωνια.αυτο ειναι πιο κατω.ακριβως πισω απο την σταση του 12.

[sIGPIC][/sIGPIC]

για το benvenuto συμφωνω οτι εχει πολυ ωραια πραγματα και χαλαλι οι τιμες....

για τα γοριλακια ομως διαφωνω.....οσες φορες και αν εχω παρει ειναι μια χαρα.... :)

Δυο δρόμους παρακάτω μένω, όλοι γείτονες είμαστε; :lol:

ο γιαννης τα σουβλακια,ειναι πιο πανω στη γωνια.αυτο ειναι πιο κατω.ακριβως πισω απο την σταση του 12.

προφανως λες ενα σα ξυλινο που ηταν πριν χρονια..πισω απο την σταση του 12 ειναι ενα μαγαζι με παπουτσια.διπλα απο το πα******δικο ειναι ενα μαγαζι με ρουχα(?) και αμεσως μετα ειναι αυτο.

σωστα?

25 χρονια κατοικος Τουμπας ουτε που το εχω προσεξει το μαγαζι, μονο μετα τη περιγραφη της freak καταλαβα :lol: Και εχω τιμησει ολα τα γυραδικα της περιοχης :p

εγω παντως δεν εχω φαει ποτε εκει.

παντα μου εκανε πολυ σκοτεινο και βρωμικο.ισως να εφταιγε εκεινος ο κισσος που ειχε εξω απο το μαγαζι και το σκοτεινιαζε,δε ξερω.

σημερα που θα περασω απο εξω, θα σας πω αν βελτιωθηκε σαν χωρος τουλαχιστον