FREAK_OF_NATURE Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 ουσιαστικα ειναι ζυμαρι τηγανιτο με ζαχαρη ή μελι Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 ουσιαστικα ειναι ζυμαρι τηγανιτο με ζαχαρη ή μελι ε αυτα εμεις εδω τα λεμε τηγανιτες αλλα εχουν αλλο σχημα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 ta λαλαγια ειναι οι δικες μας λαλαγγιτες? Όχι Έχεις μπερδευτεί.. Den είναι αυτό τα λαλάγγια..τα λαλάγγια den έχουν μέλι ούτε ζάχαρη..οι λαλαγγίδες είναι με μέλι ή ζάχαρη και οι λαλαγγίδες εδώ τουλάχιστον έχουν σχήμα οβάλ πίτας μικρού μεγέθους.... Αυτό το μήνυμα ήταν απλά μια διευκρίνιση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 to ζυμαρι ομως το ιδιο ειναι...ο σχημα λες να κανει την διαφορα? δεν ειναι λαλαγιδες αλλα λαλαγγιτες Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavronikos Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Εγώ τα ξέρω σαν λαλάκια και είναι ζύμη με μαγιά και καθόλου ζάχαρη ή μέλι.Τα έφτιαχνε η γιαγιά μου.Συνοδεύονται πολύ ωραία με τυρί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 to ζυμαρι ομως το ιδιο ειναι...ο σχημα λες να κανει την διαφορα? δεν ειναι λαλαγιδες αλλα λαλαγγιτες Εγω σαν λαλαγγιτες ξερω οτι ειναι απλα αλευρι με νερο η κατι τετοιο πολυ απλο παντως το οποιο το τηγανιζουν.Μου κανει η μητερα μου και τα τρωω με μελι :food: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Aποφασίστε τι είναι και πως είναι που λέει και μια ψυχή.:lol: Μη με αναγκάσετε να το γκουγκλάρω κι αυτό. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Aποφασίστε τι είναι και πως είναι που λέει και μια ψυχή.:lol: Μη με αναγκάσετε να το γκουγκλάρω κι αυτό. :p λουκουμαδες,τηγανιτες :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Aποφασίστε τι είναι και πως είναι που λέει και μια ψυχή.:lol: Μη με αναγκάσετε να το γκουγκλάρω κι αυτό. :p λαλαγγιτες 1 φακελάκι ξηρή μαγιά μισή κούπα χλιαρό γάλα μισό κιλό δυνατό αλεύρι ένα κουταλάκι ζάχαρη 4 κουταλιές λιωμένο βούτυρο λάδι για το τηγάνισμα μέλι & κανέλα ή μαρμελάδα για το σερβίρισμα Διαλύστε τη μαγιά στο γάλα Κοσκινίστε το αλεύρι σε μπωλ και προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά με τη μαγιά Ζυμώστε να πετύχετε ζύμη μαλακιά Σκεπάστε το μπώλ και βάλτε το στο φούρνο στους 30 με 40 βαθμούς για 2μιση ώρες Πλάστε φυλλαράκια ή μπαλίτσες και τηγανίστε σε καυτό λάδι (σπορέλαιο κατά προτίμηση, είναι πιο ελαφρύ) Σερβίρετέ τις ζεστές Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Λαλάγγια Λαλαγγίδ(τ)ες/Τηγανίτες Είναι 2 διαφορετικά προϊόντα..και είναι εντελώς διαφορετικά σε γεύση ...τα λαλάγγια είναι σε φωτό στην προηγούμενη σελίδα.. Οποίος θέλει περισσότερες πληροφορίες ας γκουγκλάρει.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Αρα λαθος το ειπαν στην μητερα μου και αυτη λαθος σε μενα :p Αυτο που κανει ειναι απλα αλευρι με νερο,τα ριχνει στο τηγανι και το σχημα τους ειναι καπως κυκλικο.Και μετα τα βουταω στο μελι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Αρα λαθος το ειπαν στην μητερα μου και αυτη λαθος σε μενα :p Αυτο που κανει ειναι απλα αλευρι με νερο,τα ριχνει στο τηγανι και το σχημα τους ειναι καπως κυκλικο.Και μετα τα βουταω στο μελι. Αυτα είναι οι τηγανίτες/λαλαγγίδες... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 λαλαγγιτες 1 φακελάκι ξηρή μαγιά μισή κούπα χλιαρό γάλα μισό κιλό δυνατό αλεύρι ένα κουταλάκι ζάχαρη 4 κουταλιές λιωμένο βούτυρο λάδι για το τηγάνισμα μέλι & κανέλα ή μαρμελάδα για το σερβίρισμα Διαλύστε τη μαγιά στο γάλα Κοσκινίστε το αλεύρι σε μπωλ και προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά με τη μαγιά Ζυμώστε να πετύχετε ζύμη μαλακιά Σκεπάστε το μπώλ και βάλτε το στο φούρνο στους 30 με 40 βαθμούς για 2μιση ώρες Πλάστε φυλλαράκια ή μπαλίτσες και τηγανίστε σε καυτό λάδι (σπορέλαιο κατά προτίμηση, είναι πιο ελαφρύ) Σερβίρετέ τις ζεστές ΛΑΛΑΓΚΙΑ • 1 κιλό αλεύρι σκληρό • ¾ φλιτζανιού τσαγιού λάδι • 1 φλιτζάνι τσαγιού αλισίβα • χυμό ½ πορτοκαλιού • λίγο ξύσμα πορτοκαλιού • 1 κύβο φρέσκιας μαγιάς 1. Αποβραδίς διαλύετε τη μαγιά σε ½ φλιτζάνι τσαγιού νερό και 1 φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι. 2. Το πρωί προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώστε ώστε να γίνει μια ζύμη μαλακή, όπως στα κουλουράκια. Αφήστε τη να ανέβει 2-3 ώρες. 3. Πάρτε κομμάτια από το ζυμάρι και πλάστε τα σε σχήμα 8 ή στρογγυλά. Τηγανίστε τα σε μπόλικο και πολύ καυτό λάδι, μέχρι να ροδίσουν. 4. Βγάλτε τα σε χαρτοπετσέτα για να ρουφήξει το λάδι τους. 5. Μπορείτε να τα διατηρείστε τα για πολλές μέρες σε δοχείο σκεπασμένο. απο το γκουγκλ...ιδια μου φαινονται εμενα Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Λουκουμάδες με Σοκολάτα Υλικά: 500γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του Ξύσμα ενός πορτοκαλιού 1 φακελάκι ξερή μαγιά 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 ποτήρι νερό Υλικά για τη σως σοκολάτας: 300γρ σοκολάτα υγείας (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και σοκολάτα γάλακτος) ½ ποτήρι νερό 1 σφηνάκι κονιάκ (εναλλακτικά Grand Marnier) Εκτέλεση: Σ’ ένα μεταλλικό μπολ ρίχνετε το αλεύρι, τη μαγιά, τη ζάχαρη, το ξύσμα πορτοκαλιού και το νερό. Χτυπάτε τα υλικά πολύ καλά μέχρι το μίγμα να γίνει ένας ομοιογενής χυλός. Σκεπάστε το μπολ με μία πετσέτα και αφήστε το χυλό για 1 ώρα για να φουσκώσει. Στην συνέχεια παίρνετε χυλό με το κουτάλι και το ρίχνετε σε τηγάνι με καυτό λάδι μέχρι να πάρουν χρώμα. Για το γαρνίρισμα λιώνετε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί και έπειτα προσθέστε το νερό και το κονιάκ και αποσύρετε από τη φωτιά. Περιχύνετε τη σοκολάτα πάνω από τους ζεστούς λουκουμάδες και επίσης μπορείτε να τους πασπαλίσετε με ζάχαρη άχνη και ξηρούς καρπούς. :lol::lol::lol: http://img11.imagehosting.gr/out.php/i389487_loukoumades.jpg φανταστειτε αυτους τους λουκουμαδες με σοκολατα :food::food: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Να ξεκαθαρίσω γιατί την ξεκίνησα εγώ την λαλαγκοκουβέντα: Μπορεί να μοιάζουν ως προς τα υλικά και το τηγάνισμα, αλλά: τα λαλάγγια είναι πολύ πιο σκληρά, έρχονται στην σκληρότητα του κράκερ, διατηρούνται κοντά στο μήνα σε δροσερό μέρος και τρώγονται μόνες (σερί, ασταμάτητα) ή με τυρί, σαλάμια κλπ. Έχουν σχήμα κράκερ, πετάλου, σκουλικιού. Οι λαλαγγίτες φαντάζομαι είναι οι τηγανίτες. Καμία σχέση... :) Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_Maidis Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Λουκουμάδες με Σοκολάτα Υλικά: 500γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του Ξύσμα ενός πορτοκαλιού 1 φακελάκι ξερή μαγιά 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 ποτήρι νερό Υλικά για τη σως σοκολάτας: 300γρ σοκολάτα υγείας (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και σοκολάτα γάλακτος) ½ ποτήρι νερό 1 σφηνάκι κονιάκ (εναλλακτικά Grand Marnier) Εκτέλεση: Σ’ ένα μεταλλικό μπολ ρίχνετε το αλεύρι, τη μαγιά, τη ζάχαρη, το ξύσμα πορτοκαλιού και το νερό. Χτυπάτε τα υλικά πολύ καλά μέχρι το μίγμα να γίνει ένας ομοιογενής χυλός. Σκεπάστε το μπολ με μία πετσέτα και αφήστε το χυλό για 1 ώρα για να φουσκώσει. Στην συνέχεια παίρνετε χυλό με το κουτάλι και το ρίχνετε σε τηγάνι με καυτό λάδι μέχρι να πάρουν χρώμα. Για το γαρνίρισμα λιώνετε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί και έπειτα προσθέστε το νερό και το κονιάκ και αποσύρετε από τη φωτιά. Περιχύνετε τη σοκολάτα πάνω από τους ζεστούς λουκουμάδες και επίσης μπορείτε να τους πασπαλίσετε με ζάχαρη άχνη και ξηρούς καρπούς. :lol::lol::lol: http://img11.imagehosting.gr/out.php/i389487_loukoumades.jpg φανταστειτε αυτους τους λουκουμαδες με σοκολατα :food::food: wtf!!!omg!!!! θέλω λουκουμάδες τώρα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 καλημερα παιδια...λοιπον θα παω σημερα με την κοπελια για φαγητο στο κεντρο κ επειδη εχω βαρεθει αθωνος κ μελαθρον θα ηθελα να μου προτεινετε κατι αλλο..... το οικονομικο δεν με αφορα.... :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 μολυβος...οχι στο εθνικ.στ αλλο το πολιτικο..πληροφοριες μπορεις να βρεις σε παλαιοτερο μου ποστ καποτε μου αρεσε και το times αλλα το εχουν παρακανει σε καποια θεματα Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 μολυβος...οχι στο εθνικ.στ αλλο το πολιτικο..πληροφοριες μπορεις να βρεις σε παλαιοτερο μου ποστ καποτε μου αρεσε και το times αλλα το εχουν παρακανει σε καποια θεματα αυτο τσιπουραδικο δεν ηταν καποτε η κανω λαθος????? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 kanena apo ta dyo den einai tsipoyradiko Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 οκ κ πανω κατω καταλαβα που ειναι...πρεπει να ειναι οπως κατεβενεις την δραγουμη απο εγνατια ειναι στα δεξια σε ενα στενο...ενα στενο μετα τον ποντιο με τα αδιαβροχα σεντονια :p:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 ναι...καλη ορεξη..:) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 ναι...καλη ορεξη..:) σευχαριστω....θα το δοκιμασω κ θα πω εντυπωσεις μετα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 μολις εκανα παραγγελία @ derlicatesen :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 μολις εκανα παραγγελία @ derlicatesen :p αυτα ειναι..... :) αν κ εγω ειμαι fun του prassa :food: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.