Jump to content

Blogging @ myphone.gr: Φτυάρι επ' ώμου, εμπρός, μαρς!

vlachaquito
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το κομμάτι του ποστ που αφαιρέθηκε ήταν το λιγότερο off topic και για αυτό αφαιρέθηκε. Και σιγά μην θιχτώ για κάτι άψυχο. Λάθος άτομο διάλεξες.

Υ.Γ. Έχεις καμιά πληροφορία που να αποδεικνύει ότι η συσκευή έχει έρθει στην κατοχή μου ως δώρο; Όχι ότι έχει καμιά σημασία, απλά επειδή το ανέφερες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

• Απαντήσεις 67
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχεις μια μικρή ευθύνη και εσύ σε αυτό.:p

Όσοι φτιάχνουν οδηγούς μπορούν να ζητήσουν να μπουν στην ομάδα των Guides Editors ώστε να έχουν για πάντα δικαίωμα τροποποίησης του πρώτου μηνύματος (και μόνο του πρώτου) για να κάνουν ό,τι αλλαγές θέλουν μόνοι τους.

Αφού έκανες παράπονο υποθέτω πως θες να μπεις στην ομάδα οπότε θα σε προσθέσουμε.:)

Αα δεν το γνώριζα αυτό... Καλή ιδέα να μπορώ να ανανεωνω, να τροποποιω έναν οδηγό..Γιατί με βλέπω να με κράζουν οι συμφορητες που δεν ανανεωνω τα add-ons και τα repository :lol:

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

Ρε που πάμε... Άλλοι πληρώνεστε άλλοι παίρνετε κινητά για δώρα εδώ μέσα και εγώ έχω μείνει έτσι.....

@Mythozz[/member] Με έχεις ρίξει πολύ ρε :mad::down::shoot::rocket::protest:

Edited by Superuser
Powerd by OnePlus 7 Pro

Πολύ πρόσφατα ανάρτησα ένα χιουμοριστικό-καυστικό σχόλιο σε θέμα με επικείμενη κυκλοφορία συσκευής, η οποία αν και με mid to low range χαρακτηριστικά, κοστολογείται στο Θεό. Έκανα αντιπαραβολή των αντιδράσεων των χρηστών, χρησιμοποιώντας τυχαία ένα μοντέλο της MLS ως την άλλη συσκευή. Πολύ καλύτερο το MLS σε χαρακτηριστικά, τιμή κλπ. αλλά στη σχετικά πρόσφατη παρουσίασή του εδώ έφαγε θάψιμο. Ενώ η άλλη συσκευή έχει ως επί το πλείστον διθυραμβικά σχόλια.

Ο impreza όμως θίχτηκε, και έσβησε το κύριο σώμα του μηνύματός μου, την ουσία του σαρκασμού δηλαδή. Στο προσωπικό μήνυμα που του έστειλα, εξηγώντας του τί ακριβώς έγραφα στο μήνυμά μου και πως δυστυχώς πάσχει από έλλειψη πνεύματος και χιούμορ, ούτε μπήκε στον κόπο να απαντήσει, να πει κάτι.

Αργότερα είδα πως η συσκευή στο προφίλ του ταιριάζει γάντι με το σβησμένο μήνυμά μου.

Αγαπητέ κ. διαχειριστά Superuser, ποιός ακριβώς είναι κακοπροαίρετος, έχει έλλειψη βασικής αίσθησης αστεϊσμού και έχει λάβει ως δωράκι τη συσκευή που χρησιμοποιεί;

Προσωπικά δεν γνωρίζω το παραπάνω θέμα οπότε θα μου επιτρέψεις να μην εκφέρω άποψη αν και είδα πως απαντήθηκε.

Η έλλειψη χιούμορ που είπα αφορούσε το ειρωνικό σχόλιο που έγινε για το άρθρο.

Επίσης ότι δεν πληρωνόμαστε το ξέρω από πρώτο χέρι διότι είμαι στην Ομάδα Διαχείρισης και δεν πληρώνομαι, ούτε έχω λάβει καμία συσκευή ως δώρο. Το κάνω επειδή μου αρέσει και είναι ένα από τα χόμπυ μου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Δεν είπα πως πληρωνόσαστε, αλλά αυτή η αντίδραση του impreza είναι το λιγότερο ύποπτη. Και εξακολουθεί κι επιμένει πως ήμουν εκτός θέματος.

Δεν θέλω να παραβαίνω τους κανονισμούς της κοινότητας αλλά θα το ξαναγράψω, μιάς και το είχα σώσει, μόνο και μόνο για να το δείς.

Σβήστο μετά.

Edited by Superuser
Η εμπειρία μου στο συγκεκριμένο χώρο μου λέει το εξής: Χρησιμοποιώντας εφαρμογές του τύπου Greenify, Clean Master ως επίσης και αντί-ιικές στη φορητή συσκευή σου, είναι σα να προσλαμβάνεις έναν παιδόφιλο babysitter να προσέχει τα παιδιά σου...

Το διάβασα.

Γνωρίζεις πως καθήκον μας είναι να προλαμβάνουμε καταστάσεις οι οποίες μπορούν να καταλήξουν σε αντιπαραθέσεις. Το κείμενο ήταν έτσι γραμμένο που έδινε το πάτημα για κάτι τέτοιο.

Επίσης θες να μου πεις σε ποιο θέμα το είχες γράψει;

EDIT: Επειδή βλέπω πως δεν θα πάρω απάντηση και δεν μου αρέσει να αφήνουμε τα πράγματα στη μέση θα απαντήσω εγώ στην ερώτηση μου. Ήταν στο θέμα «Apple: Ανακοίνωσε επίσημα το iPhone SE». Τώρα πως ένα καυστικό μήνυμα που έχει ως βάση την MLS και ας γίνεται για να καυτηριάσει την Apple δεν είναι Off Topic σε θέμα της Apple το αφήνω να απαντηθεί από τα υπόλοιπα μέλη.

@sakis543

Επίσης έψαξα λίγο στο αρχείο μας και είδα πως δεν είναι αληθές το ότι δεν σου αρέσει να παραβαίνεις τους κανονισμούς του forum...

Edited by Superuser

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πολύ πρόσφατα ανάρτησα ένα χιουμοριστικό-καυστικό σχόλιο σε θέμα με επικείμενη κυκλοφορία συσκευής, η οποία αν και με mid to low range χαρακτηριστικά, κοστολογείται στο Θεό. Έκανα αντιπαραβολή των αντιδράσεων των χρηστών, χρησιμοποιώντας τυχαία ένα μοντέλο της MLS ως την άλλη συσκευή. Πολύ καλύτερο το MLS σε χαρακτηριστικά, τιμή κλπ. αλλά στη σχετικά πρόσφατη παρουσίασή του εδώ έφαγε θάψιμο. Ενώ η άλλη συσκευή έχει ως επί το πλείστον διθυραμβικά σχόλια.

Mπήκες σε νήμα του i-phone να γράψεις για MLS ?

Καλά έκαναν και σου το έσβησαν.:D

Στα δικά μου τώρα...

Το μόνο πρόβλημα που έχω με το συντονισμό στο παρών φόρουμ είναι ότι σβήνουν τα μηνύματα με τα "ευχαριστώ"

Η παιδεία μου λέει ότι πρέπει να ευχαριστώ αυτούς που με βοηθούν και χωρίς κουμπάκι κάπως πρέπει να το εκφράσω.

Βάλτε "κουμπάκι" που να το πατάω και μετά σβήστε τα ευχαρίστως:)

Θα το εξετάσουμε την προσθήκη ευχαριστήριου κουμπιού το προσεχές διάστημα.

Προς το παρόν προσπαθούμε να αφήνουμε τα ευχαριστήρια μηνύματα για μια-δυο μέρες ώστε να τα δει ο άμεσα ενδιαφερόμενος και μετά να τα διαγράφουμε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Mπήκες σε νήμα του i-phone να γράψεις για MLS ?

Καλά έκαναν και σου το έσβησαν.:D

Στα δικά μου τώρα...

Το μόνο πρόβλημα που έχω με το συντονισμό στο παρών φόρουμ είναι ότι σβήνουν τα μηνύματα με τα "ευχαριστώ"

Η παιδεία μου λέει ότι πρέπει να ευχαριστώ αυτούς που με βοηθούν και χωρίς κουμπάκι κάπως πρέπει να το εκφράσω.

Βάλτε "κουμπάκι" που να το πατάω και μετά σβήστε τα ευχαρίστως:)

Μακάρι να είναι μόνο αυτό το πρόβλημα :cool:

Πάντως σκέψου ότι αν δεν σβηστούν μετά από κάποιο "εύλογο" χρονικό διάστημα, πόσο βαραίνει ένα θέμα.

Είπες το ευχαριστώ σου οκ, μπορεί να το σβήσουμε σε 2,3 μέρες ή και μήνα (δίνουμε κάποιο χρόνο να το δει ο ενδιαφερόμενος).

Αν όχι, φαντάσου ένα μελλοντικό χρήστη τώρα που ψάχνει κάτι μέσα από τόνους ευχαριστώ ,τα οποία δεν έχουν να του προσφέρουν τίποτα. :)

Δίκιο έχεις αλλά προσθέστε ένα κουμπάκι...

Μπορεις να στείλεις PM αν θες να ευχαριστήσεις κάποιον ;) Η να του αφήσεις μήνυμα επισκέπτη στο προφίλ του.

Σου έδωσα 2 εναλλακτικές. Δοκίμασε τες. Thank you button δε θα μπει γιατί δεν προσφέρει τίποτα στο φόρουμ. ;)

Ρε που πάμε... Άλλοι πληρώνεστε άλλοι παίρνετε κινητά για δώρα εδώ μέσα και εγώ έχω μείνει έτσι.....

@Mythozz[/member] Με έχεις ρίξει πολύ ρε :mad::down::shoot::rocket::protest:

Πάρε σειρά φιλαράκι, έχω 25 στόματα (Mods - Editors) να θρέψω :) :p

Edited by Mythozz

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Thank you button δε θα μπει γιατί δεν προσφέρει τίποτα στο φόρουμ. ;)

Οκ... δικά σας τα γένια - δικά σας και τα χτένια...;)

χαχαχαχαχα Έκλαψα στην κυριολεξία!! :rotfl: :lol: Πολύ καλό! Νομίζω ο vlachaquito πρέπει να γράφει περισσότερα άρθρα. :)

Καλό μήνα!

Σε ευχαριστώ φίλε μου για τα καλά σου λόγια. Τρέφουν την υπέρμετρη μετριότητά μου!!!

Ο Nikos S3 αυτό που περιγράφεται στο προφίλ του δεν το κάνει μόνο στις σερβιτόρες.

Το κάνει και στους θαμώνες.

Εννοείται, είπαμε, wild thing :lol:

Να φανταστείτε πως μέχρι και εμείς όταν καθόμαστε όλοι μαζί αφήνουμε αριστερά και δεξιά του μία θέση κενή.:lol: Edited by Superuser

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Να φανταστείτε πως μέχρι και εμείς όταν καθόμαστε όλοι μαζί αφήνουμε αριστερά και δεξιά του μία θέση κενή.:lol:

:!: ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ! :!:

τα καλύτερα είναι... δίπλα σας

πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC]

:!: ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ! :!:

Εδώ λέμε πως αφήνουμε αριστερά και δεξιά κενές θέσεις, μπροστά του δεν θα αφήσουμε;:lol:

χαχααχαχαχα...κάρφωσες τον από πάνω τώρα...:D:lol::D

Μαζέψου εσύ!:p

Edited by Superuser

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Συντονιστές... αποσυντονιστήκατε...:lol:

Όταν λέει "και μπροστά του" εννοεί... κενή θέση...:p:D;):cool: