Jump to content

Blogging @ myphone.gr: Φτυάρι επ' ώμου, εμπρός, μαρς!


vlachaquito
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αγαπητοί φίλοι του myphone.gr, καλή πρωταπριλιά! Φέτος το αγαπημένο σας φόρουμ αποφάσισε να μην ανεβάσει ένα ακόμα άρθρο με ειδήσεις ψεύτικες που φαίνονται από χιλιόμετρα. Όχι, δεν θα ανεβάσουμε την εξαγορά της Microsoft από την Apple, ούτε την κυκλοφορία της μπαταρίας που δεν τελειώνει ποτέ. Φέτος σκεφτήκαμε να το πάμε διαφορετικά.

 

Έτσι λοιπόν, αποφασίσαμε να δώσουμε τον λόγο σε σας. Στον κάθε πονεμένο, νευριασμένο, τσαντισμένο, σπασμένο, ξενερωμένο χρήστη του αγαπημένου μας φόρουμ. Το άρθρο που περιμένατε. Αυτό που επιτέλους θα πείτε αυτό που νιώθετε, χωρίς να φοβάστε το ban. Το άρθρο της απόλυτης δημοκρατίας!

 

Ναι, καλά διαβάζετε, δεν είναι πρωταπριλιά. Ή μάλλον είναι, αλλά εμείς σοβαρολογούμε. Αποφασίσαμε λοιπόν να δώσουμε στους χρήστες του myphone.gr την ευκαιρία να καυτηριάσουν, να σατιρίσουν, να πουν το παράπονό τους για τα παλικάρια που καταναλώνουν τόνους ιδρώτα και χρόνου για να κρατάνε το φόρουμ όσο γίνεται πιο καθαρό. Σίγουρα κάποιες φορές με υπέρμετρο ζήλο, κάποιες πάλι με... καθόλου ζήλο, καταφέρνουν να είναι κοντά στον χρήστη και να κρατάνε την τάξη όσο το δυνατόν αυτό είναι εφικτό.

 

Πιστεύετε όμως κάποιες φορές ότι το παρακάνουν; Ότι δεν είναι δίκαιοι; Εμείς λοιπόν είμαστε εδώ για να σας δώσουμε το βήμα να εκφραστείτε άφοβα για τα παράπονα σας. Αυτό είναι το πρώτο μέρος, με 8 Mods/Editors που... θυσιάστηκαν να βγουν στην επιφάνεια και να αντιμετωπίσουν τα πυρά σας. Πάμε λοιπόν να τους δούμε από κοντά!

 

alex_gate_7[/member]

 

http://content.myphone.gr/photo/full/51824/2016-03-17-16-02-49.jpg

 

Ξεκινάμε με έναν Editor πατρινό. Δεν ξέρω αν το ξέρετε, άλλα το myphone.gr είναι πατρινοκρατούμενο. Γέννιμα θρέμα Πατρινός λοιπόν, που τον χάνεις που τον βρίσκεις σε παρτάκια και εκδηλώσεις. Οποιοδήποτε λάθος βρείτε σε άρθρο, φταίει το ποτό. Οποιοδήποτε καλό άρθρο βρείτε, φταίει το ποτό. Μεγάλος φαν των Windows, τι φταίει;

 

Username: alex_gate_7

Πίσω από το username: Άλεξ Β' (έχουμε και Άλεξ Α')

lLoves: Τον Ολυμπιακό. Και τα Windows.

Hates: Τις μέρες που δεν έχει πάρτι η Πάτρα (αν υπάρχουν τέτοιες μέρες).

Θα σε bannarει: Αν πεις κάτι κακό για τα Windows. Για τον Ολυμπιακό μην ανησυχείς, είναι από τους «επιστήμονες», δεν δαγκώνει.

 

Superuser[/member]

 

http://content.myphone.gr/photo/full/51825/to-ban-or-not-to-ban.jpg

 

Ο Ταύρος των Moderators. Θα σε βοηθήσει όταν είναι στα καλά του, θα σε bannαρει όταν ξυπνήσει λίιιγο στραβά. Μεγάλος κιθαροπαίκτης, φήμες λένε ότι θα αντικαταστήσει τον Lemmy. Ή θα παίξει δίπλα στον Καρρά, ένα από τα δύο. Αγαπάει Samsung, τι να κάνουμε, όλοι έχουν τα κουσούρια. Ήρεμη δύναμη, λογικός και υπομονετικός.

 

Username: Superuser

Πίσω από το username: Νίκος

Loves: Samsung. Και την καινούργια του κιθάρα. Κρίμα που δεν είναι μάρκας Samsung.

Hates: Τίποτα. Και τα πάντα. εξαρτάται την μέρα, την ώρα, το λεπτό.

Θα σε bannaρει: Αν είναι ανάδρομος ο Ερμής. Ή του βρίσεις το Note του.

 

Muck Smith[/member]

 

http://content.myphone.gr/photo/full/51823/androidify-1458245369176.png

 

Je suis professeur de français. To παιδί με τα γαλλικά του που λένε, ο καθηγητής της καρδιάς μας. Πάντα ευγενικός και εξυπηρετικός, λατρεύει το HTC M9 του, κάτι αρκετά σπάνιο την σήμερον ημέραν. Μήπως κάτι δεν πάει καλά με το παλικάρι; Μήπως;

 

Username: Muck Smith

Πίσω από το Username: Στέλιος

Loves: To HTC M9. Αχαχαχαχα μπας σε καλό σου βρε Στέλιο, γελάσαμε πάλι.

Hates: Λίγα πράγματα. Είπαμε, παιδί με γαλλικά, μόρφωση, παιδεία.

Θα σε bannarει: Θα ήθελε να bannarει όλους αυτούς που θα έλεγαν κάτι κακό για το HTC M9 του. Πρακτικά θα έμενε μόνος του στο φόρουμ.

 

jisr7[/member]

 

http://content.myphone.gr/photo/full/51826/braodband-1503705c.jpg

 

New entry στην ομάδα μας, ο Γιώργος ανέβηκε γρήγορα τα σκαλοπάτια της ιεραρχίας, και θέλει να μείνει εκεί. Την απαράμιλλη όρεξή του να βοηθήσει μπορούν να την ανακόψουν μόνο τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Στα συν η αγροτική ζωή που του δίνει άπλετο χρόνο να ασχοληθεί με το φόρουμ μας.

 

Username: jisr7

Πίσω από το username: Γιώργος

Loves: Burger και κρουασάν.

Hates: Να μην βρίσκει καλό τίτλο για τα άρθρα. Και η ζωή στο χωριό, δεν φαίνεται να τον τρελαίνει.

Θα σε bannαρει: Δεν θα σε bannαρει ποτέ. Είναι καλός και γλυκούλης (επίσης είναι και αυτός Editor in Chief. Αν δεν τον καλοπιάσω, βλέπω να κάνω πολύ παραπάνω δουλειά!).

 

mirrorofsorrow[/member]

 

http://content.myphone.gr/photo/full/51829/img-0321.jpg

 

Mε username εμπνευσμένο από την πολύ όμορφη ροκ μπαλάντα των Solitude aetumus. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=in1TBIekq00]Solitude Aetumus[/ame] Πάντα πρόσχαρος και ευγενικός, είναι πάντα έτοιμος να βοηθήσει όποιον χρειαστεί. iPhonακιας από κούνια, προσέχει το φόρουμ μας όπως προσέχει και τον εαυτό του. Έτσι, μετά από τα γεννητούρια, πάνε οι μηχανές, πάνε όλα. Δεν πειράζει Γιώργο, έτσι είναι η ζωή. Και εμένα η γυναίκα μου απαγόρευσε την μπάλα, τι να κάνουμε!

 

Username: mirrorofsorrow

Πίσω από το Username: Γιώργος

Loves: Το iPhone του.

Hates: Tα Windows Phone. Ντάξει, δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος, απλά είναι καλό παιδί και δεν ήξερα τι άλλο να πω.

Θα σε bannάρει: Αν δεν έχεις καλό χιούμορ. Γιώργο, μην με bannarεις, σε παρακαλώ!

 

vlachaquito[/member]

 

http://content.myphone.gr/photo/full/51828/ergotelis.jpg

 

O γίγαντας του myphone.gr. Η κολόνα του. Η ραχοκοκκαλιά του. Με την απίστευτη εξυπνάδα του και την τρομερή ευφράδιά του μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε πρόβλημα, ενώ όταν εξαντληθούν αυτά τα όπλα, πέρνει μπρος η σαγηνευτική ομορφιά και η τιτανοτεράστια μετριοφροσύνη του. Όταν δεν συμμετέχει σε αγώνες τρίαθλου και σε δοκιμές μπύρας και καφέ (σαν μέγας γνώστης) είναι ένας τέλειος σύζυγος και φίλος. Αυτά τα έγραψα εγώ, σε κρίση μετριοφροσύνης. Τα παρακάτω τα γράφει ο charlie_pace4[/member]. Χρηστάκο θα τα πούμε την άλλη εβδομάδα...

 

Username: Vlachaquito

Πίσω από το username: Ηρακλής

Loves: Να λέει ότι κάνει ποδήλατο για να νομίζει ότι είναι fit και το «ιστορικό» Asus PadFone (μέχρι και τσουρέκια έχει φτιάξει με αυτό, if you know what I mean).

Hates: Τις εταιρείες που δεν μπορούν να κάνουν μια σωστή παρουσίαση (δηλαδή όλες εκτός από την Apple και την Xiaomi; )

Θα σε bannarει: Αν βρίσεις το PadFone. Το Padfone δεν θα το ξαναβρίσεις! Το PadFone!

 

eLeKtriK EyE[/member]

 

http://content.myphone.gr/photo/full/51830/barad-dur.jpg

 

To μάτι που βλέπει τα πάντα στο φόρουμ. Ο Κώστας είναι Κρητικός, άρα μόνο καλά θα γράψω. Ήταν νιός και γέρασε στην γειτονιά μας, πλέον του αρέσουν οι κινέζικες παρέες. Αυστηρός και ακριβοδίκαιος, φανταστείτε τον σαν τον σοφό Παπαστρούμφ του myphone.gr.

 

Username: eLeKtriK EyE

Πίσω από το username: Κώστας

Loves: Ότι έρχεται από την Κίνα. Από τα smartphones μέχρι τα noodles. Του αρέσει και να τα πειράζει. Τα smartphones καλέ, όχι τα noodles.

Hates: Τους γιαπωνέζους. (Αχαχαχα καλό. Τι δεν το καταλάβατε; Του αρέσουν τα κινέζικα, οι κινέζοι μισούν τους γιαπωνέζους; Χελλόοο; )

Θα σε bannarει: Αν πέσει οτιδήποτε εκτός των κανονισμών στην αντίληψή του. Ακριβοδίκαιος και αυστηρός γαρ.

 

Nikos_s3[/member]

 

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=14jlfuwHqr4[/ame]

 

O rock star του myphone.gr. H diva. O πιο αγαπητός και μισητός, είναι εδώ. Πειράζει ότι θηλυκό κυκλοφορεί σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου, με αξιοσημείωτες επιτυχίες (λέει τώρα αυτός). Δεν καταλαβαίνει τίποτα, δεν λογαριάζει τίποτα. Είναι ο Darryl (Walking Dead) του φόρουμ. Δεν τον έχω γνωρίσει από κοντά, αλλά τον φαντάζομαι με πέτσινο μπουφάν, να μπουκάρει σε ένα μπαρ, να παραγγέλνει μπύρα στην σερβιτόρα, να της πιάνει τον ποπό, και αφού την πιει να σπάει το μπουκάλι στο κεφάλι του πρώτου άτυχου που θα αναπνέει δίπλα του. My name is Nick. s3 Nick.

 

Username: Nikos_s3

Πίσω από το username: Nick

Loves: Να τα σπάει όλα. Μέσα και έξω από το φόρουμ. Και οι γυναίκες. Wild thing!

Hates: Τα πάντα. Γιατί μπορεί.

Θα σε bannarει: Έτσι, γιατί μπορεί. Επίσης αν του φας την γυναίκα. Μία τέτοια υπόθεση έχει παρατηρηθεί και το παλικάρι ακόμα το ψάχνουν στο Amber Alert.

 

Αυτή είναι η πρώτη οχτάδα των Mods/Editors που μπήκαν στο στόχαστρο μας. Ο λόγος τώρα σε σας. Σήμερα είναι πρωταπριλιά, εκφραστείτε ελεύθερα. Ελάτε, μην ντρέπεστε, πιάστε το φτυαράκι σας, που θα ξαναβρείτε τέτοια ευκαιρία!!!

 

Εμείς, θα τα ξαναπούμε την επόμενη εβδομάδα. Με άλλους 8 Mods/Editors. Και έναν Admin. Ξέρετε ποιόν...

Edited by VeCo
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 67
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κλαίω με λυγμούς...
SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9
Link to comment
Share on other sites

Πολύ γέλιο, να΄στε καλά και καλό μήνα! Δεν έχω τίποτα να πω για κανέναν moderator/editor... (όταν θα γίνω εγώ θα σας δείξω όμως:lol:)
Link to comment
Share on other sites

Όπως φαίνεται δεν υπάρχουν παράπονα από τα μέλη για την καταπληκτικότερη και δικαιότερη Ομάδα Διαχείρισης που έχει περάσει ποτέ από το myphone!:D

Πάντως να ενημερώσω πως σήμερα δεν ξύπνησα στραβά οπότε μην φοβάστε για ban... ή μήπως ξύπνησα στραβά αλλά λόγω ημέρας λέω ψέματα;:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Link to comment
Share on other sites

Superuser σε προκαλώ.. :p

 

Σίγουρα διάβασες καλά τι γράφουν για εμένα;:p

 

Που υποβάλω την παραίτηση μου?? :p :lol: :lol: :lol:

 

Μην την υποβάλλεις σήμερα γιατί λόγω ημέρας δεν θα γίνει δεκτή, προσπάθησε από αύριο.:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Link to comment
Share on other sites

Σίγουρα διάβασες καλά τι γράφουν για εμένα;:p

 

Δεν μπορώ , έχω μπει από ΝΟΤΕ και κολλάει :p

 

myName: Γιαννης

Link to comment
Share on other sites

Δεν μπαίνεις από το δικό μου γι' αυτό! Ποιος ξέρει τι έκανες στο κακόμοιρο που έχεις στα χέρια σου. Αν δεν ξέρετε μην τα πειράζετε!:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Link to comment
Share on other sites

Ηρακλή, πόσα θες δηλαδή για μας τρελάνεις; :tease: Καταρχάς ο Lemmy κιθαρίστας ήταν στην αρχή της καριέρας του. Ας το αγνοήσω όμως αυτό μια και δεν βλέπω να το κατέχεις το θέμα. :p

Μεγάλος κιθαροπαίκτης, φήμες λένε ότι θα αντικαταστήσει τον Lemmy.

Ποιος :p μωρέ θα αντικαταστήσει :vava: ποιον; :what: Έχω διαβάσει και έχω διαβάσει κουλά εδώ μέσα τόσα χρόνια. Αυτό όμως τα ξεπερνάει όλα. Άκου εκεί ο Superuser :p θα..........:dash:

Κανονικά θα έπρεπε να σε μπανάρω για μέγιστη ασέβεια και έλλειψη στοιχειώδους λογικής αλλά ποιος τον ακούει μετά τον Mythozz :p που θα ψάχνει να βρει άλλον chief. :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Link to comment
Share on other sites

Θα μάθω και μπάσο, μην τρελαίνεσαι!:p

Νομίζω όμως πως κλίνω περισσότερο προς τον Καρρά.:lol: (Τι λέω ο άνθρωπος.:wacko:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Link to comment
Share on other sites

Βρε,βρε,βρε...Όλοι οι Banιστηρτσίδες μαζεμένοι...Χαχαχα!
Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει...
Link to comment
Share on other sites

Loves: To HTC M9. Αχαχαχαχα μπας σε καλό σου βρε Στέλιο, γελάσαμε πάλι.

 

 

Εδώ ψιλο έκλαψα είναι η αλήθεια. Πολύ καλό άρθρο παίδες, καλό μήνα και καλό καλοκαίρι :P

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάντως άν ήμουν admin θα σας είχα μπανάρει όλους και πρώτο και καλύτερο τον Much Smith :lol:

Και μετά θα αυτομπαναριζόμουνα κι έτσι θα έκλεινε το φόρουμ και θα ησυχάζαμε όλοι μας. :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Link to comment
Share on other sites

Με ζήτησε κανεις ; :p

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

 

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Link to comment
Share on other sites

Με ζήτησε κανεις ; :p

Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει.......... :lol:

 

:p :p :p :p[ame=http://www.youtube.com/watch?v=RV1A_ecimSc]Με ζήτησε κανεις ;[/ame]

:p :p :p :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Link to comment
Share on other sites

υποψιαζομαι απο την παρουσιαση που κανατε οτι η μετριοφρ(ω)συνη πρεπει να ειναι μια απο τις.... χιλιαδες αρετες που εχετε:p
:ninja:
Link to comment
Share on other sites

υποψιαζομαι απο την παρουσιαση που κανατε οτι η μετριοφρ(ω)συνη πρεπει να ειναι μια απο τις.... χιλιαδες αρετες που εχετε:p

 

Εμείς φταίμε που είμαστε οι καλύτεροι;:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Link to comment
Share on other sites

Παίζει να είναι και το πρώτο νήμα στην ιστορία του site που έχουνε γράψει τόσοι πολλοί admin, mods κλπ!!!

Ο κόσμος άφαντος! Πάει το bullying σύννεφο!!!

Link to comment
Share on other sites

Παίζει να είναι και το πρώτο νήμα στην ιστορία του site που έχουνε γράψει τόσοι πολλοί admin, mods κλπ!!!

Ο κόσμος άφαντος! Πάει το bullying σύννεφο!!!

 

Μα για την πάρτη μας το φτιάξαμε από ότι καταλαβαίνω :p :lol:

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

 

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...