Jump to content

Αγορά κινητου οριακά 150 ευρώ

NUTSIS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας καλοί μου άνθρωποι.

Θα αναφέρω όσα περισσότερα μπορώ και ελπίζω στην βοήθεια σας. Η προηγούμενη συσκεύη μου ηταν ενα HTC sensation, το οποίο ξέχασα στην Κωσταντινούπολη σε ένα παγκάκι δίπλα σε ένα γάτο, και δεν φιλοτιμήθηκε κανενας να μου στείλει με μια courier.

Τι με ενδιαφέρει σε ένα κινητό.. Να ξεκινήσω καλύτερα αντίθετα:

Δεν με ενδιαφέρει:

το δίκαρτο, ειμαι μονογαμικός εκ πεποιθήσεως.

το 4G, δεν βλέπω σε τι θα μέ βολεψει στα γεραματα.

το gaming, ειμαι σοβαρότατος.

οθόνη FHD, βασικά δεν ασχολούμαι πάνω από 5-10 λεπτα με το κινητό.

πολλοί πυρήνες, βολευομαι και με τετραπύρηνο, για να μην σας πω και διπύρηνο πολύ ειναι.

Με ενδιαφέρει:

η απροβλημάτιστη χρήση ως τηλεφωνο ειναι το βασικο ζητούμενο. Να κουδουνιζει, να καλεί, να ακουω και να με ακουνε. Αδιαπραγματευτο αυτό.

αν μη τι άλλο 2GB/16GB,

κάμερα της προκοπής (όχι σουπερ ντουπερ),

καρτα μνημης,

όχι πάνω από 5 ίντσες,

η υποστήριξη από κάποια κοινότητα ειναι εκ των ων ουκ άνευ,

η διάρκεια μπαταρίας τουλάχιστον από την ανατολή μεχρι την δύση (10-15 λεπτά ομιλία, 60 λεπτα ιντερνετ wifi,)

Ξερω ότι σχεδόν φωτογραφίζω κάποιο, αλλά με δεδομένο ότι δεν εχω ιδέα από αυτες τις συσκεύες, χρειάζομαι επιβεβαίωση όντας ανασφαλής.

Να ειστε ευλογημένοι

:)

Ούτε παραγγελία να το είχαμε!

https://www.skroutz.gr/s/7780575/Lenovo-Vibe-P1m-16GB.html

Εντάξει, ίσως στην υποστήριξη από την κοινότητα να το χάνουμε λίγο, αλλά σε όλα τα άλλα (και εντός budget -βασικό) είμαστε καλυμμένοι.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.

Τα έψαξα τα προτεινόμενα και όσον αφορά το Samsung Galaxy J5 με ενοχλεί αυτο το 1,5/8 στις ROM/RAM.

To xiaomi mi4 εκτος του ότι δεν έχει card slot, δεν βλέπω να υποστηρίζει paypal στο aliexpress, και προκαταβολικά χρήματα με την κάρτα δεν δίνω.

Θα σκεφτόμουν ανάμεσα το Vibe P1m και Redmi 3 με την ζυγαριά να πηγαίνει προς το δευτερο λόγω καλύτερου επεξεργαστή, κάμερας και από οσο εψαξα πιο ενεργή (και Ελληνική) κοινότητα να το υποστηρίζει.

Θα περιμένω λίγο ακόμα, άλλωστε δεν μου ειναι απαραίτητο άμεσα. Δυστυχώς αυτο που εχω τωρα ειναι τοσο μικρό στα χερια μου που ειναι πραγματικα δύσχρηστο, αλλά με την χρήση που κάνω δεν με επείγει ιδιαίτερα.

Απλά να θέλω ξεμπερδευω με αυτή την εκκρεμότητα.

Ξανα ευχαριστώ όλους σας.

To xiaomi mi4 εκτος του ότι δεν έχει card slot, δεν βλέπω να υποστηρίζει paypal στο aliexpress, και προκαταβολικά χρήματα με την κάρτα δεν δίνω.

Το aliexpress έχει δικό του payment system με Buyer protection (κάποιοι λένε καλύτερο του Paypal)

Απλά for the record το αναφέρω

Δεν είναι μπάτε σκύλοι αλέστε όπως μπορεί να νομίζουν κάποιοι

ZTE Blade s6 στα 120$ από minideal, αξιόπιστο κινητό και εταιρία και έχει όλα όσα ζητάς, ενώ το δουλεύεις όπως έρχεται χωρίς φλασαρισματα κλπ. Μετά, με αυτό το budget κοιτάς αναγκαστικά κάποιο xiaomi.
The day is my enemy, the night my friend

Ειμαι σε σκέψη ανάμεσα στο redmi 3 και το Infocus i808 από εδώ

Το redmi έχει καλύτερο επεξεργαστή (δεν ειναι σπουδαίο για εμένα), μπαταρία (ενα δεκάλεπτο τηλεφωνία και 30 λεπτα wi fi ειμαι ενταξει) και βέβαια την υποστήριξη.

Το Infocus εχει καλύτερη οθόνη, διπλάσια ROM, 25 ευρω φθηνότερο.:(

Αν δεν πάρω θετικες για το infocus, θα επιλέξω το redmi να ξεμπερδευω, πλέον αυτο που εχω τα εχει φτύσει σχεδόν εντελώς. Δεν κουδουνίζει, χθες σταματησε και τη δόνηση...

Ειμαι σε σκέψη ανάμεσα στο redmi 3 και το Infocus i808 από εδώ

Το redmi έχει καλύτερο επεξεργαστή (δεν ειναι σπουδαίο για εμένα), μπαταρία (ενα δεκάλεπτο τηλεφωνία και 30 λεπτα wi fi ειμαι ενταξει) και βέβαια την υποστήριξη.

Το Infocus εχει καλύτερη οθόνη, διπλάσια ROM, 25 ευρω φθηνότερο.:(

Αν δεν πάρω θετικες για το infocus, θα επιλέξω το redmi να ξεμπερδευω, πλέον αυτο που εχω τα εχει φτύσει σχεδόν εντελώς. Δεν κουδουνίζει, χθες σταματησε και τη δόνηση...

Redmi 3 απο εμενα.Τα Xiaomi ειναι αξιοπιστα κινεζικα.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24