Jump to content

NUTSIS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    29
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About NUTSIS

  • Ημ. Γέννησης 18/09/1966

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

NUTSIS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. 5 ίντσες ειναι το Redmi 3 pro.. Αν δεν σε ενδιαφέρει η καλύτερη αναλυση & επεξεργαστής του Mi4c φυσικά το Redmi 3 pro. Σε αυτο το δίλλημα ήμουν και εγω, διάλεξα το Redmi 3 pro, και μου φορτώσαν το Mi4c.
  2. Εγω ουσιαστικά δεν χρειάζομαι τηλέφωνο, εκτος του ότι δεν πολυβγαίνω, όταν βγαίνω 8/10 δεν παίρνω μαζι μου τηλέφωνο. Ακόμα και το σταθερό δεν το σηκώνω αν δεν ξέρω ποιος παίρνει, και δεν θυμάμαι και πολλά νούμερα.. 3-4 θυμάμαι. Αλλά το θέλω για να ειμαι παρών στην εποχή, διαφορετικα δεν θα έκανα τιποτα αλλο απο διάβασμα. Γεράματα,,,, :cry:
  3. Εχεις δίκιο, εννοούσα αγορά από εξωτερικό. Λες και δεν το έγραψες το διάβασα. Κόλλησα με τον εαυτό μου, τι θα έκανα εγω. Το παθαίνω αυτό, συμπάθιο. Αν εε έβαλα σε διλήμματα συγνώμη.
  4. Συγνώμη για την σφήνα, και εντελώς πληροφοριακά, γιατί δεν παίζει και το Xiaomi Mi4C ανάμεσα στα άλλα; Εχει περίπου ίσο κόστος με το P8 lite, καλύτερη οθόνη, μάλλον καλύτερη κάμερα και 32 GIGA ROM. Οι άλλες συσκευές που προτείνονται ειναι λίγο ασθενέστερες αλλά και πολύ πιο φθηνές, εδώ όμως λέμε για ως τα 200 ομόλογα. Απλά ρωτάω και για εμένα.
  5. Ευχαριστώ πολύ, κατατοπιστικότατος και σαφής. Ευγε και μπράβο σου, με έβγαλες από πολύ ψάξιμο γιατι δεν ειχα ιδέα περί του θέματος. :up:
  6. Να κάνω και εγω την ερώτηση που δικαιούμαι ως μέλος της παρέας. Λοιπόν... τα τελευταία 2 χρόνια το κινητό το έχω σχεδόν μόνο για εισερχόμενες. Οι εξερχόμενες ειναι περίπου 2-3 το μήνα και ουτε αυτες εδω που τα λέμε. Τωρα εχω cosmoκάρτα, η πιό πρόσφατη ανανέωση που έκανα ήταν το περασμένο Οκτώβριο, εκτοτε δεν εχω ασχοληθεί να βάλω χρήματα. Τούτο δοθέντος και συνυπολογίζοντας την βαριά χρήση που κάνω, θελω να ρωτήσω, αν βάλω ας πούμε 5-10 ευρω, μπορω να χρησιμοποιώ αυτα για κλήσεις χωρίς να ενεργοποιήσω κάποιο πακέτο, και ποιες ειναι οι χρεώσεις (μονο ομιλία). Μήπως αυτο που ψάχνω ειναι το λεγόμενο μηδενικό παγιο;
  7. Σε vickmall & minideal σίγουρα μπορείς να κάνεις αγορές χωρίς περιορισμούς. Σε αυτη την περίπτωση έχεις τεράστιο εύρος επιλογών. Δεν ξέρω να σου προτείνω κάποιο, αλλά με αυτό το ποσό που διαθέτεις, οφείλεις να πάρεις κάτι καλύτερο από αυτο που θα πάρω εγω με 150. :)
  8. Ειμαι σε σκέψη ανάμεσα στο redmi 3 και το Infocus i808 από εδώ Το redmi έχει καλύτερο επεξεργαστή (δεν ειναι σπουδαίο για εμένα), μπαταρία (ενα δεκάλεπτο τηλεφωνία και 30 λεπτα wi fi ειμαι ενταξει) και βέβαια την υποστήριξη. Το Infocus εχει καλύτερη οθόνη, διπλάσια ROM, 25 ευρω φθηνότερο.:( Αν δεν πάρω θετικες για το infocus, θα επιλέξω το redmi να ξεμπερδευω, πλέον αυτο που εχω τα εχει φτύσει σχεδόν εντελώς. Δεν κουδουνίζει, χθες σταματησε και τη δόνηση...
  9. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Τα έψαξα τα προτεινόμενα και όσον αφορά το Samsung Galaxy J5 με ενοχλεί αυτο το 1,5/8 στις ROM/RAM. To xiaomi mi4 εκτος του ότι δεν έχει card slot, δεν βλέπω να υποστηρίζει paypal στο aliexpress, και προκαταβολικά χρήματα με την κάρτα δεν δίνω. Θα σκεφτόμουν ανάμεσα το Vibe P1m και Redmi 3 με την ζυγαριά να πηγαίνει προς το δευτερο λόγω καλύτερου επεξεργαστή, κάμερας και από οσο εψαξα πιο ενεργή (και Ελληνική) κοινότητα να το υποστηρίζει. Θα περιμένω λίγο ακόμα, άλλωστε δεν μου ειναι απαραίτητο άμεσα. Δυστυχώς αυτο που εχω τωρα ειναι τοσο μικρό στα χερια μου που ειναι πραγματικα δύσχρηστο, αλλά με την χρήση που κάνω δεν με επείγει ιδιαίτερα. Απλά να θέλω ξεμπερδευω με αυτή την εκκρεμότητα. Ξανα ευχαριστώ όλους σας.
  10. Γεια σας καλοί μου άνθρωποι. Θα αναφέρω όσα περισσότερα μπορώ και ελπίζω στην βοήθεια σας. Η προηγούμενη συσκεύη μου ηταν ενα HTC sensation, το οποίο ξέχασα στην Κωσταντινούπολη σε ένα παγκάκι δίπλα σε ένα γάτο, και δεν φιλοτιμήθηκε κανενας να μου στείλει με μια courier. Τι με ενδιαφέρει σε ένα κινητό.. Να ξεκινήσω καλύτερα αντίθετα: Δεν με ενδιαφέρει: το δίκαρτο, ειμαι μονογαμικός εκ πεποιθήσεως. το 4G, δεν βλέπω σε τι θα μέ βολεψει στα γεραματα. το gaming, ειμαι σοβαρότατος. οθόνη FHD, βασικά δεν ασχολούμαι πάνω από 5-10 λεπτα με το κινητό. πολλοί πυρήνες, βολευομαι και με τετραπύρηνο, για να μην σας πω και διπύρηνο πολύ ειναι. Με ενδιαφέρει: η απροβλημάτιστη χρήση ως τηλεφωνο ειναι το βασικο ζητούμενο. Να κουδουνιζει, να καλεί, να ακουω και να με ακουνε. Αδιαπραγματευτο αυτό. αν μη τι άλλο 2GB/16GB, κάμερα της προκοπής (όχι σουπερ ντουπερ), καρτα μνημης, όχι πάνω από 5 ίντσες, η υποστήριξη από κάποια κοινότητα ειναι εκ των ων ουκ άνευ, η διάρκεια μπαταρίας τουλάχιστον από την ανατολή μεχρι την δύση (10-15 λεπτά ομιλία, 60 λεπτα ιντερνετ wifi,) Ξερω ότι σχεδόν φωτογραφίζω κάποιο, αλλά με δεδομένο ότι δεν εχω ιδέα από αυτες τις συσκεύες, χρειάζομαι επιβεβαίωση όντας ανασφαλής. Να ειστε ευλογημένοι :)
  11. Καλοδούλευτο σε όποιον το κερδίσει.
×
×
  • Create New...