jonos Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 αν και νομιζω πως τα εχω κλειστα,,μπορεις να πεις που αρκιβως πας και τα απενεργοποιεις(google now,back up k.a)? Στο Google now απλά δεν προχώρησα το setup. Στα άλλα δύο όπως βλέπεις στα screenshots. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 Τελικα επανέρχομαι με το πρόβλημα που αντιμετώπιζα στην αργή φορτίσει και εκανε 8 ώρες + να φορτίσει ενώ με την γρήγορη 1.40 .το προβλημα ηταν στο καλώδιο :blink: εβαλα αλλο καλώδιο και η αργή ειναι στις 3 ώρες και κατι .πρεπει να αγοράσω ενα καλώδιο :!: Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 Τελικα επανέρχομαι με το πρόβλημα που αντιμετώπιζα στην αργή φορτίσει και εκανε 8 ώρες + να φορτίσει ενώ με την γρήγορη 1.40 .το προβλημα ηταν στο καλώδιο :blink: εβαλα αλλο καλώδιο και η αργή ειναι στις 3 ώρες και κατι .πρεπει να αγοράσω ενα καλώδιο :!: Πολύ κουλό... Συνήθους την γρήγορη χαλάει πρώτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 Τελικα επανέρχομαι με το πρόβλημα που αντιμετώπιζα στην αργή φορτίσει και εκανε 8 ώρες + να φορτίσει ενώ με την γρήγορη 1.40 .το προβλημα ηταν στο καλώδιο :blink: εβαλα αλλο καλώδιο και η αργή ειναι στις 3 ώρες και κατι .πρεπει να αγοράσω ενα καλώδιο :!: εμενα που η διαφορα αργης με γρηγορη φορτισης ειναι στο τεταρτακι,,τι παιζει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 Αυτή είναι η διαφορά στους χρόνους φόρτισης είσαι οκ Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpap Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7053230#post7053230 Άψογα αυτό ήταν . Χιλια ευχαριστώ :respect::respect: Παράθεση Nobody's perfect Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 Χθεσινή χρήση: Μονο 4g, όχι aod, για 13h είχα και bt επάνω, φωτεινότητα κατά μέσο όρο στο 70%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z953rr Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 Στατιστικά απο δικαρτο με 4g συνεχεια κ vpn ανοικτο...... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 Ε ενταξει καλη αποδοση εχει η μπαταρια του σε γενικά πλαίσια! Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 Ορίστε και απο μένα με δυνατή χρήση και ανοιχτά τα πάντα Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 εμενα που η διαφορα αργης με γρηγορη φορτισης ειναι στο τεταρτακι,,τι παιζει?? αν κάνεις αργή φόρτιση για να μην χαλάσει η μπαταρια μην κάθεσαι και ασχολείσαι με το software switch παρε 500mha power adapter και φόρτιζε το κινητό το βράδυ οταν κοιμάσαι (οτι καλύτερο και για την υγεία της μπαταρίας και για αυτονομια) και τον fast charger να τον εχεις όταν χρειαστείς πραγματικά γρήγορη φόρτιση (πχ πας να φύγεις κάπου και μπαταρια δεν θα σε βγάλει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Με εκπλήσσει ευχάριστα κάθε φορά. Μια ώρα μόνο με σήμα κινητής και μετά data συνεχόμενα. Aod off. Συγχρονισμός 2 mail. Χωρίς κλήσεις σήμερα. Φωτεινότητα αυτόματο. https://www.dropbox.com/sh/erd93ilngbzcawm/AAB4FX6V7HtrsufAS_Tt7EDwa?dl=0 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 (edited) αν κάνεις αργή φόρτιση για να μην χαλάσει η μπαταρια μην κάθεσαι και ασχολείσαι με το software switch παρε 500mha power adapter και φόρτιζε το κινητό το βράδυ οταν κοιμάσαι (οτι καλύτερο και για την υγεία της μπαταρίας και για αυτονομια) και τον fast charger να τον εχεις όταν χρειαστείς πραγματικά γρήγορη φόρτιση (πχ πας να φύγεις κάπου και μπαταρια δεν θα σε βγάλει) 500Mha power adapter που βρίσκουμε? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edit: αυτό κάνει? Edited April 22, 2017 by anestispro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 (edited) http://i67.tinypic.com/2vu07wk.png http://i65.tinypic.com/28b5r0o.png Αυτα απο μενα.Μεταχειρισμενο κινητο τριων μηνων με Nougat,φωτεινοτητα λιγο κατω απο την μεση,wifi ανοιχτο ολη μερα εκτος απο 7 ωρες υπνου.facebook messenger full.Πανω απο 4ις ωρες σερι.NΟμιζω ειναι μια χαρα Edited April 23, 2017 by therion1985 Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Χρήση μικτη. Bluetooth πάντα ανοιχτό. Location πάντα εξοικονόμηση. Δίκτυο μόνιμα 2g 3g. Κλήσεις κλπ. Πολυ viber facebook messenger Instagram. Όχι aod. Πάει τέλεια, τι άλλο να ζητήσεις σε αυτονομία. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Δεν παίζεται η συσκευή από αυτονομία. Εγώ με 4G και wifi πάντα ανοιχτό είμαι συνεχώς πάνω από 6ώρες SOT. Μερικές φορές πλησιάζω επικίνδυνα τις 7. :p Εάν του πιώ το αίμα στο 4G είμαι περίπου στις 4. Και αυτό με 3 μέρες αναμονή ε.... Αυτό το λέω γιατί θα γνωρίζετε ότι όσο παραπάνω έχεις την συσκευή στα χέρια σου τόσο περισσότερο SOΤ γράφεις. Άλλο να έχεις 5 ώρες SOT με 10% οθόνη και άλλο να τα έχεις με 20%. Γενικά ο συνδυασμός μικρό ποσοστό οθόνης και μεγάλο SOT δείχνουν τα δόντια της μπαταρίας. Το να έχεις SOT 5 ώρες και οθόνη 30-40% (με την AMOLED βέβαια λίγο δύσκολα αυτά τα ποσοστά) δεν λέει κάτι καλό. Κάποιος μπορεί να έχει 4 ώρες SOT με 5% οθόνη. Και κάποιος άλλος 5 ώρες SOT με 15% οθόνη. Ο πρώτος έχει πολύ καλύτερη μπαταρία. ;) Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Κάθε βράδυ στις 5 - 6 ώρες με σήμα κινητής μόνο, το αφήνω στο 100% και το βρίσκω στο 100%. Σημερα μου έχασε 8% σε 6 ώρες. Στο ίδιο σημείο που το αφήνω κάθε βράδυ. Κάτι με τις android εφαρμογές θα είναι πάλι που κατά καιρούς δημιουργούν προβλήματα. Πέραν από αυτό, η μπαταρία του απλά δεν υπάρχει,! Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Κάτι με τις android εφαρμογές θα είναι πάλι που κατά καιρούς δημιουργούν προβλήματα. Αυτό Νικόλα έχει να κάνει με το Android...ή μάλλον όχι τόσο με το Android πλέον (που στην 8 θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο) όσο με το ανεξέλεγκτου Play Store. Η μεγάλη πληγή του Android...δυστυχώς...:down: Η σιγουριά και η ποιόποτητα των εφαρμογών είναι αυτό που μου λείπει περισσότερο από την δική μου Apple εποχή. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Πέραν από αυτό, η μπαταρία του απλά δεν υπάρχει,! Ααααααχ..... Τα λόγια σου μαχαίρι στην καρδιάααα!!! :lol::lol: Όσοι θυμάστε το θέμα που είχα με την μπαταρία το τελευταίο διάστημα. Σήμερα το ξανά πήγα στο service.. Με το ίδιο πρόβλημα.. Με εκτυπωμένες τις μετρήσεις κατανάλωσης.. για να αποδείξω αυτό που λέω.. Με τα πολλά.. έγινε αίτημα αντικατάστασης της συσκευής!! Επιτέλους απέδειξα ότι έχει θέμα το τηλέφωνο!! θα περιμένω κανά δυο μέρες να πάρω νέα συσκευή...:rolleyes: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Ααααααχ..... Τα λόγια σου μαχαίρι στην καρδιάααα!!! :lol::lol: Όσοι θυμάστε το θέμα που είχα με την μπαταρία το τελευταίο διάστημα. Σήμερα το ξανά πήγα στο service.. Με το ίδιο πρόβλημα.. Με εκτυπωμένες τις μετρήσεις κατανάλωσης.. για να αποδείξω αυτό που λέω.. Με τα πολλά.. έγινε αίτημα αντικατάστασης της συσκευής!! Επιτέλους απέδειξα ότι έχει θέμα το τηλέφωνο!! θα περιμένω κανά δυο μέρες να πάρω νέα συσκευή...:rolleyes: Τοση γκαντεμιά σε εσένα δεν έχω ξαναδεί. Μακαρι να σου βγει τοσο απροβληματιστο οσο σε ζορισε το αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Τοση γκαντεμιά σε εσένα δεν έχω ξαναδεί. Μακαρι να σου βγει τοσο απροβληματιστο οσο σε ζορισε το αλλο. Πραγματικά θα είναι σαν να παίρνω νέο κινητό!! Δεν έχω προλάβει να το ευχαριστηθώ καθόλου από το προηγούμενο καλοκαίρι που το έχω!! έστω και το παραμικρό να ξανά βγάλει το καινούριο θα φάει σουτ από το παράθυρο.. αλήθεια σου λέω!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Εν αναμονή λοιπόν... Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Πραγματικά θα είναι σαν να παίρνω νέο κινητό!! Δεν έχω προλάβει να το ευχαριστηθώ καθόλου από το προηγούμενο καλοκαίρι που το έχω!! έστω και το παραμικρό να ξανά βγάλει το καινούριο θα φάει σουτ από το παράθυρο.. αλήθεια σου λέω!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Εν αναμονή λοιπόν... Δεν μπορεί να είσαι τόσο άτυχος ρε φιλε. Θετικη σκέψη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Επανέρχομαι με δυστάρεστα - σε πρώτη φάση - νέα!! Με πήραν από τη Smartec και μου είπαν ότι δεν έγινε δεκτό το αίτημα αντικατάστασης απο τη samsung!! :mad: Μου βρήκαν επιπλέον θέμα με το usb φόρτισης.. Αλλά όχι ακόμη γιατί χάνει η μπαταρία.. Ε τους λέω αλλάξτε και την πλακέτα. κι αν δεν φτιάξει και τώρα θα το πετάξω από το παράθυρο (αυτολεξεί)!!!!! Θα πάω αύριο από smartec να παραλάβω το κινητό, θα ρωτήσω αν υπάρχει αιτιολογία άρνησης από τη samsung, κι έτσι και το ξανά κάνει.. θα πάω ο ίδιος στη samsung να κάνω φασαρία!!! Έλεος πια... Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Μπορεί αν η θύρα φόρτισης είχε πρόβλημα, να μην φορτιζε σωστά και να τελείωνε γρήγορα. Πιστευω θα είσαι οκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Μπορεί αν η θύρα φόρτισης είχε πρόβλημα, να μην φορτιζε σωστά και να τελείωνε γρήγορα. Πιστευω θα είσαι οκ! Το σκέφτηκα.. μακάρι να είναι αυτό.. :cry: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts