MiRo31285 Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Δεν θα λεγα φοβερη τη μπαταρια του σ7ετζ. Απλα ικανοποιητικη για να βγαλεις μια μερα με ανετη ηρεμη χρηση.. ως εκει.. Αλλα με τοσα που προσφερει μην απαιτουμε να τα χουμε κ ολα.. (δε γινεται ολα αυτα και 10 μερες διαρκεια μπαραριας.. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση An honest man is always a child. Socrates Alienware 17 R3 / Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch3 Titanium Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Φιλε μου κατι σου τρώει μπαταρία δεν εξηγείται αλλιώς. Βγάζει πολυ καλύτερα νούμερα το κινητό ειδικά όπως λες σε ήρεμη χαλαρη χρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 (edited) 5η μέρα σήμερα, που λόγω των ημερών είμαι μόνιμα σε 4G & σταθερά βγάζει τη μέρα με αρκετή χρήση. Ενδεικτικά μια μέρα, στα παρακάτω screenshots: Φωτεινότητα ~80%, όχι aod, το 40% του sot είναι πλοήγηση, το υπόλοιπο browser/tapatalk. Edited April 12, 2017 by bas13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 (edited) 5η μέρα σήμερα, που λόγω των ημερών είμαι μόνιμα σε 4G & σταθερά βγάζει τη μέρα με αρκετή χρήση. Ενδεικτικά μια μέρα, στα παρακάτω screenshots: Φωτεινότητα ~80%, όχι aod, το 40% του sot είναι πλοήγηση, το υπόλοιπο browser/tapatalk. Οκ μάλλον το διορθωσες. Εξαιρετικά τα παει και εφόσον βλέπω καμποση χρηση απο χάρτες αρα και GPS φουλ κτλπ Με το υπόλοιπο 20% αν βαλουμε χοντρικά καμια ωρα ακόμη το θεωρώ άψογο Edited April 12, 2017 by marios_ch Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Δεν βλέπουμε τα screenshot Τώρα ανέβηκαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiRo31285 Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Φιλε μου κατι σου τρώει μπαταρία δεν εξηγείται αλλιώς. Βγάζει πολυ καλύτερα νούμερα το κινητό ειδικά όπως λες σε ήρεμη χαλαρη χρηση. Τι προτεινεις να κανω για να βελτιωσω τη μπαταρια? Το aod το χω παντα ανοιχτο. Οπως και wifi,gps κ data παντα ανοιχτα. Χρηφιμοποιω πολυ whatsapp κ facebook messenger γενικα. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μεχρι και root εχω σκεφτει να το κανω.. :p :D Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 5η μέρα σήμερα, που λόγω των ημερών είμαι μόνιμα σε 4G & σταθερά βγάζει τη μέρα με αρκετή χρήση. Ενδεικτικά μια μέρα, στα παρακάτω screenshots: Φωτεινότητα ~80%, όχι aod, το 40% του sot είναι πλοήγηση, το υπόλοιπο browser/tapatalk. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση An honest man is always a child. Socrates Alienware 17 R3 / Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch3 Titanium Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Τι προτεινεις να κανω για να βελτιωσω τη μπαταρια? Το aod το χω παντα ανοιχτο. Οπως και wifi,gps κ data παντα ανοιχτα. Χρηφιμοποιω πολυ whatsapp κ facebook messenger γενικα. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μεχρι και root εχω σκεφτει να το κανω.. :p :D Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κοίταξε είναι ανάλογα πάντα με την χρήση σου, σίγουρα θα σε συμβούλευα να κλείσεις οτι απο αυτα είναι περιττό. Τονιζω να είναι περιττό δηλαδή να μην στερησε κατι. Τωρα κάτι back up, αυτόματες ενημέρωσεις εφαρμογων στο playstore, αν δεν χρειάζεσαι 4g γυρνα το μονιμα σε 3g, θελει και λίγο πειραματισμο. Ρουτ θα συνιστουσα να μην το κάνεις γιατί χάνεις την εγγύηση, αλλα και για να αξίζει πρέπει να το κατέχεις καλα δηλαδή εκτός απο custom rom να περάσεις kernel κτλπ και κάποιες μοντες που δίνουν καλύτερη μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Καλημέρα σε όλους! :-) Να ρωτήσω κάτι άσχετο ρε παιδιά : το φόντο στις ρυθμίσεις πως έγινε μαύρο; from my S7 edge Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Καλημέρα σε όλους! :-) Να ρωτήσω κάτι άσχετο ρε παιδιά : το φόντο στις ρυθμίσεις πως έγινε μαύρο; from my S7 edgeΒάζεις ένα μαύρο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Βάζεις ένα μαύρο θέμα. Ευχαριστώ για την απάντηση. Της Samsung θέμα; Υπάρχει περίπτωση η αλλαγή αυτή να επηρεάσει την μπαταρία; Το ρωτάω γιατί το Android το έχει φοβηθεί το μάτι μου...λίγο πιό εκεί να πάς...battery drain σου λέει...:wacko: Εγώ το ΜΟΝΟ που θα ήθελα είναι να κάνω το πίσω backround μαύρο. Γίνεται να αλλάξω αυτό χωρίς να επηρεάσω κάτι άλλο; Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Ευχαριστώ για την απάντηση. Της Samsung θέμα; Υπάρχει περίπτωση η αλλαγή αυτή να επηρεάσει την μπαταρία; Το ρωτάω γιατί το Android το έχει φοβηθεί το μάτι μου...λίγο πιό εκεί να πάς...battery drain σου λέει...:wacko: Εγώ το ΜΟΝΟ που θα ήθελα είναι να κάνω το πίσω backround μαύρο. Γίνεται να αλλάξω αυτό χωρίς να επηρεάσω κάτι άλλο; βαλε μαυρο θεμα, εγω με τη nougat ειχα ανακαλυψει το dark eight που μου αρεσε πολυ, τοσο σα θεμα οσο και σαν εικονιδια. αλλα τα εικονιδια μπορεις να τα αλλαξεις κατεβαζοντας αλλο πακετο. Και μια καταναλωση απο το s7 edge που το χρησιμοποιει η γυναικα μου και τα αφηνει ολα ανοιχτα: image-0-02-05-7b954742858b78b7948ae754cfaf4131cec7fd2ab04410e8637944ddc5091f7f-V by Nikos Bletas, on Flickr image-0-02-05-e5772d0dbe21fee2f0392960c1f3bb5f45721ae6c90a159cfed521d24fe7c61c-V by Nikos Bletas, on Flickr image-0-02-05-ec0f2c947730fdef194eaf45a7b1eca7b8c00aaab2576bcf6152699a22e46b26-V by Nikos Bletas, on Flickr Η χρηση ηταν κυριως με 4G αφου ειχε παει να καθαρισει το εξοχικο και δεν εχουμε wifi εκει, ελειπε τη μιση μερα τουλαχιστον, και επειδη κλεινει το wifi οταν βγαινει εκτος (εχει κολλημα), το ξεχναει μετα και μενει μες το σπιτι με 4G. Δεν εβγαλα τις υπολοιπες εφαρμογες στην λιστα, ειχε τα κλασσικα fb, viber κτλ, μια εφαρμογη που μαθαινει ισπανικα και την εχει λιωσει και ο,τι βλεπετε. Το βραδυ δε θυμαμαι τι ποσοστο ειχε οταν επεσε για υπνο αλλα απο τη γραμμη νομιζω οτι αντε να εχει πεσει 1%. Και δεν της εκλεισα τιποτα ουτε απο τη συντηρηση μπαταριας, ουτε απο καρτελες κτλ. Επισης να πω οτι της εχω βαλει και τη θηκη led view cover η οποια δεν ξερω αν τραβαει απο τη μπαταρια του κινητου, αλλα καπως πρεπει να παιρνει ενεργεια.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiRo31285 Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Ευχαριστώ για την απάντηση. Της Samsung θέμα; Υπάρχει περίπτωση η αλλαγή αυτή να επηρεάσει την μπαταρία; Το ρωτάω γιατί το Android το έχει φοβηθεί το μάτι μου...λίγο πιό εκεί να πάς...battery drain σου λέει...:wacko: Εγώ το ΜΟΝΟ που θα ήθελα είναι να κάνω το πίσω backround μαύρο. Γίνεται να αλλάξω αυτό χωρίς να επηρεάσω κάτι άλλο; Αυτα εχω βαλει εγω. Δεν υπαρχει battery drain σε μαμα θεμα.. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κοίταξε είναι ανάλογα πάντα με την χρήση σου, σίγουρα θα σε συμβούλευα να κλείσεις οτι απο αυτα είναι περιττό. Τονιζω να είναι περιττό δηλαδή να μην στερησε κατι. Τωρα κάτι back up, αυτόματες ενημέρωσεις εφαρμογων στο playstore, αν δεν χρειάζεσαι 4g γυρνα το μονιμα σε 3g, θελει και λίγο πειραματισμο. Ρουτ θα συνιστουσα να μην το κάνεις γιατί χάνεις την εγγύηση, αλλα και για να αξίζει πρέπει να το κατέχεις καλα δηλαδή εκτός απο custom rom να περάσεις kernel κτλπ και κάποιες μοντες που δίνουν καλύτερη μπαταρία. Απο ρομ κερνελ κλπ γνωστης ειμαι.. απλα δεν το ψηνω επισης να κλεινω κ ανοιγω 4g,wifi,συγνχρονισμους κλπ κλπ.. (ασε π τα χω βαλει να γινονται οταν φορτιζει αυτα. Το βραδυ δηλαδη.) οποτε μαλλον θα μεινω ως εχει.. Ευχαριστω πολυ παντως για το χρονο σου φιλε μου. :) Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση An honest man is always a child. Socrates Alienware 17 R3 / Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch3 Titanium Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 (edited) Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις του μαύρου θέματος παιδιά Έβαλα το sd-black σε συνδυασμό με τα προεπιλεγμένα εικονίδια. :-) Edited April 13, 2017 by pavlidisc Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Έβαλα και εγώ το μαύρο για δοκιμή... Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Πώς μπορείτε μαύρα θέματα τώρα που ανοίγει ο καιρός ; Πασχιζα να δω στον ήλιο . Με το λευκό φόντο είναι ότι πρέπει για μένα Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Πώς μπορείτε μαύρα θέματα τώρα που ανοίγει ο καιρός ; Πασχιζα να δω στον ήλιο . Με το λευκό φόντο είναι ότι πρέπει για μένα Το μαύρο είναι όλη η μαγεία της AMOLED. Συνδυασμός Black Onyx και μαύρο theme κάνει την συσκευή πανέμορφη (προσωπική άποψη). Θήκη (μαύρη), χρώμα συσκευής μαύρο, οθόνη μαύρη...τρία μαύρα που όμως έχουν την ίδια "μαυρίλα" σαν να είναι ένα ...δεν ξεχωρίζουν. :rolleyes: Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Το μαύρο είναι όλη η μαγεία της AMOLED. Συνδυασμός Black Onyx και μαύρο theme κάνει την συσκευή πανέμορφη (προσωπική άποψη). Θήκη (μαύρη), χρώμα συσκευής μαύρο, οθόνη μαύρη...τρία μαύρα που όμως έχουν την ίδια "μαυρίλα" σαν να είναι ένα ...δεν ξεχωρίζουν. :rolleyes: Δεν αντιλέγω . Μαύρο έχω, το χειμώνα έχω κ γω μαύρο θέμα . Απλά από δω κ περα προτιμώ λευκό γτ το χρειάζομαι στη δουλειά όταν οδηγάω να βλέπω πιο γρήγορα Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Το μαύρο είναι όλη η μαγεία της AMOLED. Συνδυασμός Black Onyx και μαύρο theme κάνει την συσκευή πανέμορφη (προσωπική άποψη). Θήκη (μαύρη), χρώμα συσκευής μαύρο, οθόνη μαύρη...τρία μαύρα που όμως έχουν την ίδια "μαυρίλα" σαν να είναι ένα ...δεν ξεχωρίζουν. :rolleyes: Συμφωνώ για το μαύρο. Έχω μείνε με s7 edge coral blue και δεν την παλεύω. Έβαλα spigen Rugged Armor, μαύρα θέματα όπως πάντα, να το μαύρισω λίγο. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Το μαύρο είναι όλη η μαγεία της AMOLED. Συνδυασμός Black Onyx και μαύρο theme κάνει την συσκευή πανέμορφη (προσωπική άποψη). Θήκη (μαύρη), χρώμα συσκευής μαύρο, οθόνη μαύρη...τρία μαύρα που όμως έχουν την ίδια "μαυρίλα" σαν να είναι ένα ...δεν ξεχωρίζουν. :rolleyes: Μεγάλη Παρασκευή το 'κανες το κινητό!! :p Συμφωνώ απόλυτα πάντως!!! Και 'γω Black Onyx, με black theme αυτή την περίοδο ;) Σύντομα το βαριέμαι βέβαια και ξαναβαζω λευκό και τούμπαλιν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpap Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Χαιρετώ την ομάδα Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω αναζητά λύση. Προσπαθώ να κατεβάσω διάφορα θέματα και μου βγάζει το εξής μήνυμα λάθους. Η λήψη δεν είναι δυνατή στη λειτουργία Εμφάνιση σχημάτων κουμπιών. Εχετε καμιά ιδέα τι σημαίνει και πως διορθώνεται ??? Παράθεση Nobody's perfect Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Έκλεισα το Google backup το Google now και τα location services με σκοπό να ελαχιστοποίησω όσο το δυνατόν τα Google play services. Μια χαρά μέχρι στιγμής. Η χρήση είναι μόνο wifi σπιτικος. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 7 ώρες οθόνης και έχεις 42 %? Πως είναι δυνατόν αυτο; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Χαμηλή φωτεινότητα καλό σήμα σε εσωτερικό χώρο και συνεχόμενη χρήση με browsing και YouTube Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Έκλεισα το Google backup το Google now και τα location services με σκοπό να ελαχιστοποίησω όσο το δυνατόν τα Google play services. Μια χαρά μέχρι στιγμής. Η χρήση είναι μόνο wifi σπιτικος. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk αν και νομιζω πως τα εχω κλειστα,,μπορεις να πεις που αρκιβως πας και τα απενεργοποιεις(google now,back up k.a)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Χαιρετώ την ομάδα Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω αναζητά λύση. Προσπαθώ να κατεβάσω διάφορα θέματα και μου βγάζει το εξής μήνυμα λάθους. Η λήψη δεν είναι δυνατή στη λειτουργία Εμφάνιση σχημάτων κουμπιών. Εχετε καμιά ιδέα τι σημαίνει και πως διορθώνεται ??? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7053230#post7053230 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts