marios_ch Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Τελευταίες μέρες, όλο και λιγοστεύει η διάρκεια, με την ίδια χρήση πάνω κάτω μέσα στην μέρα. Δηλαδή ούτε 3 ώρες οθόνη και πλέον θέλω φορτιστή μέσα στη διάρκεια της μέρας... BTU nugat ,από beta ... Είχα κάνει και μια επαναφορά, πριν λίγο καιρό. Λογικά η google θα έχει βάλει κάπου το χέρι της... Ψάχνω στο gsam, και δεν βλέπω κάποια εφαρμογή να ευθύνεται για την πτώση ή να ρουφάει μπαταρία. Μάλιστα εδώ και λίγες μέρες βγαίνει και ειδοποίηση πλέον, Για κάθε βελτιστοποιηση που κάνει η μπαταρία SM-G935F Εγω με btu nougat απο βετα παλι, ειμαι σταθερος σε πολυ υψηλα επίπεδα οπως παλια. Κανενα θεμα. Καμια εφαρμογή καινούργια ίσως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 (edited) Εγω με btu nougat απο βετα παλι, ειμαι σταθερος σε πολυ υψηλα επίπεδα οπως παλια. Κανενα θεμα. Καμια εφαρμογή καινούργια ίσως? Τί να πω ρε γμτ... Δεν έβαλα τίποτα σοβαρό που να φαίνεται ότι καταναλώνει μπαταρία. Θα βγάλω ότι έβαλα τελευταία SM-G935F Edited March 14, 2017 by rebel1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Τί να πω ρε γμτ... Δεν έβαλα τίποτα σοβαρό που να φαίνεται ότι καταναλώνει μπαταρία. Θα βγάλω ότι έβαλα τελευταία SM-G935F Για τσεκαρε, εδω ειμαστε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiRo31285 Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Μου φαινεται μετρια ως χαλια η μπαταρια του η ιδεα μ ειναι? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση An honest man is always a child. Socrates Alienware 17 R3 / Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch3 Titanium Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Μου φαινεται μετρια ως χαλια η μπαταρια του η ιδεα μ ειναι? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ούτε μέτρια και φυσικά ούτε χάλια είναι με τίποτα. Είσαι στο 25% με 3ωρ και 40 λεπτά οθόνης, που σημαίνει ότι μέχρι εξάντλησης της μπαταρίας θα έχει ένα πλήρες 24ωρο χρήσης και περίπου 5 ώρες οθόνη και ποιος ξέρει με τι χρήση, και το λές κακό; Άσε που όσο πέφτει το ποσοστό που μένει, μεγαλώνουν και οι χρόνοι που βγάζει η μπαταρία, ενώ αντίθετα όταν είναι στο 100% και μέχρι το 90% έως το 85% , δε ξέρω γιατί, πέφτει πολύ πιο γρήγορα δημιουργώντας την εντύπωση ότι τελειώνει γρήγορα, αλλά όσο κατεβαίνει αυξάνεται ο χρόνος της. Δε ξέρω γιατί λειτουργεί έτσι, πάντως το διαπίστωσα από το πρώτο καιρό το έχω εδώ και ένα χρόνο. Όπως και να έχει πιστεύω ότι είσαι μια χαρά, με αυτά που βλέπω και φυσικά τη χρήση σου εσύ τη ξέρεις για να κρίνεις ακόμα καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Εχω καιρο να ποσταρω την χρήση μου, εδω οσα λεω σχετικά με την μπαταρία στην nougat. Η σωστή σύγκριση είναι με την ίδια χρήση που εκανα στην ΜΜ και ειδικά με την κορυφαία σε αυτονομια APC8. Καμια διαφορά συνεχιζω σε απόλυτα ικανοποιητικα επίπεδα με βελτιωση στο stand by. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiRo31285 Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Ούτε μέτρια και φυσικά ούτε χάλια είναι με τίποτα. Είσαι στο 25% με 3ωρ και 40 λεπτά οθόνης, που σημαίνει ότι μέχρι εξάντλησης της μπαταρίας θα έχει ένα πλήρες 24ωρο χρήσης και περίπου 5 ώρες οθόνη και ποιος ξέρει με τι χρήση, και το λές κακό; Άσε που όσο πέφτει το ποσοστό που μένει, μεγαλώνουν και οι χρόνοι που βγάζει η μπαταρία, ενώ αντίθετα όταν είναι στο 100% και μέχρι το 90% έως το 85% , δε ξέρω γιατί, πέφτει πολύ πιο γρήγορα δημιουργώντας την εντύπωση ότι τελειώνει γρήγορα, αλλά όσο κατεβαίνει αυξάνεται ο χρόνος της. Δε ξέρω γιατί λειτουργεί έτσι, πάντως το διαπίστωσα από το πρώτο καιρό το έχω εδώ και ένα χρόνο. Όπως και να έχει πιστεύω ότι είσαι μια χαρά, με αυτά που βλέπω και φυσικά τη χρήση σου εσύ τη ξέρεις για να κρίνεις ακόμα καλύτερα. Εχεις ενα δικιο γιατι χρησιμοποιω και το alwaysON που μ αρεσει σαν ιδεα κ τρωει κ εκει μπαταρια. Συν οτι δεν το τσιγκουνευομαι πουθενα (σε δεδομενα,κατεβασματα κλπ) αλλα οχι τρελη χρηση... επισης δν κλεινω ποτε wifi,gps,data,alwayson. Του εβγαλα κ τη γρηγορη φορτιση μηπως κανει κατι καλυυερο η αργη φορτιση αλλα δεν ειδα διαφορα κ διχαζομαι αν να την αφησω ανοιχτη η να την αφησω κλειστη τη γρηγορη φορτιση Παράθεση An honest man is always a child. Socrates Alienware 17 R3 / Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch3 Titanium Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Εχω καιρο να ποσταρω την χρήση μου, εδω οσα λεω σχετικά με την μπαταρία στην nougat. Η σωστή σύγκριση είναι με την ίδια χρήση που εκανα στην ΜΜ και ειδικά με την κορυφαία σε αυτονομια APC8. Καμια διαφορά συνεχιζω σε απόλυτα ικανοποιητικα επίπεδα με βελτιωση στο stand by. ισως στην nougat beta 1 να ειχα τετοιους χρονους..πλεον δεν υπαρχει περιπτωση.. Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 ισως στην nougat beta 1 να ειχα τετοιους χρονους..πλεον δεν υπαρχει περιπτωση.. Εγω εκει ειμαι από την 1 Βέτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Εχεις ενα δικιο γιατι χρησιμοποιω και το alwaysON που μ αρεσει σαν ιδεα κ τρωει κ εκει μπαταρια. Συν οτι δεν το τσιγκουνευομαι πουθενα (σε δεδομενα,κατεβασματα κλπ) αλλα οχι τρελη χρηση... επισης δν κλεινω ποτε wifi,gps,data,alwayson. Του εβγαλα κ τη γρηγορη φορτιση μηπως κανει κατι καλυυερο η αργη φορτιση αλλα δεν ειδα διαφορα κ διχαζομαι αν να την αφησω ανοιχτη η να την αφησω κλειστη τη γρηγορη φορτιση Ξέρεις ότι το always On << τρώει >> 1% την ώρα , δηλαδή 24% το εικοσιτετράωρο!!! άρα περίπου 75% για όλα τα άλλα και επίσης με όλα ανοιχτά wifi,gps,data, τι περιμένεις; Μια χαρά είσαι φίλε μου. Επίσης λάβε υπόψιν σου και τη ποιότητα σήματος εκεί που βρίσκεσαι. Αν δεν είναι και πολύ καλή και αυτό κατεβάζει τη μπαταρία πιο γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Ξέρεις ότι το always On << τρώει >> 1% την ώρα , δηλαδή 24% το εικοσιτετράωρο!!! άρα περίπου 75% για όλα τα άλλα και επίσης με όλα ανοιχτά wifi,gps,data, τι περιμένεις; Μια χαρά είσαι φίλε μου. Επίσης λάβε υπόψιν σου και τη ποιότητα σήματος εκεί που βρίσκεσαι. Αν δεν είναι και πολύ καλή και αυτό κατεβάζει τη μπαταρία πιο γρήγορα. 1) Δεν τρώει 1%/h 2) O συμφορουμίτης έχει 15h αναμονή. (Άρα, υπολόγισε τα μισά (σ.σ. 12-13%) & αυτά με το ζόρι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Εχεις ενα δικιο γιατι χρησιμοποιω και το alwaysON που μ αρεσει σαν ιδεα κ τρωει κ εκει μπαταρια. Συν οτι δεν το τσιγκουνευομαι πουθενα (σε δεδομενα,κατεβασματα κλπ) αλλα οχι τρελη χρηση... επισης δν κλεινω ποτε wifi,gps,data,alwayson. Του εβγαλα κ τη γρηγορη φορτιση μηπως κανει κατι καλυυερο η αργη φορτιση αλλα δεν ειδα διαφορα κ διχαζομαι αν να την αφησω ανοιχτη η να την αφησω κλειστη τη γρηγορη φορτιση Ξέρεις ότι το always On << τρώει >> 1% την ώρα , δηλαδή 24% το εικοσιτετράωρο!!! άρα περίπου 75% για όλα τα άλλα και επίσης με όλα ανοιχτά wifi,gps,data, τι περιμένεις; Μια χαρά είσαι φίλε μου. Επίσης λάβε υπόψιν σου και τη ποιότητα σήματος εκεί που βρίσκεσαι. Αν δεν είναι και πολύ καλή και αυτό κατεβάζει τη μπαταρία πιο γρήγορα. Όσο αφορά τη φόρτιση, σίγουρα πιο << υγιεινή >> είναι η αργή όπως και να έχει. Ειδικά στο να διατηρηθεί μακροχρόνια πιο << υγιείς >> Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 30% ποσοστό μπαταρίας με 10 ώρες και 15 λεπτά χωρις φόρτιση .η φωτεινότητα κάτω απτή μέση .. 3ωρες και 20 λεπτά οθόνη σχεδον μόνο ιντερνετ . Για πείτε μου τι κάνω? Συσκευή από Μαϊου2016 . Νουγκατινα με επαναφορά εργοστασιακών. Καμιά 45 αρια εφαρμογές . Στη μικρή εξοικονόμηση ενέργειας δεν μπορώ να το βάλω με πηγαίνει κατευθείαν στην μεγάλη Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakouli21 Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 το ίδιο και εδώ ή μπαταρία μου πέφτει σαν τρελή....έχω περάσει την βρετανική με odin από ελβετική.. και έκανα μετά reset.. τι προτείνετε για ρυθμίσεις κτλπα; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 (edited) Παιδιά η μπαταρία του είναι εξαιρετική με nougat BTU με καθαρή εγκατάσταση. Όσοι έχετε πρόβλημα ελέγξτε λίγο ποια έκδοση υπηρεσίες google play έχετε. Έχω την 10.2.98 και όλα είναι άψογα. 50-50 σχεδόν σήμερα wifi - 4g. Φωτεινότητα αυτόματη, 2 Gmail, συγχρονισμός on. Bluetooth και τοποθεσία κλειστά. https://www.dropbox.com/sh/5g29ivtnwkjzglo/AAAahcnel_fm-rTwgvA_HdVRa?dl=0 Edited March 16, 2017 by kountoura Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakouli21 Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 και εγώ την ίδια έχω φίλε μου.. αλλά. τι ρόλο παίζει αυτό;; με odin την πέρασα εγώ... εξήγησε μου λίγο σε παρακαλώ Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Παιδιά η μπαταρία του είναι εξαιρετική με nougat BTU με καθαρή εγκατάσταση. Όσοι έχετε πρόβλημα ελέγξτε λίγο ποια έκδοση υπηρεσίες google play έχετε. Έχω την 10.2.98 και όλα είναι άψογα. 50-50 σχεδόν σήμερα wifi - 4g. Φωτεινότητα αυτόματη, 2 Gmail, συγχρονισμός on. Bluetooth και τοποθεσία κλειστά. https://www.dropbox.com/sh/5g29ivtnwkjzglo/AAAahcnel_fm-rTwgvA_HdVRa?dl=0 Εγώ για το play store έβαλα μία 7,_ 6_ 08 και γενικά σέρνεται η μπαταρία κ πριν την αναβάθμιση τα ίδια .. Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sergios30 Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Έκλεισα σχεδόν 1 χρόνο με την συσκευή και κατέβασα την εφαρμογή accubattery και μου βγάζει πλέον την μπαταρία στα 2847, καλά είναι η να μη τα πολυεμπιστευωμαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Έκλεισα σχεδόν 1 χρόνο με την συσκευή και κατέβασα την εφαρμογή accubattery και μου βγάζει πλέον την μπαταρία στα 2847, καλά είναι η να μη τα πολυεμπιστευωμαι? μια φορα το κοιταξα και εγω αυτο και τα ιδια μου ελεγε, παντως σε χρηση δεν εχω δει καμια διαφορα, εξαιρετικους χρονους απο την 1 μερα εως σημερα εσυ εχεις μειωση δηλαδη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sergios30 Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 μια φορα το κοιταξα και εγω αυτο και τα ιδια μου ελεγε, παντως σε χρηση δεν εχω δει καμια διαφορα, εξαιρετικους χρονους απο την 1 μερα εως σημερα εσυ εχεις μειωση δηλαδη? Οχι καμία μείωση εξίσου καλή όπως και με την 6αρα, απλά από περιέργεια το κοιταξα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Αυτό που η αναμονή μου φτάνει στο 10 %είναι πολύ εκνευριστικό Έχω και Tablet samsung και εκεί είναι πολύ χαμηλά πάντα. Με παρόμοια χρήση και τα δύο Ξεκάθαρα η κατανάλωση στην αναμονή οφείλεται στη rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Αυτό που η αναμονή μου φτάνει στο 10 %είναι πολύ εκνευριστικό Έχω και Tablet samsung και εκεί είναι πολύ χαμηλά πάντα. Με παρόμοια χρήση και τα δύο Ξεκάθαρα η κατανάλωση στην αναμονή οφείλεται στη rom Με ποια ρομ, data δουλευεις, εφαρμογές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Με ποια ρομ, data δουλευεις, εφαρμογές? Και στα 2 τις ίδιες έχω και στα δύο κυρίως με 3g Οκ το Samsung tab A 10.1 έχει μεγάλη μπαταρία έχω βγάλει και 15 ώρες sot αλλά την διαχειρίζεται καλύτερα Με όλες τις ρομ το έχω παρατηρήσει. Τώρα είμαι με Custom αλλά δεν έχει σχέση θεωρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Και στα 2 τις ίδιες έχω και στα δύο κυρίως με 3g Οκ το Samsung tab A 10.1 έχει μεγάλη μπαταρία έχω βγάλει και 15 ώρες sot αλλά την διαχειρίζεται καλύτερα Με όλες τις ρομ το έχω παρατηρήσει. Τώρα είμαι με Custom αλλά δεν έχει σχέση θεωρώ Δεν ξέρω με ποια ρομ εισαι η νουγκατ όμως έχει αισθητα βελτιωμένη απόδοση στην αναμονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Επιτέλους μετά από πολύ καιρό έφτασα ξανά 20 ώρες και 30 λεπτά χωρίς φόρτιση. Με 6μιση ώρες οθόνη αλλά με την εξοικονόμηση ενέργειας την μικρή . Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts