Jump to content

[S7 Edge] Η εμπειρία σας από τη μπαταρία

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελευταίες μέρες, όλο και λιγοστεύει η διάρκεια, με την ίδια χρήση πάνω κάτω μέσα στην μέρα.

Δηλαδή ούτε 3 ώρες οθόνη και πλέον θέλω φορτιστή μέσα στη διάρκεια της μέρας...

BTU nugat ,από beta ... Είχα κάνει και μια επαναφορά, πριν λίγο καιρό. Λογικά η google θα έχει βάλει κάπου το χέρι της...

Ψάχνω στο gsam, και δεν βλέπω κάποια εφαρμογή να ευθύνεται για την πτώση ή να ρουφάει μπαταρία.

Μάλιστα εδώ και λίγες μέρες βγαίνει και ειδοποίηση πλέον, Για κάθε βελτιστοποιηση που κάνει η μπαταρία

SM-G935F

Εγω με btu nougat απο βετα παλι, ειμαι σταθερος σε πολυ υψηλα επίπεδα οπως παλια. Κανενα θεμα.

Καμια εφαρμογή καινούργια ίσως?

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγω με btu nougat απο βετα παλι, ειμαι σταθερος σε πολυ υψηλα επίπεδα οπως παλια. Κανενα θεμα.

Καμια εφαρμογή καινούργια ίσως?

Τί να πω ρε γμτ...

Δεν έβαλα τίποτα σοβαρό που να φαίνεται ότι καταναλώνει μπαταρία.

Θα βγάλω ότι έβαλα τελευταία

SM-G935F

Edited by rebel1

Τί να πω ρε γμτ...

Δεν έβαλα τίποτα σοβαρό που να φαίνεται ότι καταναλώνει μπαταρία.

Θα βγάλω ότι έβαλα τελευταία

SM-G935F

Για τσεκαρε, εδω ειμαστε

Μου φαινεται μετρια ως χαλια η μπαταρια του η ιδεα μ ειναι?

5d1ef9b72c5aaf869e1bf7217e36c481.jpgb55233eb5db6428e0b0d5c24b4142b8a.jpg

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

An honest man is always a child.

Socrates

Alienware 17 R3  / Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch3 Titanium

Μου φαινεται μετρια ως χαλια η μπαταρια του η ιδεα μ ειναι?

5d1ef9b72c5aaf869e1bf7217e36c481.jpgb55233eb5db6428e0b0d5c24b4142b8a.jpg

Ούτε μέτρια και φυσικά ούτε χάλια είναι με τίποτα.

Είσαι στο 25% με 3ωρ και 40 λεπτά οθόνης, που σημαίνει ότι μέχρι εξάντλησης της μπαταρίας θα έχει ένα πλήρες 24ωρο χρήσης και περίπου 5 ώρες οθόνη και ποιος ξέρει με τι χρήση, και το λές κακό;

Άσε που όσο πέφτει το ποσοστό που μένει, μεγαλώνουν και οι χρόνοι που βγάζει η μπαταρία, ενώ αντίθετα όταν είναι στο 100% και μέχρι το 90% έως το 85% , δε ξέρω γιατί, πέφτει πολύ πιο γρήγορα δημιουργώντας την εντύπωση ότι τελειώνει γρήγορα, αλλά όσο κατεβαίνει αυξάνεται ο χρόνος της.

Δε ξέρω γιατί λειτουργεί έτσι, πάντως το διαπίστωσα από το πρώτο καιρό το έχω εδώ και ένα χρόνο.

Όπως και να έχει πιστεύω ότι είσαι μια χαρά, με αυτά που βλέπω και φυσικά τη χρήση σου εσύ τη ξέρεις για να κρίνεις ακόμα καλύτερα.

Εχω καιρο να ποσταρω την χρήση μου, εδω οσα λεω σχετικά με την μπαταρία στην nougat.

Η σωστή σύγκριση είναι με την ίδια χρήση που εκανα στην ΜΜ και ειδικά με την κορυφαία σε αυτονομια APC8. Καμια διαφορά συνεχιζω σε απόλυτα ικανοποιητικα επίπεδα με βελτιωση στο stand by.

Screenshot_20170316_114331.jpg

Screenshot_20170316_114347.png

Ούτε μέτρια και φυσικά ούτε χάλια είναι με τίποτα.

Είσαι στο 25% με 3ωρ και 40 λεπτά οθόνης, που σημαίνει ότι μέχρι εξάντλησης της μπαταρίας θα έχει ένα πλήρες 24ωρο χρήσης και περίπου 5 ώρες οθόνη και ποιος ξέρει με τι χρήση, και το λές κακό;

Άσε που όσο πέφτει το ποσοστό που μένει, μεγαλώνουν και οι χρόνοι που βγάζει η μπαταρία, ενώ αντίθετα όταν είναι στο 100% και μέχρι το 90% έως το 85% , δε ξέρω γιατί, πέφτει πολύ πιο γρήγορα δημιουργώντας την εντύπωση ότι τελειώνει γρήγορα, αλλά όσο κατεβαίνει αυξάνεται ο χρόνος της.

Δε ξέρω γιατί λειτουργεί έτσι, πάντως το διαπίστωσα από το πρώτο καιρό το έχω εδώ και ένα χρόνο.

Όπως και να έχει πιστεύω ότι είσαι μια χαρά, με αυτά που βλέπω και φυσικά τη χρήση σου εσύ τη ξέρεις για να κρίνεις ακόμα καλύτερα.

Εχεις ενα δικιο γιατι χρησιμοποιω και το alwaysON που μ αρεσει σαν ιδεα κ τρωει κ εκει μπαταρια. Συν οτι δεν το τσιγκουνευομαι πουθενα (σε δεδομενα,κατεβασματα κλπ) αλλα οχι τρελη χρηση... επισης δν κλεινω ποτε wifi,gps,data,alwayson.

Του εβγαλα κ τη γρηγορη φορτιση μηπως κανει κατι καλυυερο η αργη φορτιση αλλα δεν ειδα διαφορα κ διχαζομαι αν να την αφησω ανοιχτη η να την αφησω κλειστη τη γρηγορη φορτιση

An honest man is always a child.

Socrates

Alienware 17 R3  / Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch3 Titanium

Εχω καιρο να ποσταρω την χρήση μου, εδω οσα λεω σχετικά με την μπαταρία στην nougat.

Η σωστή σύγκριση είναι με την ίδια χρήση που εκανα στην ΜΜ και ειδικά με την κορυφαία σε αυτονομια APC8. Καμια διαφορά συνεχιζω σε απόλυτα ικανοποιητικα επίπεδα με βελτιωση στο stand by.

Screenshot_20170316_114331.jpg

Screenshot_20170316_114347.png

ισως στην nougat beta 1 να ειχα τετοιους χρονους..πλεον δεν υπαρχει περιπτωση..

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Εχεις ενα δικιο γιατι χρησιμοποιω και το alwaysON που μ αρεσει σαν ιδεα κ τρωει κ εκει μπαταρια. Συν οτι δεν το τσιγκουνευομαι πουθενα (σε δεδομενα,κατεβασματα κλπ) αλλα οχι τρελη χρηση... επισης δν κλεινω ποτε wifi,gps,data,alwayson.

Του εβγαλα κ τη γρηγορη φορτιση μηπως κανει κατι καλυυερο η αργη φορτιση αλλα δεν ειδα διαφορα κ διχαζομαι αν να την αφησω ανοιχτη η να την αφησω κλειστη τη γρηγορη φορτιση

Ξέρεις ότι το always On << τρώει >> 1% την ώρα , δηλαδή 24% το εικοσιτετράωρο!!! άρα περίπου 75% για όλα τα άλλα και επίσης με όλα ανοιχτά wifi,gps,data, τι περιμένεις;

Μια χαρά είσαι φίλε μου. Επίσης λάβε υπόψιν σου και τη ποιότητα σήματος εκεί που βρίσκεσαι. Αν δεν είναι και πολύ καλή και αυτό κατεβάζει τη μπαταρία πιο γρήγορα.

Ξέρεις ότι το always On << τρώει >> 1% την ώρα , δηλαδή 24% το εικοσιτετράωρο!!! άρα περίπου 75% για όλα τα άλλα και επίσης με όλα ανοιχτά wifi,gps,data, τι περιμένεις;

Μια χαρά είσαι φίλε μου. Επίσης λάβε υπόψιν σου και τη ποιότητα σήματος εκεί που βρίσκεσαι. Αν δεν είναι και πολύ καλή και αυτό κατεβάζει τη μπαταρία πιο γρήγορα.

1) Δεν τρώει 1%/h

2) O συμφορουμίτης έχει 15h αναμονή.

(Άρα, υπολόγισε τα μισά (σ.σ. 12-13%) & αυτά με το ζόρι)

Όσο αφορά τη φόρτιση, σίγουρα πιο << υγιεινή >> είναι η αργή όπως και να έχει. Ειδικά στο να διατηρηθεί μακροχρόνια πιο << υγιείς >>

30% ποσοστό μπαταρίας με 10 ώρες και 15 λεπτά χωρις φόρτιση .η φωτεινότητα κάτω απτή μέση .. 3ωρες και 20 λεπτά οθόνη σχεδον μόνο ιντερνετ . Για πείτε μου τι κάνω? Συσκευή από Μαϊου2016 . Νουγκατινα με επαναφορά εργοστασιακών. Καμιά 45 αρια εφαρμογές . Στη μικρή εξοικονόμηση ενέργειας δεν μπορώ να το βάλω με πηγαίνει κατευθείαν στην μεγάλη

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

το ίδιο και εδώ ή μπαταρία μου πέφτει σαν τρελή....έχω περάσει την βρετανική με odin από ελβετική.. και έκανα μετά reset.. τι προτείνετε για ρυθμίσεις κτλπα;

Παιδιά η μπαταρία του είναι εξαιρετική με nougat BTU με καθαρή εγκατάσταση.

Όσοι έχετε πρόβλημα ελέγξτε λίγο ποια έκδοση υπηρεσίες google play έχετε.

Έχω την 10.2.98 και όλα είναι άψογα.

50-50 σχεδόν σήμερα wifi - 4g.

Φωτεινότητα αυτόματη, 2 Gmail, συγχρονισμός on.

Bluetooth και τοποθεσία κλειστά.

https://www.dropbox.com/sh/5g29ivtnwkjzglo/AAAahcnel_fm-rTwgvA_HdVRa?dl=0

Edited by kountoura
kountouraN

και εγώ την ίδια έχω φίλε μου.. αλλά. τι ρόλο παίζει αυτό;; με odin την πέρασα εγώ... εξήγησε μου λίγο σε παρακαλώ

Παιδιά η μπαταρία του είναι εξαιρετική με nougat BTU με καθαρή εγκατάσταση.

Όσοι έχετε πρόβλημα ελέγξτε λίγο ποια έκδοση υπηρεσίες google play έχετε.

Έχω την 10.2.98 και όλα είναι άψογα.

50-50 σχεδόν σήμερα wifi - 4g.

Φωτεινότητα αυτόματη, 2 Gmail, συγχρονισμός on.

Bluetooth και τοποθεσία κλειστά.

https://www.dropbox.com/sh/5g29ivtnwkjzglo/AAAahcnel_fm-rTwgvA_HdVRa?dl=0

Εγώ για το play store έβαλα μία 7,_ 6_ 08 και γενικά σέρνεται η μπαταρία κ πριν την αναβάθμιση τα ίδια ..

S10+ <3

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Έκλεισα σχεδόν 1 χρόνο με την συσκευή και κατέβασα την εφαρμογή accubattery και μου βγάζει πλέον την μπαταρία στα 2847, καλά είναι η να μη τα πολυεμπιστευωμαι?

Έκλεισα σχεδόν 1 χρόνο με την συσκευή και κατέβασα την εφαρμογή accubattery και μου βγάζει πλέον την μπαταρία στα 2847, καλά είναι η να μη τα πολυεμπιστευωμαι?

μια φορα το κοιταξα και εγω αυτο και τα ιδια μου ελεγε, παντως σε χρηση δεν εχω δει καμια διαφορα, εξαιρετικους χρονους απο την 1 μερα εως σημερα

εσυ εχεις μειωση δηλαδη?

μια φορα το κοιταξα και εγω αυτο και τα ιδια μου ελεγε, παντως σε χρηση δεν εχω δει καμια διαφορα, εξαιρετικους χρονους απο την 1 μερα εως σημερα

εσυ εχεις μειωση δηλαδη?

Οχι καμία μείωση εξίσου καλή όπως και με την 6αρα, απλά από περιέργεια το κοιταξα

Αυτό που η αναμονή μου φτάνει στο 10 %είναι πολύ εκνευριστικό

Έχω και Tablet samsung και εκεί είναι πολύ χαμηλά πάντα. Με παρόμοια χρήση και τα δύο

Ξεκάθαρα η κατανάλωση στην αναμονή οφείλεται στη rom

Αυτό που η αναμονή μου φτάνει στο 10 %είναι πολύ εκνευριστικό

Έχω και Tablet samsung και εκεί είναι πολύ χαμηλά πάντα. Με παρόμοια χρήση και τα δύο

Ξεκάθαρα η κατανάλωση στην αναμονή οφείλεται στη rom

Με ποια ρομ, data δουλευεις, εφαρμογές?

Με ποια ρομ, data δουλευεις, εφαρμογές?

Και στα 2 τις ίδιες έχω και στα δύο κυρίως με 3g

Οκ το Samsung tab A 10.1 έχει μεγάλη μπαταρία έχω βγάλει και 15 ώρες sot αλλά την διαχειρίζεται καλύτερα

Με όλες τις ρομ το έχω παρατηρήσει. Τώρα είμαι με Custom αλλά δεν έχει σχέση θεωρώ

Και στα 2 τις ίδιες έχω και στα δύο κυρίως με 3g

Οκ το Samsung tab A 10.1 έχει μεγάλη μπαταρία έχω βγάλει και 15 ώρες sot αλλά την διαχειρίζεται καλύτερα

Με όλες τις ρομ το έχω παρατηρήσει. Τώρα είμαι με Custom αλλά δεν έχει σχέση θεωρώ

Δεν ξέρω με ποια ρομ εισαι η νουγκατ όμως έχει αισθητα βελτιωμένη απόδοση στην αναμονή.

Επιτέλους μετά από πολύ καιρό έφτασα ξανά 20 ώρες και 30 λεπτά χωρίς φόρτιση. Με 6μιση ώρες οθόνη αλλά με την εξοικονόμηση ενέργειας την μικρή .

S10+ <3

• The title was changed to [S7 Edge] Η εμπειρία σας από τη μπαταρία