Jump to content

[S7 series] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κτλ)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ίσως ήρθε η ώρα για καλό tempered glass στο xda γράφουν ότι είναι πολύ καλό και δεν το σηκώνει καμία θήκη

https://www.amazon.com/gp/aw/cr/B01H0DQA44/ref=cm_cr_arp_mb_paging_btm_2?pageNumber=2

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ίσως ήρθε η ώρα για καλό tempered glass στο xda γράφουν ότι είναι πολύ καλό και δεν το σηκώνει καμία θήκη

https://www.amazon.com/gp/aw/cr/B01H0DQA44/ref=cm_cr_arp_mb_paging_btm_2?pageNumber=2

Καλημέρα σε όλους τους φίλους!!! Βρε παιδιά μετά από τόσο καιρό δεν έχει βγει κάνα καλο tempered για το απλό s7 ... ??? Ντροπή ... :wacko:

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

Καλημέρα έχω παραγγείλει τη θήκη Spigen Neo Hybrid και τη μεμβράνη της spigen για να μην είναι εντελώς γυμνή η οθόνη

Η μεμβράνη θα κάθεται στην οθόνη με τη neo hybrid h θα ξεκολλάει? έχει δοκιμάσει κανεις τον παραπάνω συνδυασμό?

Όσο διάβασα για τις προστασίες οθόνης δεν έβγαλα άκρη για το ποια να προτιμήσω σχεδόν όλες πανάκριβες και χωρίς σωστά αποτελέσματα, προτιμώ το glass από τις πλαστικές μεμβράνες αλλα στο edge από ότι διαβάζω δεν υπάρχει καποια καλή και δύσκολο το βλέπω να βγει κάποια ποτε λόγο του σχηματος της οθόνης...

Edited by Deis

Καλημέρα έχω παραγγείλει τη θήκη Spigen Neo Hybrid και τη μεμβράνη της spigen για να μην είναι εντελώς γυμνή η οθόνη

Η μεμβράνη θα κάθεται στην οθόνη με τη neo hybrid h θα ξεκολλάει? έχει δοκιμάσει κανεις τον παραπάνω συνδυασμό?

Όσο διάβασα για τις προστασίες οθόνης δεν έβγαλα άκρη για το ποια να προτιμήσω σχεδόν όλες πανάκριβες και χωρίς σωστά αποτελέσματα, προτιμώ το glass από τις πλαστικές μεμβράνες αλλα στο edge από ότι διαβάζω δεν υπάρχει καποια καλή και δύσκολο το βλέπω να βγει κάποια ποτε λόγο του σχηματος της οθόνης...

Καλημέρα αν διαβάσεις τα σχόλια κάτω από την συγκεκριμένη θήκη θα δεις ότι λένε ότι σηκώνεται στις άκρες

spacer.png

Έχει δοκιμάσει κανείς το tempered glass της ultimate shield?

Το screen protector είναι αρκετά καλό πάντως

Δυστυχώς ενώ κάθεται σχετικά καλά δεν δουλεύει καλά το touch...

Δυστυχώς ενώ κάθεται σχετικά καλά δεν δουλεύει καλά το touch... (s7) Επίσης μου έχει κανει 2 με 3 βαθουλωματα

Edit:

Αν βγάλω την θήκη (original Samsung) το touch βελτιώνεται. Άρα λογικά η θήκη πιέζει το tempered glass.

Edited by harris78

Το εχεις βαλει το screen ptotector?Να το παραγγειλω ή υπάρχει κάτι καλύτερο;

Λίγο πιο πάνω απάντησα... Ναι το έβαλα και θα το βγάλω. Θα δοκιμάσω την απλή μεμβράνη

Σήμερα μου ήρθε η μεμβράνη της ultimate shield. Δεν ξέρω αν η θήκη armor της spigen την πετάξει, την θεωρώ όμως καλύτερη από την spigen crystal HD.

Σήμερα μου ήρθε η μεμβράνη της ultimate shield. Δεν ξέρω αν η θήκη armor της spigen την πετάξει, την θεωρώ όμως καλύτερη από την spigen crystal HD.

Αν το δοκιμάσεις ενημέρωσε μας. Την περιμένω και εγώ και έχω την ίδια θηκη

Σε 2-3 μέρες θα δεις την πρώτη φουσκαλα κάπου περιμετρικά.

Θα την ξεκολλήσει δηλαδή η Rugged Armor στο υπογράφω.

Σαν την spigen curved crystal σε χρώματα υφή και να μην ξεκολλαει δεν υπάρχει νομίζω.

Έχει ναι το ελάττωμα να κάνει γρατζουνιες με τον αέρα.

Σε 3 εβδομάδες περίπου θα σας έχω νέα από την iq shield, υγρής τοποθέτησης με κομμένες γωνίες.

Έχω βάλει iq shield αλλά όχι με τις κομμένες γωνίες και μου ξεκολλησε με τις θήκες.

Σκέφτομαι ότι αυτήν που περιμένουμε με τον Βαγγέλη θα καλύψουμε το ελάττωμα τις spigen curved crystal, και ίσως χάσουμε ένα κλικ σε χρώματα.

Τώρα το δικό μου edge φοράει iq shield ματ.

Καλύπτει ολόκληρη την οθόνη, έχει καλή υφή, δείχνει να ξεκολλαει πολύ λίγο πάνω και κάτω αριστερά, και λόγω ματ είναι εμφανές ότι τα χρώματα της οθόνης δεν είναι καλά.

kountouraN

Εμένα η θήκη spigen ultra hybrid μου τη σηκώνει τη ζελατίνα (ultimate shield) στις γωνίες.

Sent from my S7 EDGE using tapatalk

Με gorilla glass 4 και κάι γρατζουνιεται η οθόνη; η προληπτικά παιδιά φοράτε tempered glass και μεμβράνες;

Πάντα το ειχα απορια

iPhone 11

Apple Watch Series 5

iPad Air 3 (2019)

Ναι αυτο φοραω τωρα για την ακριβεια, αλλα οπως ειπαν και απο πανω, σχεδον ολες οι θηκες θα την σηκωσουν στις ακρες.. Για αυτο πηρα ψαλιδακι και την εκοψα στις 4 γωνιες πριν την τοποθετησω.

Σαν screen protector ειναι αρκετα καλο μπορω να πω παντως

Εδώ η iq shield mat που εκτός των άλλων αλλοιωνει αρκετά τα χρώματα.

https://www.dropbox.com/sh/948hg73qgmjsong/AACBPffuuaLOEH-Dz5mejjWga?dl=0

kountouraN

Σε 2-3 μέρες θα δεις την πρώτη φουσκαλα κάπου περιμετρικά.

Θα την ξεκολλήσει δηλαδή η Rugged Armor στο υπογράφω.

Σαν την spigen curved crystal σε χρώματα υφή και να μην ξεκολλαει δεν υπάρχει νομίζω.

Έχει ναι το ελάττωμα να κάνει γρατζουνιες με τον αέρα.

Σε 3 εβδομάδες περίπου θα σας έχω νέα από την iq shield, υγρής τοποθέτησης με κομμένες γωνίες.

Έχω βάλει iq shield αλλά όχι με τις κομμένες γωνίες και μου ξεκολλησε με τις θήκες.

Σκέφτομαι ότι αυτήν που περιμένουμε με τον Βαγγέλη θα καλύψουμε το ελάττωμα τις spigen curved crystal, και ίσως χάσουμε ένα κλικ σε χρώματα.

Τώρα το δικό μου edge φοράει iq shield ματ.

Καλύπτει ολόκληρη την οθόνη, έχει καλή υφή, δείχνει να ξεκολλαει πολύ λίγο πάνω και κάτω αριστερά, και λόγω ματ είναι εμφανές ότι τα χρώματα της οθόνης δεν είναι καλά.

Εμένα και τη spigen μου την ξεκολλούσε και όσο περνούσε ο καιρός τόσο χειρότερα γινόταν τα πράγματα. Πάνω σε αυτό που είπες, η μια από τις 2 μεμβράνες τις spigen έκανε πολύ εύκολα γρατσουνιές, η 2η καμία.

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εμένα και τη spigen μου την ξεκολλούσε και όσο περνούσε ο καιρός τόσο χειρότερα γινόταν τα πράγματα. Πάνω σε αυτό που είπες, η μια από τις 2 μεμβράνες τις spigen έκανε πολύ εύκολα γρατσουνιές, η 2η καμία.

Μιλάμε για τον κωδικό spigen που λήγει σε 64 έτσι?

Έχω βάλει συνολικά μέχρι στιγμής 5 μεμβρανες spigen curved crystal, όλες της τελευταίας παρτίδας.

Καμία δεν ξεκολλησε και όλες κάνανε γρατζουνιες με τον αέρα από το πρώτο 24ωρο.

kountouraN

Εδώ η iq shield mat που εκτός των άλλων αλλοιωνει αρκετά τα χρώματα.

https://www.dropbox.com/sh/948hg73qgmjsong/AACBPffuuaLOEH-Dz5mejjWga?dl=0

εννοείτε δεν βαζεις ποτε ματ αλλοιωνει τα χρώματα στο φουλ

IPhone 15 Pro 

εννοείτε δεν βαζεις ποτε ματ αλλοιωνει τα χρώματα στο φουλ

Νικόλα δεν είχα ιδέα.

Πρώτη φορά βάζω ματ σε συσκευή μου.

Είπα να το δοκιμάσω και αυτό.

Σήμερα αύριο θα γυρίσω σε spigen πάλι μέχρι να κατά φθάσει η νέα παραγγελία.

kountouraN

Έτσι όπως τα λέτε ρε παιδιά δεν πρέπει να υπάρχει ούτε μια μεμβράνη καλή που να μην ξεκολλαει για το edge.

Ενώ σε προηγούμενα ποστ είδα και ευχαριστημενους με την ultimate shield

Έτσι όπως τα λέτε ρε παιδιά δεν πρέπει να υπάρχει ούτε μια μεμβράνη καλή που να μην ξεκολλαει για το edge.

Ενώ σε προηγούμενα ποστ είδα και ευχαριστημενους με την ultimate shield

Έτσι ακριβώς είναι.

Και σε όλα καλή, και να μην ξεκολλαει δεν υπάρχει.

Μιλάμε όμως για θήκες κατηγορίας Rugged Armor liquid crystal.

Τώρα με μια nillkin nature λογικό είναι να μην ξεκολλανε τα screen protector τόσο εύκολα όσο με τις παραπάνω.

kountouraN

Μιλάμε για τον κωδικό spigen που λήγει σε 64 έτσι?

Έχω βάλει συνολικά μέχρι στιγμής 5 μεμβρανες spigen curved crystal, όλες της τελευταίας παρτίδας.

Καμία δεν ξεκολλησε και όλες κάνανε γρατζουνιες με τον αέρα από το πρώτο 24ωρο.

Ναι, την παρτίδα 64. Μετά από λίγη χρήση μου πετάει την edge πλευρά.

Νικόλα δεν είχα ιδέα.

Πρώτη φορά βάζω ματ σε συσκευή μου.

Είπα να το δοκιμάσω και αυτό.

Σήμερα αύριο θα γυρίσω σε spigen πάλι μέχρι να κατά φθάσει η νέα παραγγελία.

ουτε θέλω να ξανακούσω για spigen μεμβράνη πραγματικά πολυ χάλια....απο μερα σε μερα περιμένω ultimate shield πιστευω με πιστολακι να την κολησω καλά κ να μην ξεκολλαει με spigen crystal.... μετα παω για iq shield case friendly που πιστεύω θα ειναι οτι πρέπει....

IPhone 15 Pro 

Εγω παιδιά αυτα διαβάζω και δεν εβαλα τίποτα τελικά.

2 μηνες τώρα το εχω, δεν έχει ούτε την παραμικρή γρατσουνια επάνω.

ουτε θέλω να ξανακούσω για spigen μεμβράνη πραγματικά πολυ χάλια....απο μερα σε μερα περιμένω ultimate shield πιστευω με πιστολακι να την κολησω καλά κ να μην ξεκολλαει με spigen crystal.... μετα παω για iq shield case friendly που πιστεύω θα ειναι οτι πρέπει....

Εγω παιδιά αυτα διαβάζω και δεν εβαλα τίποτα τελικά.

2 μηνες τώρα το εχω, δεν έχει ούτε την παραμικρή γρατσουνια επάνω.

Νίκο πολύ φοβάμαι ότι όσο καλά και να την κολλήσεις θα συμβεί η "κλωτσιά".

Στο λέω γιατί όλες της υγρής τοποθέτησης τις κόλλησα πάρα πολύ προσεκτικά, με σεσουάρ, και πάλι τα ίδια.

Πεταξα την ματ και πάλι spigen.

Το επόμενο βήμα είναι iq shield case frienly που χθες έβαλα παραγγελία.

Αν δεν γίνει δουλειά και με εκείνη πάμε σε γυμνό.

Μάριε ούτε της λεγόμενες αραχνιες?

Φανταζομαι το προσέχεις, μέσα σε τσέπη που είναι μόνο το κινητό το μεταφέρεις?

Πολύ τις φοβάμαι αυτές τις αραχνιες πάνω στην οθόνη που είναι αν γίνουν τι κάνουμε?

Εδω αλλάζουμε ένα protector και είμαστε οκ.

kountouraN

• The title was changed to [S7 series] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κτλ)