Jump to content

[S7 series] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κτλ)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μετα απο 4 κυκλους πληρους φορτησης του ANKER 10500 Quick Charge 2.0 εχουμε τα παρακατω αποτελεσματα:

(το κινητο με 0% μπαταρια και κλειστο κατα την φορτιση και ο Anker πληρως φορτισμενος)

-Στα 15 λεπτα φορτισης 22% μπαταρια

-Στα 30 λεπτα φορτισης 42%

-Στα 45 λεπτα φορτισης 62%

-Στα 60 λεπτα φορτισης 82%

-Το τηλεφωνο φορτιστηκε πληρως σε 1 ωρα και 28 λεπτα.

Το 10% της ενεργειας του ο Anker το εχασε στο 6% της μπαταριας του κινητου.

Το 20% στο 18%

Το 30% στο 43%

Το 40% στο 63%

Το 50% στο 82%

Στο 100% του τηλεφωνου ο ANKER ειχε χασει ενεργεια απο 50-60% περιπου.

Οπότε οπως καταλαβενετε μυθος τα 10500 αν αναλογιστουμε την 3000 μπαταρια του S7.

Οπότε παρότι όχι ειδικός είχα δίκιο. Φταίνε οι απώλειες...

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ήρθε σήμερα και το Skin της DBrand και κλείσαμε.Θα ανεβάσω και φώτο όταν το περάσω. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160607/654d10b78701b9dcc9a6eba1225b3068.jpg

Sent from my S7 Edge

Γνωρίζει κανεις αν το πακέτο της Vodafone με θηκη+κάρτα +ασύρματο φορτιστή είναι με τον fast charger ή με τον απλο;
Will go to heaven for the climate, to hell for the company...

Γνωρίζει κανεις αν το πακέτο της Vodafone με θηκη+κάρτα +ασύρματο φορτιστή είναι με τον fast charger ή με τον απλο;

Ο απλός είναι.

Sent from my S7 Edge

Πρώτη πτώση σήμερα από μισό μέτρο με την οθόνη ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ στην ΑΣΦΑΛΤΟ και η Nillkin nature έκανε μια χαρά την δουλειά της, δεν έγινε η παραμικρή ζημιά.
Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Πρώτη πτώση σήμερα από μισό μέτρο με την οθόνη ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ στην ΑΣΦΑΛΤΟ και η Nillkin nature έκανε μια χαρά την δουλειά της, δεν έγινε η παραμικρή ζημιά.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει tempered glass για το κινητό μας. Μονο αυτό αποτελεἰ πραγματική προστασία στις πτώσεις.

Προχθές έπεσε το Μ8 της γυναίκας μου και νομισε ότι ράγισε η οθόνη. Τελικά ήταν το tempered που ράγισε και όχι η οθόνη. Το καλό με αυτά είναι οτι μεταφέρουν την πρόσκρουση σε όλη την επιφάνεια της οθόνης και σώζουν το κρύσταλλο της.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει tempered glass για το κινητό μας. Μονο αυτό αποτελεἰ πραγματική προστασία στις πτώσεις.

Προχθές έπεσε το Μ8 της γυναίκας μου και νομισε ότι ράγισε η οθόνη. Τελικά ήταν το tempered που ράγισε και όχι η οθόνη. Το καλό με αυτά είναι οτι μεταφέρουν την πρόσκρουση σε όλη την επιφάνεια της οθόνης και σώζουν το κρύσταλλο της.

Σίγουρα ένα tempered είναι καλύτερο Κώστα.

Αλλά αν είναι να γίνει η ζημιά γίνεται.

Και γιατί το λέω?

Πρόσφατα ένα note 3 neo του αδερφού μου έπεσε με την οθόνη προς τα κάτω στο πλακάκι του μπάνιου από απόσταση ένα μέτρο.

Έσπασε το tempered (έγινε κομματάκια), το βγάλαμε προσεκτικά, η οθόνη έκανε ένα μεγάλο ράγισμα - μεσα-.

Δηλαδή μόνο το έβλεπες δεν το ενιωθες.

Στην αρχή δεν ανταπόκρινοταν καθόλου η αφή και στο μεγάλο ράγισμα υπήρχε μια κιτρινιλα.

Την επόμενη μέρα μαύρο, δεν φωτιζε καν.

Έπεσε χωρίς θήκη μόνος με το tempered.

Αν υπήρχε και θήκη ίσως να την γλυτωνε με ένα άλλο tempered.

Τώρα την γλύτωσε με 130€ και αγορά ένα flex μεταχειρισμενο.

Κλείνω λέγοντας ότι καλό το tempered αλλά όχι μόνο του.

Με θηκη έστω λεπτή απλή.

kountouraN

Ήρθε σήμερα, με την πρωτη ευκαιρία τοποθέτηση και εντυπώσεις. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160607/3ec987a97e034e82dd74845d2ea5bf10.jpg

Μετα απο δυο μηνες η LED VIEW COVER σταματησε να λειτουργει. Τα led δε δουλευουν. Οταν την ανοιγω ξεκλειδωνει το τηλεφωνο ομως. Περιεργα πραγματα. Εχει / ειχε κανεις παρομοιο θεμα?

Με paintbull οσοι το εχουν ειστε ευχαριστημενοι εχετε δει πλεονεκτηματα ή μειονεκτηματα?

Αν διαβάσεις τις τελευταίες 4-5 σελίδες θα δεις αναφορές από παιδιά που έχουν βάλει.

send from my Samsung s7 edge

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Χάλια η spigen παιδιά, τσάμπα το εικοσαρικο. Δεξιά και αριστερά από πάνω ως κάτω δύο λωρίδες περίπου απο μισό πόντο η καθεμία που δεν πατάει και φαίνεται μια αηδία. Θα πάει στον κάδο αποτι φαίνεται.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160607/dad9ea49503a5d649a1d79cfaf79ed6e.jpg

Edited by geokostas

Χάλια η spigen παιδιά, τσάμπα το εικοσαρικο. Δεξιά και αριστερά από πάνω ως κάτω δύο λωρίδες περίπου απο μισό πόντο η καθεμία που δεν πατάει και φαίνεται μια αηδία. Θα πάει στον κάδο αποτι φαίνεται.

Θα την είχα πετάξει κιόλας...!!!! :(

Τελικά θα πρέπει να το παραδεχτούμε πως δεν πρόκειται να βγει κάποια ζελατίνα που να κάτσει όπως πρέπει σε edge οθόνη...

Μια καλή θήκη προστασίας και την οθόνη ελεύθερη να σκανδαλίζει! :lol:

Εκτός κι αν, όντως, η paintbull.... χμμμμ....

Samsung Galaxy S10 (G973F)

Samsung Galaxy S7 Edge (G935F)

Samsung Galaxy S4 (GT-i9506)

Samsung Galaxy SII (GT-i9100)

Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001)

Είναι ο νεος κωδικος; Εγινε ετσι εξαρχής ή όταν εβαλες την θηκη;

Δεν ειναι το edge ειναι το απλο S7, ενας κωδικος υπαρχει γι αυτο νομιζω.

Ναι απο την αρχη εγινε, δεν εχει καμια επαφη με την θηκη παντως.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θα την είχα πετάξει κιόλας...!!!! :(

Τελικά θα πρέπει να το παραδεχτούμε πως δεν πρόκειται να βγει κάποια ζελατίνα που να κάτσει όπως πρέπει σε edge οθόνη...

Μια καλή θήκη προστασίας και την οθόνη ελεύθερη να σκανδαλίζει! :lol:

Εκτός κι αν, όντως, η paintbull.... χμμμμ....

Ειμαι περιεργος να δω τι θα μου απαντησει η εταιρεια γιατι το πηρα απο την σελιδα τους στο ebay. Τους εχω στειλει ηδη φωτο με τα παραπονα μου.

Αν το παιξουν "κινεζοι", θα φανε αρνητικη χαλαρα.

Μετα την Nillkin-Nature TPU την Spigen Case Slim Armor κατεληξα οτι την καλυτερη εφαρμογη(χωρις να επηρεαζει το screen protector) αλλα, και την καλυτερη υφη,την εχει η Spigen Case Rugged Armor..δικη μου αποψη παντα :)Αυτη η αισθηση καουτσουκ μου δινει μια σιγουρια σε τυχον πτωσεις.Και τωρα που ειπα για πτωσεις,πριν τρεις μερες μου εφυγε για την πρωτη του βουτια στην πισινα.Επιασε πατο 2μ.περιπου.Μεχρι στιγμης ολα καλα(ελπίζω)Ολα λειτουργουν κανονικα:D

• Administrators
Δεν ειναι το edge ειναι το απλο S7, ενας κωδικος υπαρχει γι αυτο νομιζω.

Ναι απο την αρχη εγινε, δεν εχει καμια επαφη με την θηκη παντως.

Όλα τα tempered glass το ίδιο κάθονται στο S7, δεν έπρεπε να τα πουλάνε καν...

Modpic.gif

Οπότε θα ζητήσω τα χρήματα μου πίσω γιατί με ρώτησαν αν θέλω να μου στείλουν άλλο ή να μου επιστρέψουν το ποσό αλλά χωρίς τα μεταφορικα τα οποία είναι περισσότερα από την αξία του προϊόντος.

Ναι εχεις δικιο ολα καθονται χαλια... Κριμα δεν μπορουν οι εταιριες να βγαλουν ενα σωστο γυαλακι... !!! ;) ;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Μετα απο δυο μηνες η LED VIEW COVER σταματησε να λειτουργει. Τα led δε δουλευουν. Οταν την ανοιγω ξεκλειδωνει το τηλεφωνο ομως. Περιεργα πραγματα. Εχει / ειχε κανεις παρομοιο θεμα?

Οπως εγραψα και εγω πριν μια εβδομαδα μου συνεβει ακριβως το ιδιο.Πηρα την Samsung και μου ειπαν οτι το αναλαμβανουν τα καταστηματα που τις πουλανε.Επειδη εμενα ειναι δωρο απο μια πρωην οπως καταλαβαινεις δεν μπορω να κανω τιποτα.

george cc

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160607/dad9ea49503a5d649a1d79cfaf79ed6e.jpg

Ακριβώς έτσι είχε κάτσει στο απλό s7 που είχα και η nillkin. Άμα δεν κάθεται καλά στο απλό s7 φαντάσου στο edge πως θα ήταν! Γιαυτό και δεν ασχολήθηκα καθόλου στο edge και έβαλα κατευθείαν τον ταυρο...

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra

τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128

Ακριβώς έτσι είχε κάτσει στο απλό s7 που είχα και η nillkin. Άμα δεν κάθεται καλά στο απλό s7 φαντάσου στο edge πως θα ήταν! Γιαυτό και δεν ασχολήθηκα καθόλου στο edge και έβαλα κατευθείαν τον ταυρο...

Τόσο διαφορετικό είναι παιδιά το απλο s7 σε σύγκριση με το απλο s6?

Εκεί το πρόβλημα δεν ήταν τόσο σοβαρό.

https://www.dropbox.com/s/vumzvxp4tow9cax/20160525_213152.jpg?dl=0

Nillkin tempered glass.

Όσο για το s7 edge, έχω πει την γνώμη μου για screen protector αρκετές φορές.

kountouraN

Τόσο διαφορετικό είναι παιδιά το απλο s7 σε σύγκριση με το απλο s6?

Εκεί το πρόβλημα δεν ήταν τόσο σοβαρό.

https://www.dropbox.com/s/vumzvxp4tow9cax/20160525_213152.jpg?dl=0

Nillkin tempered glass.

Όσο για το s7 edge, έχω πει την γνώμη μου για screen protector αρκετές φορές.

Στο s6 που είχα και ζελατίνα και tempered ήταν αξιοπρεπές. Το s7 κάνει μεγαλύτερη κουρμπα στις 2 άκρες γιαυτό προφανώς επελεξαν να αφήσουν τόση απόσταση δεξιά -αριστερά.

Στο s7 edge ευτυχώς το feedback του forum με γλύτωσε από χρήμα και χρόνο :)

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra

τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128

• The title was changed to [S7 series] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κτλ)