jimmys Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Με την spigen neo hybrid αν βαλουμε το πλακακι το μαγνητακι για μαγνητικη βαση αυτοκινητου, θα εχει καποιο θεμα η δεν θα [πιανει καλα ο μαγνητης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s6_sot Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Με την spigen neo hybrid αν βαλουμε το πλακακι το μαγνητακι για μαγνητικη βαση αυτοκινητου, θα εχει καποιο θεμα η δεν θα [πιανει καλα ο μαγνητης? Κανένα πρόβλημα. Έτσι το χρησιμοποιώ εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Κανένα πρόβλημα. Έτσι το χρησιμοποιώ εγώ. Ωραια, ευχαριστω περιμενω την βαση την μαγνητικη τωρα. Να σαι καλα! Εβαλα την μεμβρανη σε media markt, παλια ειχα την scren knight , το ιδιο πραγμα ειναι παιδια. Διαυγεια, αισθηση στην κυλιση. Λεω να δοκιμασω το τζαμακι που βαζουν, αλλα δεν ξερω αν πηγαινει μεχρι την ακρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Κανένα πρόβλημα. Έτσι το χρησιμοποιώ εγώ. Να ρωτήσω κάτι υπερβολικό, το πλακάκι μπορεί να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα στην πλάτη του κινητού; Γδάρσιμο - γρατσουνιά εννοώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Έχει κάποιος αγοράσει ή χρησιμοποίηση για αρκετό καιρό την samsung galaxy s7 led case? Αν ναι μπορεί να μου λύσει κάποιες απορίες πριν προβώ στην αγορά της γιατί εδώ που τα λέμε δεν είναι μια φτηνή θήκη. 01. Πως ακριβώς δουλεύει? 02. Θέλει να εγκαταστήσεις κάποιο πρόγραμμα ή την αναγνωρίζει αμέσως το κινητό χωρίς πολλά - πολλά? 032. Έχει μέσα της κάποια μπαταρία για τα led που μετά από κάποιο χρονικό διάστημα τελειώνει και πρέπει να την αλλάξω? 04. Σαν θήκη wallet style είναι καλή για να προστατέψει το κινητό από τυχόν πεσίματα και γρατσουνιές στην οθόνη? 05. Από που θα μου προτείνατε να αγοράσω μια αυθεντική και γιατί? 06. Αν αγοράσω μια όχι αυθεντική και λογικά φτηνότερη led case θα δουλεύει κανονικά χωρίς να εγκαταστήσω κάποιο πρόγραμμα στο κινητό ή όχι? Σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά για το χρόνο και τις απαντήσεις σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Έχει κάποιος αγοράσει ή χρησιμοποίηση για αρκετό καιρό την samsung galaxy s7 led case? Αν ναι μπορεί να μου λύσει κάποιες απορίες πριν προβώ στην αγορά της γιατί εδώ που τα λέμε δεν είναι μια φτηνή θήκη. 01. Πως ακριβώς δουλεύει? 02. Θέλει να εγκαταστήσεις κάποιο πρόγραμμα ή την αναγνωρίζει αμέσως το κινητό χωρίς πολλά - πολλά? 032. Έχει μέσα της κάποια μπαταρία για τα led που μετά από κάποιο χρονικό διάστημα τελειώνει και πρέπει να την αλλάξω? 04. Σαν θήκη wallet style είναι καλή για να προστατέψει το κινητό από τυχόν πεσίματα και γρατσουνιές στην οθόνη? 05. Από που θα μου προτείνατε να αγοράσω μια αυθεντική και γιατί? 06. Αν αγοράσω μια όχι αυθεντική και λογικά φτηνότερη led case θα δουλεύει κανονικά χωρίς να εγκαταστήσω κάποιο πρόγραμμα στο κινητό ή όχι? Σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά για το χρόνο και τις απαντήσεις σας. Δεν την εχω, την εχω δει απο κοντα σε φιλο που την εχει. 1,3 δεν εχει μπαταρια. χρησιμοποιει energy connection οπως λεγεται, δηλαδη ρευμα απο το σημα κινητης 2. οχι, ειναι ετοιμη με το που τη βαλεις σοτ κινητο 4. σχετικα ειναι ολα αυτα. αν πχ πας στην παραλια και μπει αμμος αναμεσα στο καπακι και την οθονη φυσικα θα σου γεμισει γρατουνιες. γενικα αν το προσεχεις κομπλε! απο τουμπες, δεν θα ελεγα οτι το προστατευει σε καμια περιπτωση! 5. skroutz ελλαδα, καποιο αξιοπιστο σχετικα καταστημα πολλοι εχουν αναφερει οτι χαλαει στο 2-3μηνο και την πανε για αντικατασταση με την εγγυηση. οποτε μην μπλεξεις με εξωτερικο 6. καμια σχεση. αν παρεις παρε την αυθεντικη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 (edited) Νομιζω εχει μπαταρια που φορτιζει απο το nfc του κινητου αλλα το οτι εχει μπαταρια μεσα ειμαι σχεδον σιγουρος και μπορεις να το δεις και στο ταμπελακι που εχει μεσα η θηκη και αναφερει ποσα mah ειναι αυτη η μπαταρια. Οριστε και μια φωτο που βρηκα στο google με το αυτοκολητο μεσα στη θηκη που λεει οτι ειναι 30mah η μπαταρια που εχει η θηκη. Edited October 18, 2017 by adais Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeHtz Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 παιδια εγινα κατοχος και εγω της συσκευης s7 (απλο). Διαβαζω για να βρω το καλυτερο tempered glass αλλα δεν εχω βγαλει ακρη στο ποιο ειναι καταλληλο και δεν βγαίνει. Κατι πηρε πηρε το ματι μου για την υπηρεσια του media markt . Ποιο γυαλι συστηνετε εν τελει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 (edited) Ειχα βαλει κι'εγω στην αρχη που δεν ειχα αποφασισει την νανοτεχνολογια του media markt η οποια για τρεις μηνες πηγε καλα και ισως μπορει και να πηγαινε για ολο τον χρονο που δινουν εγγυηση.αλλα διαβασα καποιο ποστ που μιλουσε για περιπετεια που ειχε οταν το κινητο του γρατζουνιστηκε και του ελεγαν να του βαλουν tempered glass για να μην φαινονται οι γρατζουνιες κλπ και εχασα την εμπιστοσυνη μου στο προιον και την εψαξα για tempered και αφου δοκιμασα αρκετα και καποιες απο τις ζελατινες κατεληξα σ'αυτο που κατα την γνωμη μου αλλα και με τα μεχρι στιγμης αποτελεσματα του μου φαινεται οτι ειναι αξιοπιστο δεν γρατζουνιεται ειναι 9Η ειναι oleo δηλαδη τα καποια λιγα δακτυλικα αποτυπωματα φευγουν αμεσως δεν επηρεαζει τα χρωματα της οθονης, την καλυπτει πληρως, αλλα ουτε και την αφη της παρ'ολο που εχει κολα μονο περιμετρικως .δεν ξεκολλαει και δεν στοιχιζει μια περιουσια. η ονομασια του ειναι Powertech και με ενα απλο γκουγκλαρισμα βρισκεται ευκολα αλλα υπαρχει και στο σκρουτζ.πιστευω να βοηθησα αν και αυτα που λεω ειναι καθαρα υποκειμενικα γιατι εγω αυτα ειδα αν και χρονια χρηστης των tempered glass της INOS. ΥΓ Σε προηγουμενο ποστ μου τρεις σελιδες πισω γραφω και με ποιες θηκες το δοκιμασα και δεν το πεταξαν. Edited October 21, 2017 by deltaplus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeHtz Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 (edited) Ειχα βαλει κι'εγω στην αρχη που δεν ειχα αποφασισει την νανοτεχνολογια του media markt η οποια για τρεις μηνες πηγε καλα και ισως μπορει και να πηγαινε για ολο τον χρονο που δινουν εγγυηση.αλλα διαβασα καποιο ποστ που μιλουσε για περιπετεια που ειχε οταν το κινητο του γρατζουνιστηκε και του ελεγαν να του βαλουν tempered glass για να μην φαινονται οι γρατζουνιες κλπ και εχασα την εμπιστοσυνη μου στο προιον και την εψαξα για tempered και αφου δοκιμασα αρκετα και καποιες απο τις ζελατινες κατεληξα σ'αυτο που κατα την γνωμη μου αλλα και με τα μεχρι στιγμης αποτελεσματα του μου φαινεται οτι ειναι αξιοπιστο δεν γρατζουνιεται ειναι 9Η ειναι oleo δηλαδη τα καποια λιγα δακτυλικα αποτυπωματα φευγουν αμεσως δεν επηρεαζει τα χρωματα της οθονης, την καλυπτει πληρως, αλλα ουτε και την αφη της παρ'ολο που εχει κολα μονο περιμετρικως .δεν ξεκολλαει και δεν στοιχιζει μια περιουσια. η ονομασια του ειναι Powertech και με ενα απλο γκουγκλαρισμα βρισκεται ευκολα αλλα υπαρχει και στο σκρουτζ.πιστευω να βοηθησα αν και αυτα που λεω ειναι καθαρα υποκειμενικα γιατι εγω αυτα ειδα αν και χρονια χρηστης των tempered glass της INOS. ΥΓ Σε προηγουμενο ποστ μου τρεις σελιδες πισω γραφω και με ποιες θηκες το δοκιμασα και δεν το πεταξαν. Σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις .Θηκη δεν νομιζω να βαλω . Αρα κανενα τεμπερεντ δεν εφαρμοζει στο S7 παρα μονο ζελατινες που προστατευουν τις γρατζουνιες? Η προστασια που δινει το media markt γρατζουναει την οθονη του κινητου?Μηπως εγινε σε μεμονωμενο περιστατικο ? Edited October 21, 2017 by GeorgeHtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 Ειχα βαλει κι'εγω στην αρχη που δεν ειχα αποφασισει την νανοτεχνολογια του media markt η οποια για τρεις μηνες πηγε καλα και ισως μπορει και να πηγαινε για ολο τον χρονο που δινουν εγγυηση.αλλα διαβασα καποιο ποστ που μιλουσε για περιπετεια που ειχε οταν το κινητο του γρατζουνιστηκε και του ελεγαν να του βαλουν tempered glass για να μην φαινονται οι γρατζουνιες κλπ και εχασα την εμπιστοσυνη μου στο προιον και την εψαξα για tempered και αφου δοκιμασα αρκετα και καποιες απο τις ζελατινες κατεληξα σ'αυτο που κατα την γνωμη μου αλλα και με τα μεχρι στιγμης αποτελεσματα του μου φαινεται οτι ειναι αξιοπιστο δεν γρατζουνιεται ειναι 9Η ειναι oleo δηλαδη τα καποια λιγα δακτυλικα αποτυπωματα φευγουν αμεσως δεν επηρεαζει τα χρωματα της οθονης, την καλυπτει πληρως, αλλα ουτε και την αφη της παρ'ολο που εχει κολα μονο περιμετρικως .δεν ξεκολλαει και δεν στοιχιζει μια περιουσια. η ονομασια του ειναι Powertech και με ενα απλο γκουγκλαρισμα βρισκεται ευκολα αλλα υπαρχει και στο σκρουτζ.πιστευω να βοηθησα αν και αυτα που λεω ειναι καθαρα υποκειμενικα γιατι εγω αυτα ειδα αν και χρονια χρηστης των tempered glass της INOS. ΥΓ Σε προηγουμενο ποστ μου τρεις σελιδες πισω γραφω και με ποιες θηκες το δοκιμασα και δεν το πεταξαν. Εβαλες το τζαμι απο εκει το οποιο ειναι απο ακρη σε ακρη και εισαι ευχαριστημενος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 Παιδιά το white dome glass το έχει βάλει κάποιος? Όσοι το έβαλαν στο s8+ λένε τα καλύτερα.. Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. October 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2017 Εβαλες το τζαμι απο εκει το οποιο ειναι απο ακρη σε ακρη και εισαι ευχαριστημενος? Ναι. δεν ξεκολλησε και με την nilkin και με την spiegen και συσικα με την original samsung..αυτο το τζαμι που περιεγραψα δεν εχει την αισθηση ενος INOS πχ αλλα δεν κοστιζει πολυ και το σπουδαιοτερο οτι δεν δημιουργει καθυστερησεις η επαναληψεις κτυπηματων στην οθονη δηλαδη δεν εχασα την αμεσοτητα που ειχα.Παντως κι'εγω για ζελατινα εψαχνα και κατα τυχη επεσα επανω στην συγκεκριμενη μαρκα.και εψαχνα για ζελατινα διοτι ειχα συνηθησει το λεπτο alpha και το S7 μου φανηκε βαρυ και αρκετα παχυ.και δεν ηθελα προσθετοντας και το TG να το παχυνω κι΄'αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. October 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2017 (edited) Ναι. δεν ξεκολλησε και με την nilkin και με την spiegen και συσικα με την original samsung..αυτο το τζαμι που περιεγραψα δεν εχει την αισθηση ενος INOS πχ αλλα δεν κοστιζει πολυ και το σπουδαιοτερο οτι δεν δημιουργει καθυστερησεις η επαναληψεις κτυπηματων στην οθονη δηλαδη δεν εχασα την αμεσοτητα που ειχα.Παντως κι'εγω για ζελατινα εψαχνα και κατα τυχη επεσα επανω στην συγκεκριμενη μαρκα.και εψαχνα για ζελατινα διοτι ειχα συνηθησει το λεπτο alpha και το S7 μου φανηκε βαρυ και αρκετα παχυ.και δεν ηθελα προσθετοντας και το TG να το παχυνω κι΄'αλλο. Εγω εβαλα την ζελατινα στο media markt αλλα ειναι σαν την screenknight , ετσι λεω να βαλω το τζαμι τωρα απο media markt που πιανει απο ακρη σε ακρη, αφου μου λες οτι για το S7 ειναι οκ, θα το βαλω. Ευχαριστω Edited October 23, 2017 by jimmys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeHtz Δημ. October 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2017 Συγνωμη γιατι εχω μπερδευτει λιγο .Η καλυτερη λυση για για την προστασια της οθονης του S7 ειναι ποια τελικα?(χωρις θηκη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 Η καλυτερη* προστασια της οθονης ειναι το tempered glass αλλα επειδη ολα τα τζαμια για την συγκεκριμενη συσκευη δειχνουν να εχουν και καποια προβληματα κατ' εμε το καλυτερο ειναι να τοποθετηθει ζελατινα η οποια το προστατευει μονο απο γρατζουνιες (λενε), αλλα δεν του δινει και επιπλεον ογκο. τωρα επειδη η τοποθετηση της ζελατινας ειναι δυσκολη υποθεση τα μαγαζια προτιμουν να φερνουν ως επι το πλειστον τζαμακια τα οποια τοποθετουνται ποιο ευκολα απο τις ζελατινες και αφηνουν και μεγαλυτερο κερδος. *Καλυτερη διοτι εχουν καλυτερη αισθηση στο χερι, εγω δεν πιστευω οτι οι ζελατινες υστερουν σε ασφαλεια. η νανοτεχνολογια θα ηταν ισως η καλυτερη λυση αν ειμασταν σιγουροι για την αξιοπιστια της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 Ζελατίνα screenknight, πιστεύω είναι ότι καλύτερο μπορούμε να βάλουμε Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeHtz Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 πιστευα οτι τουλαχιστον ενα tempered glass θα εφαρμοζε σωστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 Εγω στο S7 Edge παραιτηθηκα. Η θηκη η προστασια οθονης. Και τα 2 δεν μπορεσα να τα συνδιασω. Οποτε προτιμω θηκη... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 Η οθονη λιγο δυσκολα να κανει γρατσουνιες αν δεν βαζεις το κινητο στην τσεπη με κλειδια , δεν ξερω αν καποιου εμφανισε αραχνιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Η οθονη λιγο δυσκολα να κανει γρατσουνιες αν δεν βαζεις το κινητο στην τσεπη με κλειδια , δεν ξερω αν καποιου εμφανισε αραχνιεςΕτσι ειναι... Οσο για τις "αραχνιες"... Δεν ηξερα καν τι ειναι πριν καιρο. Αν το ψαξεις με κλειστη οθονη κατω απο συγκεκριμενο φως και γωνια ισως δεις...Who cares? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalmike Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 Είμαι άνθρωπος με πολλά κολλήματα, παραξενιές, τελειομανής και ocd προβλήματα. Το έχω εδώ και 6 μήνες χωρίς τίποτα στην οθόνη αλλά προσέχω να μην το βάζω με άλλα πράγματα μαζί. Δεν έχει εμφανίσει το παραμικρό :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 Παιδιά η γρήγορη η αργή φόρτιση εξαρτάται από τον ανταπτορα η από το καλώδιο; επειδή μου κόπηκε το καλώδιο αν βάλω ένα άλλο στον ανταπτορα θα είναι το ίδιο ή πρέπει να βρω ίδιο καλώδιο με το μαμά; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 Παιδιά η γρήγορη η αργή φόρτιση εξαρτάται από τον ανταπτορα η από το καλώδιο; επειδή μου κόπηκε το καλώδιο αν βάλω ένα άλλο στον ανταπτορα θα είναι το ίδιο ή πρέπει να βρω ίδιο καλώδιο με το μαμά; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εξαρτατε και απο το καλωδιο ,αν εχεις ενα ποιοτικο εισαι οκ, αν οχι ψαξε βρες :p δεν χρειαζεται να εχεις το γνησιο ,υπαρχουν καλωδια στην αγορα πολυ καλυτερα απο το γνησιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Με ενα καλο ποιοτικο καλωδιο με μηκος το πολυ 1,5 μετρο δεν θα εχεις κανενα προβλημα.απο αυτο το μηκος και επανω προσοχη διοτι ως γνωστον το καλωδιο ειναι αντισταση με αποτελεσμα να μην εχεις ταχεια φορτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts