giorgos1966 Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Ναι επειδή η forcell έχει ήδη κομμένες γωνίες δεν έχει θέμα με θήκες... Κι εγώ με μια Nillkin είμαι και όλα μια χαρά.. Περιμενω και μια nilkin σε γκρι χρωμα να την εχω...Ευχαριστω. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest 26 Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 παιδες μπορειτε να μου πειτε πιο ειναι το πιο καλο tempered glass για το s7 edge? θυμαμαι στις αρχες οτι υπηρχαν πολλα θεματα γιατι δε κολλαγαν καλα..εχει κατασταλαξει καπου πλεον το θεμα αυτο? βρεθηκε κανενα που να κανει δουλεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 παιδες μπορειτε να μου πειτε πιο ειναι το πιο καλο tempered glass για το s7 edge? θυμαμαι στις αρχες οτι υπηρχαν πολλα θεματα γιατι δε κολλαγαν καλα..εχει κατασταλαξει καπου πλεον το θεμα αυτο? βρεθηκε κανενα που να κανει δουλεια? Κανένα 100% καλό. Ότι ποιο κοντά στο 100% καλό είναι η μεμβράνη iq shield case frienly. Αυριο θα δοκιμάσω πρώτη φορά μεμβράνη forcell δεύτερης η τρίτης γενιάς δεν θυμάμαι ακριβώς ποιας γενιάς γιατί έβαλα μεγάλη παραγγελία από το extreme mobile. Στο τηλέφωνο ο άνθρωπος από το extreme mobile, γνώστης τον πραγμάτων μου είπε ότι είναι καλή. Απλα θέλει τεράστια προσοχή στην τοποθέτηση. 7€/μεμβράνη. Περιμένω αύριο να δούμε τι σόι είναι και αυτή. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Γιατί τεράστια προσοχή στην τοποθέτηση??? Υγρής είναι? Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Γιατί τεράστια προσοχή στην τοποθέτηση??? Υγρής είναι? Όχι, γι αυτό θέλει προσοχή. Τα υγρής τοποθέτησης για μένα είναι εύκολα στην τοποθέτηση. Θέλει μεγάλη προσοχή στο κεντραρισμα και να μην πάρει καθόλου σκόνη. Και μετά πάτημα με πανακι τυλιγμένο σε κάρτα πχ. Η χάρτινη κάρτα. Κάτι λείο και όχι σκληρό. Θα σας γράψω πάλι αύριο μόλις περάσω. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Όχι, γι αυτό θέλει προσοχή. Τα υγρής τοποθέτησης για μένα είναι εύκολα στην τοποθέτηση. Θέλει μεγάλη προσοχή στο κεντραρισμα και να μην πάρει καθόλου σκόνη. Και μετά πάτημα με πανακι τυλιγμένο σε κάρτα πχ. Η χάρτινη κάρτα. Κάτι λείο και όχι σκληρό. Θα σας γράψω πάλι αύριο μόλις περάσω. Να προσθεσω οτι το τελικο πατημα μπορει να γινει και με ταυτοτητα τυλιγμενη με το πανακι βεβαια. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 (edited) Εγώ για να αποφύγω όσο το δυνατόν τους κόκκους, έχω πάρει ένα σειλοτέιοπ που ... SOS ...δεν αφήνει κόλλα όταν το ξεκολλάς. Πριν ξεκινήσω την τοποθέτηση, καθαρίζω την οθόνη με πανάκι. Στην συνέχεια κολλάω επάνω της (σε ολόκληρη την επιφάνεια) σειλοτέιοπ (μεγάλα κομμάτια - να προεξέχουν και να πατάει κατά μήκος το ένα πάνω στο άλλο για να μπορείς να τα ξεκολλήσεις ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΟΛΑ ΜΑΖΙ). Έτσι απομακρύνεις τους κόκκους 100%! Το θέμα από εδώ και πέρα είναι να μην αφήσεις άλλους να ξανακολλήσουν.:cry: Γενικά...πρέπει να απομακρύνεις όποιον κινείται στον χώρο που θα γίνει η "επέμβαση" για να μην πάνε πέρα δώθε οι σκόνες...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ και όταν τις δεις κάτω από την ζελατίνα ή το τζάμι θα είναι αργά...ΌΞΩ όλοι λοιπόν από την παράγκα!!! Εφόσον το πάρεις απόφαση και βγάλεις το κάλυμμα 1..ΔΕΝ θέλει καθυστερήσεις! Προχώρα στο παρασύνθημα γιατί οι σκόνες παραμονεύουν! Edited April 10, 2017 by pavlidisc Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokos Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Tip για τις σκόνες " που παραμονεύουν " για ζελατίνες υγρής τοποθέτησεις για s7 και για όλα τα αδιάβροχα κινητά ... Ετοιμάζεις χώρο στο μπάνιο ,ζελατίνες ,υγρό τοποθέτησης κ.λ.π. Ξεκινάς να κάνεις μπανάκι με άφθονο ζεστό νερό μέχρι να γεμίσει ο χώρος υδρατμούς. Τελειώνεις το μπανάκι - βάζεις την ζελατίνα. Όσο είναι γεμάτος ο χώρος υδρατμούς δεν αιωρούνται σωματίδια. Δοκιμασμένο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Tip για τις σκόνες " που παραμονεύουν " για ζελατίνες υγρής τοποθέτησεις για s7 και για όλα τα αδιάβροχα κινητά ... Ετοιμάζεις χώρο στο μπάνιο ,ζελατίνες ,υγρό τοποθέτησης κ.λ.π. Ξεκινάς να κάνεις μπανάκι με άφθονο ζεστό νερό μέχρι να γεμίσει ο χώρος υδρατμούς. Τελειώνεις το μπανάκι - βάζεις την ζελατίνα. Όσο είναι γεμάτος ο χώρος υδρατμούς δεν αιωρούνται σωματίδια. Δοκιμασμένο :) :lol:Εισαι φοβερος.Την επομενη φορα αυτο θα κανω.Κοιτα να δεις που δεν το ειχαμε σκεφτει,γιατι οντως εαν υπαρχουν υδρατμοι δεν αιωρειται τιποτα. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Προσωπικά και να κάτσει κόκκος σκόνης (πράγμα όχι πολύ συχνο) είτε σε ζελατίνα είτε σε tempered το σηκώνω με τρόπο και με ένα σελοτειπ "παίρνω τον κοκκο"... Το Κερδος του να περνάω όλες τις ζελατίνες και τα τζαμακια σε γνωστους και φιλους... είναι ότι εχω αποκτησει ανεση στα trick των τοποθετησεων:lol: Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XmotoX Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Όχι, γι αυτό θέλει προσοχή. Τα υγρής τοποθέτησης για μένα είναι εύκολα στην τοποθέτηση. Θέλει μεγάλη προσοχή στο κεντραρισμα και να μην πάρει καθόλου σκόνη. Και μετά πάτημα με πανακι τυλιγμένο σε κάρτα πχ. Η χάρτινη κάρτα. Κάτι λείο και όχι σκληρό. Θα σας γράψω πάλι αύριο μόλις περάσω. Την forcell την πέρασα με υγρό σπρέι και έκατσε τέλεια! Αν διαβάσεις 10 σχόλια πιο πίσω θα δεις συζήτηση που είχαμε και ότι την περάσαμε με υγρό και δεν είχαμε θέμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini1987 Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Καλημερα και Καλο Πασχα! Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση μιας και σε λιγες ημερες θα παραλαβω και εγω το s7 edge! Εχω διαβασει απειρες αποψεις για μεμβρανες/γυαλι προστασιας για το συγκεκριμενο κινητο αλλα επειδη θα χρησιμοποιησω τη θηκη s view cover με το ενεργο τζαμακι, θα ηθελα να μου πει καποιος, εαν γνωριζει, ποια ειναι η καλυτερη μεμβρανη ή γυαλι που να συμβαδιζει με αυτη τη θηκη χωρις να ξεκολλαει το πλαινο! Αρχικα σκεφτομουν να μην χρησιμοποιησω καν μεμβρανη αφου η θηκη καλυπτει την οθονη! Αλλα εχω ενδοιασμους σχετικα με το ενεργο τζαμακι και εαν θα γδαρει την οθονη απο μεσα! Ευχαριστω για τον χρονο σας! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Καλημερα και Καλο Πασχα! Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση μιας και σε λιγες ημερες θα παραλαβω και εγω το s7 edge! Εχω διαβασει απειρες αποψεις για μεμβρανες/γυαλι προστασιας για το συγκεκριμενο κινητο αλλα επειδη θα χρησιμοποιησω τη θηκη s view cover με το ενεργο τζαμακι, θα ηθελα να μου πει καποιος, εαν γνωριζει, ποια ειναι η καλυτερη μεμβρανη ή γυαλι που να συμβαδιζει με αυτη τη θηκη χωρις να ξεκολλαει το πλαινο! Αρχικα σκεφτομουν να μην χρησιμοποιησω καν μεμβρανη αφου η θηκη καλυπτει την οθονη! Αλλα εχω ενδοιασμους σχετικα με το ενεργο τζαμακι και εαν θα γδαρει την οθονη απο μεσα! Ευχαριστω για τον χρονο σας! :D Καλό Πάσχα και απο μένα, σήμερα έγινα κάτοχος ενός μαύρου s7 edge.Πήρα μια φτήνη πίσω θήκη προς το παρόν και για το μπροστινό τζαμάκι δεν ξέρω τι να κάνω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Καλό Πάσχα και απο μένα, σήμερα έγινα κάτοχος ενός μαύρου s7 edge.Πήρα μια φτήνη πίσω θήκη προς το παρόν και για το μπροστινό τζαμάκι δεν ξέρω τι να κάνω..... Προσευχη μιας και ειναι και αγιες μερες, να μην σου πεσει κατω! :lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim1912 Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Καλημερα και Καλο Πασχα! Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση μιας και σε λιγες ημερες θα παραλαβω και εγω το s7 edge! Εχω διαβασει απειρες αποψεις για μεμβρανες/γυαλι προστασιας για το συγκεκριμενο κινητο αλλα επειδη θα χρησιμοποιησω τη θηκη s view cover με το ενεργο τζαμακι, θα ηθελα να μου πει καποιος, εαν γνωριζει, ποια ειναι η καλυτερη μεμβρανη ή γυαλι που να συμβαδιζει με αυτη τη θηκη χωρις να ξεκολλαει το πλαινο! Αρχικα σκεφτομουν να μην χρησιμοποιησω καν μεμβρανη αφου η θηκη καλυπτει την οθονη! Αλλα εχω ενδοιασμους σχετικα με το ενεργο τζαμακι και εαν θα γδαρει την οθονη απο μεσα! Ευχαριστω για τον χρονο σας! :D Θα γδαρει την οθονη απο μεσα,οποτε παρε μια μεμβρανη που δεν ξεκολλαει με αυτη τη θηκη μιας και το εχω τσεκαρει!Screenknight λεγεται.Χτυπα την στο ebay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stepar10 Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Kαλησπερα σε ολους. Επειδη το thread ειναι τεραστιο, περιμενω το καινουριο μου κινητο αυριο (μετα απο 3 μιση χρονια με ενα τιμιο moto g!). Eιναι το απλό S7. Προτεινετε θηκη tpu και tempered glass ή να το χαρω το κινητο οπως ειναι και βλεπουμε; Γενικά γλιστράει στο χέρι; το gorilla glass 4 προστατευει επαρκως; Ευχαριστω οποιον μπει στον κοπο να απαντησει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini1987 Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Θα γδαρει την οθονη απο μεσα,οποτε παρε μια μεμβρανη που δεν ξεκολλαει με αυτη τη θηκη μιας και το εχω τσεκαρει!Screenknight λεγεται.Χτυπα την στο ebay. Ακομα και με την αυθεντικη θηκη της Samsung τελικα ακρη δεν βγαζουμε σχετικα με τις γρατζουνιες! Γνωριζουμε εαν η μεμβρανη υπαρχει σε Ελλαδα? 'Η κατι αναλογο απο Ελλαδα? Ελεγα να αποφυγω τις καθυστερησεις του ebay :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Παιδιά αυτή είναι η μεμβράνη για την οποία λέτε? http://m.ebay.com/itm/ScreenKnight-Samsung-Galaxy-S7-Edge-SCREEN-PROTECTOR-invisible-shield-CURVED-FIT-/161994219563?hash=item25b79ba02b%3Ag%3AVn8AAOSwP~tW1hho&_trkparms=pageci%253A0fb9dfd9-1ed0-11e7-a6ba-74dbd1805fb6%257Cparentrq%253A5dbf2f9815b0a9c558d00c57fffa4718%257Ciid%253A7 Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Παιδιά αυτή είναι η μεμβράνη για την οποία λέτε? http://m.ebay.com/itm/ScreenKnight-Samsung-Galaxy-S7-Edge-SCREEN-PROTECTOR-invisible-shield-CURVED-FIT-/161994219563?hash=item25b79ba02b%3Ag%3AVn8AAOSwP~tW1hho&_trkparms=pageci%253A0fb9dfd9-1ed0-11e7-a6ba-74dbd1805fb6%257Cparentrq%253A5dbf2f9815b0a9c558d00c57fffa4718%257Ciid%253A7 Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι αυτη ειναι. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiRo31285 Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Ναι αυτη ειναι. Υγρης τοποθετησης ειναι ετσι? Εγω πηρα μολις μηρα απο ebay full body για να το κυκλοφορησω κ λιγο χωρις θηκη το κινητο.. :o :p Παράθεση An honest man is always a child. Socrates Alienware 17 R3 / Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch3 Titanium Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Υγρης τοποθετησης ειναι ετσι? Εγω πηρα μολις μηρα απο ebay full body για να το κυκλοφορησω κ λιγο χωρις θηκη το κινητο.. :o :p Ναι υγρης. Δεν επερνες κ για μενα; Και να σου εστελνα τα χρηματα... Δεν εχω ιδεα απο αγορες εξωτερικου.:lol: Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim1912 Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Ακομα και με την αυθεντικη θηκη της Samsung τελικα ακρη δεν βγαζουμε σχετικα με τις γρατζουνιες! Γνωριζουμε εαν η μεμβρανη υπαρχει σε Ελλαδα? 'Η κατι αναλογο απο Ελλαδα? Ελεγα να αποφυγω τις καθυστερησεις του ebay :lol: Ερχεται πολυ γρηγορα μην φοβασαι.Ελλαδα δεν την βρηκα πουθενα!Χτυπα την αφοβα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Παράγγειλα και εγώ... Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Έβαλα ένα μαύρο ματ skin από dbrand σε s7 άσπρο με θήκη spigen rugged armor πώς σας φαίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiRo31285 Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Ναι υγρης. Δεν επερνες κ για μενα; Και να σου εστελνα τα χρηματα... Δεν εχω ιδεα απο αγορες εξωτερικου.:lol: Στειλε μου ενα πμ σε καμμια 10αρια μερες αν εχει ερθει να στη δωσω κ να παραγγειλω αλλη εγω.δεν εχω προβλημα φιλε μου. Νομιζω 7-10€ εκανε μπρος-πισω. Δεν θυμαμαι ακριβως Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έβαλα ένα μαύρο ματ skin από dbrand σε s7 άσπρο με θήκη spigen rugged armor πώς σας φαίνεται; Εμενα προσωπικα , μιας κ ρωτας πως μας φαινεται, μου φαινεται πολυ ασχημο εμενα.. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση An honest man is always a child. Socrates Alienware 17 R3 / Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch3 Titanium Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts