manwlis77 Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Δεν είναι κομμένη Εγώ την έκοψα πριν τη βάλω Ελάχιστα την έκοψα και είναι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alt3rnative Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Μονο εγω αρνουμαι να βαλω ζελατινες και γυαλια στο edge? Με μια rugged armor ειμαι της spigen... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Μονο εγω αρνουμαι να βαλω ζελατινες και γυαλια στο edge? Με μια rugged armor ειμαι της spigen... Και εγώ το ίδιο αμα ειδα την κατάσταση δεν εχω βάλει τίποτα. Ας κανει καμια γρατσουνια υγεία να χουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Και εγώ το ίδιο αμα ειδα την κατάσταση δεν εχω βάλει τίποτα. Ας κανει καμια γρατσουνια υγεία να χουμε. Και εγώ το ίδιο Με τη spigen slim armor είμαι απόλυτα ευχαριστημένος Έχει πέσει μάλιστα 2 φορές από την πλευρά της οθόνης και δεν έπαθε τίποτα λόγω του υλικού που προεξέχει και απορροφά τους κραδασμούς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Και εγώ το ίδιο Με τη spigen slim armor είμαι απόλυτα ευχαριστημένος Έχει πέσει μάλιστα 2 φορές από την πλευρά της οθόνης και δεν έπαθε τίποτα λόγω του υλικού που προεξέχει και απορροφά τους κραδασμούς Σκέφτομαι να την πάρω τελευταία αλλα εχω μαθει με nillkin και μια αλλη λεπτη και φοβάμαι μην μου κακοφανει. Αν δεν σου κάνει κοπο μπορείς να βάλεις ενα δυο φωτο πώς είναι κυρίως από μπροστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Και εγω ζελατινες και γυαλια δεν βαζω. Απο gorilla glass 3 και μετα στα κινητα που ειχα δεν επαθα τπτ ορατο στην οθονη. Τπτ ψιλα που πρεπει να τα δεις υπο γωνια και φως θα επαθαν αλλα δεν τα ψαχνω αυτα. Δεν εχει νοημα. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Σκέφτομαι να την πάρω τελευταία αλλα εχω μαθει με nillkin και μια αλλη λεπτη και φοβάμαι μην μου κακοφανει. Αν δεν σου κάνει κοπο μπορείς να βάλεις ενα δυο φωτο πώς είναι κυρίως από μπροστά. Θα βάλω άλλα δεν ξέρω αν θα καταλάβεις πολλά. Μαύρη θήκη μαύρο κινητό :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Σκέφτομαι να την πάρω τελευταία αλλα εχω μαθει με nillkin και μια αλλη λεπτη και φοβάμαι μην μου κακοφανει. Αν δεν σου κάνει κοπο μπορείς να βάλεις ενα δυο φωτο πώς είναι κυρίως από μπροστά. Μάριε η spigen slim armor, ειδικά αν την δεις από μπροστά όπως ζήτησες, μπορεί να μοιάζει με Slim. Αν την δεις από πίσω, μόνο Slim δεν θα την έλεγες. Μοιάζει με τούβλο κανονικό από πίσω σε σχέση με την Neo hybrid spigen που επίσης έχω. Η Slim armor που μου ήρθε δώρο από φίλο μου φαίνεται πολύ ογκοδες από την πίσω πλευρά. Εσένα που δουλεύεις nillkin nature σκέψου πόσο θα σου κακοφανει σε σχέση με εμένα που δουλεύω spigen neo hybrid. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Μάριε η spigen slim armor, ειδικά αν την δεις από μπροστά όπως ζήτησες, μπορεί να μοιάζει με Slim. Αν την δεις από πίσω, μόνο Slim δεν θα την έλεγες. Μοιάζει με τούβλο κανονικό από πίσω σε σχέση με την Neo hybrid spigen που επίσης έχω. Η Slim armor που μου ήρθε δώρο από φίλο μου φαίνεται πολύ ογκοδες από την πίσω πλευρά. Εσένα που δουλεύεις nillkin nature σκέψου πόσο θα σου κακοφανει σε σχέση με εμένα που δουλεύω spigen neo hybrid. Καταλαβα φιλε, εχω και την rugger armor αλλα τελευταία σπανια την βαζω. Είναι πιο χοντρη ακομα έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Καταλαβα φιλε, εχω και την rugger armor αλλα τελευταία σπανια την βαζω. Είναι πιο χοντρη ακομα έτσι; Πάει καιρός που χρησιμοποίησα spigen Rugged Armor. Αλλά ναι θα έλεγα ότι είναι ποιο χοντροκομενη, αν βρω χρόνο κάποια στιγμή θα σου κάνω ένα βίντεο μερικών δευτερόλεπτων να δεις την Slim armor. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Πάει καιρός που χρησιμοποίησα spigen Rugged Armor. Αλλά ναι θα έλεγα ότι είναι ποιο χοντροκομενη, αν βρω χρόνο κάποια στιγμή θα σου κάνω ένα βίντεο μερικών δευτερόλεπτων να δεις την Slim armor. Να σε καλά φιλε θενκς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Σκέφτομαι να την πάρω τελευταία αλλα εχω μαθει με nillkin και μια αλλη λεπτη και φοβάμαι μην μου κακοφανει. Αν δεν σου κάνει κοπο μπορείς να βάλεις ενα δυο φωτο πώς είναι κυρίως από μπροστά. Εμένα πάντως μου αρέσει πολύ και η αίσθηση στο κράτημα Χωρίς θήκη ή με μια σιλικόνης που είχα ένιωθα ότι θα πέσει από τα χέρια μου Προσωπικά δεν θέλω να ξοδεύω αλλο Στάλθηκε από το SM-T585 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Εμένα πάντως μου αρέσει πολύ και η αίσθηση στο κράτημα Χωρίς θήκη ή με μια σιλικόνης που είχα ένιωθα ότι θα πέσει από τα χέρια μου Προσωπικά δεν θέλω να ξοδεύω αλλο Στάλθηκε από το SM-T585 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ πολυ φιλε, εντάξει δεν φαίνεται πολυ μεγάλη θα το σκεφτώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Εγώ προτιμώ μια NILLKIN nature λεπτη κι ένα τζελακι μπροστά skreenknight, παρά τις τεθωρακισμένες θήκες που το κάνουν σαν μοτορολα του στρατού.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Να σε καλά φιλε θενκς Μάριε φωτογραφίες τελικά. Κοίταξε το βάθος στην καμερα για να καταλάβεις.. Στο κράτημα και από μπροστά πολύ καλή. Αλλά από την πίσω πλευρά..... https://www.dropbox.com/sh/ax41he9b3mznlaj/AABpP7sfNAAc-6VMLzQD9g_ma?dl=0 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Μάριε φωτογραφίες τελικά. Κοίταξε το βάθος στην καμερα για να καταλάβεις.. Στο κράτημα και από μπροστά πολύ καλή. Αλλά από την πίσω πλευρά..... https://www.dropbox.com/sh/ax41he9b3mznlaj/AABpP7sfNAAc-6VMLzQD9g_ma?dl=0 Να σε καλα φιλε, τωρα που την βλέπω συνολικά σαν να μην με παει ταμείο, ευχαριστώ ξανα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Πρέπει να το κάνει αγνωριστο το κινητό Πααααρα πολύ παχύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Πρέπει να το κάνει αγνωριστο το κινητό Πααααρα πολύ παχύ Που να δεις με Otterbox Defender πως γίνεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Εγώ ψάχνω μια θήκη πουγκί να το βάζω μέσα με την νιλλκιν νατουρ και δε βρίσκω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Εγώ ψάχνω μια θήκη πουγκί να το βάζω μέσα με την νιλλκιν νατουρ και δε βρίσκω Στο εβαυ φίλε μου έχει απειρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Έψαχνα κάτι από κοντά να δω πως μπαίνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 (edited) Παιδια ψαχνω ακουστικα για το γυμναστήριο. Αρχικα ψαχνω και για ενσύρματα αλλα και ασύρματα, αν και πιστευω οτι θα καταλήξω σε ασύρματη λύση. Ακουω προτασεις γιατι ειμαι ασχετος με το θεμα Θα μου αρεζε κατι τετοιο αλλα να μην εχει μια περιουσία σαν αυτο https://www.skroutz.gr/s/9929691/Sony-MDR-XB80BS.html?keyphrase=MDR-XB80BS Edited March 20, 2017 by ALIEN_3_ Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Παιδια ψαχνω ακουστικα για το γυμναστήριο. Αρχικα ψαχνω και για ενσύρματα αλλα και ασύρματα, αν και πιστευω οτι θα καταλήξω σε ασύρματη λύση. Ακουω προτασεις γιατι ειμαι ασχετος με το θεμα Θα μου αρεζε κατι τετοιο αλλα να μην εχει μια περιουσία σαν αυτο https://www.skroutz.gr/s/9929691/Sony-MDR-XB80BS.html?keyphrase=MDR-XB80BS https://www.skroutz.gr/s/7420769/Samsung-Level-U-Wireless-EO-BG920B.html?from=autocomplete&keyphrase=level+u Εγώ έχω αυτα Και είμαι ευχαριστημένος Ειδικά για γυμναστική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 (edited) https://www.skroutz.gr/s/7420769/Samsung-Level-U-Wireless-EO-BG920B.html?from=autocomplete&keyphrase=level+u Εγώ έχω αυτα Και είμαι ευχαριστημένος Ειδικά για γυμναστική Ευχαριστω φιλε αλλα θα προτιμουσα να ειναι με σκετο καλώδιο, δεν ξερω αν θα με βολεψει το πλαστικο . Εχει κανεις άποψη για αυτα http://m.ebay.com/itm/Meizu-EP51-In-ear-Bluetooth-Sports-Headset-Earbuds-Stereo-Running-Earphone-RED-BLACK-/272505164909?nav=WATCHING_ACTIVE&skus=Color:RED+BLACK&varId=571568578190 Στο ebay βρισκω πολλα απο ανώνυμα μεχρι επώνυμα αλλα δεν εχω ιδεα πια ειναι καλα Edited March 20, 2017 by ALIEN_3_ Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bibaras Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Έχει κανείς την γνήσια leather να μας πει εάν σπρώχνει ζελατίνα η τζαμακι? Γιατί μου φαίνεται ότι αφήνει ένα κενό και πιάνει μόνο το πλαίσιο ώστε να μην σπρώχνει ζελατίνα. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts