Braveheart1980 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 (edited) Ναι αυτή λέω φίλε μου. Όσο και αν έψαξα τότε δεν υπήρχε πουθενά. Μόνο από το επίσημο αμερικάνικο site. Η τιμή είναι πολύ καλή αλλά τα μεταφορικά και η αναμονή μεγάλο πρόβλημα. Κάποια άλλη συστήνεις; Ψάχνοντας στο Amazon βρήκα αυτή με μπόλικες κριτικές (350+) και μάλιστα εξαιρετικά θετικές! Edited October 5, 2016 by Braveheart1980 Παράθεση http://i.imgur.com/xrj2crT.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 δοκιμασε καποιος αυτο?http://plusmobi.net/3MK-%CE%93%CF%85%CE%B1%CE%BB%CE%AF-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-Samsung-Galaxy-s7-edge-tempered-glass-MAX-3D-BLACK-MAYRO-CLEAR-DIAFANO?search=3MK%20MAX πληρως αναξιοπιστο βεβαια το καταστημα,αλλα το προιον θα με ενδιεφερε να μαθω αν καθεται σωστα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Παιδιά ρωταω συνέχεια για θηκες αλλα Ψάχνω μια καλή τελευταία. Η leather cover τι λέει ειδα κανα 2 άτομα την έχουν. Γλιστραει καθόλου, δίνει όγκο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 δοκιμασε καποιος αυτο?http://plusmobi.net/3MK-%CE%93%CF%85%CE%B1%CE%BB%CE%AF-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-Samsung-Galaxy-s7-edge-tempered-glass-MAX-3D-BLACK-MAYRO-CLEAR-DIAFANO?search=3MK%20MAX πληρως αναξιοπιστο βεβαια το καταστημα,αλλα το προιον θα με ενδιεφερε να μαθω αν καθεται σωστα. Παιδιά ρωταω συνέχεια για θηκες αλλα Ψάχνω μια καλή τελευταία. Η leather cover τι λέει ειδα κανα 2 άτομα την έχουν. Γλιστραει καθόλου, δίνει όγκο? Το τζαμακι αυτό κάθεται πολύ καλά αλλά όπως οοολα, έχει πρόβλημα με την απόκριση οθόνης. Προσωπικά δεν μπόρεσα να συνηθίσω την έστω και λίγο μειωμένη απόκριση και το πεταξα. (είχα πάρει το μαύρο όχι το διάφανο) Η leather cover είναι πολύ καλή. Δεν μπορώ να πω ότι γλυστραει. Ο όγκος είναι πάνω κάτω σαν την nillkin nature. Είμαι στην 3η συνεχόμενη εβδομάδα χωρίς να αλλάξω θήκη. Προσέχω λίγο παραπάνω και μένω με samsung leather cover . Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Braveheart1980 Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Παιδιά ρωταω συνέχεια για θηκες αλλα Ψάχνω μια καλή τελευταία. Η leather cover τι λέει ειδα κανα 2 άτομα την έχουν. Γλιστραει καθόλου, δίνει όγκο? Για ποια leather cover μιλάς φίλτατε; Της Samsung; Παράθεση http://i.imgur.com/xrj2crT.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Για ποια leather cover μιλάς φίλτατε; Της Samsung; @kountoura ευχαριστώ φίλε Ναι την αυθεντική φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Σήμερα παρέλαβα αυτήν: http://www.ebay.com/itm/201618128790?_trksid=p2060353.m2749.l2649&var=500853790088&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Καταρχήν δεν περίμενα με τίποτα να μου έρθει τόσο γρήγορα.. Μέσα σε 14 μέρες ήταν στην πόρτα μου.:D Από εκεί και πέρα.. Είναι πολύ καλή λύση για όσους θέλουν μία διακριτική λύση για την προστασία του κινητού. Καλύπτει όλο το πίσω μέρος του κινητού και όλα τα πλαινά.. Αλλά όλο το μπροστινό μέρος είναι ακάλυπτο. Και εννοώ, δεν ανεβαίνει καθόλου παραπάνω από το επίπεδο της οθόνης ώστε να καλύπτει το τηλέφωνο σε περίπτωση που το γυρίσουμε ανάποδα. Κάτι που κάνει η clear cover που είχα. Επίσης δεν θα έχετε κανένα θέμα με μεμβράνη ή γυαλί που τοποθετήσατε, αφού φτάνει οριακά πριν το σημείο που ξεκινάει η οθόνη. Όσοι δεν φοβάστε πτώση με την οθόνη, αγοράστε την άφοβα.. Είναι αρκετά καλή. :happy: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Τελικά κανένα καλό τζαμακι για την οθόνη υπάρχει σε λογική τιμή; να μην ενοχλεί στις θήκες και να καλύπτει όλη την οθόνη Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Τελικά κανένα καλό τζαμακι για την οθόνη υπάρχει σε λογική τιμή; να μην ενοχλεί στις θήκες και να καλύπτει όλη την οθόνη Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτο ηθελα να ρωτησω κι εγω,με προλαβες!:) Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Τελικά κανένα καλό τζαμακι για την οθόνη υπάρχει σε λογική τιμή; να μην ενοχλεί στις θήκες και να καλύπτει όλη την οθόνη Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για Edge,οχι δεν υπαρχει.Ολα ,λιγο ως πολυ, μετα απο λιγο χρονικο διαστημα ή αμεσως αν βαλεις θηκη μαζι με τζαμακι το πετανε... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Braveheart1980 Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Χμμμμ Μήπως να πάω για wallet case; Λέω μήπως ΠΧ αυτή με 4,5/5 αστέρια σε amazon, not bad! Παράθεση http://i.imgur.com/xrj2crT.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr0ss Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Καμιά καλή θήκη που να καλύπτει όλο το κινητό και ειδικά πίσω την κάμερα έχετε να προτείνεται? Σκευάζομαι να πάρω μια της spigen είναι αρκετά καλές αυτές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 (edited) Το τζαμακι αυτό κάθεται πολύ καλά αλλά όπως οοολα, έχει πρόβλημα με την απόκριση οθόνης. Προσωπικά δεν μπόρεσα να συνηθίσω την έστω και λίγο μειωμένη απόκριση και το πεταξα. (είχα πάρει το μαύρο όχι το διάφανο) Η leather cover είναι πολύ καλή. Δεν μπορώ να πω ότι γλυστραει. Ο όγκος είναι πάνω κάτω σαν την nillkin nature. Είμαι στην 3η συνεχόμενη εβδομάδα χωρίς να αλλάξω θήκη. Προσέχω λίγο παραπάνω και μένω με samsung leather cover . Κολλάει σωστά στην οθόνη?η αφήνει κενό οπού μπορεί να περάσει σκόνη? Επίσης αναρωτιέμαι,το διάφανο θα είναι όντως διάφανο?η θα εχει καμία παράξενη απόχρωση. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 7, 2016 by ταξιδιωτης22 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Κολλάει σωστά στην οθόνη?η αφήνει κενό οπού μπορεί να περάσει σκόνη? Επίσης αναρωτιέμαι,το διάφανο θα είναι όντως διάφανο?η θα εχει καμία παράξενη απόχρωση. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν θέλεις να προχωρήσεις σε αγορά, καλύτερα να πάρεις στο χρώμα του κινητού σου. Όχι το διάφανο. Έχω την εντύπωση ότι αυτά με το χρώμα, έχουν περισσότερο κόλλα και κολλάνε καλύτερα. Κολλάει πολύ σωστά στην οθόνη και δεν αφήνει κενά. Δεν θυμάμαι πως τα πήγαινε με τις θήκες, αλλά θυμάμαι ότι εγώ το πεταξα για την μειωμένη απόκριση. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Αν εχω καταλαβει μεχρι τωρα, για το S7 αυτο το Screen Protector http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=188940 ειναι το πιο καλο. Σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 (edited) Αν εχω καταλαβει μεχρι τωρα, για το S7 αυτο το Screen Protector http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=188940 ειναι το πιο καλο. Σωστα? Ναι από τη λένε πολλοί εδώ μέσα που τη δοκίμασαν. Στο edge είναι και η iq shield friendly αλλά δεν ξέρω αν είναι εξίσου καλή για το απλό. Edited October 7, 2016 by scream Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Ναι από τη λένε πολλοί εδώ μέσα που τη δοκίμασαν. Στο edge είναι και η iq shield friendly αλλά δεν ξέρω αν είναι εξίσου καλή για το απλό. Ωραια, ευχαριστω, λεω να παω να την παρω σημερα αν ειναι διαθεσιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 (edited) Ωραια, ευχαριστω, λεω να παω να την παρω σημερα αν ειναι διαθεσιμη. file:///C:/Users/1131/Desktop/Screenshot_20161007-092430.png Δεν μπορω να επιλεξω το οκ , σας συμβαινει και εσας αυτο? Μονο στο Good Lock μου γινετε. EDIT: Πως ανεβαζω φωτο ρ παιδια? Edited October 7, 2016 by jimmys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelp900 Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 file:///C:/Users/1131/Desktop/Screenshot_20161007-092430.png Δεν μπορω να επιλεξω το οκ , σας συμβαινει και εσας αυτο? Μονο στο Good Lock μου γινετε. EDIT: Πως ανεβαζω φωτο ρ παιδια? Πάτα το βελάκι από τα αριστερά στο μενού όταν πας να γράψεις και μετά το δεύτερο εικονίδιο. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Πάτα το βελάκι από τα αριστερά στο μενού όταν πας να γράψεις και μετά το δεύτερο εικονίδιο. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Ποιο βελακι, δεν βλεπω κανενα βελακι, απο εδω τωρα που σου γραφω δεν βλεπω βελακι στα αριστερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelp900 Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Ποιο βελακι, δεν βλεπω κανενα βελακι, απο εδω τωρα που σου γραφω δεν βλεπω βελακι στα αριστερα Αυτό που βλέπεις αριστερά στην πρώτη εικόνα. Το πατάς και μετά πατάς το δεύτερο εικονίδιο όπως βλέπεις στην δεύτερη εικόνα... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161007/c72ff00d9d9a8682511679554070fd1d.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161007/b227446091463759d5e93dd9b7274c24.jpg Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Πήρα την Samsung leather cover τελικά σήμερα. Πολυ premium αίσθηση και κάθεται ωραία στο χέρι χωρίς να κουραζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Πήρα την Samsung leather cover τελικά σήμερα. Πολυ premium αίσθηση και κάθεται ωραία στο χέρι χωρίς να κουραζει. Ωραία, χαίρομαι που δεν έχεις αντίθετη γνώμη! Εγώ αύριο θα έχω και την verus Guard για αλλαγή που και που με την Samsung leather cover. Θα αντικαταστισω δηλαδή την rugged armor που είναι επίσης άψογη αλλά την βαρέθηκα. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Ωραία, χαίρομαι που δεν έχεις αντίθετη γνώμη! Εγώ αύριο θα έχω και την verus Guard για αλλαγή που και που με την Samsung leather cover. Θα αντικαταστισω δηλαδή την rugged armor που είναι επίσης άψογη αλλά την βαρέθηκα. Ναι όντως και δεν προσδίδει όγκο καθόλου. Ενημέρωσε μας για την Verus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Ναι όντως και δεν προσδίδει όγκο καθόλου. Ενημέρωσε μας για την Verus. Είναι πιο ογκώδης από τη rugged armor ή πάνω κάτω τα ίδια? Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts