martiniskiss Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Τα έχω διαβάσεικαι μόνο 2-3 παιδιά έγραψαν για την wowfixit και είπαν ότι τους άρεσε δεν είδα κάτι άλλο. Αλλα μου φάνηκε πάλι κουλό για αυτό ρώτησα πάλι.. ultimate shield, και forcell αυτές είναι ?? https://www.ultimateshield.co.uk/samsung-galaxy-s7-edge-screen-protector/ http://www.hitechstore.gr/index.php/gr/products/product/1899 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Τα έχω διαβάσεικαι μόνο 2-3 παιδιά έγραψαν για την wowfixit και είπαν ότι τους άρεσε δεν είδα κάτι άλλο. Αλλα μου φάνηκε πάλι κουλό για αυτό ρώτησα πάλι.. ultimate shield, και forcell αυτές είναι ?? https://www.ultimateshield.co.uk/samsung-galaxy-s7-edge-screen-protector/ http://www.hitechstore.gr/index.php/gr/products/product/1899 Αυτή η...wowfixit είναι το ίδιο με τη paintbull. Αναφερθήκαμε αρκετά σε αυτή που μάλιστα έβαλε το public στο μαγαζί του. Αυτές οι 2 που postαρες είναι ;) *SM-G935F* Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos13 Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 έπειτα από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες, κατέληξα στην ultimateshield. η spigen rugged armor εδώ και 2 μέρες δεν την έχει πετάξει. αίσθηση και υφή στο ρολλάρισμα αρκετά ικανοποιητική. Μια μικρή όψη πορτοκαλιού όμως την έχει... Νομίζω κλείνω εδώ από θέμα προστασίας... Απλά θέλει πολύ υπομονή στην τοποθέτηση, δν είναι δύσκολο, είναι χρονοβόρο... Παράθεση Δεν είμαι εδώ για κανέναν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim1912 Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Παιδιά καλησπέρα κάτοχος και εγώ τλκ του s7 edge silver titanium.Ηθελα να σας ρωτήσω καθώς μόλις σήμερα πήρα την γνήσια θήκη clear view cover της samsung,άν κάποιος από το φόρουμ την έχει χρησιμοποιήσει η έχει ακούσει αν κανει γρατζουνιές στην οθόνη η στο πλαισιο της συσκευής μετά από κάποιο διάστημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Κάποιος που να έχει δοκιμάσει την iluvv που έχει το public να μας πει εντυπώσεις? Καποιες φωτο θα βοηθούσαν επίσης Θενκς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Αυτή η...wowfixit είναι το ίδιο με τη paintbull. Αναφερθήκαμε αρκετά σε αυτή που μάλιστα έβαλε το public στο μαγαζί του. Αυτές οι 2 που postαρες είναι ;) *SM-G935F* Ίδιες είναι απλά στο media markt στοιχίζει 22 ευρώ (για το edge) ενώ η wowfixit πάει στα 5,5 ευρώ η μια (πήρα 2). Έβαλα και μια μεμβράνη forcell (στο Χαλάνδρι είναι το μαγαζί) και νομίζω ότι είμαι κομπλέ! Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelp900 Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Κάποιος που να έχει δοκιμάσει την iluvv που έχει το public να μας πει εντυπώσεις? Καποιες φωτο θα βοηθούσαν επίσης Θενκς Ποια iluv ? Όταν ήμουν Ελλάδα πήρα την iluv Gelato. Τσάμπα τα 15€. Πήρα παρόμοια της Spigen την crystal clear με 5 £. Καμία σχέση. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Ποια iluv ? Όταν ήμουν Ελλάδα πήρα την iluv Gelato. Τσάμπα τα 15€. Πήρα παρόμοια της Spigen την crystal clear με 5 £. Καμία σχέση. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Vyneer slim λέγεται φιλε όχι η gelato. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim1912 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Εγώ είμαι από την πρώτη μέρα με samsung clear cover και πλέον με forcell μεμβράνη.. Είμαι ικανοποιημενος κι από τα δύο. Δεν σου εκανε καποιο σημαδι φιλε μου;Ποσο καιρο την φορας;Την πηρα εχθες αλλα δεν φοραω τπτ σαν προστατευτικο οθονης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Δεν σου εκανε καποιο σημαδι φιλε μου;Ποσο καιρο την φορας;Την πηρα εχθες αλλα δεν φοραω τπτ σαν προστατευτικο οθονης. Για ποιο από τα δύο μιλάμε; :p Αν λέμε για την μεμβράνη, μου την έβαλαν στο eclick και κάθισε τζάμι.. Καλή απόκριση, καμία μεταβολή στην ευκρίνεια και τα χρώματα.. όλα κομπλέ..:happy: Αν λέμε για τη θήκη, είναι πολύ καλής ποιότητας.. Απλά να ξέρεις ότι δεν προστατεύει στο πάνω και κάτω μέρος.. Πιάνει όμως όλο το πλαινό.. Επίσης φαίνεται να γρατζουνιέται εύκολα η πλάτη της θήκης, μιας και μου έχει κάνει 2-3 γρατζουνιές.. Αλλά αισθητικά είναι πολύ όμορφη.:) Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim1912 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Για ποιο από τα δύο μιλάμε; :p Αν λέμε για την μεμβράνη, μου την έβαλαν στο eclick και κάθισε τζάμι.. Καλή απόκριση, καμία μεταβολή στην ευκρίνεια και τα χρώματα.. όλα κομπλέ..:happy: Αν λέμε για τη θήκη, είναι πολύ καλής ποιότητας.. Απλά να ξέρεις ότι δεν προστατεύει στο πάνω και κάτω μέρος.. Πιάνει όμως όλο το πλαινό.. Επίσης φαίνεται να γρατζουνιέται εύκολα η πλάτη της θήκης, μιας και μου έχει κάνει 2-3 γρατζουνιές.. Αλλά αισθητικά είναι πολύ όμορφη.:) Ααα για την θηκη μιλουσα.Την φορας καιρο;Για πτωσεις κ τετοια δεν φοβαμαι το προσεχω πολυ.Εκεινο που με απασχολει ειναι αυτο το καπακι απο πανω που ειναι πλαστικο και ακουμπαει συνεχεια (ανοιξε κλεισε) την γυμνη οθονη!Φοβαμαι λοιπον οτι με καποιο τροπο θα την γδαρει στις ακρες κ περιασοτερο στην δεξια edge πλευρα οπου και καθεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr0ss Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Κάτοχος s7 με την αγορά του κινητού αγόρασα ένα γυαλί προστασίας και μια απλή θήκη ίσα ίσα για προστασία..όταν ήρθε το κινητό βάζω το γυαλί και στις άκρες είχε μεγάλο κενό που φοβόμουν ότι ίσος γραντζουνιστεί το κινητό πράγμα που δεν το θέλω στην οθόνη και παράγγειλα ένα άλλο γυαλί το οποίο καλύπτει όλη την οθόνη αφήνει μόνο το ηχείο που βάζουμε στο αυτί μας για να μιλήσουμε,την βάζω όλα καλά όμως βάζω μετά την θήκη και μου πετάει την μεμβράνη,επειδή δεν θέλω να κάνω τσάμπα αγορές έχετε κανένα γυαλί να μου προτείνεται και μια θήκη που να ταιριάζουν αρμονικά και τα 2? Έχω το χρυσό s7 και θα ήθελα +την προστασία να δείχνει και ωραίο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socratis_g Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 έπειτα από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες, κατέληξα στην ultimateshield. η spigen rugged armor εδώ και 2 μέρες δεν την έχει πετάξει. αίσθηση και υφή στο ρολλάρισμα αρκετά ικανοποιητική. Μια μικρή όψη πορτοκαλιού όμως την έχει... Νομίζω κλείνω εδώ από θέμα προστασίας... Απλά θέλει πολύ υπομονή στην τοποθέτηση, δν είναι δύσκολο, είναι χρονοβόρο... και εγώ μετά απο κανενα δίμηνο όπου ναναι θα τη βγάλω την ultimate shield. Πέταξε ελάχιστα τις 4 άκρες της. Λέω εκεί που το φτήνει θα το κόψω λίγο ψαλίδι, γιατί πήρε και σκόνη απο κάτω, και δεν επιανε καλά. μετά ξανασηκώθηκε, πήρε λίγο σκόνη, το ξανακοψα. και γενικά έχω μια κουτσουρεμένη μ***λ***κία πάνω στην οθόνη τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Για ποιο από τα δύο μιλάμε; :p Αν λέμε για την μεμβράνη, μου την έβαλαν στο eclick και κάθισε τζάμι.. Καλή απόκριση, καμία μεταβολή στην ευκρίνεια και τα χρώματα.. όλα κομπλέ..:happy: Αν λέμε για τη θήκη, είναι πολύ καλής ποιότητας.. Απλά να ξέρεις ότι δεν προστατεύει στο πάνω και κάτω μέρος.. Πιάνει όμως όλο το πλαινό.. Επίσης φαίνεται να γρατζουνιέται εύκολα η πλάτη της θήκης, μιας και μου έχει κάνει 2-3 γρατζουνιές.. Αλλά αισθητικά είναι πολύ όμορφη.:) Η πλάτη της θήκης έχει από μόνη της μια πλαστική μεμβράνη η οποία γρατζουνιέται πολύ εύκολα. Αν θελήσεις βγαίνει αλλά αφήνει κόλλα η οποία στη συνέχεια βγαίνει πολύ δυσκολα. Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Η πλάτη της θήκης έχει από μόνη της μια πλαστική μεμβράνη η οποία γρατζουνιέται πολύ εύκολα. Αν θελήσεις βγαίνει αλλά αφήνει κόλλα η οποία στη συνέχεια βγαίνει πολύ δυσκολα. Με οινόπνευμα και βαμβάκι φεύγει πολύ εύκολα, κι εγώ αυτήν εχω και την έβγαλα σε 1 λεπτό με οινόπνευμα. Το πλαστικό στα πλάγια, παρόλα αυτά αφήνει σημασία πολύυυυ εύκολα και δε σώζεται κάπως αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Braveheart1980 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Παιδιά θα σαλτάρω Κατά Χριστούγεννα μεριά λέω να αντικαταστήσω το γέρικο μου Note 2 με το διαμάντι που λέγεται S7 Edge. Ωστόσο (και εδώ κολλάει το "σαλτάρισμα") ΟΣΟ και αν έχω ψάξει από reddit/fora κλπ ΔΕΝ έχω εντοπίσει αξιόπιστο συνδυασμό προαστασίας για κάποιον λίγο goofy όπως εγώ. Tempered glass έχω ακούσει καλά (σχετικά) λόγια μόνο για της GPEL Θήκη καλή με το GPEL ΔΕΝ έχω βρει. Ξέρετε μήπως κάποια; Μετά λέω ας πάρω μεμβράνη. Και πάλι χάος. Άλλες βγαίνουν, άλλες rainbow effect κλπ κλπ. Ξέρετε ποια είναι η καλύτερη; Δε με ενδιαφέρει κόστος Και πάμε και στη θήκη. Πίστευα πως η Unicorn Beetle PRO ήταν η καλύτερη για μένα. Έλα όμως που θα έχω και vr και το σχεδόν καθημερινό βάλε βγάλε θα είναι μανίκι; Να πάω σε UAG (μου αρέσει το Cobalt blue btw); Σε Spigen; Καμία καλή θήκη που να μπαινοβγαίνει εύκολα; Κατανοώ πως ζητάω πολλά, ωστόσο λόγω σκ@τ@ οικονομικών τέτοιο άνοιγμα μπορώ να κάνω κάθε 4-5 χρόνια οπότε είναι κρίμα να χαλάσω τέτοιο διαμάντι, χωρίς να μπορώ να το χαρώ... Παράθεση http://i.imgur.com/xrj2crT.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim1912 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Με οινόπνευμα και βαμβάκι φεύγει πολύ εύκολα, κι εγώ αυτήν εχω και την έβγαλα σε 1 λεπτό με οινόπνευμα. Το πλαστικό στα πλάγια, παρόλα αυτά αφήνει σημασία πολύυυυ εύκολα και δε σώζεται κάπως αυτό Εννοεις πως αφηνει σημαδια στο κινητο η κανει σημαδια η θηκη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Παιδιά θα σαλτάρω Κατά Χριστούγεννα μεριά λέω να αντικαταστήσω το γέρικο μου Note 2 με το διαμάντι που λέγεται S7 Edge. Ωστόσο (και εδώ κολλάει το "σαλτάρισμα") ΟΣΟ και αν έχω ψάξει από reddit/fora κλπ ΔΕΝ έχω εντοπίσει αξιόπιστο συνδυασμό προαστασίας για κάποιον λίγο goofy όπως εγώ. Tempered glass έχω ακούσει καλά (σχετικά) λόγια μόνο για της GPEL Θήκη καλή με το GPEL ΔΕΝ έχω βρει. Ξέρετε μήπως κάποια; Μετά λέω ας πάρω μεμβράνη. Και πάλι χάος. Άλλες βγαίνουν, άλλες rainbow effect κλπ κλπ. Ξέρετε ποια είναι η καλύτερη; Δε με ενδιαφέρει κόστος Και πάμε και στη θήκη. Πίστευα πως η Unicorn Beetle PRO ήταν η καλύτερη για μένα. Έλα όμως που θα έχω και vr και το σχεδόν καθημερινό βάλε βγάλε θα είναι μανίκι; Να πάω σε UAG (μου αρέσει το Cobalt blue btw); Σε Spigen; Καμία καλή θήκη που να μπαινοβγαίνει εύκολα; Κατανοώ πως ζητάω πολλά, ωστόσο λόγω σκ@τ@ οικονομικών τέτοιο άνοιγμα μπορώ να κάνω κάθε 4-5 χρόνια οπότε είναι κρίμα να χαλάσω τέτοιο διαμάντι, χωρίς να μπορώ να το χαρώ... Όπως έχεις ενημερωθεί πραγματικά δεν υπάρχει κανένα σωστό tempered glass η μεμβράνη. Εγώ μετά από άπειρες δοκιμές συστήνω iq shield case frienly σαν πρώτη επιλογή και σαν δεύτερη spigen curved crystal HD. Από θήκες η Rugged Armor είναι καλή και συνεργάζεται με αυτά τα protector. Νομίζω ότι τα συγκεκριμένα δεν έχουν πρόβλημα με τις περισσότερες θήκες. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Ααα για την θηκη μιλουσα.Την φορας καιρο;Για πτωσεις κ τετοια δεν φοβαμαι το προσεχω πολυ.Εκεινο που με απασχολει ειναι αυτο το καπακι απο πανω που ειναι πλαστικο και ακουμπαει συνεχεια (ανοιξε κλεισε) την γυμνη οθονη!Φοβαμαι λοιπον οτι με καποιο τροπο θα την γδαρει στις ακρες κ περιασοτερο στην δεξια edge πλευρα οπου και καθεται! Μάλλον πρέπει να λέμε για άλλη θήκη.. Εγώ έχω την clear cover που καλύπτει πλάτη και πλαινά μόνο, ενώ εσύ πρέπει να αναφέρεσαι στην clear view που έχει το πορτάκι.. Σωστά; Η πλάτη της θήκης έχει από μόνη της μια πλαστική μεμβράνη η οποία γρατζουνιέται πολύ εύκολα. Αν θελήσεις βγαίνει αλλά αφήνει κόλλα η οποία στη συνέχεια βγαίνει πολύ δυσκολα. Ναι το παρατήρησα κι εγώ ότι βγαίνει.. Λέω να το αφήσω όπως είναι μέχρινα μου έρθουν οι άλλες από το ebay και πειραματίζομαι αργότερα. :p Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim1912 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Μάλλον πρέπει να λέμε για άλλη θήκη.. Εγώ έχω την clear cover που καλύπτει πλάτη και πλαινά μόνο, ενώ εσύ πρέπει να αναφέρεσαι στην clear view που έχει το πορτάκι.. Σωστά; Ναι το παρατήρησα κι εγώ ότι βγαίνει.. Λέω να το αφήσω όπως είναι μέχρινα μου έρθουν οι άλλες από το ebay και πειραματίζομαι αργότερα. :p Ωωωω ναι δικο μου το λαθος.Ναι αυτην με το πορτακι εχω και αναρωτιεμαι αν με το ανοιξε κλεισε το γεμισει γρατζουνιες οπως γινοταν με το s6 edge που το ειχε διαλυσει αυτη η θηκη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Όχι δεν αφήνει στο κινητό σημάδι, μόνο στην θήκη στην πλάτη μένει κόλλα, η οποία βγαίνει με οινόπνευμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim1912 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Όχι δεν αφήνει στο κινητό σημάδι, μόνο στην θήκη στην πλάτη μένει κόλλα, η οποία βγαίνει με οινόπνευμα Θυμαμαι απο τα s6 edge που η συγκεκριμενη θηκη τους κατεστρεφε τις οθονες..Οποτε δε θα βαλω τπτ μπροστα σαν προστασια..Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim1912 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Τελικα εβαλα αυτα αριστερα καθοτι ειμαι ψειρας ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτα τα κυκλακια αριστερα ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τελικα εβαλα αυτα αριστερα καθοτι ειμαι ψειρας ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτα τα κυκλακια αριστερα Αν ειναι δυνατον δεν μπορω να ανεβασω απο το κινητο.Θα ανεβασω φωτο απο υπολογιστη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Braveheart1980 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Όπως έχεις ενημερωθεί πραγματικά δεν υπάρχει κανένα σωστό tempered glass η μεμβράνη. Εγώ μετά από άπειρες δοκιμές συστήνω iq shield case frienly σαν πρώτη επιλογή και σαν δεύτερη spigen curved crystal HD. Από θήκες η Rugged Armor είναι καλή και συνεργάζεται με αυτά τα protector. Νομίζω ότι τα συγκεκριμένα δεν έχουν πρόβλημα με τις περισσότερες θήκες. Και γω προς τα κει με βλέπω IQ Shield να φανταστώ λες αυτήν σωστα; Παίζει να την έχει κανένα ευρωπαϊκό μαγαζί; Μόνο από Αμερική τη βρίσκω (καλά για Ελληνικό δε ρωτάω καν :):) ) Παράθεση http://i.imgur.com/xrj2crT.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Και γω προς τα κει με βλέπω IQ Shield να φανταστώ λες αυτήν σωστα; Παίζει να την έχει κανένα ευρωπαϊκό μαγαζί; Μόνο από Αμερική τη βρίσκω (καλά για Ελληνικό δε ρωτάω καν :):) ) Ναι αυτή λέω φίλε μου. Όσο και αν έψαξα τότε δεν υπήρχε πουθενά. Μόνο από το επίσημο αμερικάνικο site. Η τιμή είναι πολύ καλή αλλά τα μεταφορικά και η αναμονή μεγάλο πρόβλημα. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts