Jump to content

[S7 series] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κτλ)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στην πιο πάνω ερώτηση έχουμε καμία απάντηση; από όσο έχω ψάξει, οι curved προστασίες έχουν θέματα με θήκη..

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

screenknight εδω με S7 και εχει δυο φουσκαλες αριστερα πανω και κατω στην οθονη του κινητου με spigen neo hybrid
All it takes is a swipe...

Έχει δοκιμάσει κανείς την παρακάτω θήκη;

https://www.ithinksmart.gr/collections/360-samsung-galaxy

Καλησπερα παιδια.Λογω λαθους μου ηρθε ενα screen protector 2x για το S7 kai οχι για το edge που εχω. Ειναι της IQ Shield (υγρης τοποθετησης). Οποιος ενδιαφερετε ας στειλει προσωπικο μυνημα (μενω επαρχια).

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

'Εχω την original τέτοια θήκη πάνω από οκτώ μήνες, με βεβαιότητα δεν έχει τίποτα απολύτως ( και με πολύ ψειριάρικο ψάξιμο ) και ας λέγανε ότι θέλουν. Το πρόβλημα υπήρχε στο S6 όχι στο S7 διότι την έχουν βελτιώσει στις άκρες.

Το θέμα με αυτή τη θήκη είναι πως << μαζεύει >> δακτυλιές και πως επειδή είναι πλαστικό, μπορεί σχετικά εύκολα να γραντζουνισεί εξωτερικά, η οθόνη όμως της συσκευής μένει άψογη.

του έχεις παράλληλα κάποια προστασία οθόνης, μεμβράνη ή tempered glass?

Καλημέρα

Θα ήθελα να μάθω τι προστασία οθόνης έχετε βάλει που να μην τσαλακωνεται από θήκη που βάζω για πίσω κάλυψη.

Έχω δοκιμάσει την puro glass από mediamarkt και cellular line μεμβράνη από πλαίσιο μαζί με την θήκη incipio από γερμανο αλλα τσαλακώνονται..

Βοήθεια....

καλησπερα,,η μεμβρανη απο τα mediamrkt αφηνει ιδιες δαχτυλιες οπως ειναι γυμνο το κινητο? γιατι ετσι γυμνο αφηνει παρα πολυ και ειδικα κατω απο ηλιο δεν βλεπεις καθολου καλα με τερμα την φωτεινοτητα!

S7 έχεις ή s7 edge? ...παράξενο το edge πάντως το δικό μου το θεωρώ από τα λιγότερο "λιγδιάρικα" γυαλιά σε ότι κινητό έχει περάσει από τα χέρια μου...προσωπική άποψη φυσικά.
Konakis.

Καλησπερα στους φιλους!!Μιας και εγω ως νεος κατοχος ενος χρυσου ψαχνω να βρω το ιδανικο "setup" θηκης με προστασια οθονης.Κατεληξα σε θηκη σ'αυτην εδω http://www.skroutz.gr/s/9507967/Spigen-Ultra-Hybrid-Crystal-Clear-Galaxy-S7-Edge.html

Ειναι δοκιμασμενη απο τον αδερφο μου και απο reviews που εχω δει απο drop tests παει πολυ καλα..Τωρα σκεφτομαι κ για τζαμακι..Λενε πολλα spigen protectors οτι με θηκες spigen κανουν καλο fit στην συσκευη..Εχει δοκιμασει κανεις spigen screen protector??Ειναι γυρω στα 15 με 20 ευρω γιαυτο το λεω..

https://www.uniqueshop.gr/catalog/product/view/id/7650/s/spigen-membrani-othonis-galaxy-s7-edge/?___store=default

Δειτε τις εικονες που εχει το μαγαζι τι αναφερει η spigen για το screen protector της..Εχει να ενημερωσει κανεις περι του θεματος??

S7 έχεις ή s7 edge? ...παράξενο το edge πάντως το δικό μου το θεωρώ από τα λιγότερο "λιγδιάρικα" γυαλιά σε ότι κινητό έχει περάσει από τα χέρια μου...προσωπική άποψη φυσικά.

Ναι σόρρυ 7edge! Το εχω χωρις τπτ Στην οθόνη και στον ήλιο θελει ανέβασμα στα κόκκινα ειδικα θαλασσα οταν ειμαι!

Από media markt της zagg.

για λίγες μέρες έχασα την ευκαιρία για ασφάλιση κινητού οπότε μιας κ πολύ πρόσφατα την πάτησα με το ολοκαίνουριο honor 8 (ράγισε πισω :cry:) τρέμω μην την πατήσω και με το s7 edge :ninja: και ραγίσει μπρος πισω :wacko:

Διαβάζω για συχνά σπασίματα στις οθόνες ποιο ειναι το καλυτερο tempered glass τελικα;

το screenknight που πηρα θα κανει δουλεια ή μπα;

τα spigen που αναφερεται αν και ασχημα θα με βολευαν γιατι είναι εμπιστοσύνης όπως λέτε πολλοί αλλα σε καλύπτουν μόνο απο πισω ενω το μεγαλυτερο προβλημα ειναι η οθονη.

καθοδηγειστε με παιδια σας παρακαλω μην την πατησω έπλυνα πολλά πιάτα για να το πάρω το κινητο!:X

για λίγες μέρες έχασα την ευκαιρία για ασφάλιση κινητού οπότε μιας κ πολύ πρόσφατα την πάτησα με το ολοκαίνουριο honor 8 (ράγισε πισω :cry:) τρέμω μην την πατήσω και με το s7 edge :ninja: και ραγίσει μπρος πισω :wacko:

Διαβάζω για συχνά σπασίματα στις οθόνες ποιο ειναι το καλυτερο tempered glass τελικα;

το screenknight που πηρα θα κανει δουλεια ή μπα;

τα spigen που αναφερεται αν και ασχημα θα με βολευαν γιατι είναι εμπιστοσύνης όπως λέτε πολλοί αλλα σε καλύπτουν μόνο απο πισω ενω το μεγαλυτερο προβλημα ειναι η οθονη.

καθοδηγειστε με παιδια σας παρακαλω μην την πατησω έπλυνα πολλά πιάτα για να το πάρω το κινητο!:X

Η screenknight που πήρες είναι ζελατίνα και tempered δεν κάθεται κανένα! Οπότε...

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus

τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe

Καλησπέρα!! Η θήκη Samsung S-View για το S7 Edge αξίζει τα 36 Ευρώ που ζητάει; Το προστατεύει ή απλά είναι για εφέ; Αν έχει κάποιος άλλος να προτείνει θήκη που να παρεχει καλή προστασία και μέχρι 30-35 Ευρώ θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ πολύ

Καλησπέρα!! Η θήκη Samsung S-View για το S7 Edge αξίζει τα 36 Ευρώ που ζητάει; Το προστατεύει ή απλά είναι για εφέ; Αν έχει κάποιος άλλος να προτείνει θήκη που να παρεχει καλή προστασία και μέχρι 30-35 Ευρώ θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ πολύ

Εγω με τοσα λεφτα θα πήγαινα στην δερμάτινη, αλλη αίσθηση

Θοδωρης

Εχεται να προτείνετε καμιά θήκη ώστε να το βάζω μέσα στη θάλασσα και να βγάζω καμία φωτογραφία /βίντεο??

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Εχεται να προτείνετε καμιά θήκη ώστε να το βάζω μέσα στη θάλασσα και να βγάζω καμία φωτογραφία /βίντεο??

Και να σου προτεινει καποιος θα το βαλεις;

Εδω action camera πηρα και μολις την εβαλα εμπασε νερα.

Μην τα εμπιστευεστε γιατι μπορει να πεσει κλαμα μετα....

Εγω με τοσα λεφτα θα πήγαινα στην δερμάτινη, αλλη αίσθηση

Να πω την αλήθεια με ενοχλεί λίγο τα 50 Ευρώ που πρέπει να δώσεις για την δερμάτινη. Γιατί μετά θα χρειάζομαι να πάρω μερικές ακόμα οπότε ανεβαίνουμε...

Και να σου προτεινει καποιος θα το βαλεις;

Εδω action camera πηρα και μολις την εβαλα εμπασε νερα.

Μην τα εμπιστευεστε γιατι μπορει να πεσει κλαμα μετα....

Υποτίθεται πως όταν προτείνουμε κάτι έχουμε μια προσωπική εμπειρία ή έστω κάποιου φίλου. Οπότε ναι, αν μου προτείνει κάποιος κάτι θα το δοκιμάσω

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Λοιπόν...Μετά από ένα σωρό δοκιμές στο s7 παλιότερα και πλέον στο edge , από εχθές-μαλλον- βρήκα τη λύση...Σε κατάστημα Ν.Π ,μου τοποθέτησαν μια σούπερ μεμβράνη..Την κόβει με μηχάνημα (φασματογραφο)και ανάλογα πως τη θες..Εγω προτίμησα την case friendly, που αφήνει ελάχιστο κενό περιμετρικά..Την έχει σε κανονική (15€) και ματ (18)..Εβαλα τη κανονική..Ειναι υγρής τοποθέτησης και θυμίζει screenknight, αλλά με πολύ καλύτερη εφαρμογή και αίσθηση κύλισης..2-3 φουσκάλες, εξαφανίστηκαν μετά από λίγες ώρες..Στα σημεία γύρω από home button ,κάμερα,ακουστικό,αισθητηρες κάνει εσοχές και καλύπτει μεγαλύτερη επιφάνεια απ'ότι άλλο έχω δει...Θα περιμένω, λίγες μέρες και θα επανέλθω μ'ένα review..Γι'αυτο και δε λέω το κατάστημα..Αντε να δούμε..

UPDATE

Μετά από τέσσερεις ημέρες χρήσης, όλα φαίνονται τέλεια..Ολες οι θήκες που δοκίμασα κάθονται γάντι..Γρατζουνιες δε βλέπω..Οπότε έλυσα το πρόβλημά μου..Επισης,ξέχασα ν'αναφερω οτι αν κάποια στιγμή μ'ενοχλεί κάτι, η επόμενες μεμβράνες θα κοστίζουν 5 ευρώ..Δηλαδή,δίνεις 15 τη πρώτη και 5 για κάθε αντικατάσταση..

Φίλε μου καλή σου μέρα Μήπως μπορείς να μας πεις ποιο είναι αυτό το μαγαζί για να πάω να βάλω και εγώ στο δικό μου μία τέτοια

• The title was changed to [S7 series] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κτλ)