emm_stra Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Στην πιο πάνω ερώτηση έχουμε καμία απάντηση; από όσο έχω ψάξει, οι curved προστασίες έχουν θέματα με θήκη.. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 screenknight εδω με S7 και εχει δυο φουσκαλες αριστερα πανω και κατω στην οθονη του κινητου με spigen neo hybrid Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Έχει δοκιμάσει κανείς την παρακάτω θήκη; https://www.ithinksmart.gr/collections/360-samsung-galaxy Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Καλησπερα παιδια.Λογω λαθους μου ηρθε ενα screen protector 2x για το S7 kai οχι για το edge που εχω. Ειναι της IQ Shield (υγρης τοποθετησης). Οποιος ενδιαφερετε ας στειλει προσωπικο μυνημα (μενω επαρχια). Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 'Εχω την original τέτοια θήκη πάνω από οκτώ μήνες, με βεβαιότητα δεν έχει τίποτα απολύτως ( και με πολύ ψειριάρικο ψάξιμο ) και ας λέγανε ότι θέλουν. Το πρόβλημα υπήρχε στο S6 όχι στο S7 διότι την έχουν βελτιώσει στις άκρες. Το θέμα με αυτή τη θήκη είναι πως << μαζεύει >> δακτυλιές και πως επειδή είναι πλαστικό, μπορεί σχετικά εύκολα να γραντζουνισεί εξωτερικά, η οθόνη όμως της συσκευής μένει άψογη. του έχεις παράλληλα κάποια προστασία οθόνης, μεμβράνη ή tempered glass? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 του έχεις παράλληλα κάποια προστασία οθόνης, μεμβράνη ή tempered glass? Όχι τίποτα απολύτως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Καλημέρα Θα ήθελα να μάθω τι προστασία οθόνης έχετε βάλει που να μην τσαλακωνεται από θήκη που βάζω για πίσω κάλυψη. Έχω δοκιμάσει την puro glass από mediamarkt και cellular line μεμβράνη από πλαίσιο μαζί με την θήκη incipio από γερμανο αλλα τσαλακώνονται..Βοήθεια.... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 καλησπερα,,η μεμβρανη απο τα mediamrkt αφηνει ιδιες δαχτυλιες οπως ειναι γυμνο το κινητο? γιατι ετσι γυμνο αφηνει παρα πολυ και ειδικα κατω απο ηλιο δεν βλεπεις καθολου καλα με τερμα την φωτεινοτητα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 S7 έχεις ή s7 edge? ...παράξενο το edge πάντως το δικό μου το θεωρώ από τα λιγότερο "λιγδιάρικα" γυαλιά σε ότι κινητό έχει περάσει από τα χέρια μου...προσωπική άποψη φυσικά. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickozzz Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Καλησπερα στους φιλους!!Μιας και εγω ως νεος κατοχος ενος χρυσου ψαχνω να βρω το ιδανικο "setup" θηκης με προστασια οθονης.Κατεληξα σε θηκη σ'αυτην εδω http://www.skroutz.gr/s/9507967/Spigen-Ultra-Hybrid-Crystal-Clear-Galaxy-S7-Edge.html Ειναι δοκιμασμενη απο τον αδερφο μου και απο reviews που εχω δει απο drop tests παει πολυ καλα..Τωρα σκεφτομαι κ για τζαμακι..Λενε πολλα spigen protectors οτι με θηκες spigen κανουν καλο fit στην συσκευη..Εχει δοκιμασει κανεις spigen screen protector??Ειναι γυρω στα 15 με 20 ευρω γιαυτο το λεω.. https://www.uniqueshop.gr/catalog/product/view/id/7650/s/spigen-membrani-othonis-galaxy-s7-edge/?___store=default Δειτε τις εικονες που εχει το μαγαζι τι αναφερει η spigen για το screen protector της..Εχει να ενημερωσει κανεις περι του θεματος?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 S7 έχεις ή s7 edge? ...παράξενο το edge πάντως το δικό μου το θεωρώ από τα λιγότερο "λιγδιάρικα" γυαλιά σε ότι κινητό έχει περάσει από τα χέρια μου...προσωπική άποψη φυσικά. Ναι σόρρυ 7edge! Το εχω χωρις τπτ Στην οθόνη και στον ήλιο θελει ανέβασμα στα κόκκινα ειδικα θαλασσα οταν ειμαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Στον ήλιο μόνο τέρμα παίζει οποιαδήποτε γενικά συσκευή ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrus23 Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Καλησπερα.Για το edge ποιο screen protector προτεινετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Από media markt της zagg. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neli12 Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 για λίγες μέρες έχασα την ευκαιρία για ασφάλιση κινητού οπότε μιας κ πολύ πρόσφατα την πάτησα με το ολοκαίνουριο honor 8 (ράγισε πισω :cry:) τρέμω μην την πατήσω και με το s7 edge :ninja: και ραγίσει μπρος πισω :wacko: Διαβάζω για συχνά σπασίματα στις οθόνες ποιο ειναι το καλυτερο tempered glass τελικα; το screenknight που πηρα θα κανει δουλεια ή μπα; τα spigen που αναφερεται αν και ασχημα θα με βολευαν γιατι είναι εμπιστοσύνης όπως λέτε πολλοί αλλα σε καλύπτουν μόνο απο πισω ενω το μεγαλυτερο προβλημα ειναι η οθονη. καθοδηγειστε με παιδια σας παρακαλω μην την πατησω έπλυνα πολλά πιάτα για να το πάρω το κινητο!:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 για λίγες μέρες έχασα την ευκαιρία για ασφάλιση κινητού οπότε μιας κ πολύ πρόσφατα την πάτησα με το ολοκαίνουριο honor 8 (ράγισε πισω :cry:) τρέμω μην την πατήσω και με το s7 edge :ninja: και ραγίσει μπρος πισω :wacko: Διαβάζω για συχνά σπασίματα στις οθόνες ποιο ειναι το καλυτερο tempered glass τελικα; το screenknight που πηρα θα κανει δουλεια ή μπα; τα spigen που αναφερεται αν και ασχημα θα με βολευαν γιατι είναι εμπιστοσύνης όπως λέτε πολλοί αλλα σε καλύπτουν μόνο απο πισω ενω το μεγαλυτερο προβλημα ειναι η οθονη. καθοδηγειστε με παιδια σας παρακαλω μην την πατησω έπλυνα πολλά πιάτα για να το πάρω το κινητο!:X Η screenknight που πήρες είναι ζελατίνα και tempered δεν κάθεται κανένα! Οπότε... Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andypapachris Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 https://www.ebay.co.uk/p/nillkin-h-pro-tempered-glass-screen-protector-for-samsung-galaxy-s7-s001/1366718763?iid=152063936401&trdt=0&rdtsrc=vi https://www.ebay.co.uk/p/Galaxy-S7-Screen-Protector-Spigen-Tempered-Glass-Anti-scratch-Ultra-Clear-9h/604770397?_trksid=p2349526.c100534.m4207&_trkparms=aid%3D666006%26algo%3DPRP.MBE%26ao%3D1%26asc%3D20151029144854%26meid%3D7d1d5b166d4444a4a600d39ed0a4a478%26pid%3D100534%26rk%3D2%26rkt%3D19%26&rt=nc Ποιο απο τα δυο μου προτεινετε ; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Υπαρχει καμια μαγνητικη βαση που να είναι δυνατη να κρατα με ασφαλεια το κινητο στη μηχανή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkontogia Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Καλησπέρα!! Η θήκη Samsung S-View για το S7 Edge αξίζει τα 36 Ευρώ που ζητάει; Το προστατεύει ή απλά είναι για εφέ; Αν έχει κάποιος άλλος να προτείνει θήκη που να παρεχει καλή προστασία και μέχρι 30-35 Ευρώ θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Καλησπέρα!! Η θήκη Samsung S-View για το S7 Edge αξίζει τα 36 Ευρώ που ζητάει; Το προστατεύει ή απλά είναι για εφέ; Αν έχει κάποιος άλλος να προτείνει θήκη που να παρεχει καλή προστασία και μέχρι 30-35 Ευρώ θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ πολύ Εγω με τοσα λεφτα θα πήγαινα στην δερμάτινη, αλλη αίσθηση Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Εχεται να προτείνετε καμιά θήκη ώστε να το βάζω μέσα στη θάλασσα και να βγάζω καμία φωτογραφία /βίντεο?? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Εχεται να προτείνετε καμιά θήκη ώστε να το βάζω μέσα στη θάλασσα και να βγάζω καμία φωτογραφία /βίντεο?? Και να σου προτεινει καποιος θα το βαλεις; Εδω action camera πηρα και μολις την εβαλα εμπασε νερα. Μην τα εμπιστευεστε γιατι μπορει να πεσει κλαμα μετα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkontogia Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Εγω με τοσα λεφτα θα πήγαινα στην δερμάτινη, αλλη αίσθηση Να πω την αλήθεια με ενοχλεί λίγο τα 50 Ευρώ που πρέπει να δώσεις για την δερμάτινη. Γιατί μετά θα χρειάζομαι να πάρω μερικές ακόμα οπότε ανεβαίνουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Και να σου προτεινει καποιος θα το βαλεις; Εδω action camera πηρα και μολις την εβαλα εμπασε νερα. Μην τα εμπιστευεστε γιατι μπορει να πεσει κλαμα μετα.... Υποτίθεται πως όταν προτείνουμε κάτι έχουμε μια προσωπική εμπειρία ή έστω κάποιου φίλου. Οπότε ναι, αν μου προτείνει κάποιος κάτι θα το δοκιμάσω Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantelaros Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Λοιπόν...Μετά από ένα σωρό δοκιμές στο s7 παλιότερα και πλέον στο edge , από εχθές-μαλλον- βρήκα τη λύση...Σε κατάστημα Ν.Π ,μου τοποθέτησαν μια σούπερ μεμβράνη..Την κόβει με μηχάνημα (φασματογραφο)και ανάλογα πως τη θες..Εγω προτίμησα την case friendly, που αφήνει ελάχιστο κενό περιμετρικά..Την έχει σε κανονική (15€) και ματ (18)..Εβαλα τη κανονική..Ειναι υγρής τοποθέτησης και θυμίζει screenknight, αλλά με πολύ καλύτερη εφαρμογή και αίσθηση κύλισης..2-3 φουσκάλες, εξαφανίστηκαν μετά από λίγες ώρες..Στα σημεία γύρω από home button ,κάμερα,ακουστικό,αισθητηρες κάνει εσοχές και καλύπτει μεγαλύτερη επιφάνεια απ'ότι άλλο έχω δει...Θα περιμένω, λίγες μέρες και θα επανέλθω μ'ένα review..Γι'αυτο και δε λέω το κατάστημα..Αντε να δούμε.. UPDATE Μετά από τέσσερεις ημέρες χρήσης, όλα φαίνονται τέλεια..Ολες οι θήκες που δοκίμασα κάθονται γάντι..Γρατζουνιες δε βλέπω..Οπότε έλυσα το πρόβλημά μου..Επισης,ξέχασα ν'αναφερω οτι αν κάποια στιγμή μ'ενοχλεί κάτι, η επόμενες μεμβράνες θα κοστίζουν 5 ευρώ..Δηλαδή,δίνεις 15 τη πρώτη και 5 για κάθε αντικατάσταση.. Φίλε μου καλή σου μέρα Μήπως μπορείς να μας πεις ποιο είναι αυτό το μαγαζί για να πάω να βάλω και εγώ στο δικό μου μία τέτοια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts