kyriasgr87 Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Έβαλα μια τέτοια στο media markt Αγίας Παρασκευής. Εδώ και ένα μήνα σχεδόν,Νανοτεχνολογιας με 18 ευρώ. Ως τώρα όλα άριστα. Στην βάζει ακριβώς ο τύπος. S7 flat Ρε αδερφούλη μήπως μπορείς Μια φωτογραφία να δω μέχρι που φτάνει η ζελατίνα; και εγώ με s7 flat είμαι να πάω να βάλω αν είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Ωραίο ακούγεται! Το θέμα είναι αν υπάρχει σε όλα τα καταστήματα αυτό το μηχάνημα και αν μπορούν όλοι οι υπάλληλοι να την βάλουν τόσο σωστά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Αρε τυχερακηδες! Εχετε το πλεονεκτημα της πολης να την βαλετα σε media...Eγω ειδα και αποειδα και παραγγειλα της forcell και ο Θεος βοηθος. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 μπα δεν νομιζω ολοι σε δυο media που πηγα επειδη εψαχνα κατι για την οθονη και στα δυο μου ειπανε να περιμενω τον υπαλληλο που ειναι για το μηχανημα μαλλον τους εχουν κανει σεμιναρια πως θα τα παιρναν γιατι το μηχανημα ειναι ηλεκτρονικο με τατς οθονη που βαζεις τα δεδομενα και αυτο κοβει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Για πείτε και σε ποια πήγατε να ξέρουμε και εμείς. Γιατί είναι και πολλά να τα γυρίσεις όλα. :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 ειναι υπηρεσια των media σε ολα το εχει πανε σε οποιο ειναι ποιο κοντα σου και δες το απο κοντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Ευχαριστώ πολύ παιδιά! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Βαλε φίλε μου σε παρακαλούμε μια φωτογραφία αν είναι να βάλουμε και οι υπόλοιποι. Ευχαριστώ Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 εχει 1-2 φουσκαλες πηρα τηλ μιλησα με το παιδι που το περασε και μου ειπε ειναι απο το ειδικο υγρο που βαζουν κ μεχρι αυριο θα φυγει αλλιως να το παω για αλλαγη οποτε αυριο θα βαλω για να βγαλεται σωστα συμπερασματα παντως ειναι ψιλοπεριεργο υλικο κ αν το γρατζουνισεις επιτηδες και μετα το καθαρισεις φευγει η γρατζουνια ως δια μαγειας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Πηρα τηλεφωνο πιθανών να περασω να το βαλω αυριο Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 τι σου ειπανε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Από media markt Αγίας Παρασκευής με μηχάνημα ZAGG Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 (edited) Από media markt Αγίας Παρασκευής με μηχάνημα ZAGG Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βγάλε το και απο τη θήκη να δούμε γύρω γύρω αν έχεις την ευχαρίστηση !ευχαριστω ετσι και αλλιώς Sent from my SM-G935F using Tapatalk Ωπα αυτη δεν ειναι edge Edited April 18, 2017 by apsogos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Φίλε μου σήμερα δύσκολο. Κάποια στιγμή αύριο θα προσπαθήσω. Πάντως φαίνεται και με την θήκη. Είναι διακριτη η μεμβράνη. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Φίλε μου σήμερα δύσκολο. Κάποια στιγμή αύριο θα προσπαθήσω. Πάντως φαίνεται και με την θήκη. Είναι διακριτη η μεμβράνη. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έκανε edit.:) Λογικά αυτές οι σκονίτσες είναι πάνω από την μεμβράνη. Αν ναι, φαίνεται ότι στην πέρασε όντως αλφάδι. Πολύ σωστά και χωρίς φουσκάλες και λοιπά. Το όλο ζουμί, βέβαια, είναι στις edge πλευρές. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Φιλε μου χίλια συγγνώμη εγώ έχω το edge .Ήθελα να δω αν καλύπτει τα edge Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 τα καλυπτει τα edge Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokos Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Ρε παιδιά μου ήρθαν καλούδια από amazon σε μια εταιρεία is&s που είναι στον Αγ.Δημήτριο και αυτή το έστειλε στο ταχυδρομείο όπως λέει το email τους. Τώρα τι κάνω ; Πάω καρφί ταχυδρομείο η περιμένω να μου τα φέρουν; (Πρώτη παραγγελία από amazon) --------- Παρήγγειλα ζελατίνες από screen night για iPad και s7 edge την ίδια μέρα.Μετά 2 μέρες ήρθε για iPad. Για το τηλ ακόμη τίποτα και κλείνουν 2 βδομάδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 (edited) Ψαχνοντας παιδια βρηκα τον παρακατω πολύ αναλυτικό οδηγο, αλλα δεν ξερω εαν ευσταθεί το καθαρο οινοπνευμα που λεει... ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΕΒΡΑΝΗΣ-ΤΖΑΜΑΚΙ - Ένα πανάκι τύπου Swiffer που τραβάει τη σκόνη για όλη τη διαδικασία. - Μία καθαρή επιφάνεια χωρίς πολύ σκόνη. - Ένα κομμάτι μαλακό χαρτί (κουζίνας ή υγείας). - Καθαρό οινόπνευμα. - Ένα ζευγάρι χειρουργικά γάντια (προαιρετικά για να αποφύγουμε τη λιπαρότητα των χεριών). Βήμα 1ο: - Καθαρίζουμε ΚΑΛΑ με οινόπνευμα και κατόπιν με το Swiffer την επιφάνεια την οποία θα χρησιμοποιήσουμε. - Καθαρίζουμε και στεγνώνουμε πολύ καλά τα χέρια μας. Βήμα 2ο:- Παίρνουμε το κινητό και το καθαρίζουμε ΚΑΛΑ την επιφάνεια που θα κολληθεί η ζελατίνα με ένα κομμάτι μαλακό χαρτί βρεγμένο με ΛΙΓΟ οινόπνευμα. Βήμα 3ο: - Το τελευταίο πράγμα που κάνουμε πριν εφαρμόσουμε τη ζελατίνα είναι να περάσουμε καλά την επιφάνεια του κινητού με το Swiffer και φροντίζουμε να μην έχει κανέναν κόκκο σκόνης. Βήμα 4ο:- Κρατάμε τη ζελατίνα ακριβώς πάνω από το κινητό και παράλληλα με αυτό. Βήμα 5ο: - Αφαιρούμε το από κάτω κομμάτι (συνήθως είναι επισημασμένο με ένα αυτοκόλλητο με το νούμερο 1) και προσέχουμε να μην την γυρίσουμε ώστε η επιφάνεια που θα κολλήσει στο τηλέφωνο να μην γυρίσει πλάγια ή ανάποδα και κολλήσει σκόνη επάνω της. - Την εφαρμόζουμε στο κινητό. - Αφού την εφαρμόσουμε, βγάζουμε και το από επάνω προστατευτικό της κομμάτι (συνήθως επισημασμένο με το νούμερο 2). Βήμα 6ο: 100% θα δείτε φυσαλίδες. Αυτές μπορεί να είναι 2 ειδών. Οι πρώτες είναι αυτές που είναι απλός αέρας και αν τις σπρώξετε λίγο με το δάχτυλο προς τις άκρες θα φύγουν. Οι δεύτερες δεν θα φεύγουν με σπρώξιμο. Είναι γιατί αν προσέξετε έχει εγκλωβιστεί εκεί κάποιο κομματάκι σκόνης.Πως το βγάζουμε? Με πατέντα... Παίρνουμε ένα κομμάτι ζελοτέιπ και το κολλάμε κυκλικά γύρω από το δάχτυλό μας, με την κόλλα προς τα έξω, Ανασηκώνουμε ελαφρά τη ζελατίνα στο σημείο που υπάρχει το πρόβλημα και ακουμπάμε με το ζελοτέιπ ώστε το σκουπιδάκι να κολλήσει εκεί και ξανακολλάμε τη ζελατίνα. ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν ξεκολλάμε όλη τη ζελατίνα και το σημείο που ανασηκώνουμε ΔΕΝ το γυρνάμε προς το πάνω, απλά το ανασηκώνουμε ελαφρά και πάντα παράλληλα προς την επιφάνεια του κινητού:Επίσης, πολλές φορές θα δείτε στις άκρες της επιφάνειας του κινητού να φαίνεται μία μακρόστενη επιφάνεια στην άκρη της ζελατίνας σαν αυτή να μην έχει κολλήσει καλά, η οποία δεν φεύγει με "σπρώξιμο" και δεν έχει κανένα σκουπιδάκι. Σε αυτήν την περίπτωση δεν έχετε τοποθετήσει ίσια τη ζελατίνα και από την συγκεκριμένη πλευρά εξέχει έστω και ανεπαίσθητα. Οπότε προσεκτικά την ξεκολλάτε και την ξανατοποθετείτε (ΠΑΝΤΑ παράλληλα με την επιφάνεια του κινητού). Αν ακολουθήσετε αυτά τα βήματα με ακρίβεια, δύσκολα θα αποτύχετε στο να κολλήσετε μία ζελατίνα με απόλυτη επιτυχία! Edited April 18, 2017 by giorgos1966 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Ρε παιδιά μου ήρθαν καλούδια από amazon σε μια εταιρεία is&s που είναι στον Αγ.Δημήτριο και αυτή το έστειλε στο ταχυδρομείο όπως λέει το email τους. Τώρα τι κάνω ; Πάω καρφί ταχυδρομείο η περιμένω να μου τα φέρουν; (Πρώτη παραγγελία από amazon) --------- Παρήγγειλα ζελατίνες από screen night για iPad και s7 edge την ίδια μέρα.Μετά 2 μέρες ήρθε για iPad. Για το τηλ ακόμη τίποτα και κλείνουν 2 βδομάδες. Θα σου έρθει ειδοποιητηριο από το ταχυδρομείο να πας να παραλάβεις. Έτσι γίνεται, μην ανησυχείς. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adelijohn Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Καλημέρα σας παιδια και χρονια πολλα , Νεος κατοχος s7edge , ηθελα να ρωτησω αν ξερετε κανα καλο tempered glass (οχι φουλ πρόσοψη) η αν αξιζει η ρυτίνη που βάζουν στα media markt αποτι έχω ακούσει Για θηκη είχα καταλήξει στην Spiegen Rugged armor πριν το πάρω! Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Μόλις παρέλαβα αυτήν. Πανέμορφη, εξαιρετικά λεπτή αλλά πολύ σκληρή! Τόσο σκληρή και άκαμπτη που μου πήρε τουλάχιστον 15 λεπτά προσπαθώντας να την βγάλω! Φοβούμενος μην κάνω σημάδι στο μπέζελ. Έχει τρομερό grip καθώς πίσω είναι ματ σαγρε. Ταιριάζει υπέροχα με το κινητό αλλά με έβαλε σε σκέψεις το πόσο πολύ "αγκαλιάζει" τη συσκευή και φοβάμαι με αυτά που διαβάζω και εδώ μέσα αν με τον καιρό θα κάνει σημάδια στα μπέζελ. Κατά τα άλλα την προτείνω 100% σε αυτούς που θέλουν θήκες που δεν δίνουν καθόλου όγκο και βάρος στη συσκευή. Τέτοιος είμαι και γω και ξέρω το ρίσκο που παίρνω σε σχέση με τις θήκες τούβλα που βλέπω να κυκλοφορούν αλλά αν κάτι καλό έχει αυτή η συσκευή είναι ότι είναι ιδιαίτερα όμορφη και λυπάμαι να χαλάω την αισθητική μου κάνοντας το "τούβλο". Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XmotoX Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Παλικάρια διάβασα εδώ για μια μεμβράνη που περνάει το media markt με το μηχάνημα κ.λ.π.. Η αφή της είναι περίπου σαν γυμνή οθόνη; δηλαδή γλιστράει η κολλάει το δάχτυλο κ.λ.π; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Παλικάρια διάβασα εδώ για μια μεμβράνη που περνάει το media markt με το μηχάνημα κ.λ.π.. Η αφή της είναι περίπου σαν γυμνή οθόνη; δηλαδή γλιστράει η κολλάει το δάχτυλο κ.λ.π; Γλυστραει το δάκτυλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XmotoX Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Γλυστραει το δάκτυλο. Ωραίος, μάλλον θα πάω σήμερα μια βόλτα από media markt. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts