Jump to content

[S7 series] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κτλ)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα στην ομάδα!μόλις σήμερα πείρα το s7 edge σε μαύρο χρώμα..από g4 σε samsung λοιπόν.Παιδιά πρώτη φορά έχω στα χέρια μου ένα τόσο ακριβό κινητό και έχω χεστει πάνω μ η αλήθεια .Λοιπόν αγόρασα ήδη μια θήκη της urban armor gear πολύ καλή θεωρώ.δεν έχω ιδέα από τζαμακι προστασίας όμως παιδιά ας μου πείτε γνώμες ....

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπερα παιδες...απο χθες κατοχος του 7αριου edge προερχομενος απο s6. Μια ερωτηση . Στο s6 ειχα παρει την clear της σαμσουνγκ αλλα εμπαινε σκονη πισω στο σκληρο πλαστικο και εκανε σημαδακια στο κινητο ...επειδη βλεπω οτι προτεινετε αυτη την θηκη για το edge εχουν αλλαξει υλικο; αν δεν εχω καταλαβει καλα προτεινετε thn clear case samsung που βγαινει σε διαφορα χρωματα και ειναι σκληρη απο πισω. Ευχαριστω εκ των προτερω...αν εχει καποιος καποιο λινκ να την δω μην παρω καμια αλλη.

Μηπως εχει καποιος μια iq shield προς πωληση;

Παρηγγειλα την παρασκευη απο το site τους...

Ποσες μερες κανει περιπου να ερθει;

Μηπως εχει καποιος μια iq shield προς πωληση;

Παρηγγειλα την παρασκευη απο το site τους...

Ποσες μερες κανει περιπου να ερθει;

Iq shield σε μια βδομάδα?

Από 2 έως 3 εβδομάδες έκανε σε μένα (επαρχία) και έχω αγοράσει αρκετές φορές..

kountouraN

Την παράγγειλα και εγώ για να δούμε σε ευχαριστώ..δυο ερωτήσεις μόνο αν σου είναι ευκολο

Καλύπτει όλη την οθόνη? Στο site γράφει ότι είναι και για μπροστά και για πίσω από μια ζελατίνα ισχύει?? Πώς φαίνεται πίσω??

Την Screen Knight την εχω βάλει εμπρος και πισω σε ολα τα κινητά της οικογένειας ( s7 edge /a5 2016 /a3 2016 ) και κάθεται άψογα .

[/img]

Edited by m7ixalis

Samsung galaxy s21+

Την παρηγγειλα κι εγω την screen knight.

Ελπιζω να συνεργαζεται σωστα με nillkin nature και spigen rugged armor.

Καλησπέρα στην ομάδα!μόλις σήμερα πείρα το s7 edge σε μαύρο χρώμα..από g4 σε samsung λοιπόν.Παιδιά πρώτη φορά έχω στα χέρια μου ένα τόσο ακριβό κινητό και έχω χεστει πάνω μ η αλήθεια .Λοιπόν αγόρασα ήδη μια θήκη της urban armor gear πολύ καλή θεωρώ.δεν έχω ιδέα από τζαμακι προστασίας όμως παιδιά ας μου πείτε γνώμες ....Κάνουν δουλειά με το edge?οποίος ξέρει ας μου πει

Την παρηγγειλα κι εγω την screen knight.

Ελπιζω να συνεργαζεται σωστα με nillkin nature και spigen rugged armor.

Δυστυχώς αυτό δεν μπορώ να στο πω γιατί δεν χρησιμοποιώ πότε θήκες παρά μόνο πουγκί ,ίσως κάποιο παιδί που έχει δοκιμάσει το συγκεκριμένο συνδυασμό να μας ενημερώσει .

Καλησπέρα στην ομάδα!μόλις σήμερα πείρα το s7 edge σε μαύρο χρώμα..από g4 σε samsung λοιπόν.Παιδιά πρώτη φορά έχω στα χέρια μου ένα τόσο ακριβό κινητό και έχω χεστει πάνω μ η αλήθεια .Λοιπόν αγόρασα ήδη μια θήκη της urban armor gear πολύ καλή θεωρώ.δεν έχω ιδέα από τζαμακι προστασίας όμως παιδιά ας μου πείτε γνώμες ....Κάνουν δουλειά με το edge?οποίος ξέρει ας μου πει

Τζαμακι δεν υπαρχει κάτι ,πας αναγκαστικά σε μεβρανη .

Samsung galaxy s21+

Iq shield σε μια βδομάδα?

Από 2 έως 3 εβδομάδες έκανε σε μένα (επαρχία) και έχω αγοράσει αρκετές φορές..

Παραγγελία 23/1 παραλαβή 30/1 σε επαρχία επίσης...

Την φορας με καποια συγκεκριμενη θηκη;

Εχω 3 διαφορετικες ανωνυμες απο ebay και δεν εχω θεμα με καμια!

μπορείς να βάλεις καμια φώτο να δούμε φίλε?? μου φενεται περίεργο να μην ανασηκωνεται με καμοα θήκη αφου δεν ειναι case friendly

Ειμαι σε ταξιδι οταν επιστρεψω θα ανεβασω και τις αλλες 2!

Παραγγελία 23/1 παραλαβή 30/1 σε επαρχία επίσης...

Παρηγγειλα και μια screen knight...

Οποια ερθει πρωτη θα μπει και η αλλη θα παει σε μια φιλη μου που θα το παρει κ αυτη οπου να ναι.

Αυτά τα τζαμακι που υπάρχουν στο ebay?

----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτά τα τζαμακι που υπάρχουν στο ebay?

Δυστυχώς αυτό δεν μπορώ να στο πω γιατί δεν χρησιμοποιώ πότε θήκες παρά μόνο πουγκί ,ίσως κάποιο παιδί που έχει δοκιμάσει το συγκεκριμένο συνδυασμό να μας ενημερώσει .

Τζαμακι δεν υπαρχει κάτι ,πας αναγκαστικά σε μεβρανη .

αυτά τα τζαμακι από ebay?

Παιδιά καλησπέρα,

Έχει κάποιος να μου προτείνει θήκη πολύ λεπτή 0,3 mm μόνο πλάτη σε χρωμα γκρι ή μαύρο για s7 edge;;Όχι σιλικόνης αλλά πλαστική...Έχω δει της spigen αλλά δεν τις θέλω είναι πολύ χοντρές για τα γούστα μου.Τη θέλω μόνο για προστασία από τις γρατσουνιές.....Κάποιες έχω δει όπως cafele,calicase...Παρηγγειλα την cafele αλλά επειδή θα έρθει σε κανα μήνα ήθελα κάτι από Ελλάδα...Ξέρω ότι θα έχει απαντηθεί το θέμα αλλά το νήμα είναι τεράστιο και δεν μπορώ να το διαβάσω όλο...Ευχαριστω εκ των προτέρων !!!

Edited by tselpemts

Παιδιά καλησπέρα,

Έχει κάποιος να μου προτείνει θήκη πολύ λεπτή 0,3 mm μόνο πλάτη σε χρωμα γκρι ή μαύρο;;Όχι σιλικόνης αλλά πλαστική...Έχω δει της spigen αλλά δεν τις θέλω είναι πολύ χοντρές για τα γούστα μου.Τη θέλω μόνο για προστασία από τις γρατσουνιές.....Κάποιες έχω δει όπως cafele,calicase...Παρηγγειλα την cafele αλλά επειδή θα έρθει σε κανα μήνα ήθελα κάτι από Ελλάδα...Ξέρω ότι θα έχει απαντηθεί το θέμα αλλά το νήμα είναι τεράστιο και δεν μπορώ να το διαβάσω όλο...Ευχαριστω εκ των προτέρων !!!

Γιατί όχι σιλικόνη;

Εγώ έχω αυτή εδώ:

http://www.ebay.com/itm/NILLKIN-Frosted-Shield-Nature-Silicon-Soft-Tpu-Case-For-Samsung-Galaxy-S7-Edge-/331863032846?var=540935964252&hash=item4d4494040e:g:YYoAAOSwBw5XQvWt

Και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Πολύ διακριτική, δε χαλάει καθόλου την αισθητική του τηλεφώνου και βοηθάει πάρα πολύ στο πιάσιμο! Εννοείτε δεν είναι ότι καλύτερο για προστασία, καθότι πολύ λεπτή!

Υ.Γ σου έβαλα link από eBay γιατί δεν τη βλέπω προς το παρόν διαθέσιμη στο skroutz (σε γκρι). Εγώ από skroutz την είχα πάρει.

Θα συμφωνήσω η nillkin nature σταθερά η καλύτερη λεπτή θήκη για όλες τις συσκευές

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θα συμφωνήσω η nillkin nature σταθερά η καλύτερη λεπτή θήκη για όλες τις συσκευές

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν μου αρέσει η αίσθηση της σιλικόνης.. Δεν ξέρω εάν κάποιος χρησιμοποίησε iPhone αλλά του φορουσα πάντα θήκη της caudabe...Είναι υλικό σκληρό σχετικά ευκαμπτο και η υφη του είναι λίγο ματ.

Γιατί όχι σιλικόνη;

Εγώ έχω αυτή εδώ:

http://www.ebay.com/itm/NILLKIN-Frosted-Shield-Nature-Silicon-Soft-Tpu-Case-For-Samsung-Galaxy-S7-Edge-/331863032846?var=540935964252&hash=item4d4494040e:g:YYoAAOSwBw5XQvWt

Και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Πολύ διακριτική, δε χαλάει καθόλου την αισθητική του τηλεφώνου και βοηθάει πάρα πολύ στο πιάσιμο! Εννοείτε δεν είναι ότι καλύτερο για προστασία, καθότι πολύ λεπτή!

Υ.Γ σου έβαλα link από eBay γιατί δεν τη βλέπω προς το παρόν διαθέσιμη στο skroutz (σε γκρι). Εγώ από skroutz την είχα πάρει.

Παίδες να ρωτήσω. Από την γνήσια Samsung ζελατίνα οι φουσκάλες φεύγουν μόνες τους? Είναι κάνα δυο τρεις που όσο και να κάτσω με το squeegee δε λέω να φύγουν. Παρήγγειλα και εγώ Screenknight και λέω μέχρι να έρθουν ας δοκιμάσω αυτή.

σε μαύρο edge πια nillkin προτείνεται την gray η την τελείως διαφανες θέλω να φαίνεται η πλάτη και δεν μπορώ να αποφασίσω αν η gray κόβει πολύ

spacer.png

Σαφώς την grey! Δεν κρύβει την ομορφιά του κινητού και δεν κιτρινίζει με το πέρασμα του χρόνου

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra

τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128

• The title was changed to [S7 series] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κτλ)