k30taas Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Εχει δικιο ο super mod.εμενα κοντα 40 ευρω με τα tempered glass και δεν εκανα τιποτα.εβαλα μια nillkin silicone grey θηκη και μια μεμβρανη τις x one https://www.cellphones.gr/memvrani-prostasias-samsung-galaxy-s7-edge-sm-g935-anti-scratch-x-one-ultra-crystal-clear-5h Εντυπωσεις πολυ καλες.αριστο touch,ολισθηση,χρωματα http://s18.postimg.org/epcxik44p/20161117_205815.jpg post a picture http://s22.postimg.org/ko07txnyp/20161117_205454.jpg image upload no size limit http://s18.postimg.org/kh8gbyokp/20161117_205525.jpg adult image host φιλε μου ποια ακριβως είναι αυτή? που μπορω να την βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Φιλε μου θα παρεις την μεμβρανη samsung..8 ευρω η μια ειναι εδω ειναι και οι δυο μαζι https://www.cellphones.gr/memvrani-prostasias-samsung-et-fg935ctegww-galaxy-s7-edge-sm-g935f-curved-full-face-original-2-tmx Και μια sillicone nillkin tpu grey http://www.topsystems.gr/products/Nillkin-Nature-Transparent-Soft-TPU-Back-Case-For-Samsung-Galaxy-S7-Edge.html?ref=bestprice.gr Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukis Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Και εγω δεν εχω ακουσει τιποτα για τζαμακι spigen. Για ξαναρωτησε να μαθεις καλυτερα. Δεν υπάρχει tempered glass από την spigen για το s7 edge. Υπάρχει μεμβράνη. Πακέτο με δύο τεμάχια. Καλές κοντά στο τίποτα γιατί δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές. Μόνο iq shield και πάλι από εμένα. Δεν έγραψα ξανά για iq shield case frienly να μη φανεί διαφήμιση για την αγγελία μου. Τις έδωσα πλέον. Από το επίσημο Site γύρω στα 15-16€ βγαίνει συνολικά Ήταν στο απλό το s7 τη photo την έβγαλε συνάδελφος στην δουλειά. Το κινητό ήταν ενός πελάτη. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Και συνεχίζει να είναι άψογη πάνω στο τηλέφωνο. Δεν έχει ξεκολλήσει από πουθενά. Από της 3 Ιανουαρίου την έχω πάνω. Βλέπω να μένει για μήνες. Με θήκη της spigen κιόλας. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Και συνεχίζει να είναι άψογη πάνω στο τηλέφωνο. Δεν έχει ξεκολλήσει από πουθενά. Από της 3 Ιανουαρίου την έχω πάνω. Βλέπω να μένει για μήνες. Με θήκη της spigen κιόλας. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θύμισε μας αν θέλεις τιμή και κατάστημα.. Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Θύμισε μας αν θέλεις τιμή και κατάστημα.. Public 16.9 Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Να ρωτήσω κάτι αφελές. Τις προάλλες που καθάριζα την οθόνη με ένα πανάκι έγινε μια γραντζουνιά με έναν κόκκο σκόνης... Υπάρχει περίπτωση να το αποδεχθεί το service ως ελάττωμα της οθόνης και να κάνει αντικατάσταση; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Να ρωτήσω κάτι αφελές. Τις προάλλες που καθάριζα την οθόνη με ένα πανάκι έγινε μια γραντζουνιά με έναν κόκκο σκόνης... Υπάρχει περίπτωση να το αποδεχθεί το service ως ελάττωμα της οθόνης και να κάνει αντικατάσταση; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Οχι φιλε για κανένα λογο, απολαυσε την συσκευη και μια τριχια είναι ψιλλος στα άχυρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Οχι φιλε για κανένα λογο, απολαυσε την συσκευη και μια τριχια είναι ψιλλος στα άχυρα Δυστυχώς δεν είναι τριχιά. Είναι γραντζουνιά που την αισθάνεσαι με το νύχι. Ευτυχώς είναι σε σημείο που δεν πέφτει το μάτι. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Δυστυχώς δεν είναι τριχιά. Είναι γραντζουνιά που την αισθάνεσαι με το νύχι. Ευτυχώς είναι σε σημείο που δεν πέφτει το μάτι. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Οτι και να είναι δεν σε καλύπτει, δεν αξίζει τον κοπο να ασχοληθείς είναι πολλα τα λεφτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gateas13von Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 καλησπέρα σας κάποια καλή θήκη για το edge? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7815 Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Εγώ πάντως έβαλα την μεμβράνη της Spigen την HD ULTRA και με την θήκη rugged armor εχω να πώ ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα με ξεκόλλημα.Βέβαια όταν την τοποθέτησα την πίεσα πολύ καλά στα πλαινά και την αφησα χωρίς θήκη για κανα μισάωρο και έκτοτε δεν έχε πάθει το παραμικρό.Βέβαια έχω να παρατηρήσω ότι δεν έχει καμια σχέση όσον αφορά τις δακτυλιές και την λιπαρότητα που μαζεύει με τα tempered glass της ultimate shield και τα zagg που είχα σε άλλες συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmakro Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Από εβδομάδα θα είμαι κάτοχος του κινητού και ήδη εχω καταλήξει για την προστασία του και θα ήθελα την γνώμη σας Θήκη την Spigen® Liquid Crystal και το αντίστοιχο screen protector της spigen. Πιστεύετε οτι θα έχω κάποιο θέμα με το παραπάνω συνδυασμό? Edited January 25, 2017 by johnmakro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Από εβδομάδα θα είμαι κάτοχος του κινητού και ήδη εχω καταλήξει για την προστασία του και θα ήθελα την γνώμη σας Θήκη την Spigen® Liquid Crystal και το αντίστοιχο screen protector της spigen. Πιστεύετε οτι θα έχω κάποιο θέμα με το παραπάνω συνδυασμό? Οι spigen είναι συμβατές θήκες-protector. Σε κάποια παιδιά έκατσε το φιλμ καλά, στους περισσότερους ( εμού συμπεριλαμβανομένου) βρέθηκε στα σκουπίδια σε σύντομο χρονικό διάστημα. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmakro Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Οι spigen είναι συμβατές θήκες-protector. Σε κάποια παιδιά έκατσε το φιλμ καλά, στους περισσότερους ( εμού συμπεριλαμβανομένου) βρέθηκε στα σκουπίδια σε σύντομο χρονικό διάστημα. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καταλαβα οποτε θα κοιταξω για γυαλι. Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Εγώ πάντως που τα πήρα σετακι (το έχω αναφέρει ξανά) spigen screen protector και spigen rugged armor θήκη, δεν ήτανε καθόλου συμβατά μεταξύ τους...Μου πέταγε το sp η θήκη όπως και να προσπάθησα να την βάλω. 25€ για τα sp, στα σκουπίδια! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Εγώ πάντως που τα πήρα σετακι (το έχω αναφέρει ξανά) spigen screen protector και spigen rugged armor θήκη, δεν ήτανε καθόλου συμβατά μεταξύ τους...Μου πέταγε το sp η θήκη όπως και να προσπάθησα να την βάλω. 25€ για τα sp, στα σκουπίδια! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ακριβώς τα ίδια. Και πάνω στις συσκευασίες γράφουν συμβατά. :( Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FromDuskTillDawn Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Παιδια μπορειτε να μου προτεινεται ενα glass η μεμβρανη συμβατα με την rugged armor της spigen? https://www.spigen.com/products/galaxy-s7-edge-case-rugged-armor Κατα προτιμηση απο σκρουτζομαγαζο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 παιδια δειτε και την screen knight που εβαλα εγω υγρης τοποθετησης.Ζελατινα οχι τζαμι.7ε απο το σαιτ τους περιπου.Δεν ξεκολλαει με καμια θηκη.και η πρωτη η ηταν ελαττωματικη η εκανα εγω ******* και μου στειλαν δωρεαν χωρις μα μου αλλη.εχω αλλαξει πολλες θηκες και δεν καταλαβαινει τιποτα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Public 16.9 Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για ζελατίνα ακριβή.. Αν κάνει δουλειά όμως όπως λες.. Σε ευχαριστώ για την απάντηση Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos154 Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Όταν λέτε ξεκολλάνε από το πλάι και για τα δύο κινητά ή μόνο στο edge ?? Κανένα τζαμακι ή μεμβράνη για το s7 πια λέτε?? Πήρα μια αλλά είναι κομμένη στο πλάι 2-3 χλσ από κάθε πλευρά και δεν με αρέσει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Και απο μενα μαπα εντελως η Spigen ζελατινα για το edge. Βαζω πολλα χρονια ζελατινες τετοιο πραγμα πρωτη φορα. Περιμενω να ερθει αυτη της iq shield που λετε οτι ειναι καλη. Παντως τη θηκη Spigen Rugged Armor δεν την αλλαζω ειναι υπεροχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FromDuskTillDawn Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Παντως εχω παρει σβαρνα το 90% των σκρουτζομαγαζων για να συνδιασω τη spigen rugged armor με καποια μεμβρανη και δεν βρισκω τιποτα.Πληρης αποτυχια το κινητο σε θεμα προστασιας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_evo_9 Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Παιδια εγω αγορασα αυτην: http://m.ebay.com/itm/For-Samsung-Galaxy-S7-SM-G930-Case-IMAK-Cowboy-Super-Slim-Matte-Hard-Back-Cover-/222076928358?varId=520938312269&txnId=1852526439012 με τον πωλητη που μιλησα μου ειπε πως δεν αγγιζει την οθονη περιμετρικα οποτε ελπιζω να μπορει να κατσει το full cover temperred glass.. Θα ενημερωσω αν ισχυει.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Η crystal clear της Spigen αξιζει τα λεφτα της; Γιατι μου φαινονται πολλα για θηκη σιλικονης... Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts