Jump to content

[S7 series] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κτλ)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχει δικιο ο super mod.εμενα κοντα 40 ευρω με τα tempered glass και δεν εκανα τιποτα.εβαλα μια nillkin silicone grey θηκη και μια μεμβρανη τις x one

https://www.cellphones.gr/memvrani-prostasias-samsung-galaxy-s7-edge-sm-g935-anti-scratch-x-one-ultra-crystal-clear-5h

Εντυπωσεις πολυ καλες.αριστο touch,ολισθηση,χρωματα

http://s18.postimg.org/epcxik44p/20161117_205815.jpg

post a picture

http://s22.postimg.org/ko07txnyp/20161117_205454.jpg

image upload no size limit

http://s18.postimg.org/kh8gbyokp/20161117_205525.jpg

adult image host

φιλε μου ποια ακριβως είναι αυτή? που μπορω να την βρω?

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φιλε μου θα παρεις την μεμβρανη samsung..8 ευρω η μια ειναι εδω ειναι και οι δυο μαζι

https://www.cellphones.gr/memvrani-prostasias-samsung-et-fg935ctegww-galaxy-s7-edge-sm-g935f-curved-full-face-original-2-tmx

Και μια sillicone nillkin tpu grey

http://www.topsystems.gr/products/Nillkin-Nature-Transparent-Soft-TPU-Back-Case-For-Samsung-Galaxy-S7-Edge.html?ref=bestprice.gr

I Want To Believe

Και εγω δεν εχω ακουσει τιποτα για τζαμακι spigen.

Για ξαναρωτησε να μαθεις καλυτερα.

Δεν υπάρχει tempered glass από την spigen για το s7 edge.

Υπάρχει μεμβράνη.

Πακέτο με δύο τεμάχια.

Καλές κοντά στο τίποτα γιατί δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές.

Μόνο iq shield και πάλι από εμένα.

Δεν έγραψα ξανά για iq shield case frienly να μη φανεί διαφήμιση για την αγγελία μου.

Τις έδωσα πλέον.

Από το επίσημο Site γύρω στα 15-16€ βγαίνει συνολικά

Ήταν στο απλό το s7 τη photo την έβγαλε συνάδελφος στην δουλειά. Το κινητό ήταν ενός πελάτη.

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

a6ebfa8a7538dd71078b3d16e7c18f16.jpg

Και συνεχίζει να είναι άψογη πάνω στο τηλέφωνο. Δεν έχει ξεκολλήσει από πουθενά. Από της 3 Ιανουαρίου την έχω πάνω. Βλέπω να μένει για μήνες. Με θήκη της spigen κιόλας.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

a6ebfa8a7538dd71078b3d16e7c18f16.jpg

Και συνεχίζει να είναι άψογη πάνω στο τηλέφωνο. Δεν έχει ξεκολλήσει από πουθενά. Από της 3 Ιανουαρίου την έχω πάνω. Βλέπω να μένει για μήνες. Με θήκη της spigen κιόλας.

Θύμισε μας αν θέλεις τιμή και κατάστημα..

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Θύμισε μας αν θέλεις τιμή και κατάστημα..

Public 16.9

Να ρωτήσω κάτι αφελές. Τις προάλλες που καθάριζα την οθόνη με ένα πανάκι έγινε μια γραντζουνιά με έναν κόκκο σκόνης... Υπάρχει περίπτωση να το αποδεχθεί το service ως ελάττωμα της οθόνης και να κάνει αντικατάσταση;

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Να ρωτήσω κάτι αφελές. Τις προάλλες που καθάριζα την οθόνη με ένα πανάκι έγινε μια γραντζουνιά με έναν κόκκο σκόνης... Υπάρχει περίπτωση να το αποδεχθεί το service ως ελάττωμα της οθόνης και να κάνει αντικατάσταση;

Οχι φιλε για κανένα λογο, απολαυσε την συσκευη και μια τριχια είναι ψιλλος στα άχυρα

Οχι φιλε για κανένα λογο, απολαυσε την συσκευη και μια τριχια είναι ψιλλος στα άχυρα

Δυστυχώς δεν είναι τριχιά. Είναι γραντζουνιά που την αισθάνεσαι με το νύχι. Ευτυχώς είναι σε σημείο που δεν πέφτει το μάτι.

Δυστυχώς δεν είναι τριχιά. Είναι γραντζουνιά που την αισθάνεσαι με το νύχι. Ευτυχώς είναι σε σημείο που δεν πέφτει το μάτι.

Οτι και να είναι δεν σε καλύπτει, δεν αξίζει τον κοπο να ασχοληθείς είναι πολλα τα λεφτά.

Εγώ πάντως έβαλα την μεμβράνη της Spigen την HD ULTRA και με την θήκη rugged armor εχω να πώ ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα με ξεκόλλημα.Βέβαια όταν την τοποθέτησα την πίεσα πολύ καλά στα πλαινά και την αφησα χωρίς θήκη για κανα μισάωρο και έκτοτε δεν έχε πάθει το παραμικρό.Βέβαια έχω να παρατηρήσω ότι δεν έχει καμια σχέση όσον αφορά τις δακτυλιές και την λιπαρότητα που μαζεύει με τα tempered glass της ultimate shield και τα zagg που είχα σε άλλες συσκευές.

Καλησπέρα παιδιά. Από εβδομάδα θα είμαι κάτοχος του κινητού και ήδη εχω καταλήξει για την προστασία του και θα ήθελα την γνώμη σας

Θήκη την Spigen® Liquid Crystal

και το αντίστοιχο screen protector της spigen.

Πιστεύετε οτι θα έχω κάποιο θέμα με το παραπάνω συνδυασμό?

Edited by johnmakro

Καλησπέρα παιδιά. Από εβδομάδα θα είμαι κάτοχος του κινητού και ήδη εχω καταλήξει για την προστασία του και θα ήθελα την γνώμη σας

Θήκη την Spigen® Liquid Crystal

και το αντίστοιχο screen protector της spigen.

Πιστεύετε οτι θα έχω κάποιο θέμα με το παραπάνω συνδυασμό?

Οι spigen είναι συμβατές θήκες-protector. Σε κάποια παιδιά έκατσε το φιλμ καλά, στους περισσότερους ( εμού συμπεριλαμβανομένου) βρέθηκε στα σκουπίδια σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Οι spigen είναι συμβατές θήκες-protector. Σε κάποια παιδιά έκατσε το φιλμ καλά, στους περισσότερους ( εμού συμπεριλαμβανομένου) βρέθηκε στα σκουπίδια σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Καταλαβα οποτε θα κοιταξω για γυαλι.

Ευχαριστω!

Εγώ πάντως που τα πήρα σετακι (το έχω αναφέρει ξανά) spigen screen protector και spigen rugged armor θήκη, δεν ήτανε καθόλου συμβατά μεταξύ τους...Μου πέταγε το sp η θήκη όπως και να προσπάθησα να την βάλω. 25€ για τα sp, στα σκουπίδια!

Εγώ πάντως που τα πήρα σετακι (το έχω αναφέρει ξανά) spigen screen protector και spigen rugged armor θήκη, δεν ήτανε καθόλου συμβατά μεταξύ τους...Μου πέταγε το sp η θήκη όπως και να προσπάθησα να την βάλω. 25€ για τα sp, στα σκουπίδια!

Ακριβώς τα ίδια.

Και πάνω στις συσκευασίες γράφουν συμβατά. :(

Practice what you preach

Παιδια μπορειτε να μου προτεινεται ενα glass η μεμβρανη συμβατα με την rugged armor της spigen? https://www.spigen.com/products/galaxy-s7-edge-case-rugged-armor

Κατα προτιμηση απο σκρουτζομαγαζο.

παιδια δειτε και την screen knight που εβαλα εγω υγρης τοποθετησης.Ζελατινα οχι τζαμι.7ε απο το σαιτ τους περιπου.Δεν ξεκολλαει με καμια θηκη.και η πρωτη η ηταν ελαττωματικη η εκανα εγω ******* και μου στειλαν δωρεαν χωρις μα μου αλλη.εχω αλλαξει πολλες θηκες και δεν καταλαβαινει τιποτα

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

Public 16.9

Για ζελατίνα ακριβή.. Αν κάνει δουλειά όμως όπως λες.. Σε ευχαριστώ για την απάντηση

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Όταν λέτε ξεκολλάνε από το πλάι και για τα δύο κινητά ή μόνο στο edge ??

Κανένα τζαμακι ή μεμβράνη για το s7 πια λέτε??

Πήρα μια αλλά είναι κομμένη στο πλάι 2-3 χλσ από κάθε πλευρά και δεν με αρέσει..

Και απο μενα μαπα εντελως η Spigen ζελατινα για το edge. Βαζω πολλα χρονια ζελατινες τετοιο πραγμα πρωτη φορα. Περιμενω να ερθει αυτη της iq shield που λετε οτι ειναι καλη. Παντως τη θηκη Spigen Rugged Armor δεν την αλλαζω ειναι υπεροχη

Παντως εχω παρει σβαρνα το 90% των σκρουτζομαγαζων για να συνδιασω τη spigen rugged armor με καποια μεμβρανη

και δεν βρισκω τιποτα.Πληρης αποτυχια το κινητο σε θεμα προστασιας.

Παιδια εγω αγορασα αυτην: http://m.ebay.com/itm/For-Samsung-Galaxy-S7-SM-G930-Case-IMAK-Cowboy-Super-Slim-Matte-Hard-Back-Cover-/222076928358?varId=520938312269&txnId=1852526439012 με τον πωλητη που μιλησα μου ειπε πως δεν αγγιζει την οθονη περιμετρικα οποτε ελπιζω να μπορει να κατσει το full cover temperred glass..

Θα ενημερωσω αν ισχυει.. :)

Η crystal clear της Spigen αξιζει τα λεφτα της; Γιατι μου φαινονται πολλα για θηκη σιλικονης...

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• The title was changed to [S7 series] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κτλ)