amanwithaplan Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Ψάχνω θήκη όσο πιο λεπτή γίνεται για να προστατεύει μόνο από γρατζουνιες και την κάμερα όταν το ακουμπαω με την πλάτη. Παρακαλώ προτείνετε κάτι. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Ψάχνω θήκη όσο πιο λεπτή γίνεται για να προστατεύει μόνο από γρατζουνιες και την κάμερα όταν το ακουμπαω με την πλάτη. Παρακαλώ προτείνετε κάτι. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Η nilkkin εχει πολυ ωραιες λεπτες θηκες. Επίσης η spigen thin fit είναι εξαιρετική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelp900 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Ψάχνω θήκη όσο πιο λεπτή γίνεται για να προστατεύει μόνο από γρατζουνιες και την κάμερα όταν το ακουμπαω με την πλάτη. Παρακαλώ προτείνετε κάτι. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Ανέβασα πιο πάνω μια της Spigen που αγόρασα σε προσφορά. Δες την είναι πολύ καλή για αυτό που ζητάς. Προσφορά από Amazon.co.uk στις 6£. Sent from my SM-G930F using Tapatalk https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160930/7a6b967b2c618a80f50712eac34ee6b2.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Θενκς φίλε πολυ ωραία με γειά. σε ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalmike Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Ψάχνω θήκη όσο πιο λεπτή γίνεται για να προστατεύει μόνο από γρατζουνιες και την κάμερα όταν το ακουμπαω με την πλάτη. Παρακαλώ προτείνετε κάτι. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Σα νέος κάτοχος του κινητού έβαλα τα παρακάτω: https://www.cellphones.gr/thikes-samsung/thiki-baseus-air-samsung-galaxy-s7-sm-g930-clear https://www.cellphones.gr/aksesouar/memvranes-prostasias/memvrani-prostasias-samsung-galaxy-s7-sm-g930-anticrash-x-one-ultimate-upgrade-v-2-japan και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Εμένα δεν ξεκολλανε οι γωνίες αλλά ολόκληρη η πλαϊνή πλευρά..επίτηδες πήρα τις θήκες αυτές για να μην ξεκολλήσει αλλά τίποτα... Αν δεις παλιότερες αναρτήσεις έχω γράψει ότι και εμένα μου ξεκολλούσε την πλευρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Με τις θήκες που ανέφερα, η συγκεκριμένη μεμβράνη δεν ξεκκολαει. Η για να το πω ποιο σωστά, σε μένα, δεν έδειχνε κανένα σημάδι ότι θα ξεκκολησει. Βαγγέλη έχω δοκιμάσει άπειρες μεμβρανες και tempered "glass" σ αυτό το ρημάδι το τηλέφωνο. Μόνο η spigen curved crystal (64)δεν έχει πρόβλημα με την απόκριση και με θήκες και η iq shield case frienly. Έχουν τα ελλατομα τους ναι! Αλλά σε αυτούς τους δύο τομείς δεν έχουν πρόβλημα. Και όταν εγώ γράφω δεν ξεκκολαει εννοώ καθόλου. Ούτε ένα χιλιοστο. Γιατί ένας φίλος από διπλανό φόρουμ μου μιλούσε για μια μεμβράνη που καλύπτει ολόκληρη την οθόνη και δεν ξεκκολαει με θήκες. Οταν ζήτησα φωτογραφίες φαινόταν ξεκάθαρα ότι στις γωνίες έχει πρόβλημα. Μετά μου έλεγε ότι είναι πολύ μικρό το σημείο που ξεκκολαει. Πολύ μικρό για αυτόν, για μένα ήταν για πέταμα. Δυστυχώς Νίκο προσωπικά δεν κατάφερα να κρατήσω ζελατινα χωρίς να ξεκολλήσει στα πλαϊνά, πέρα από τη θήκη στην οποία αναφέρθηκα (Nilkin hard case). Όλες οι άλλες οδηγούσαν στο ίδιο αποτέλεσμα... ----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και γιατί μου λένε κάποιοι ότι το έχουν καταφέρει δίχως να πετάει τις ζελατινες στα πλαϊνά? Ο kountoura που διάβασα γραφει ξεκαθαρα ότι δεν υπάρχει θέμα και με rugged armor και με nillkin nature και spigen crystal hd Κάτι κάνουν πιο σωστά από εμάς τότε. Από την άλλη, θεωρώ ότι έχω μεγάλη εμπειρία στο θέμα, οποτε απλά κρατάω τη δική μου εμπειρία, χωρίς φυσικά να αμφισβητω αυτή των φίλων... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StathisCh9 Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 καλησπερα στη παρεα, μια καλη κάρτα μνημης απο τα 64gb και πανω εχει να προτείνει καποιος? θελω να εχει αρκετα καλη ταχύτητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Αν δεις παλιότερες αναρτήσεις έχω γράψει ότι και εμένα μου ξεκολλούσε την πλευρά. Δυστυχώς Νίκο προσωπικά δεν κατάφερα να κρατήσω ζελατινα χωρίς να ξεκολλήσει στα πλαϊνά, πέρα από τη θήκη στην οποία αναφέρθηκα (Nilkin hard case). Όλες οι άλλες οδηγούσαν στο ίδιο αποτέλεσμα... ----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάτι κάνουν πιο σωστά από εμάς τότε. Από την άλλη, θεωρώ ότι έχω μεγάλη εμπειρία στο θέμα, οποτε απλά κρατάω τη δική μου εμπειρία, χωρίς φυσικά να αμφισβητω αυτή των φίλων... ;) Οπότε παιδιά να υποθέσω ότι δε φοράτε τίποτα πλέον στο κινητό σαν προστασία οθόνης? Καθώς χωρίς θήκη δε γίνεται να μείνει.. Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Οπότε παιδιά να υποθέσω ότι δε φοράτε τίποτα πλέον στο κινητό σαν προστασία οθόνης? Καθώς χωρίς θήκη δε γίνεται να μείνει.. Ετσι ακριβώς μια καλη θήκη και τελειωσαμε. Αφού δεν υπάρχει τίποτα το πήρα απόφαση. Μπαίνω στον 4 μήνα χωρίς καμμια προστασία και με λίγη προσοχή δεν εχω ουτε τριχια στην οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Οπότε παιδιά να υποθέσω ότι δε φοράτε τίποτα πλέον στο κινητό σαν προστασία οθόνης? Καθώς χωρίς θήκη δε γίνεται να μείνει.. Σωστα υποθετεις,το εχω κανα 20μερο,κι αφου ψαχτηκα με διαφορα tempered glass χωρις αποτελεσμα του εχω θηκη χωρις τιποτα αλλο,αλλα το προσεχω περισσοτερο για ευνοητους λογους!;) Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 (edited) Οπότε παιδιά να υποθέσω ότι δε φοράτε τίποτα πλέον στο κινητό σαν προστασία οθόνης? Καθώς χωρίς θήκη δε γίνεται να μείνει.. Ετσι ακριβώς μια καλη θήκη και τελειωσαμε. Αφού δεν υπάρχει τίποτα το πήρα απόφαση. Μπαίνω στον 4 μήνα χωρίς καμμια προστασία και με λίγη προσοχή δεν εχω ουτε τριχια στην οθόνη. Είναι πολλοί οι παράγοντες που το καθορίζουν αυτό. Εγώ πχ ήμουν έτοιμος να δώσω αυτή την συσκευή που την θεωρώ την καλύτερη που κυκλοφορεί μέχρι σήμερα, μόνο και μόνο επειδή δεν υπάρχει προστασία οθόνης χωρίς κανένα ελάττωμα. Πιστεύω ότι εγώ αν το αφήσω γυμνό, έστω μια αραχνια που θα φαίνεται κάτω από το φως του ήλιου θα υπάρξει. Όσο και αν το προσέξω. Σε μια τσέπη φόρμας εργασίας νομίζω δεν είναι δύσκολο να συμβεί έστω αυτό το ελάχιστο. Σε μια τσέπη μπουφαν για την μεταφορά του και μετά πάνω σε ένα γραφείο προφανώς και δεν είναι τόσο εύκολο να συμβεί αυτό το ελάχιστο. Έχει να κάνει δηλαδή και με την δουλειά που κάνει ο καθένας μας-τις ασχολίες μας. Φυσικά και δεν είναι σωστό να ξοδέψει κανείς μια περιουσια μέχρι να βρει ένα screen protector έστω με συμβιβασμό στα ελαττώματα. Γι αυτό και γράφω συχνά σε αυτό το θέμα. Έχω βολευτεί τον τελευταίο καιρό με iq shield case frienly και samsung leather case. Αν κάποια στιγμή αλλάξω screen protector θα πάω σε spigen curved crystal. Μερικές φωτογραφίες από μερικούς μήνες πριν, με spigen curved crystal (64) https://www.dropbox.com/sh/184zlywegpm0ima/AACm9kcE3lQ0-Z7x4pskZNtca?dl=0 Edited October 1, 2016 by kountoura Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Ούτε κι εγώ έχω αντιμετωπίσει θέμα με την Προστασία οθόνης της spigen,έκατσε μία χαρά και με ότι θήκη κι αν έχω βάλει,κανένα πρόβλημα. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 καλησπερα στη παρεα, μια καλη κάρτα μνημης απο τα 64gb και πανω εχει να προτείνει καποιος? θελω να εχει αρκετα καλη ταχύτητα Δες λίγο τις προσφορές crazy sundays του eshop. Έχει τη 64αρα της samsung σε πολλή καλή τιμή και συναργάζεται άριστα με το τηλέφωνο. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Οπότε παιδιά να υποθέσω ότι δε φοράτε τίποτα πλέον στο κινητό σαν προστασία οθόνης? Καθώς χωρίς θήκη δε γίνεται να μείνει.. Εγώ κατέληξα στην ultimate shield και τη θηκη nature της nillkin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Εγώ κατέληξα στην ultimate shield και τη θηκη nature της nillkin. Ακριβώς τα ίδια και εγω, μαζί με ένα πουγκακι και είμαι μια χαρά.. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Εγώ είμαι από την πρώτη μέρα με samsung clear cover και πλέον με forcell μεμβράνη.. Είμαι ικανοποιημενος κι από τα δύο. Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Παιδιά εμένα η Led view σταμάτησε να λειτουργεί και δεν δειχνει τίποτα. Γνωρίζουμε αν το καλύπτει η εγγύηση? Πάντως σαν θήκη είμαι ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Σε κατάστημα που αγόρασε φίλη την Led View την ενημέρωσαν πως δεν καλύπτεται με εγγύηση από την Samsung.. Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 Οκ ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 (edited) Σε κατάστημα που αγόρασε φίλη την Led View την ενημέρωσαν πως δεν καλύπτεται με εγγύηση από την Samsung.. Κι εμένα σήμερα μου κάνει κάτι κουλά παρόλο που την έχω σαν καινούργια, ούτε την διπλώνω από πίσω ούτε την ταλαιπωρώ. Μήπως κατέβασε καμμία πάλι άστοχη αναβάθμιση το τηλέφωνο; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Την έβγαλα, την ξαναέβαλα και τώρα φαίνεται να δουλεύει κανονικά... Edited October 3, 2016 by Cadfael Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martiniskiss Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 https://www.regroup.gr/default/388/city/10/deals/3938/regroup-goods/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=moS110816_goods Με αυτή τι φάση παιδιά?? Καλή είναι ? Αν θες να την βγάλεις μετά πως γίνεται?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 https://www.regroup.gr/default/388/city/10/deals/3938/regroup-goods/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=moS110816_goods Με αυτή τι φάση παιδιά?? Καλή είναι ? Αν θες να την βγάλεις μετά πως γίνεται?? Παιδιά καλό θα είναι να μην επαναλαμβανομαστε συνέχεια και να διαβάζουμε ή να ψάχνουμε με το search. Ας το πούμε λοιπόν άλλη μια φορά. Η νανοτεχνολογια είναι απάτη και μετά, αν δούμε κάποια χαρακιά, τρέχουμε και δε φτάνουμε. Tempered glass δεν υπάρχει ΚΑΝΈΝΑ που να ταιριάζει απόλυτα χωρίς κάποιο θεματάκι με το touch, με την αλλοίωση χρωμάτων ή με το να ξεκολλάει στις άκρες. Καλές λύσεις είναι 2-3 μεμβράνες υγρής τοποθέτησης, πχ ultimate shield, και η forcell σαν απλή μεμβράνη που θα βρούμε σε ένα κατάστημα στο ψυχικό αν θυμάμαι καλά (υπάρχει skroutz) Το λέω και το ξαναλέω Για τους νέους κατόχους για να είναι ενήμεροι και να μη ζουν με αυταπάτες όπως εμείς στην αρχή για πολύ καιρό, και το συνειδητοποιήσαμε Όταν σπαταλησαμε κάμποσα χρήματα δοκιμάζοντας. *SM-G935F* Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Η υγρής τοποθέτησης πως μπαίνει;; δεν ξέρω, και δεν έχω ξανά βάλει. Εύκολη είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Η υγρής τοποθέτησης πως μπαίνει;; δεν ξέρω, και δεν έχω ξανά βάλει. Εύκολη είναι; Εύκολη είναι αλλά θέλει πολύ υπομονή στο κόλλημα των πλαϊνών (αν μιλάμε για το edge). Αν ακολουθήσεις με ευλάβεια τις οδηγίες δεν θα έχεις πρόβλημα. Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts