Jump to content

[S7 series] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κτλ)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://www.spigen.com/products/galaxy-s7-case-rugged-armor-blackμακραν η καλυτερη θηκη που ειχα ποτε σε κινητο.παρτην και δε θα το μετανοιωσεις.υπαρχει στο 20ευρω σε παρα πολλα ελληνικα μαγαζια.

Κατ αρχήν σ ευχαριστώ για την απάντηση αλλά μου φαίνεται κάπως χοντροκομμένη

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κατ αρχήν σ ευχαριστώ για την απάντηση αλλά μου φαίνεται κάπως χοντροκομμένη

Μιας και ειπες για public,εγω τσιμπησα μια τετοια για μεχρι να μου ερθει η nillkin που παραγγειλα και μου αρεσει πολυ!

Δεν ειναι 0,3mm αλλα ειναι λεπτη.

Και δεν χαλαει την ομορφια της συσκευης,και δεν γλυστραει.Αφου σκεφτομαι να την κρατησω και να μην βαλω την nillkin.

Edited by panosfx

Αυτήν την εχει δοκιμάσει κάποιος?

Την έχω σταμπαρει καιρο αλλα δεν εστελνε ο πωλητής. Τώρα στέλνει και εχει πολυ καλες κριτικές.

https://www.amazon.co.uk/Galaxy-Verus-Single-Phantom-Black/dp/B01BCZGCWQ/ref=pd_sim_sbs_107_2?tag=n0fa-21&ie=UTF8&dpID=41deEXNxhlL&dpSrc=sims&preST=_AC_UL160_SR160,160_&refRID=01NFFGHMZAQ4F0J10DRF&th=1&psc=1

Αυτήν την εχει δοκιμάσει κάποιος?

Την έχω σταμπαρει καιρο αλλα δεν εστελνε ο πωλητής. Τώρα στέλνει και εχει πολυ καλες κριτικές.

https://www.amazon.co.uk/Galaxy-Verus-Single-Phantom-Black/dp/B01BCZGCWQ/ref=pd_sim_sbs_107_2?tag=n0fa-21&ie=UTF8&dpID=41deEXNxhlL&dpSrc=sims&preST=_AC_UL160_SR160,160_&refRID=01NFFGHMZAQ4F0J10DRF&th=1&psc=1

Μιας και ειπες για public,εγω τσιμπησα μια τετοια για μεχρι να μου ερθει η nillkin που παραγγειλα και μου αρεσει πολυ!

Δεν ειναι 0,3mm αλλα ειναι λεπτη.

Και δεν χαλαει την ομορφια της συσκευης,και δεν γλυστραει.Αφου σκεφτομαι να την κρατησω και να μην βαλω την nillkin.

Και εγω αυτην εχω. Την εχω απο την πρωτη μερα που πηρα το κινητο κ δεν εχει ξεχυλωσει καθολου. Πολυ διακρητικη και πολυ καλυτερο grip απο σκετο το κινητο.

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

Σήμερα παρέλαβα αυτήν

Μιας και είχα ρωτήσει αν την είχε κανείς μου είχε απαντήσει κάποιος για την κακή της ποιότητα, έχω να πω ότι η ποιότητα είναι πάρα πολύ καλή σχεδόν ίδια με την original που έχει φίλος.

Προς το παρόν θα αλλάζω μεταξύ της nillkin nature grey κι αυτήν ανα καιρούς.

Σήμερα παρέλαβα αυτήν

Μιας και είχα ρωτήσει αν την είχε κανείς μου είχε απαντήσει κάποιος για την κακή της ποιότητα, έχω να πω ότι η ποιότητα είναι πάρα πολύ καλή σχεδόν ίδια με την original που έχει φίλος.

Μπορεί να είναι καλή αυτή πάντως μια που είδα εγω σε s6 edge ητανε για κλάματα, αυτης της εταιρείας παντα.

Συγνωμη που ειμαι εκτος θεματος της παρουσας συζήτησης.η απορια μου ειναι αν στην θυρα φορτισης του κινητου το γατζακι που ειναι μεσα στο κινητο κουνιετε αν πιεστει η ειναι καποιο προβλημα....γιατι παρατηρησα οτι οταν το πιεσα προς τα κατω καθως το καθαριζα ειχε μια μικρη ελαστικοτητα.....

Συγνωμη που ειμαι εκτος θεματος της παρουσας συζήτησης.η απορια μου ειναι αν στην θυρα φορτισης του κινητου το γατζακι που ειναι μεσα στο κινητο κουνιετε αν πιεστει η ειναι καποιο προβλημα....γιατι παρατηρησα οτι οταν το πιεσα προς τα κατω καθως το καθαριζα ειχε μια μικρη ελαστικοτητα.....

Καλο είναι να μην το πειράζεις καθόλου το συγκεκριμένο καθως είναι πολυ ευαισθητα αυτα τα σημεία . Αν φορτιζει κανονικά και πιάνει με την 1 δεν έχεις θέμα και ελπίζω να μην έχεις γιατι μετα θες σέρβις και δεν θα σε καλύψουν στην εγγύηση. Οφφ τοπικ τελος

Έχω παρατηρήσει πάντως ότι μερικές φορές δυσκολεύομαι να το συνδέσω εννοείται από τη σωστή πλευρά πριν λίγο το ζορισα λίγο να φανταστείς. Μήπως έχεις κάνει κάτι τέτοιο και εσύ και κουνιεται?

Γεια σας παιδια ... Επειδή κάποιες σελίδες που κοίταξα δεν δεν ειδα να αναφέρετε ,ξέρετε αν υπάρχει tempered glass για την πλάτη του S7 edge ;
Unbox Your Phone

Ναι το ξέρω απλά απο Πειραιώς έχουν πιάσει το όριο συναλλαγών,οπότε μέχρι να παραγγείλω Αύγουστο και μα έρθει ,θα έχει έρθει η δική σου :D :D

Στάλθηκε απο το Samsung galaxy s7 edge μου

Κάτσε πρώτα να έρθουν. Γιατί της πήρα απ έξω κ θα κάνουν κανένα μήνα. Αν δεν με βολεψουν το συζητάμε.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστώ πολύ για τις γρήγορες απαντήσεις. Με την πρώτη πιάνει δεν έχω θέμα απλά στο καθάρισμα το παρατήρησα...είπα να ρωτήσω. Να είστε καλά καλό βράδυ

http://www.spigen.com/products/galaxy-s7-case-rugged-armor-blackμακραν η καλυτερη θηκη που ειχα ποτε σε κινητο.παρτην και δε θα το μετανοιωσεις.υπαρχει στο 20ευρω σε παρα πολλα ελληνικα μαγαζια.

δε το κάνει γκουμουτσα;

δε το κάνει γκουμουτσα;

Οχι δεν δινει ογκο.Ειναι και πολυ ωραια στο πιασιμο.

Γεια σας παιδια ... Επειδή κάποιες σελίδες που κοίταξα δεν δεν ειδα να αναφέρετε ,ξέρετε αν υπάρχει tempered glass για την πλάτη του S7 edge ;

γυαλί οχι. αν θες κάτι τελείως διακριτικό να μη φένεται, και να προστατευει τη συσκευή απο σιμάδια (οχι πτώση), βάζεις αυτό: http://www.ultimateshield.co.uk/samsung-galaxy-s7-edge-screen-protector/

Μπορεί να είναι καλή αυτή πάντως μια που είδα εγω σε s6 edge ητανε για κλάματα, αυτης της εταιρείας παντα.

Τι να σου πω αυτό περίμενα κι ήμουν έτοιμος να την δώσω με το που έρθει, αλλά τελικά είναι πολύ καλή. Ειδικά σε σχέση με τα λεφτά της σε σύγκριση με την original.

Έχει κανείς την ringke fussion να μου πει την γνώμη του;

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σήμερα παρέλαβα αυτήν

Καλησπέρα συμφορουμιτη, αν έχεις το μαύρο edge σε ποιο χρώμα την πήρες? Silver? Λέω να την πάρω κι εγώ για εναλλαγή με την nillikn nature grey.

ΥΓ στο s6 που την είχα πάρει όντως ήταν αρκετά καλή!

Edited by xetasa

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus

τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe

Καλησπέρα. Είχα γράψει προ 2 μηνών εδώ για 2 Tempered glass που είχα αγοράσει. Το ένα της iLuv που δεν έπιανε όλη την οθόνη από πλαίσιο και μετά της zagg που έπιανε όλη την οθόνη εδώ Λονδίνο με άριστη απόκριση στην οθόνη . Και τα δύο λοιπόν π@π@ρί@ όμως σε θέμα αντοχής. Άρχισαν να ξεφλουδιζουν ή να ραγιζουν σιγά σιγά στις γωνίες. Χωρίς πέσιμο η κάποιο χτύπημα πάρα μόνο στην τσέπη και όχι στενή χωρίς κλειδιά κέρμάτα κτλ. Αυτή τη στιγμή πήρα από e bay με 10£ της Nilkin που ήταν σαν της iLuv χωρίς να πιάνει όλη την οθόνη. Έχει συναντήσει κάνεις κάτι ανάλογο? Εντυπώσεις σε ένα μήνα λοιπόν....

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Καλησπέρα συμφορουμιτη, αν έχεις το μαύρο edge σε ποιο χρώμα την πήρες? Silver? Λέω να την πάρω κι εγώ για εναλλαγή με την nillikn nature grey.

ΥΓ στο s6 που την είχα πάρει όντως ήταν αρκετά καλή!

Kαλησπέρα Άρη, το μαύρο edge έχω και την πήρα σε silver που είναι κάπως πιο σκούρο από το κλασικό ασημί χρώμα.

Το s6 δεν το κράτησα πολλές ημέρες για να αλλάζω θήκες και δεν ξέρω πως ήταν, στο 7άρι πάντως μιας και έχω και την original κάθε μέρα δίπλα μου μπορώ να πω πως δεν υστερεί καθόλου.

Κι εγώ την αλλάζω ακριβώς με την ίδια θήκη ( nillkin nature grey ).

• The title was changed to [S7 series] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κτλ)