Jump to content

[S7 series] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κτλ)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αραχνιες εννοώ πολύ πολύ μικρές γρατζουνιες, λεπτές σαν ιστό αράχνης.

Φαίνονται κάτω από το φως του ήλιου μόνο, και δημιουργούνται πολύ εύκολα.

Εινα απλή μεμβράνη όχι tempered.

Από την spigen στο ebay βγαίνει 20€ περίπου με τα μεταφορικά.

Έχει δύο τεμάχια μέσα το κουτί και είναι σαν να σου βγαίνει δέκα ευρώ η μεμβράνη.

Μπορείς να δώσεις το link από τον κωδικό 64 για να μη την πατήσουμε με τους προηγούμενους κωδικούς; θα ρίξω μια παραγγελία για να το έχω όταν το ξαναπάρω. Πριν το δώσω πάντως είχα βάλει τη νανοτεχνολογια από mediamarkt. Ευχαριστημένος ήμουνα αλλά σε βάθος χρόνου δεν ξέρω κατά πόσο θα το προστατευε.

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra

τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπορείς να δώσεις το link από τον κωδικό 64 για να μη την πατήσουμε με τους προηγούμενους κωδικούς; θα ρίξω μια παραγγελία για να το έχω όταν το ξαναπάρω. Πριν το δώσω πάντως είχα βάλει τη νανοτεχνολογια από mediamarkt. Ευχαριστημένος ήμουνα αλλά σε βάθος χρόνου δεν ξέρω κατά πόσο θα το προστατευε.

http://m.ebay.com/itm/Spigen-Curved-Crystal-HD-full-Coverage-Screen-Protector-for-Galaxy-S7-Edge-/252315851711?hash=item3abf325bbf%3Ag%3Ae8YAAOSwYmZXDYtx&_trkparms=pageci%253Aff4e8103-501c-11e6-bbf2-74dbd180067d%257Cparentrq%253A131f059a1560a2a464c12a5dffff6828%257Ciid%253A1

Από εδώ έχω πάρει 3 πακέτα και ήταν και τα 3 νέος κωδικός που λήγει σε 64.

Να θυμάσαι μόνο ότι κάνει σημαδακια πολύ εύκολα. (το Screen protector).

kountouraN

Τι εννοείς;; Μια απλή θήγη gel είναι, δεν έχει και εξτρά :)

εχει η spigen μια clear που ειναι σα να σπαει στα δυο. εχει το tpu και μεσα εχει bumper για μεγαλυτερη ασφαλεια. εχει παρει κανενας την armor να πει εντυπωσεις;

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Μήπως έχει δοκιμάσει κάποιος αυτη τη θήκη για το σ7 από public? http://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/thikes/thiki-samsung-galaxy-s7-iluv-vyneer-slim-mayro/prod8000597pp/

Επίσης, υπάρχει κάποιο τίμιο tempered που να έχετε πάρει από public ή e-shop? Ψάχνω μια άμεση λύση χωρίς μεγάλες αναμονές και μεταφορικά!

εχει η spigen μια clear που ειναι σα να σπαει στα δυο. εχει το tpu και μεσα εχει bumper για μεγαλυτερη ασφαλεια. εχει παρει κανενας την armor να πει εντυπωσεις;

Εάν εννοείς αυτή φιλε μου είναι πολύ καλή

http://www.play247.gr/index.php?referrer=true&main_page=product_info&products_id=187727

Φίλε μου εμενα ίδια μου φαίνεται με αυτή που σου εβαλα λινκ και την φοράω.

Οριστε ποιο φτηνη.

http://www.uniqueshop.gr/catalog/product/view/id/7538/s/thiki-neo-hybrid-galaxy-s7-edge/?___store=default

Την ειχα μεχρι χθες αλλα την εδωσα.Τωρα εχω την Spigen Liquid Crystal η οποια ειναι ποιο λεπτη αλλα δεν εχει την ιδια προστασια με την Neo Hybrid Crystal.

Edited by Rospy7

Οριστε ποιο φτηνη.

http://www.uniqueshop.gr/catalog/product/view/id/7538/s/thiki-neo-hybrid-galaxy-s7-edge/?___store=default

Την ειχα μεχρι χθες αλλα την εδωσα.Τωρα εχω την Spigen Liquid Crystal η οποια ειναι ποιο λεπτη αλλα δεν εχει την ιδια προστασια με την Neo Hybrid Crystal.

εγω την νρηκα με ενα 20αρικο... με το edge ειχες θεμα; το καλυπτει καθολου να μην ακουμπιεται κατα λαθος;

εγω την νρηκα με ενα 20αρικο... με το edge ειχες θεμα; το καλυπτει καθολου να μην ακουμπιεται κατα λαθος;

Την βρήκες σε satin Silver 20e γιατί σε Gold δεν νομίζω να υπάρχει Ελλάδα σε τέτοια τιμή.Οχι μια χαρά δεν υπάρχει θέμα.

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01FSNZ0MQ/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01FHD04P0/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Καλησπέρα. Τι carbon skin έχεις παραγγείλει;

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Θα πρέπει να σας πω ότι έβαλα και δοκίμασα την παρακάτω μεμβράνη φουλ body η οποία αν την βάλεις προσεκτικά χωρίς σκονιτσες και τέτοια είναι εξαιρετική... Στην αρχή που την έβαλα είχε κάποιες φουσκαλες οι οποίες την επόμενη μέρα είχα εξαφανιστεί μόνες τους... Κολλάει και στα πλαϊνά edge τέλεια και όταν την αφαίρεσα ήταν σαν να βγάζω ένα πολύ δυνατό αυτοκόλλητο...

Δεν είναι γυαλί αλλά μεμβράνη και έχει 2 τεμάχια μέσα σε πολύ καλή συσκευασία

https://www.amazon.de/gp/product/B01CTYAS7Y/ref=oh_aui_detailpage_o02_s00?ie=UTF8&psc=1

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Παίδες spigen curved crystal HD τι παίζει; Αξίζει να το δοκιμάσω;

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παίδες spigen curved crystal HD τι παίζει; Αξίζει να το δοκιμάσω;

Είναι η καλύτερη και νομίζω η μονη επιλογή απο οτι λενε τα παιδιά.

Διαβάζω συνέχεια για τα τζάμια αλλά και για τις μεμβράνες που ξεκολλάνε. Θα σας δώσω 2 Tip. 1ον) Να προτιμάτε τις μεμβράνες και κυρίως αυτές που έχουν εφαρμογή με νερό. Γιατί μπορείς να κυλίσεις την μεμβράνη στην οθόνη και να την κεντράρεις σωστά στις άκρες ώστε να μην είναι πιο πολύ στην μια μεριά και σηκωθεί από την θήκη. 2ον) Καλό είναι σε μεμβράνη μετά την εφαρμογή να πάρετε το πιστολάκι για τα μαλλιά και να ζεστάνεται την μεμβράνη σε όλη την επιφάνεια της αλλά κυρίως στις γωνίες, κυρίως σε μεμβράνη με εφαρμογή νερού. Εγώ αυτά έχω κάνει και πλέον βάζω ότι θήκη θέλω χωρίς να σηκωθεί η μεμβράνη. Η μεμβράνη που έχω είναι της Skinomi, δεν έχω δοκιμάσει κάποια αλλη μέχρι στιγμής. Ορίστε και φωτογραφίες με διάφορες θήκες που έχω.

https://www.dropbox.com/sh/2ms0k6s0j8haovg/AAAYNWtUGKas2bhsg_EKtAEZa?dl=0

Έχει δοκιμάσει κάποιος κάνα απο αυτά που προτείνονται;

http://beebom.com/best-samsung-galaxy-s7-edge-screen-protectors/

Διαβάζω συνέχεια για τα τζάμια αλλά και για τις μεμβράνες που ξεκολλάνε. Θα σας δώσω 2 Tip. 1ον) Να προτιμάτε τις μεμβράνες και κυρίως αυτές που έχουν εφαρμογή με νερό. Γιατί μπορείς να κυλίσεις την μεμβράνη στην οθόνη και να την κεντράρεις σωστά στις άκρες ώστε να μην είναι πιο πολύ στην μια μεριά και σηκωθεί από την θήκη. 2ον) Καλό είναι σε μεμβράνη μετά την εφαρμογή να πάρετε το πιστολάκι για τα μαλλιά και να ζεστάνεται την μεμβράνη σε όλη την επιφάνεια της αλλά κυρίως στις γωνίες, κυρίως σε μεμβράνη με εφαρμογή νερού. Εγώ αυτά έχω κάνει και πλέον βάζω ότι θήκη θέλω χωρίς να σηκωθεί η μεμβράνη. Η μεμβράνη που έχω είναι της Skinomi, δεν έχω δοκιμάσει κάποια αλλη μέχρι στιγμής. Ορίστε και φωτογραφίες με διάφορες θήκες που έχω.

Συμφωνώ 100%

Περιμένω να μου έρθει μία της Ultimate shield τέτοια. Αν δεν είναι καλή στείλε ενα λινκ με τη δικη σου.

Θέλω να ειναι τελειως transparent , να μην αλοιωνει τα χρώματα , να εχει satin touch και να αντέχει κανα σιμαδακι. Οτι κανει και ενα καλο tempered δλδ.

Δεν την παλεύω να πεταξω και αλλα λεφτά.

καλημέρα φίλε η skinomi που έχεις σου έχει κάνει σημάδια??

IPhone 15 Pro 

Παιδιά επειδή θα το πάρω τη Δευτέρα θέλω να βάλω και μια θήκη διαφανή αμέσως. Ποια μου προτείνετε? Όχι πολύ ακριβή. Επίσης tempered glass αξίζει να πάρω ή θα ναι αβολο λόγω edge?

Παιδιά επειδή θα το πάρω τη Δευτέρα θέλω να βάλω και μια θήκη διαφανή αμέσως. Ποια μου προτείνετε? Όχι πολύ ακριβή. Επίσης tempered glass αξίζει να πάρω ή θα ναι αβολο λόγω edge?

τι εννοεις διαφανη? για πλατη? αν ναι αυτη των public στα 10Ε ειναι μια χαρα..

εγω θα σου προτεινα να παρεις flip παντως.. tempered δεν παιζει, ολα ξεκολανε...

[sIGPIC][/sIGPIC]

τι εννοεις διαφανη? για πλατη? αν ναι αυτη των public στα 10Ε ειναι μια χαρα..

εγω θα σου προτεινα να παρεις flip παντως.. tempered δεν παιζει, ολα ξεκολανε...

Αυτές τις σιλικονουχες εννοώ τις διακριτικες. Θα πάρω και μια flip. Γενικά στην αρχή τα προσέχω πολύ τα κινητά αλλά μετά μου φεύγει :lol:

Αυτές τις σιλικονουχες εννοώ τις διακριτικες. Θα πάρω και μια flip. Γενικά στην αρχή τα προσέχω πολύ τα κινητά αλλά μετά μου φεύγει :lol:

Για σιλικόνη Μόνο nillkin nature παιδιά. Απλα κορυφαία.

Στάλθηκε από το Galaxy μου.

πηρα σημερα την spigen curved crystal HD μεμβρανη και μαζι με μια spigen hubrid διαφανη θηκη. εγω εχω τελειωσει και δεν μπορω να ξανασχοληθω.την μεμβρανη την εβαλα με τη μια και μου εχει μεινει ακομα μια.ουτε φουσκαλες ουτε τιποτα.μια χαρα

Συμφωνώ 100%

Περιμένω να μου έρθει μία της Ultimate shield τέτοια. Αν δεν είναι καλή στείλε ενα λινκ με τη δικη σου.

Θέλω να ειναι τελειως transparent , να μην αλοιωνει τα χρώματα , να εχει satin touch και να αντέχει κανα σιμαδακι. Οτι κανει και ενα καλο tempered δλδ.

Δεν την παλεύω να πεταξω και αλλα λεφτά.

καλημέρα φίλε η skinomi που έχεις σου έχει κάνει σημάδια??

Καλημέρα παίδες! Στο s7 edge δεν μου έχει κανένα σημάδι. Έχει ωραία κύλιση το δάχτυλο στην οθόνη αλλά άμα την κοιτάξεις από τα πλάγια με ανοιχτή οθόνη η μεμβράνη φαίνεται κίτρινη. Όλες οι μεμβράνες αλλοιώνουν ελαφρώς τα χρώματα αλλά εγώ επειδή την έβγαλα μια φορά έβαλα την μισή μεμβράνη στη μισή οθόνη και δεν είχε διαφορά αντιληπτή. Στο edge plus που είχα την ίδια κάποιο αντικείμενο είχε κάνει βαθουλωμα στην μεμβράνη το οποίο έφυγε σε μια μέρα.

Εδώ το λινκ

https://www.amazon.de/gp/aw/d/B01BG2B9MS/ref=mp_s_a_1_1?ie=UTF8&qid=1469270860&sr=8-1&pi=SY200_QL40&keywords=s7+edge+skinomi&dpPl=1&dpID=51MsPepYVKL&ref=plSrch

Φυσικα και το στέλνει! με μηδεν μεταφορικά μαλιστα! Η μεμβράνη κολλάει σα μαγνητης σε όλα τα σημεια. Εφαρμόζεται με νερο κ λίγο απορρυπαντικο. Στεγνώνει αμέσως μετά απο καποια λεπτα κ καποιο σκούπισμα και σταθεροποιείται μετα απο 8 ωρες (περιλαμβανονται σαφεις οδηγιες κ υπαρχει κ βιντεο στο site και στο you tube). Απο εκει κ περα δεν τη καταλαβαίνεις οτι υπαρχει. Ειναι πεντακαθαρη, δεν αλoιωνει την αισθηση αφης, δεν αλοιώνει τα χρωματα, δεν εχει rainbow effect, λερώνεται δύσκολα (δε γεμίζει δαχτυλιες το κινητο) και γενικότερα θα σωθείτε και θα χαρείτε την edge screen η οποια δεν ειναι πολυ χρηστικη ισως, όμως ειναι πανεμορφη.... εγω τρεις μηνες τώρα, επιτελους σταματησα να ξοδευομαι κ να ψαχνω τα τζαμακια του ενος και του αλλου Κινεζου, Ινδου, Βιετναμεζου κτλ :lol: Με τις θήκες τα παει σουπερ εαν έχεις βάλει την μπροστική και την πισω μόνο μεμβρανη. Εαν έχεις βάλει και τις περιφεριακες τοτε ισως να μη χωράει το κινητο σε θήκες που είναι λεπτες και εφαρμόζουν πολύ σφιχτα. Εγω έχω βάλει τις μεμβράνες μπρος και πίσω και σα θήκες χρησιμοποιώ τη clearview ή την flip cover της Samsung και ποτε δεν είχα θεμα! τις εναλλασω συνεχώς. Σας είπα... αν βάλετε κ τις περιφερειακές μεμβράνες, ανετα κυκλοφορείτε χωρίς θηκη. Το έκανα για ένα διαστημα και όλα καλα. Δε ξεκολλανε. Όμως τελικα κατέληξα να αφαιρέσω τις περιφερειακες και να χρησιμοποιήσω τις θηκες διότι είχα καλύτερο κράτημα...για κανένα αλλο λογο...

Οκ φιλε μου ευχαριστω, μολις επεσε παραγγελια, παρεγγειλα 2 κομματια ετσι ωστε αν παει κατι στραβα με την τοποθετηση στο πρωτο να εχω καπακι και δευτερο!

Απο εκει και περα ποιες θηκες ρε παιδια ειναι οσο το δυνατον πιο συμβατες για να μην σηκωνουνε στις ακρες τις μεμβρανες?

Ειχα δοκιμασει ενα tempered glass το οποιο ειχε κατσει μια χαρα, αλλα μολις το εβαλα σε μια θηκη σηλικονης το σηκωσε ελαφρως προς τα πανω στην κατω δεξια γωνια, και πηγα να το πατησω με το χερι προς τα κατω να εφαρμοσει παλι και μου ραγισε:(

Edited by Pwpwpw

• The title was changed to [S7 series] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κτλ)