gpgalanis Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Εγώ δεν κατάλαβα ποτέ την λογική του paintbull έναντι ενός screen protector. OK έχει καλύτερη αίσθηση κτλ αλλά πχ ποια η διαφορά τώρα που γρατσουνιστηκε η οθόνη με το paintbull και θα πάει για αλλαγή σε σχέση με το το να γινόταν το ίδιο χωρίς paintbull. Και το θέμα είναι ότι τώρα θα πρέπει να ξεχαρβαλωθει το κινητό για να αλλάξει η οθόνη και αναρωτιέμαι αν αυτό θα γίνει από επίσημο σέρβις με εγγύηση κτλ ή από ανεπίσημο; 1.000 screen protector και να αλλάζω οπότε θέλω πάρα λύσεις τύπου paintbull. ΥΓ. Άσχετα με τα παραπάνω ελπίζω να πάνε όλα καλά φίλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexm92 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Εγώ δεν κατάλαβα ποτέ την λογική του paintbull έναντι ενός screen protector. OK έχει καλύτερη αίσθηση κτλ αλλά πχ ποια η διαφορά τώρα που γρατσουνιστηκε η οθόνη με το paintbull και θα πάει για αλλαγή σε σχέση με το το να γινόταν το ίδιο χωρίς paintbull. Και το θέμα είναι ότι τώρα θα πρέπει να ξεχαρβαλωθει το κινητό για να αλλάξει η οθόνη και αναρωτιέμαι αν αυτό θα γίνει από επίσημο σέρβις με εγγύηση κτλ ή από ανεπίσημο; 1.000 screen protector και να αλλάζω οπότε θέλω πάρα λύσεις τύπου paintbull. ΥΓ. Άσχετα με τα παραπάνω ελπίζω να πάνε όλα καλά φίλε. Σας ευχαριστώ πολύ παιδια θα σας ενημερώσω για την εξελιξη του θεματος. Μακαρι να χει αισιο τελος (οσο γινεται αυτο) Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Εγώ δεν κατάλαβα ποτέ την λογική του paintbull έναντι ενός screen protector. OK έχει καλύτερη αίσθηση κτλ αλλά πχ ποια η διαφορά τώρα που γρατσουνιστηκε η οθόνη με το paintbull και θα πάει για αλλαγή σε σχέση με το το να γινόταν το ίδιο χωρίς paintbull. Και το θέμα είναι ότι τώρα θα πρέπει να ξεχαρβαλωθει το κινητό για να αλλάξει η οθόνη και αναρωτιέμαι αν αυτό θα γίνει από επίσημο σέρβις με εγγύηση κτλ ή από ανεπίσημο; 1.000 screen protector και να αλλάζω οπότε θέλω πάρα λύσεις τύπου paintbull. ΥΓ. Άσχετα με τα παραπάνω ελπίζω να πάνε όλα καλά φίλε. Ακριβώς αυτή την γνώμη έχω και εγώ. 1000 φορές screen protector το αλλάζεις όποτε θέλεις και τέλος. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Εγώ έχω και Paintbull και Spigen μεμβράνη (καθισε τέλεια), που με έσωσε μια φορά. Έκανε σημάδι από πτώση στην άσφαλτο, αλλά μόνο στη μεμβράνη, οπότε έβαλα μέρα τη δεύτερη του πακέτου. Δε νομίζω ότι μόνο του το Paintbull θα είχε σώσει την οθόνη... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Αυτή η μεμβράνη της Spigen που αναφέρεται από αρκετούς υπάρχει καθόλου σε Ευρωπαϊκά eshops (Αγγλία συγκεκριμένα); Στο ebay από Αμερική την βλέπω (κι ένας από Ισπανία σε αστεία τιμή). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoskame Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 εγω δεν εχω βάλει τπτ στην οθόνη του μπροστά και ειναι πένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 εγω δεν εχω βάλει τπτ στην οθόνη του μπροστά και ειναι πένα Το ιδιο και εγω Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Έχει κανεις την crystal view cover για το edge αξίζει από δακτυλιές πως τα πάει από γρατσουνιές? θα πάρο το edge σε μαύρο και την θήκη σε silver τι λέτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Το ιδιο και εγω Και εγω ετσι ελεγα δε θα βαλω τιποτα μεχρι που εμφανιστηκαν 2-3 γρατσουνιες ουτε ξερω πως. Τωρα φαινονται σε μεγεθυνση κατω απο το screen protector :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Και εγω ετσι ελεγα δε θα βαλω τιποτα μεχρι που εμφανιστηκαν 2-3 γρατσουνιες ουτε ξερω πως. Τωρα φαινονται σε μεγεθυνση κατω απο το screen protector :( Μεμβράνη δεν θελω να του βαλω και γυαλί της προκοπής δεν υπάρχει (edge). Οποτε το ρισκάρω ετσι ,εχοντας και την καβατζα της ασφαλειας της οθονης για εναν χρονο. Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Από Ελλάδα για άμεση αγορά υπάρχει καλό screen protector; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Εγω στα προηγουμενα κινητα μου τα ειχα σε θηκη σαν βιβλιο χωρις μεμβρανη και τζαμι φθορες μου εγιναν γυρω απτην οθονη ... τωρα τον τελευταιο καιρο στο note 4 πριν το πουλησω ειχα αδιαφανης θηκη σιλικονης που καλυπτε το πισω φθηνγ με κανα 4ευρω κ ημουν πολυ ικανοποιημενος κ θαυμαζα κ το κινητο μου κ αυτη σκεφτομαι να παρω τωρα που λεςω να αγορασω το edge 7 μιας που η οθονη δεν γρατσουνιεται ευκολα ! εσεις τι γνωμη εχετε? Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 14, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Ποιος είπε οτι δεν γρατσουνιέται εύκολα; Πιο πισω αν διαβάσεις θα βρεις παράπονα χρηστών που δεν μπορούν να καταλάβουν πως εμφανίστηκαν γρατσουνιές στην οθόνη τους. Επίσης... Γράψε σε παρακαλώ ολόκληρες τις λέξεις όπως όλοι μας, η γραφή τύπου sms / chat room απαγορεύεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 εμενα 1 εβδομαδα αντεξε για να εμφανιστουν οι πρωτες αραχνες.. :P Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Φαντάζομαι χωρίς καμία προστασία Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Φαντάζομαι χωρίς καμία προστασία Sent from my SM-G935F using Tapatalk Ναι εννοείται γυμνό με μια spigen ultra hybrid μόνο. Και να σκεφτείς προσέχω αρκετά... Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Δυστυχώς είχε αναφερθεί από πολλούς και σε ξένα fora ότι είναι συχνό φαινόμενο. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Παιδιά οσο και να προσέχεις τριχιες θα γίνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Και λέω εγώ τωρα: Αν γίνονται εύκολα οι τριχιες στο gorilla 4, πόσο μάλλον στις μεμβράνες. Η δική μου είναι γεμάτη από την πρώτη εβδομάδα συν μια πιο βαθιά γρατσουνια σε σχήμα V μες την μέση. Άρα το πρόβλημα δεν είναι ότι μας ενοχλούν που τις βλέπουμε αλλά ότι φοβόμαστε την μεταπώληση και μην πει κανείς όχι γιατί δεν θα είναι αλήθεια. Η λύση είναι μια: Η κλασσική flip original Samsung. Σε Note2, S4 και Note4 edge με αυτή την θήκη και χωρίς protector δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό. Μετά το πρωτο δεκαπενθημερο του Ιουλίου που θα γυρίσω από τις διακοπές θα πετάξω την μεμβράνη. Την κρατάω μόνο και μόνο γιατί έχει άριστη αίσθηση και δεν λερωνει εύκολα. Διαφορετικά θα πρέπει κάθε 15 μέρες να την αλλάζεις αν δεν θες να βλέπεις τριχιες. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evagelos_ Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Έχει κανεις την crystal view cover για το edge αξίζει από δακτυλιές πως τα πάει από γρατσουνιές? θα πάρο το edge σε μαύρο και την θήκη σε silver τι λέτε? Στο συγκεκριμένο συνδυασμό θα φαίνεται το μαύρο χρώμα με κλειστεί την θήκη και έμενα δεν μου άρεσε . Εγώ πήρα σε γκρι την led view cover και μαύρο edge αν θα διάλεγα την crystal view cover θα την επερνα σε μαυρη . Παράθεση iPHONE 14 Pro Max 512GB S24ULTRA 512GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Και λέω εγώ τωρα: Αν γίνονται εύκολα οι τριχιες στο gorilla 4, πόσο μάλλον στις μεμβράνες. Η δική μου είναι γεμάτη από την πρώτη εβδομάδα συν μια πιο βαθιά γρατσουνια σε σχήμα V μες την μέση. Άρα το πρόβλημα δεν είναι ότι μας ενοχλούν που τις βλέπουμε αλλά ότι φοβόμαστε την μεταπώληση και μην πει κανείς όχι γιατί δεν θα είναι αλήθεια. Κώστα εγώ σου λέω όχι και είναι η αλήθεια. Τα περισσότερα τηλέφωνα που αλλάζω πάνε στην σύζυγο. Κάποια άλλα ναι μπαίνουν αγγελία. Λοιπόν εμένα με ενοχλεί το 1 χιλιοστο γρατζουνια . Με ενοχλεί όχι τόσο να το βλέπω όσο το να το σκέφτομαι. Αν πάθει ένα χιλιοστο γρατζουνια πριν να έρθει η ώρα της αλλαγής, είμαι ικανός να το πουλήσω και να το πάρω πάλι καινούργιο. Είμαι άρρωστος με αυτό το θέμα! Με το θέμα οθόνης με έχει βολέψει η spigen curved crystal και εκτός από αυτή που έχω στην οθόνη, έχω άλλες 3 στο συρτάρι. Αυτή που έχω περασμένη έχει σημάδια. Αρκετά. Δεν την αλλάζω ακόμα γιατί ξέρω ότι οποιαδήποτε στιγμή θέλω ανοίγω συρτάρι και περνάω καινούργια. Κάνω υπομονή και με το ζόρι αντέχω αυτή την εικόνα κάτω από το φως του ήλιου να φαίνονται οι αραχνιες. Από θήκες χρησιμοποιώ την rugged armor που θεωρώ αξιόλογη. Και το έχω και ντυμένο με slickwraps carbon. Δεν είναι θέμα μετάπώλησης! Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Και λέω εγώ τωρα: Αν γίνονται εύκολα οι τριχιες στο gorilla 4, πόσο μάλλον στις μεμβράνες. Η δική μου είναι γεμάτη από την πρώτη εβδομάδα συν μια πιο βαθιά γρατσουνια σε σχήμα V μες την μέση. Άρα το πρόβλημα δεν είναι ότι μας ενοχλούν που τις βλέπουμε αλλά ότι φοβόμαστε την μεταπώληση και μην πει κανείς όχι γιατί δεν θα είναι αλήθεια. Κώστα εγώ σου λέω όχι και είναι η αλήθεια. Τα περισσότερα τηλέφωνα που αλλάζω πάνε στην σύζυγο. Κάποια άλλα ναι μπαίνουν αγγελία. Λοιπόν εμένα με ενοχλεί το 1 χιλιοστο γρατζουνια . Με ενοχλεί όχι τόσο να το βλέπω όσο το να το σκέφτομαι. Αν πάθει ένα χιλιοστο γρατζουνια πριν να έρθει η ώρα της αλλαγής, είμαι ικανός να το πουλήσω και να το πάρω πάλι καινούργιο. Είμαι άρρωστος με αυτό το θέμα! Με το θέμα οθόνης με έχει βολέψει η spigen curved crystal και εκτός από αυτή που έχω στην οθόνη, έχω άλλες 3 στο συρτάρι. Αυτή που έχω περασμένη έχει σημάδια. Αρκετά. Δεν την αλλάζω ακόμα γιατί ξέρω ότι οποιαδήποτε στιγμή θέλω ανοίγω συρτάρι και περνάω καινούργια. Κάνω υπομονή και με το ζόρι αντέχω αυτή την εικόνα κάτω από το φως του ήλιου να φαίνονται οι αραχνιες. Από θήκες χρησιμοποιώ την rugged armor που θεωρώ αξιόλογη. Και το έχω και ντυμένο με slickwraps carbon. Δεν είναι θέμα μετάπώλησης! Συμφωνω απολυτα μαζι σου ,δεν εχει να κανει με την μεταπωληση ,εχει να κανει με την ιδεα και μονο της γρατζουνιας...κια εμενα εκανε δυο γρατζουνιες στο πλαι και τρογωμουνα ενα μηνα..μεχρι που εχθες το εδωσα και πηρα καινουργιο(σε silver αυτη τη φορα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Δεν καταλαβαινω... το νοτε 4 που εδωσα στην οθονη δεν ειχε το παραμικρο μεχρι να το δωσω με γκοριλα3 μεχρι και δοκιμη εκανα με κλειδι πανω δε θυαμαμι μηπως εβαλα και κατσαβιδι σιγουρος οτι δε γρατσουνιεται... και ερχετσε και μου λετε οτι σκασατε ενα σκασμο λεφτα και θα τα σκασω και εγω και εχετε βαλει προστασιες με θηκες κτλ και αεριζεστε και εχετε δει γρατσουνιες? υπαρχει αστοχια υλικου? αντι να το φτιαξουν ακομα πιο ανθεκτικο εμφανιζει νυχτεριδες και αραχνες πανω? τα εχω παρει στο κρανιο! ναι θελω να το προσεχω ΓΙΑ ΜΕΝΑ αλλα κ οταν μου ερθει να το πουλησω οπως και τα υπολοιπα... κανα παραπονο μηπως πρεπει να γινει στην αγαπημενη μας εταιρια που της σκαμε καθε τρεις και λιγο ολοκληρα μηνιατικα???? Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Παιδια καλησπερα Ιδιοκτήτης ενος απλου s7 και γω εδω και 4 βδομαδες. Οταν το αγορασα το πηγα με τις ζελατινες στο media για να βαλω paintbull. Εκανα την προβλεπομενη διαδικασια(το αφησα γυρω στις 8-9 ωρες) και ολα καλα μεχρι σημερα. Καθαριζοντας σημερα το κινητο με ειδικο πανακι nilkin ειδα μια γρατσουνια μηκους 2εκ περιπου. Δυστυχώς λογω οτι το δευτερο μου κινητο δεν εχει καλη φωτογραφικη δεν ξερω αν φαινεται καλα. Θα παω αυριο απο τα media να δω τι θα μου πουν. Υποψιν οτι το κινητο χρησιμοποιηθηκε πολυ προσεγμενα και γενικα δεν επεσε ποτε κατω η κατι τετοιο. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχουμε κανένα νεότερο; Τι σου είπαν στα media markt? Ήμουν έτοιμος να βάλω paintbull και σταμάτησα όταν είδα το μήνυμά σου. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Δεν καταλαβαινω... το νοτε 4 που εδωσα στην οθονη δεν ειχε το παραμικρο μεχρι να το δωσω με γκοριλα3 μεχρι και δοκιμη εκανα με κλειδι πανω δε θυαμαμι μηπως εβαλα και κατσαβιδι σιγουρος οτι δε γρατσουνιεται... και ερχετσε και μου λετε οτι σκασατε ενα σκασμο λεφτα και θα τα σκασω και εγω και εχετε βαλει προστασιες με θηκες κτλ και αεριζεστε και εχετε δει γρατσουνιες? υπαρχει αστοχια υλικου? αντι να το φτιαξουν ακομα πιο ανθεκτικο εμφανιζει νυχτεριδες και αραχνες πανω? τα εχω παρει στο κρανιο! ναι θελω να το προσεχω ΓΙΑ ΜΕΝΑ αλλα κ οταν μου ερθει να το πουλησω οπως και τα υπολοιπα... κανα παραπονο μηπως πρεπει να γινει στην αγαπημενη μας εταιρια που της σκαμε καθε τρεις και λιγο ολοκληρα μηνιατικα???? Καλα ενταξει προσωπικά εμεινα με επεισες!!! Πρωτον το νοτε4 ειχε gorilla glass 4 το ίδιο υλικο με το s7 edge οπως και το πρώτο κινητό με gorillaglass 4 ηταν το Galaxy alpha! Το νότε4 το ειχα και εγω χωρις προστασιες χωρις τίποτα η οθονη ηταν τέρμα στις αραχνιες και ενα σημαδακι πιο βαθυ που φαινοταν σε λευκο φόντο! Μην λέμε οτι θέλουμε!!! Δεν εχει παθει τιποτα το νοτε4 εβαλες και κλειδι και κατσαβιδι; πως τα εβαλες; τα χαιδεψες τρυφερά και απαλα?! χαχχαχαχχαχαχ!!! Και το s7 edge ειναι πιο ευαιθσητο γιατι έχει άλλη υλοποίηση στην οθόνη λόγο της κυρτοτητας! Αλλη επεξεργασία τρωει ολη η οθονη!!!! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts