Jump to content

[S7 series] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κτλ)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι είναι όντως fast charge. Αν όμως η συσκευή σου υποστηρίζει Quick charge 2.0 για μένα καλύτερα να πας σε τέτοια λύση.

τι εννοεις ι Quick charge 2.0 πως το βλεπουμε αυτο?

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

τι εννοεις ι Quick charge 2.0 πως το βλεπουμε αυτο?

Στα χαρακτηριστικά της συσκευής σου. Αν έχεις το S7 ναι έχει.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

γνωριζετε καμια καλη βαση να παρω για το αμαξι για χρηση του κινητου για gps?? η απο ελλαδα η απο εξωτερικο

γνωριζετε καμια καλη βαση να παρω για το αμαξι για χρηση του κινητου για gps?? η απο ελλαδα η απο εξωτερικο

Εδώ μια καλή πρόταση που συνδυάζει και την ασύρματη φόρτιση μαζί. Έχει και πιο φθηνή χωρίς Wireless charge.

http://www.tylt.com/car-products/vu-car-wireless-charger

Εδώ μια καλή πρόταση που συνδυάζει και την ασύρματη φόρτιση μαζί. Έχει και πιο φθηνή χωρίς Wireless charge.

http://www.tylt.com/car-products/vu-car-wireless-charger

φαινεται καλη οντως...κατι αλλο ποιο οικονομικο εχουμε?

ευχαριστω

Όχι φίλε μου, από Γερμανία μου το πηρε και μου το εστειλε ένας φίλος. Αν κοιτάξεις στο Amazon 18-19$ θα το βρεις.

Και λίγο πιο φθηνά.

http://www.e-shop.gr/samsung-wireless-charging-pad-ng930bb-for-galaxy-s7-g930-black-p-TEL.027009

αξιζει η αγορα αυτη? https://www.skroutz.gr/s/8758675/Samsung-Wireless-Charging-Pad-Qi-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-Galaxy-S7-S7-Edge-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-EP-NG930BB.html

ειναι οντως fast o φορτιστης?

ευχαριστω

Ωραία ...αναμένουμε σχόλια

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Λοιπον πρωτη εμειρια με το ANKER 10500 Quick charge 2.0

Να αρχισω με τους χρονους φορτισης (S7 απλο) απο 0%-50% σε 34 λεπτα.

Στο 100% φορτισε το τηλεφωνο σε 1.25" με λιγη χρηση του τηλεφωνου (5-7 λεπτα)

Η μπαταρια του κινητου ειναι 3000 και ο ANKER 10500, σε μια μονο φορτιση ο ANKER εχασε το 50%.

Ερωτηση για οποιον γνωριζει, δεν θα επρεπε να χασει 30% ο ANKER μιας και ηταν πληρης φορτισμενος?

Γενικως ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το συγκεκριμενο power bank μιας και δειχνει πολυ γρηγορο.

Ερωτηση για οποιον γνωριζει, δεν θα επρεπε να χασει 30% ο ANKER μιας και ηταν πληρης φορτισμενος?

Το σίγουρο είναι πως θα δεις αρκετές διαφορές μετά τους πρώτους 3-4 κύκλους φότισης του power bank.

Συμπεριφέρσου του σαν το κινητό. Άδειασε το εντελώς προτού το βάλεις στην φόρτιση, τουλάχιστον για τις πρώτες 3 φορές.

Samsung Galaxy S10 (G973F)

Samsung Galaxy S7 Edge (G935F)

Samsung Galaxy S4 (GT-i9506)

Samsung Galaxy SII (GT-i9100)

Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001)

Το σίγουρο είναι πως θα δεις αρκετές διαφορές μετά τους πρώτους 3-4 κύκλους φότισης του power bank.

Συμπεριφέρσου του σαν το κινητό. Άδειασε το εντελώς προτού το βάλεις στην φόρτιση, τουλάχιστον για τις πρώτες 3 φορές.

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου! :)

Να αρχισω με τους χρονους φορτισης (S7 απλο) απο 0%-50% σε 34 λεπτα.

Στο 100% φορτισε το τηλεφωνο σε 1.25" με λιγη χρηση του τηλεφωνου (5-7 λεπτα)

Η μπαταρια του κινητου ειναι 3000 και ο ANKER 10500, σε μια μονο φορτιση ο ANKER εχασε το 50%.

Γενικως ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το συγκεκριμενο power bank μιας και δειχνει πολυ γρηγορο.

Υπάρχουν και απώλειες, βέβαια θα περίμενα μικρότερες. Όπως και να έχει δεν είμαι ο πλέον ειδικός όμως.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Υπάρχουν και απώλειες, βέβαια θα περίμενα μικρότερες. Όπως και να έχει δεν είμαι ο πλέον ειδικός όμως.

Πιστεύω πως είναι αυτό που είπε πιο πάνω ο Wolfback ότι θα στρώσει μετά από 3-4 κύκλους φόρτισης.

Πιστεύω πως είναι αυτό που είπε πιο πάνω ο Wolfback ότι θα στρώσει μετά από 3-4 κύκλους φόρτισης.

Το θεωρώ βέβαιο .

Σήμερα ήρθε η luvvitt sleek,λεπτή σε σχέση με την spigen υλικά με ωραία υφή στο χέρι και ελαφρά γομώδη αίσθηση.

http://s33.postimg.org/ip2n925ij/20160601_160710.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Καλημέρα, να μας κάνουν follow up τα παιδιά που έβαλαν την προστασία από τα media markt να μας πούνε πώς τα πάει;

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Καλημέρα, να μας κάνουν follow up τα παιδιά που έβαλαν την προστασία από τα media markt να μας πούνε πώς τα πάει;

Όντως παιδιά. Σκέφτομαι μήπως περάσω σήμερα από MM, γιατί δεν την παλεύω πλέον με την Ultimate Shield. Καλή, χρυσή αλλά ως ένα βαθμό χαλάει την εμπειρία χρήσης.

Όντως παιδιά. Σκέφτομαι μήπως περάσω σήμερα από MM, γιατί δεν την παλεύω πλέον με την Ultimate Shield. Καλή, χρυσή αλλά ως ένα βαθμό χαλάει την εμπειρία χρήσης.

Μία άλλη λύση καμία σχέση με την ultimate shield εινα η spigen curved αν θέλεις να σκεφτείς και αυτή .

kountouraN

Μία άλλη λύση καμία σχέση με την ultimate shield εινα η spigen curved αν θέλεις να σκεφτείς και αυτή .

περιμένοντας το κτήνος....

IPhone 15 Pro 

Την έχει κανείς στην Αθήνα που να στην τοποθετεί κιόλας;

Την έχει κανείς στην Αθήνα που να στην τοποθετεί κιόλας;

Υπάρχει στο e experts που είναι Αθήνα νομίζω αλλά δεν είναι ο καινούργιος κωδικός.

Αλλά ούτε ο παλιός από ότι βλέπω στο σκρουτζ.

Είναι η δεύτερη και όχι η τρίτη παρτίδα απ ότι καταλαβαίνω.

Η τοποθέτηση είναι πολύ εύκολη αρκεί να καθαρίσεις πολύ πολύ καλά να μην περάσει κοκος σκόνης.

Μπορείς να πάρεις ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις αν έχουν τον κωδικό που λήγει σε 64 και ίσως δεν έχει ενημερωθεί στο site.

kountouraN

Καλημέρα, δεν έχω και πολλά να πω πέρα από το ότι η αίσθηση είναι σαν να μην έχω βάλει τίποτα στο τηλέφωνο, απλά καταπληκτικό στο κομμάτι αυτό. Ευτυχώς δεν μου έχει τύχει κάτι που να χρειαστεί να αποδείξει την αξία του ως υλικό προστασίας, ούτε πρόκειται να μπω στην διαδικασία δοκιμών με μαχαίρια, κατσαβιδια. :D Σε αυτό το κομμάτι εγώ προσωπικά καλύπτωμαι από την εγγύηση 2 χρόνια για αντικατάσταση οθόνης σε περίπτωση γρατζουνιας.

Ολα αψογα. Η οθονη του κινητου καθαριζεται πλεον καθε 2 ημερες (για 20 δευτερα, ευκολα και γρηγορα) - πριν ηθελα καθαρισμα της ζελατινας καθε 1 ωρα...

Η paintbull ειναι στο υψος της, η οθονη τελεια και το ιδιο ισχυει για τους 2 φιλους που το εχουν ριξει κι αυτοι στα s7 edge τους... Μαζι με την nilkin ultra slim, πλεον μονιμα, ειναι η απολυτη απολαυση...

Edited by v@gelis

Ολα αψογα. Η οθονη του κινητου καθαριζεται πλεον καθε 2 ημερες (για 20 δευτερα, ευκολα και γρηγορα) - πριν ηθελα καθαρισμα της ζελατινας καθε 1 ωρα...

Η paintbull ειναι στο υψος της, η οθονη τελεια και το ιδιο ισχυει για τους 2 φιλους που το εχουν ριξει κι αυτοι στα s7 edge τους... Μαζι με την nilkin ultra slim, πλεον μονιμα, ειναι η απολυτη απολαυση...

Μετα τις διακοπἐς αρχές του επόμενου μήνα θα το βάλω κι εγώ. Προς το παρών η μεμβράνη αντέχει αν και έχει κάνει κάποιες γραντζουνιές.

Ομως αν μας ενοχλούν οι γρατζουνιές στην οθόνη θα πρέπει με την ίδια λογική να μας ενοχλούν και στην μεμβράνη όπου γίνονται πολύ πιο εύκολα.

Είχα χρησιμοποιήσει παρόμοιο υλικό παλαιότερα στο Note edge και δεν επαθε τιποτα 6 μηνες. Η πλαινη οθονη εμενε εξω απο την γνησια φλιπ θηκη και δεν εκανε ουτε μια γραμουλα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Μετα τις διακοπἐς αρχές του επόμενου μήνα θα το βάλω κι εγώ. Προς το παρών η μεμβράνη αντέχει αν και έχει κάνει κάποιες γραντζουνιές.

Ομως αν μας ενοχλούν οι γρατζουνιές στην οθόνη θα πρέπει με την ίδια λογική να μας ενοχλούν και στην μεμβράνη όπου γίνονται πολύ πιο εύκολα.

Είχα χρησιμοποιήσει παρόμοιο υλικό παλαιότερα στο Note edge και δεν επαθε τιποτα 6 μηνες. Η πλαινη οθονη εμενε εξω απο την γνησια φλιπ θηκη και δεν εκανε ουτε μια γραμουλα.

Κωστα ημουν πολυ επιφυλακτικος, αλλα πλεον το προϊον μου εμπνεει απολυτη εμπιστοσυνη.

Σε αλλες συσκευες , χωρις ζελατινα η γυαλι, στο μηνα πανω ειχα τις περιφημες "αραχνοειδεις γρατζουνιες" που φαινονται μονο υπο συγκεκριμενη γωνια. Με τη "βαφη του ταυρου" δεν υπαρχει το παραμικρο :lol:

Πλεον, αν συνεχισει ετσι, προσωπικα σε ολες μου τις συσκευες θα επιλεγω τετοια λυση.

Ηδη ετοιμαζομαι να τη βαλω και στο surface pro 4 μου...

Edited by v@gelis

Δύο σημερινά αποκτήματα με τα οποία φαντάζομαι ότι έκλεισε ο κύκλος των αξεσουάρ για το συγκεκριμένο τηλέφωνο: θήκη μπράτσου (armband) της supcase και το original leather cover.https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160525/75d02551bb9f6803da9f312a0cb45e1d.jpg

Την leather cover απο που την τσιμπησες????Την ψαχνω πολυ καιρο,καμια φωτο.....τιμη....??

• The title was changed to [S7 series] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κτλ)