Jump to content

[S7 series] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κτλ)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχετε βρεί Ελλάδα την luvvitt sleek για edge ?

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Είναι εύκολο κάποιος που έχει μαύρο Edge και ταυτόχρονα Nillkin nature Clear ή Grey να ανεβάσει κάποια φώτο να το δω λίγο? Βασικά με ενδιαφέρει πως φαίνεται με την Grey. Και υπάρχει κάπου η Grey Ελλάδα να μη μπλέκω με Amazon για μια θήκη?

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by firekostas

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=188596

Θα προτιμούσα κάτι απο εξωτερικό(Ευρώπη) μιας και δεν την βιάζομαι τόσο (δεν έχω ακόμα το τηλ) κ σε Grey..

κάτι πολύ ωραίο έχουμε από Τσεχία...η επόμενη αγορά μου δείχνει τέλειο...

http://skinzone.eu/

IPhone 15 Pro 

Είναι εύκολο κάποιος που έχει μαύρο Edge και ταυτόχρονα Nillkin nature Clear ή Grey να ανεβάσει κάποια φώτο να το δω λίγο? Βασικά με ενδιαφέρει πως φαίνεται με την Grey. Και υπάρχει κάπου η Grey Ελλάδα να μη μπλέκω με Amazon για μια θήκη?

Κώστα εδώ υπάρχει διαθέσιμη η clear φίλε μου.

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=188596

Και εδώ λίγες φωτογραφίες με την nillkin nature Clear από μένα

https://www.dropbox.com/sh/ng2h97py6w2kabv/AABQ_RSWdCg26_oWYzwt72c-a?dl=0

kountouraN

Πάντως η γνήσια θήκη clear cover έχει καλύτερο grip από τη nature. Mε τη nature ώρες ώρες νομίζω ότι το κινητό θα μου γλιστρήσει.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχει βγει κανένα μαγνητάκι να κρατάει κλειστές τις flip θήκες; Θυμάμαι για το Note 3 κάτι υπήρχε. Έχοντας την led φοβάμαι να την ανοίγω μέχρι πίσω μήπως και σταματήσει να επανέρχεται...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Έχει βγει κανένα μαγνητάκι να κρατάει κλειστές τις flip θήκες; Θυμάμαι για το Note 3 κάτι υπήρχε. Έχοντας την led φοβάμαι να την ανοίγω μέχρι πίσω μήπως και σταματήσει να επανέρχεται...

Εχει η spigen φιλε κοιταξε το.

Πάντως η γνήσια θήκη clear cover έχει καλύτερο grip από τη nature. Mε τη nature ώρες ώρες νομίζω ότι το κινητό θα μου γλιστρήσει.

Εκτος αυτου δειχνει πολυ πιο ομορφο με την γνησια clear cover.. Εχει μια συναδελφος την nature και σημερα που ειδε το δικο μου "θυμωσε" :lol: ..

Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey -->

Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite --> Pixel 9

Θα συμφωνησω ότι είναι και ωραιότερη και έχει και καλύτερο grip, μόνο που το grip στην πλάτη της θήκης οφείλεται σε ένα αυτοκόλλητο. Το οποίο βγαίνει αργά ή γρήγορα.Και αφήνει κόλλα. Και το καθαρίζεις με οινόπνευμα. Και βγαίνει δύσκολα, αλλά βγαίνει.... Και μετά γλυστράει.... Αλλά παραμένει ωραιότερη. :lol:

Will go to heaven for the climate, to hell for the company...

Ερωτηση για tempered glass στο κατάστημα στο Αιγαλεω που αναφερατε στη προηγουμενη σελιδα.. Συνηθως εχει διαθεσιμα κομματια? Για να πας χυμα εννοω χωρις να εχεις παραγγειλει πιο πριν.. και αν το ζητησεις κανει ο ιδιος την τοποθετηση?

Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey -->

Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite --> Pixel 9

Ερωτηση για tempered glass στο κατάστημα στο Αιγαλεω που αναφερατε στη προηγουμενη σελιδα.. Συνηθως εχει διαθεσιμα κομματια? Για να πας χυμα εννοω χωρις να εχεις παραγγειλει πιο πριν.. και αν το ζητησεις κανει ο ιδιος την τοποθετηση?

Παρε ενα τηλεφωνο πριν γιατι κινούνται πολύ. Επισης επελεξε να πας καποια ωρα που δεν έχει δουλειά γιατί θελει χρονο η τοποθετηση για να κολλησει σωστά.

Εγω είμαι πολύ ευχαριστημενος.

Ειναι σαν να εχω tempered. Καμια σχεση με τις μεμβρανες που μπαινουν με υγρό και εχουν μια περιεργη υφη οπως ειδα σε καποιες φωτογραφιες που εβαλε συμφορουμιτης.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Μη το φοβάσαι, εγώ το κάνω συχνά πυκνά και επανέρχεται μια χαρά. Στη χειρότερη αν την έχω πολλή ώρα τέρμα πίσω επανέρχεται σε μισό λεπτό το πολύ ( όλα αυτά βέβαια αν κατάλαβα καλά ότι μιλάμε για τη γνήσια της samsung Led view cover, μη σε πάρω στο λαιμό μου αν μιλάς για κάτι άλλο ).

Προτεινω να μην παιρνεται θηκες με μαγνητη.Μπορει να δημιουργησουν προβλημα στο κινητο.Σε μια φιλη με note 3 μολις εβαλε θηκη με μαγνητη εσβηνε η μιση οθονη και μολις την αφαιρεσε το κινητο επανηλθε.

Μη το φοβάσαι, εγώ το κάνω συχνά πυκνά και επανέρχεται μια χαρά. Στη χειρότερη αν την έχω πολλή ώρα τέρμα πίσω επανέρχεται σε μισό λεπτό το πολύ ( όλα αυτά βέβαια αν κατάλαβα καλά ότι μιλάμε για τη γνήσια της samsung Led view cover, μη σε πάρω στο λαιμό μου αν μιλάς για κάτι άλλο ).

Για την αυθεντική μιλάω. Αποφεύγω την πηγαίνω τέρμα πίσω γιατί φοβάμαι ότι δεν θα επανέρχεται για να κλείνει σωστά αλλά έτσι δεν είναι χρηστική και θέλω να την χρησιμοποιώ γιατί την θεωρώ ότι καλύτερο συγκριτικά με δύο της spigen που έχω. Το μαγνητάκι το είχα στη θήκη του Note 3 και δεν μου δημιουργούσε κανένα πρόβλημα. Είχα ακούσει κι εγώ ότι θήκες με ενσωματωμένο μαγνήτη είχαν θέμα.

Vodafone ηρακλειο κρητης στο κεντρο υπαρχει το πακετο φορτιστη θηκη 64gb sd card 50 €

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Προτεινω να μην παιρνεται θηκες με μαγνητη.Μπορει να δημιουργησουν προβλημα στο κινητο.Σε μια φιλη με note 3 μολις εβαλε θηκη με μαγνητη εσβηνε η μιση οθονη και μολις την αφαιρεσε το κινητο επανηλθε.

Αυτό ισχύει για τα note...κι έχει να κάνει με το wacom digitizer.

Για την αυθεντική μιλάω. Αποφεύγω την πηγαίνω τέρμα πίσω γιατί φοβάμαι ότι δεν θα επανέρχεται για να κλείνει σωστά αλλά έτσι δεν είναι χρηστική και θέλω να την χρησιμοποιώ γιατί την θεωρώ ότι καλύτερο συγκριτικά με δύο της spigen που έχω. Το μαγνητάκι το είχα στη θήκη του Note 3 και δεν μου δημιουργούσε κανένα πρόβλημα. Είχα ακούσει κι εγώ ότι θήκες με ενσωματωμένο μαγνήτη είχαν θέμα.

Μη τη φοβάσαι λοιπόν, δε παθαίνει τίποτα, δοκίμασέ τη και θα δεις.

Θα ήθελα να μου πείτε εαν η Clear View Cover εχει κάποιο θέμα π.χ να χαράζει την οθόνη και η LED View Cover επίσης ευχαριστώ .

iPHONE 14 Pro Max 512GB   S24ULTRA 512GB

Θα ήθελα να μου πείτε εαν η Clear View Cover εχει κάποιο θέμα π.χ να χαράζει την οθόνη και η LED View Cover επίσης ευχαριστώ .

Έχω την led, και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος

Είχα να επιλέξω ανάμεσα στις 3 διαθέσιμες θήκες της samsung: Clear View, S-View και Led View.

Η Clear View ήταν αρκετά καλή, αλλά δεν έβγαινε σε μαύρη. Επίσης στα αρνητικά ήταν το γεγονός του ότι δεν υποστηρίζει AOD. :(

Η Led View είναι αρκετά καλή και ήταν η πρώτη μου επιλογή, λόγο καινοτομίας και εφέ...

Τελικά διάλεξα την S-View, μιας και έτσι μπορώ να κάνω κλήσεις στα αγαπημένα μου πρώσοπα, να χρησιμοποιώ την κάμερα και να βλέπω τις ειδοποιήσεις μου χωρίς να ανοίγω το καπάκι.

Samsung Galaxy S10 (G973F)

Samsung Galaxy S7 Edge (G935F)

Samsung Galaxy S4 (GT-i9506)

Samsung Galaxy SII (GT-i9100)

Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001)

Είχα να επιλέξω ανάμεσα στις 3 διαθέσιμες θήκες της samsung: Clear View, S-View και Led View.

Η Clear View ήταν αρκετά καλή, αλλά δεν έβγαινε σε μαύρη. Επίσης στα αρνητικά ήταν το γεγονός του ότι δεν υποστηρίζει AOD. :(

Η Led View είναι αρκετά καλή και ήταν η πρώτη μου επιλογή, λόγο καινοτομίας και εφέ...

Τελικά διάλεξα την S-View, μιας και έτσι μπορώ να κάνω κλήσεις στα αγαπημένα μου πρώσοπα, να χρησιμοποιώ την κάμερα και να βλέπω τις ειδοποιήσεις μου χωρίς να ανοίγω το καπάκι.

Τί είναι το AOD;

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Του τη φορώ από τη πρώτη μέρα που το πήρα, πέντε + βδομάδες τώρα και είναι άψογη κανένα πρόβλημα κανένα θέμα με σημάδια ή χαράγματα. Είχα και μια πτώση με το πλάι ( από τη πλευρά που ανοίγει ) και το προστάτευσε άριστα, κανένα σημάδι, μόνο εγώ έκανα μισή ώρα να συνέλθω.....

Παιδιά λίγο βοήθεια από κάποιον που την έχει περάσει σήμερα πέρασα την μεμβράνη foneM8 περαστηκε τέλεια αλλά μου εκεί αρκετά σημάδια παντού όπως θα δείτε και στην φώτο γιατί τι έγινε αν την αφήσω θα φτιάξει μετά από κάποιες μέρες οποίος ξέρει άσε με βοηθήσει http://s32.postimg.org/m2l1pfww5/image_2b488230c96a267cddc7e618c6223ec7bb9c563ed9.jpg Edited by panos93gr

• The title was changed to [S7 series] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κτλ)