alex222800 Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Καλησπερα και απο μενα. Εχοντας μια αρκετα καλη τηλεοραση, αλλα οχι smart, σκεφτομουν να παρω ενα smart tv box. Ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2: 1) http://www.geekbuying.com/item/MXQ-4K-RK3229-Smart-TV-Box-Android-4-4-1G-8G-H-264-H-265-10Bit-WIFI-LAN-KODI-16-0-HDMI-DLNA-AirPlay-Miracast-362455.html??&utm_source=newsletter&utm_medium=EDM&utm_content=&utm_campaign=DMWEB_2016-01-16 2) http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_193367.html?wid=1 Υπαρχει κατι αλλο να μου προτινετε μεχρι 30€-35€ ?? Υ.Γ. Επειδη κατι πηρε το ματι μου εδω μεσα...Εχω κωδικο που μου εχουν δωσει για nova go, ΠΑΙΖΕΙ αληθεια με το tv box να το στελνω στην τηλεοραση απο το κινητο?? Η με καποιον αλλο τροπο?? Μην προχωρήσεις σε αυτά !Εχουν παλιό gpu Mali400 !! (και στο δεύτερο η gpu ειναι διπύρηνο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Που πιστευεις οτι θα κολλησει το πραγμα σε σχεση με τα 1gb/2 gb ram? Επισης θα το εκτιμουσα να μου ελεγες λιγο πιο συγκεκριμενα ποιο μηχανημα εχει δουλευτει και ξερουμε σιγουρα οτι ειναι καλο!! :) Και με το θεμα του nova go? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! Σε οσα δοκιμασα,και σε σε fhd αλλα και πολλες φορες σε hd ταινιες με μεγαλο ογκο δεδομενων ειχα κολληματα-σπασιματα στην κινηση κτλ.Με αλλα παρομοια μηχανακια με 2gb ram ολα καλα,καλα σε games κτλ εχει διαφορα.Α και να ειναι και το Quad Core ξεχασα...... Φαντασου το κντ σου με 1 και 2 gb ram,εχεις διαφορα σε πολλες περιπτωσεις. Νova go παιζουν εχει αναφερθει πολλακις εδω μεσα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
igoumenos7 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Αυτο εδω το μηχανακι http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_202596.html μου κανει για την δουλεια που το θελω? (να βλεπω ταινιες , και να βαζω nova go καπως να το βλεπω στην τηλεοραση) Να πω οτι ταινιες ειτε κατεβαζω .mkv ανω των 8-10gb, ειτε βλεπω μεσω popcorn. Δεν ξερω αν με αυτο μπορω να βρω και αλλους τροπους να βλεπω ταινιες... Υ.Γ. μπορω να διαβασω καπου ολα τα πραγματα που θα μπορουσα να κανω με ενα "εξυπνο" tv box?? (π.χ. εκτος απο το να μετατρεψω την τηλεοραση μου σε smart, θα μπρουσα να χρησιμοποιησω skype?? ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geozx Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την εικόνα στο nova go? Ή μήπως φταίει το δικό μου Mxiii G? Κάνει κάποια κολληματακια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snoof Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Εγώ πάλι στο mxiii-g δεν το κατάφερα το nova go Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokolokor5a Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 ελα ντε!και εμενα επαιζε το beelink x2 μολις το πηρα και εκανα αναβαθμιση και μετα γιοκ :( ψαχνω λυση και εγω.... Το εχεις συνδέσει με καλώδιο το tv box για το ιντερνετ ? Νομιζω κάπου πιο πίσω,διάβασα οτι το nova για να παίξει θέλει με wifi. Μπορεί να κάνω λάθος,δοκίμασε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Εγώ έγραψα αν και δεν χρησιμοποιώ την υπηρεσία της nova. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Αν και δεν έχω ασχοληθεί με nova go είχα διαβάσει ότι δεν αναγνωρίζει συσκευές με hdmi μπορεί να κάνω και λάθος γιατί δεν με απασχόλησε ποτέ το θέμα τώρα για τον φίλο που δεν ξέρει για το πως να περάσει ρομ ας πει πιο box έχει και αν μπορώ θα βοηθήσω Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Πιστεύω οτι κάποια λύση θα βρεθεί δεν μπορει..... Nova και οτε τα περασα στο 5,5αρη κινητο μου homtom ht7 και ουτε σκαω για root ουτε για τπτ.Κανω την δουλεια μου αρκη να μην μου βγουν τα ματια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iptvakias Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Αν και δεν έχω ασχοληθεί με nova go είχα διαβάσει ότι δεν αναγνωρίζει συσκευές με hdmi μπορεί να κάνω και λάθος γιατί δεν με απασχόλησε ποτέ το θέμα τώρα για τον φίλο που δεν ξέρει για το πως να περάσει ρομ ας πει πιο box έχει και αν μπορώ θα βοηθήσω Ελα φίλος το mxiii-g έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Ελα φίλος το mxiii-g έχω. το mxiii-g*έρχεται με ρουτ από την μαμά ρομ οπότε μόνο αν το κάνεις unroot ή με κάποια εφαρμογή hide my root εγώ προσωπικά θα έκανα unroot από supersu και αν πιάσει έχει καλώς αλλιώς το ρουταρεις ξανά όλα αυτά με κάθε επιφύλαξη γιατί δεν έχω ασχοληθεί με nova go Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 το mxiii-g*έρχεται με ρουτ από την μαμά ρομ οπότε μόνο αν το κάνεις unroot ή με κάποια εφαρμογή hide my root εγώ προσωπικά θα έκανα unroot από supersu και αν πιάσει έχει καλώς αλλιώς το ρουταρεις ξανά όλα αυτά με κάθε επιφύλαξη γιατί δεν έχω ασχοληθεί με nova go Δεν δουλεύει κανένα από αυτα.Μένουν υπολείμματα .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagasios7 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Καλημέρα εδώ https://github.com/devadvance/rootcloak/issues/20#issuecomment-179774890 μπορούμε να κάνουμε request για nova go. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Υπάρχει τρόπος η οθόνη του λάπτοπ μου να εμφανίζεται στην τηλεόρασή μου μέσω του TV Box; (Mirroring αν δεν κάνω λάθος λέγεται). Το ρωτάω μήπως είναι λύση για το nova go ας πούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Υπάρχει τρόπος η οθόνη του λάπτοπ μου να εμφανίζεται στην τηλεόρασή μου μέσω του TV Box; (Mirroring αν δεν κάνω λάθος λέγεται). Το ρωτάω μήπως είναι λύση για το nova go ας πούμε. Με teamviewer αλλά η θέαση δεν είναι ευχάριστη ...κάπως slow motion... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankouts Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Καλημέρα παιδιά, Παρέλαβα κι εγώ το το Beelιnk x2, εγκατέστησα το Nova Go και το βλέπει rooted. Απεγκατέστησα την εφαρμογή Super SU που είχε εγκατεστημένη αλλά πάλι το βλέπει σαν rooted. Έχετε κάποια συμβουλή? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Καλημέρα παιδιά, Παρέλαβα κι εγώ το το Beelιnk x2, εγκατέστησα το Nova Go και το βλέπει rooted. Απεγκατέστησα την εφαρμογή Super SU που είχε εγκατεστημένη αλλά πάλι το βλέπει σαν rooted. Έχετε κάποια συμβουλή? Ευχαριστώ Μόνο εάν βρεις κάποια Rom που να είναι εξαρχής unrooted έχεις κάποια ελπίδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankouts Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Μόνο εάν βρεις κάποια Rom που να είναι εξαρχής unrooted έχεις κάποια ελπίδα Ωραία φάση..κι όλοι αυτοί που κατά καιρούς λένε ότι παίζει nova go τι να τους πεις?? Αν έχεις κάποια υπόψιν θα ήμουν υπόχρεος! Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Ωραία φάση..κι όλοι αυτοί που κατά καιρούς λένε ότι παίζει nova go τι να τους πεις?? Αν έχεις κάποια υπόψιν θα ήμουν υπόχρεος! Ευχαριστώ Όλα άλλαξαν στο τελευταίο update του nova ...δεν δουλεύουν οι παλιές εκδόσεις του nova...σε υποχρεώνει για αναβάθμιση.... πλέον μόνο σε unrooted δουλεύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Eχουμε κανενα νεο σε ρουτ συσκευες για το nova go. Εμενα παντως το οτε go παιζη κανονικα στο cs968 και ειμαι ρουτ κανονικα ενω το Nova go οχι. Βλεπει το ρουτ και πεταη μηνυμα 107011. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 ισως αν δοκιμασεις κατι τετοιο ? Δεν γνωριζω να σου απαντησω. το κουλο ειναι οτι οταν βαζω nova go λεει οτι ειμαι root και οταν βαζω το root checker βγαζει αποτελεσμα non root!αντε να βγαλεις ακρη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Κανενα νεο ευχαρηστο για nova go και root εχουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodgeor Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Μπορειτε να μου προτεινεται ενα unrooted tv box , ας παρω και καποιο καλο μεχρι 70, 80 ευρω Μπορει καποιος να βοηθησει παιδια, υπαρχει unrooted android tv box? ; ή οχι? εχει καποιος ? ή να ρωτήσω ευθέως εχει καποιος κάποιο android box που να παιζει και nova go (με την τελευταια εκδοση)? Ευχαριστω Παράθεση theodoros Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Τρέχει κανονικά το ote GO σε ρουτ συσκευές με την τελευταία έκδοση. Μακάρι να κρατήσει έτσι. Ναι κανονικα εδω και αρκετες μερες. Με το nova go τι κανουμε ομως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodgeor Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 παιδια ποιο android box να αγορασω να παιζει nova go kai ote go. Προτεινετε μου καποιο , μεχρι 70 ευρω περιπου. ευχαριστω Παράθεση theodoros Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts