SCHUMIFER Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 (edited) Σουηδικό εδώ, το πήρα σήμερα μτχ, βρήκε το απόγευμα τη 8αρα και τη πέρασα, Τώρα επαναφορά και πέρασμα εφαρμογών μετά πάλι. Ελπίζω να μην το μετανιώσω, συνήθως Αργώ να περάσω τις τελευταίες ενημερώσεις αν το κινητό μου δουλεύει καλά Edited June 3, 2018 by SCHUMIFER Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 Γιατί ξαφνικά το led ειδοποίησης σταμάτησε να δουλεύει όταν λαμβάνω κάποιο μήνυμα ή έχω κάποια ειδοποίηση? Όταν φορτίζει είναι κανονικά κόκκινο και όταν ολοκληρωθεί η φόρτιση πράσινο αλλά δεν ανάβει όταν έχω μήνυμα στο messenger ή sms όπως άναβε κανονικά. Δεν το έχω απενεργοποίηση από τις ρυθμίσεις και γι' αυτό δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο πλέον δεν δουλεύει στις ειδοποιήσεις? Παίζει ρόλο το ποσοστό της μπαταρίας που έχεις? Π.χ. αν έχεις κάτω από 15-20% μπαταρία δεν λειτουργεί για να κάνει εξοικονόμηση της? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Eμένα Ρουμανίας είναι ακόμη περιμένω, ελπίζω να μην αργήσει πολύ :D Μια ερώτηση υπάρχει δυνατότητα μεσω της stock εφαρμογής της κάμερας να αλλάξεις το διάφραγμα?Το διάφραγμα δεν αλλάζει Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. June 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2018 Γιατί ξαφνικά το led ειδοποίησης σταμάτησε να δουλεύει όταν λαμβάνω κάποιο μήνυμα ή έχω κάποια ειδοποίηση? Όταν φορτίζει είναι κανονικά κόκκινο και όταν ολοκληρωθεί η φόρτιση πράσινο αλλά δεν ανάβει όταν έχω μήνυμα στο messenger ή sms όπως άναβε κανονικά. Δεν το έχω απενεργοποίηση από τις ρυθμίσεις και γι' αυτό δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο πλέον δεν δουλεύει στις ειδοποιήσεις? Παίζει ρόλο το ποσοστό της μπαταρίας που έχεις? Π.χ. αν έχεις κάτω από 15-20% μπαταρία δεν λειτουργεί για να κάνει εξοικονόμηση της? Εισαι με ορεο ή νουγκατ. δοκιμασε να κανεις επαναφορα . Δοκιμασε απο ρυθμισεις να το απενεργοποιησεις και μετα να το ξαναενεργοποιησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. June 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2018 Με android 7 ειμαι μιας και το s7 δεν νομιζω να εχει παρει ακομα το android 8. Εννοειτε οτι δοκιμασα απο τις ρυθμισεις να το απενεργοποιήσω - ενεργοποιήσω. Και δεν ειναι λυση με το παραμικρο να κανεις επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων ποσο μαλλον γι' αυτο το "προβλημα". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. June 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2018 Μόλις έφτασε στα ιταλικά unbranded (csc: ITV) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irkaso Δημ. June 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2018 Το emoji maker υπάρχει περίπτωση να το εγκαταστήσουμε και να λειτουργεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. June 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2018 Μόλις μου ήρθε αναβάθμιση 1280.05 mb πολωνικο, μάλλον θα είναι η 8.0; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. June 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2018 Οτι θελεις στοιχημα! :) The gates are now open for all! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. June 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2018 Καλησπερα παιδια εχει ερθη η 8άρα σε ευρωπαικο ; Οταν ερθη να την βαλω ή οχι ακομα ; Φοβαμαι επειδη κατι ακουσα για συνεχεις επαννεκινησεις του κινητου με την 8άρα. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irkaso Δημ. June 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2018 Καλησπερα παιδια εχει ερθη η 8άρα σε ευρωπαικο ; Οταν ερθη να την βαλω ή οχι ακομα ; Φοβαμαι επειδη κατι ακουσα για συνεχεις επαννεκινησεις του κινητου με την 8άρα. Εγώ το έβαλα και βλέπω καλύτερη ανάλυση σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας, έχει γίνει ακόμα πιο γρήγορο απ ότι ήταν και δεν ζεσταίνεται όπως πριν. Ακόμα και στην κάμερα έχω δει διαφορά προς το καλύτερο. Παίζω όλη μέρα με το κινητό σήμερα και είναι σούπερ! Θα ήθελα όμως και το emoji maker έτσι για το χαβαλέ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. June 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2018 Εγώ το έβαλα και βλέπω καλύτερη ανάλυση σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας, έχει γίνει ακόμα πιο γρήγορο απ ότι ήταν και δεν ζεσταίνεται όπως πριν. Ακόμα και στην κάμερα έχω δει διαφορά προς το καλύτερο. Παίζω όλη μέρα με το κινητό σήμερα και είναι σούπερ! Θα ήθελα όμως και το emoji maker έτσι για το χαβαλέ :) Σε μενα φιλε μου εχω μεγαλη απογοητευη απο την μπαταρια του και δεν μπαινω καπου αλλου εκτος απο fb - messenger ολη μερα το μονο μου λαθος που κανω ειναι οτι το φορτιζω οταν η μπαταρια του ειναι 30% 20% και πολυ φοβαμαι οτι πεφτει γρηγορα δεν μ διαρκει σε μια μερα. Τι να κανω ; Να ξανα περασω την αρχικη του εκδοση απο την αρχη ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. June 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2018 Σε μενα φιλε μου εχω μεγαλη απογοητευη απο την μπαταρια του και δεν μπαινω καπου αλλου εκτος απο fb - messenger ολη μερα το μονο μου λαθος που κανω ειναι οτι το φορτιζω οταν η μπαταρια του ειναι 30% 20% και πολυ φοβαμαι οτι πεφτει γρηγορα δεν μ διαρκει σε μια μερα. Τι να κανω ; Να ξανα περασω την αρχικη του εκδοση απο την αρχη ; οταν την εβαλες εκανες επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων? καμμια φορα δεν καθεται καλα η αναβαθμιση, οποτε πολλοι επιλεγουν την επαναφορα, ωστε να κατσει καλυτερα. επισης λαβε υποψιν οτι η εφαρμογη facebook καταναλωνει αρκετη μπαταρια, οποτε καλυτερα καταργησε την και να μπαινεις απο τον chrome που εχει και εξοικονομηση δεδομενων. δεν ξερω ποσο καιρο εχεις το κινητο, αλλα και η μπαταρια με το χρονο μειωνεται η διαρκεια της. επισης αν χρησιμοποιεις μαυρο θεμα στο κινητο, κανει και αυτο οικονομια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. June 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2018 (edited) οταν την εβαλες εκανες επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων? καμμια φορα δεν καθεται καλα η αναβαθμιση, οποτε πολλοι επιλεγουν την επαναφορα, ωστε να κατσει καλυτερα. επισης λαβε υποψιν οτι η εφαρμογη facebook καταναλωνει αρκετη μπαταρια, οποτε καλυτερα καταργησε την και να μπαινεις απο τον chrome που εχει και εξοικονομηση δεδομενων. δεν ξερω ποσο καιρο εχεις το κινητο, αλλα και η μπαταρια με το χρονο μειωνεται η διαρκεια της. επισης αν χρησιμοποιεις μαυρο θεμα στο κινητο, κανει και αυτο οικονομια. Καλησπερα ας τα παρουμε απο την αρχη φιλε μ ενα ενα τις απαντησεις που θες να σου δωσω: 1) το κινητο το εχω αγορασει στις 9/6/2016 τον ιδιο χρονο που κυκλοφορισε. 2) Το μαυρο θεμα πως μπαινει ; 3) Αν βαλω την Marshmallow οπως ηρθε οταν το αγορασα θα ερθη στα καλα της η μπαταρια ; 4) Ειναι το ιδιο περιβαλλον στο chrome του facebook ; Οριστε τα στατιστικα της μπαταριας: Edited June 6, 2018 by ccypruss000 Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. June 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2018 (edited) Μετα απο 2 χρονια η μπαταρια θα εχει χασει το λιγοτερο το 40% της χωρητικοτητας της.... Με προσεχτικη χρηση (φορτιση συνηθως απο 20% εως 80%), θα ησουν καπου στο 80% της χωρητικοτητας... Ξηλωσε το facebook και θα εισαι καλυτερα.... Παντως αν απο 100 μεχρι 20% βγαζεις 3 ωρες οθονης μια χαρα ειναι. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 6, 2018 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. June 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2018 Καλησπερα ας τα παρουμε απο την αρχη φιλε μ ενα ενα τις απαντησεις που θες να σου δωσω: 1) το κινητο το εχω αγορασει στις 9/6/2016 τον ιδιο χρονο που κυκλοφορισε. 2) Το μαυρο θεμα πως μπαινει ; 3) Αν βαλω την Marshmallow οπως ηρθε οταν το αγορασα θα ερθη στα καλα της η μπαταρια ; 4) Ειναι το ιδιο περιβαλλον στο chrome του facebook ; Οριστε τα στατιστικα της μπαταριας: εκει που διαλεγεις τις ταπετσαριες για την οθονη εχει και τα θεματα, μπαινεις μεσα , διαλεγεις και το κατεβαζεις. οσον αφορα την μπαταρια, λεγεται οτι με την oreo ειναι πιο καλυτερη η διαχειριση, αν με την nougat σου κρατουσε πιο πολυ και τωρα με την oreo λιγοτερο, αν δεν βαριεσε κρατησε backup αυτα που θελεις και κανε μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. οσον αφορα το facebook μπες μεσα απο τον chrome και δες το περιβαλλον . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. June 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2018 εκει που διαλεγεις τις ταπετσαριες για την οθονη εχει και τα θεματα, μπαινεις μεσα , διαλεγεις και το κατεβαζεις. οσον αφορα την μπαταρια, λεγεται οτι με την oreo ειναι πιο καλυτερη η διαχειριση, αν με την nougat σου κρατουσε πιο πολυ και τωρα με την oreo λιγοτερο, αν δεν βαριεσε κρατησε backup αυτα που θελεις και κανε μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. οσον αφορα το facebook μπες μεσα απο τον chrome και δες το περιβαλλον . Με Nougat ειμαι ακομα. Δεν πειρα Oreo Ota αλλα οταν παρω θα κανω εργοστασιακη επαναφορα ρυθμισεων. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. June 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2018 Με Nougat ειμαι ακομα. Δεν πειρα Oreo Ota αλλα οταν παρω θα κανω εργοστασιακη επαναφορα ρυθμισεων. οποτε μεχρι να την παρεις, καταργησε την εφαρμογη facebook, και βρες ενα ωραιο θεμα μαυρο, και θα δεις διαφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. June 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2018 Απο χτες εχει oreo το ιταλικο S7 μου. Εχω 2 αποριες μετα την αναβαθμιση ομως. Οταν στελνω SMS, τα στελνει με μικρα και οχι κεφαλαια. Η κωδικοποιηση ειναι αλφαβητο GSM. Λυθηκε το προβλημα του android ή πρεπει να αλλαξω κωδικοποιηση ωστε να εχει καθε SMS μηκος μεχρι τους 140 περιπου ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτηρες; Η δευτερη απορια ειναι σχετικη με τα Third party widgets που εχω, οπως τα Battery Solo, 3G switch και ενα ακομη που δε μου ερχεται τωρα. Δεν ανανεωνεται η τιμη τους. Δλδ δεν αλλαζει το ποσοστο της μπαταρια και δε δειχνει το σωστο 2G-3G κτλ. Το αλλο widget αφορα την ωρα - ημερομηνια, που επισης μενει κολλημενο σε μια ενδειξη. Εκανα απεγκατασταση και επανεγκατασταση των widget, αλλα τπτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fildel Δημ. June 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2018 Αν ξέρει κάποιος, μόνο η rom του cosmote έχει wificall? Σε πορτογαλικό έχω περάσει με odin τη NEE και την BTU (την 8) και δεν μπορώ να το βρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. June 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2018 Αν ξέρει κάποιος, μόνο η rom του cosmote έχει wificall? Σε πορτογαλικό έχω περάσει με odin τη NEE και την BTU (την 8) και δεν μπορώ να το βρω! Η Ελληνική - ευρωπαική έχει στο android 7 οπότε λογικά θα έχει και στην έκδοση 8. Δεν είναι δλδ ανάγκη να βάλεις την ρομ της Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fildel Δημ. June 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2018 Ευχαριστώ για την απάντηση. Θα περιμένω να βγει η Ελληνική 8. Μου κάνει όμως εντύπωση, δεν προσφέρει κανένας πάροχος στην Ευρώπη υπηρεσίες wificall και volte? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakakos Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 Η μπαταρία μετά την αναβάθμιση προσωπικά μου φαίνεται χειρότερη . Η αναμονή καταναλώνει την περισσότερη μπαταρία και είναι συνέχεια πρώτη. Χαρακτηριστικό ότι χθες με το που το έβγαλα από την πρίζα, ασχολήθηκα μαζί του μισή ώρα, και αντί να βλέπω την οθόνη να καταναλώνει την περισσότερη μπαταρία, την κατανάλωνε η αναμονή. Καμία πρόταση / ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 Η μπαταρία μετά την αναβάθμιση προσωπικά μου φαίνεται χειρότερη . Η αναμονή καταναλώνει την περισσότερη μπαταρία και είναι συνέχεια πρώτη. Χαρακτηριστικό ότι χθες με το που το έβγαλα από την πρίζα, ασχολήθηκα μαζί του μισή ώρα, και αντί να βλέπω την οθόνη να καταναλώνει την περισσότερη μπαταρία, την κατανάλωνε η αναμονή. Καμία πρόταση / ιδέα; Περιμενε να στρωσει 3 με 4 φορτισεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelaras1 Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 Καλησπερα σε ολους..τι γινεται ρε παιδια με το android 8?αναβαθμιση ακουω απο τον Απριλιο αρχες ΜΑΙΟΥ και αναβαθμιση δεν εχει ερθει ακομα..και πως γινεται καποιοι να εχουν ηδη περασει το 8 ;Μεχρι και αναβαθμιση....στην Ινδια..... διαβασα σημερα οτι εδωσε η σαμσουνγκ..εδω τι θα γινει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts