karajim80 Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Αν υπολογίσεις σε αυτά που λες ότι κάθε εταιρεία πχ σαμμυ δίνει τα update με δέκα χρόνια καθυστέρηση δεν είναι δικαιολογημένη που συμβαίνουν αυτά που συμβαίνουν.Δεν έχει να κάνει σε πόσα μοντέλα απευθύνεται το ανδροϊντ γενικά γιατί η εταιρεία που δίνει το κάθε update , νοιάζεται Μόνο για τις δικές της υλοποιήσεις.Τέλος πάντων συγγνώμη για το οφ τοπικ.Μας έχει μαμησει πολλά τηλ η σαμμυ με τα αργοπορημένα και κακογραμμενα update της. Same Sh1t...Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaroumpas Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Καλησπέρα..είμαι καινούργιος στο κινητό και θέλω να ρωτήσω..το κινητό έχει control remote όπως το s6 διότι σε κάποιες φωτογραφίες έχει στο πάνω μέρος το μαύρο σημάδι και σε κάποιες άλλες όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Καλησπέρα..είμαι καινούργιος στο κινητό και θέλω να ρωτήσω..το κινητό έχει control remote όπως το s6 διότι σε κάποιες φωτογραφίες έχει στο πάνω μέρος το μαύρο σημάδι και σε κάποιες άλλες όχι Πάνω έχει το πορτάκι για τις κάρτες και ενα μικρόφωνο. Αυτά είναι τα μαύρα "σημαδάκια" που είδες! Δυστυχώς δεν έχει θύρα υπερύθρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmeles Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Ρε παιδιά τι έγινε το νιμα του edge? Χάθηκε από τη λιστα.....sos Πρώτη μέρα θάλασσα φωτεινότητα τέρμα και κάτω από τον ήλιο παρατήρησα το εξής... Σε λευκό φόντο στη μέση τις οθόνης και λίγο πιο κάτω ξεκινάει πλάγια κάτι ροζ κουτάκια και συνεχίζει μέχρι λίγο πιο μεσα.....τι είναι Αυτό? Πάει service? Δεν το κάνει σε όλες τις εφαρμογές με λευκό φόντο Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και εγω αυτο ψαχνω?που πηγε Οεο??? Παράθεση V10 for Vendetta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speroplas_1 Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 καλησπερα, μια ερωτηση μπας και βοηθησετε, εχει επιλογη αυτοματης ενεργοποιησης και απενεργοποιησης της συσκευης ?? λογικα οχι γιατι δεν το βρηκα απλα μηπως μου ξεφυγε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Το κινητό τρελάθηκε η μπαταρία τα έπαιξε μου βγάζει χρήση οθόνης 1000 mbr σύστημα Android άλλα τόσα και το κινητό κρατάει μισή μέρα τη να κάνω ξέρει κάποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Ρε παιδιά τι έγινε το νιμα του edge? Χάθηκε από τη λιστα.....sos Πρώτη μέρα θάλασσα φωτεινότητα τέρμα και κάτω από τον ήλιο παρατήρησα το εξής... Σε λευκό φόντο στη μέση τις οθόνης και λίγο πιο κάτω ξεκινάει πλάγια κάτι ροζ κουτάκια και συνεχίζει μέχρι λίγο πιο μεσα.....τι είναι Αυτό? Πάει service? Δεν το κάνει σε όλες τις εφαρμογές με λευκό φόντο Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=431528 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Καλησπέρα, γνωριζει κάποιος αν μπορω να επαναφέρω τα σβησμένα μυνηματα μου (sms)?? Ευχαριστω Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=431528 γιατί πήγε εκτός; πιο βολικό είναι εδώ που είναι και τα υπόλοιπα τόπικ που αφορούν την συσκευή. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Ρε παιδιά τι έγινε το νιμα του edge? Χάθηκε από τη λιστα.....sos Πρώτη μέρα θάλασσα φωτεινότητα τέρμα και κάτω από τον ήλιο παρατήρησα το εξής... Σε λευκό φόντο στη μέση τις οθόνης και λίγο πιο κάτω ξεκινάει πλάγια κάτι ροζ κουτάκια και συνεχίζει μέχρι λίγο πιο μεσα.....τι είναι Αυτό? Πάει service? Δεν το κάνει σε όλες τις εφαρμογές με λευκό φόντο Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καμία ιδέα κάποιος? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Παιδιά μπορούμε να βάλουμε εικονίδιο για τον καιρό στη lockscreen? Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsst Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Μετα απο τις τελευταιες αναβαθμισεις του Office Excel δεν μπορω να ανοιξω αρχεια Excel απευθειας απο την καρτα , παει να ανοιξει το excel και μενει εκει. Απο τον αποθηκευτικό χώρο του κινητου κανένα πρόβλημα. Τι φταιει ;;Φοραω Nougat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Εχει κανεις εμπειρια με LineageOS (ex Cyanogen) στο S7? Ενδιαφερομαι πολυ για το κινητο σαν hardware/κοστος αγορας αλλα παντα προτιμουσα τις πιο near stock εκδοχες του Android... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitos Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 δυο ερωτησεις η γραμματοσειρα στην lock screen αλλαζει?με δυσκολευει να τα διαβαζω. και δευτερον τελικα το μοντ με δυο σιμ και σδ σε απλο s7 edge το εχει κανει κανεις εδω και επαιξε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 δυο ερωτησεις η γραμματοσειρα στην lock screen αλλαζει?με δυσκολευει να τα διαβαζω. και δευτερον τελικα το μοντ με δυο σιμ και σδ σε απλο s7 edge το εχει κανει κανεις εδω και επαιξε? Ενοεις σε dual sim τηλέφωνο ή single sim? Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitos Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 se single γιαυτο ειπα μοντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 se single γιαυτο ειπα μοντα Απ ότι είχα διαβάσει σε διάφορα sites αυτό είναι μόνο για τα δικαρτα Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultravox Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Το G930V λειτουργεί κανονικά στην Ελλάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papalos_ Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 (edited) Καλημέρα σας! Εσείς που είχατε θέματα με τις "χαμένες κλησείς" το επιλύσατε τελικά; Αγόρασα και εγώ πρόσφατα ένα S7 G930A AT&T ξεκλείδωτο και έχω τέτοια προβλήματα... Με VODAFONE, αλλάγμένη SIM, σο κινητό ανοικτό, 3-4 γραμμές σήμα, δεν μπορώ να πάρω τηλέφωνο... Εχω περάσει την τελευταία NOUGAT που έχει βγάλει η ΑΤ&Τ χωρίς κάποια ιδιαίτερη αλλάγη... Το πρόβλημα είναι ξανά υπαρκτό... Εννοείται ότι έκανα reset στις ρυθμισεις του κινητού... Οποτε θέλει να λειτουργήσει, λειτουργεί... Οταν ξυπνήσει μου έρχονται σωρό τα μηνύματα των χαμένων κλήσεων... Για την ωρα χρησιμοποιώ πάλι το S4 mini που έχω εδω και 4 χρόνια! Σκυλί... Edited June 26, 2017 by Papalos_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bretsos Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Και σε εμένα συνεχίζει να χάνει κλήσεις. Εχθές ειδικά το παρακανε η συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Εμένα πάντως έχει σταματήσει να χάνει εδώ και πολύ καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Εμένα πάντως έχει σταματήσει να χάνει εδώ και πολύ καιρό. Μία από τα ίδια. Μετά το τελευταίο update που έκανα ( πριν ένα μήνα περίπου, δε θυμάμαι καλά, αλλά κάπου τόσο ) τέλος οι χαμένες κλήσεις. Φτου μη το ματιάσουμε, μη ξεχνιόμαστε..... χα!χα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papalos_ Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Μία από τα ίδια. Μετά το τελευταίο update που έκανα ( πριν ένα μήνα περίπου, δε θυμάμαι καλά, αλλά κάπου τόσο ) τέλος οι χαμένες κλήσεις. Φτου μη το ματιάσουμε, μη ξεχνιόμαστε..... χα!χα! Ποια έκδοση ήτανε το τελευταίο update που έκανες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Ποια έκδοση ήτανε το τελευταίο update που έκανες; Αυτή : G935FXXU1DQEF / G935FEUR1DQA1 / G935FXXU1DQD7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Μετα το τελευταίο update δεν εχει προβλημα με τις κλησεις. εχω ελβετικη ρομ (AUT) G930FXXU1DQD7 Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts