Strofigkas Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tapbase.LTEswitcher Με αυτή την εφαρμογή ανοίγεις το ίδιο ακριβώς μενού. Το θέμα είναι τι βλέπουμε εδώ μέσα; μπερδεύτηκα λίγο. Μην τα σκαλίζει και πολύ αυτά. Εγώ χρησιμοποιώ την αλλη(που όντως είναι σχεδόν ιδια) μόνο για να αλλάζω εύκολα το δικτυο Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Πριν που το πόσταρα το δοκίμασα και το έβγαζε. Τώρα που ξαναδοκίμασα λέει δεν υπάρχει δεν ξέρω τι παίζει πάντως εγώ την έχω και δουλεύει μια χαρά Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σου είναι ευκολο να κανεις extract το apk σου και να το στειλεις σε ένα mail ? Δεν την βρισκω με τιποτα την εφαρμογή που λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Σου είναι ευκολο να κανεις extract το apk σου και να το στειλεις σε ένα mail ? Δεν την βρισκω με τιποτα την εφαρμογή που λες. Εδώ θα το βρεις https://mega.nz/#!V9oGDByQ!Y4GvvYIQPB3-RNrsz5cTL4lAm4VrsC0biSC2oivcLCQ Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Εδώ θα το βρεις https://mega.nz/#!V9oGDByQ!Y4GvvYIQPB3-RNrsz5cTL4lAm4VrsC0biSC2oivcLCQ Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστω πολύ, το εβαλα αλλα δεν βρισκω κανενα widget που να αλλαζω το 3g - 4g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Ευχαριστω πολύ, το εβαλα αλλα δεν βρισκω κανενα widget που να αλλαζω το 3g - 4g Δεν έχει widget. Μπαίνεις στην εφαρμογή και το αλλάζεις η αν έχεις νόβα βάλτο σαν συντόμευση στην αρχική οθόνη. Νομίζω χωρίς να είμαι σίγουρος ότι δεν μπορείς να αλλάξεις με widget το δίκτυο απ ευθείας αν δεν είσαι ρουτ. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 ok ευχαριστω πολύ φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis7_75 Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Ερώτηση παιδιά..Μπορεις να αλλάξεις στο S7 τα θέματα κ στο status bar κ στα εικονίδια οπως κ στο Α5 2017; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis7_75 Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 (edited) Φιλος το πηρε χθες Παρασκευή κ του εκανε αναβάθμιση σε Nougat..Χώρις hard reset κ ολα δουλεύουν ρολόι..Ουτε χαμένες κλησεις ουτε τιποτα..Ειναι απο τους τυχερούς;Κ αν ξερεις καποιος αν αυτο με την Nougat συμβαίνει κ στο Α5 2017..Να χάνει κλήσεις η συσκευή.. Edited March 18, 2017 by Fotis7_75 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoName Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Καλημέρα. Δεν μπορώ να δω live streaming. Μου βγαζει Error loading player: No playable sources found. Ξέρει κάποιος;;; Με αυτό βλέπεις live streaming https://play.google.com/stor/apps/details?id=com.cloudmosa.puffinFree&hl=el Παράθεση http://nonamegr.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Εδω και κατι λιγότερο απο εβδομάδα δεν έχω πια χαμένες κλήσεις. Δε ξερω πως θα πάει βέβαια στο μέλλον. εχω 4G network mode δεν εχω πειράξει τιποτα απο τοτε που είχα. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Με αυτό βλέπεις live streaming https://play.google.com/stor/apps/details?id=com.cloudmosa.puffinFree&hl=el Καλημέρα. Δεν μου βγάζει το link που έγραψες. Μήπως μπορείς να μου πεις το app;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obaino Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Εδω και κατι λιγότερο απο εβδομάδα δεν έχω πια χαμένες κλήσεις. Δε ξερω πως θα πάει βέβαια στο μέλλον. εχω 4G network mode δεν εχω πειράξει τιποτα απο τοτε που είχα. Το ίδιο και σε 'μένα. Ελπίζω να γλυτώσαμε το hard reset... Παράθεση Never argue with an idiot. They drag you down to their level then beat you with experience! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angchoper Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 ρε παιδιά από χτες μου βγάζει ένα μήνυμα 《turn off screen overlay》 και δεν μπορώ να βγάλω άκρη. όταν πάω να ανοίξω κάποιες εφαρμογές μου βγάζει αυτό με αποτέλεσμα να μην τις ανοίγει Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Ποια εκδοση του ODIN να χρησιμοποιησω για να ξαναεγκαταστησω την 7αρα; Τσεκαρω τα AP CP και BL ή μονο ενα απο αυτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Ποια εκδοση του ODIN να χρησιμοποιησω για να ξαναεγκαταστησω την 7αρα; Τσεκαρω τα AP CP και BL ή μονο ενα απο αυτα; Όλα από αυτά. Την έκδοση που σου δίνει το sammobile στις οδηγίες εγκαυσ Sent from my Galaxy s7 gold Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Όλα από αυτά. Την έκδοση που σου δίνει το sammobile στις οδηγίες εγκαυσ Sent from my Galaxy s7 gold Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Καλημέρα. Δεν μου βγάζει το link που έγραψες. Μήπως μπορείς να μου πεις το app;; Κατεβασε το Puffin browser , αυτό είναι το link που σου δινει το παιδι πιο πανω. Πολύ καλος . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1984 Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 ρε παιδιά από χτες μου βγάζει ένα μήνυμα 《turn off screen overlay》 και δεν μπορώ να βγάλω άκρη. όταν πάω να ανοίξω κάποιες εφαρμογές μου βγάζει αυτό με αποτέλεσμα να μην τις ανοίγει Sent from my SM-G930F using Tapatalk Αν έχεις ενεργή συνομιλία στο facebook messenger - δηλαδή το κυκλάκι, κλείσε την συνομιλία και ξαναδοκίμασε. Παράθεση Γελαστό Χειλάκι, Αστεία άρθρα και κείμενα, Mp3 και εικόνες.. :lol: HTC Desire A8181 - LG G3 32GB - LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Εγώ δεν το γλύτωσα το reset Πέρα από το σήμα μου έκανε κάτι χαζά κολληματακια οπότε και το έκανα 4η μέρα Σήμερα, όλα καλά από κλησεις Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TRACKBYTRACK Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Καλημερα παιδια.Μετα απο προβλημα στην καμερα (επανεκινησεις συσκευης οταν πηγαινα να τραβηξω φωτογραφιες) επισκευτηκα τοπικο καταστημα service samsung, οπου μου ειπαν οτι θα παει στα κεντρικα λογικα για αλλαγη πλακετας. Το κινητο ειναι αορασμενο πριν 9 μηνες απο public. Το θεμα ειναι οτι δευερη εβδομαδα τωρα μ εχουν αφαησει χωρις το κινητο... Μπορω να ζητησω βαση εγγυησης συσκευη αντικαταστασης να μπορω να κανω την δουλεια μου οσο το δικο μου θα περιφερεται στα service; Γνωριζει κανεις; Παράθεση Iphone 7 Plus 128gb - Samsung Galaxy S7 - Ipad air - Macbook Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoName Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Καλημέρα. Δεν μου βγάζει το link που έγραψες. Μήπως μπορείς να μου πεις το app;; Λέγεται Puffin Web Browser Αυτό το link πρέπει να ειναι οk. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cloudmosa.puffinFree&hl=el Παράθεση http://nonamegr.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Λέγεται Puffin Web Browser Αυτό το link πρέπει να ειναι οk. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cloudmosa.puffinFree&hl=el Σας ευχαριστώ παίδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoufasGR Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Καλησπερα και απο μενα. Εδω και λιγες μερες εχω παρει την 7.0 αναβαθμιση. Ολα καλα χωρις κολληματα, θεματα με τη μπαταρια κλπ. Παρατηρησα ομως οτι για καποιο λογο καθημερινα η συσκευη δε μπορει να διαβασει αρχεια ηχων. Αυτο σημαινει οτι ουτε χτυπαει οταν με παιρνουν τηλεφωνο, ουτε ερχεται καποια ειδοποιηση οταν μου στελνουν ενα μηνυμα στο μεσεντζερ πχ και οι εφαρμογες μουσικης δεν παιζουν πολλα κομματια που επαιζαν κανονικα παλαιοτερα. Λετε να ηρθε με προβληματα η 7.0αρα αναβαθμιση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nistikman Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 (edited) παιδες το κινητο μου έκλεισε και με βαζει μονο στο βοοτ , προσπαθώ μεσο οντιν να φλασσαρω και κολαει στο get pit for mapping τι κανω ? Edited March 21, 2017 by Nistikman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 παιδες το κινητο μου έκλεισε και με βαζει μονο στο βοοτ , προσπαθώ μεσο οντιν να φλασσαρω και κολαει στο get pit for mapping τι κανω ? Αν και η περιγραφή σου στο πρόβλημα δε βοηθά ιδιαίτερα, 1 ίσως το αρχείο που κατέβασες είναι κατεστραμμένο = κατέβασε άλλο από sammobile, βεβαιώσου ότι έχεις το τελευταίο odin =3.12 η 3.11 2 αφού σε αφήνει να μπεις download mode αν μπορείς να βρεις το serial number της συσκευής? κάνε ανάκτηση λογισμικού με το smartswitch (recovery software) Δοκίμασε κάτι απο αυτά κ βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts