syshalt Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Tραγική η Samsung σε αυτό το θέμα.. Είναι δυνατόν να έχουν στην αγορά κινητό-flagship των 700+ ευρώ με ψόφια μπαταρία;; Και μάλιστα ψόφια λόγω software! Το προβλημα το εχει και το edge .Πολλοί απο μας εχουμε γυρίσει στην παλια apc8 και δεν κανουμε αναβάθμιση τα google services Κι εγώ κατι παρόμοιο σκέφτομαι να κάνω (S7 απλό). Είμαι με την G930FXXU1APEQ και αν δεν έχουν βάλει το fix στην τελευταια έκδοση που ανέφερε ο φίλος προηγουμένως (ΑPG3), θα το υποβαθμίσω στην ΑPD1 του Απριλίου, η οποία γνωρίζω ότι παίζει σωστά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dan81 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Έχεις κάρτα micro sd? Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχω μια 16 class10 αν ρωτάς εμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparky Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Δεν φταίει η Samsung για το battery drain. Φταίει το Android που είναι χαφιεδολειτουργικό!!! Όσο το τηλέφωνο είναι σε idle κατάσταση το Android εκτελεί μικρές κρυφές υπορουτίνες και καταγράφει τα ΠΑΝΤΑ για τον χρήστη. Όταν θα μπεί στο δίκτυο, τότε τα στέλνει σε μικρά πακέτα στην Google εν αγνοία του χρήστη... Αυτό η Samsung το ξέρει (όπως και οι άλλες εταιρείες με Android), αλλά δεν το σταματά γιατί παίρνει ΤΖΑΜΠΑ το λειτουργικό και την εξέλιξή του... Την νύφη φυσικά την πληρώνουν τα γνωστά "θύματα", δηλαδή οι χρήστες...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipis72 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Δεν φταίει η Samsung για το battery drain. Φταίει το Android που είναι χαφιεδολειτουργικό!!! Όσο το τηλέφωνο είναι σε idle κατάσταση το Android εκτελεί μικρές κρυφές υπορουτίνες και καταγράφει τα ΠΑΝΤΑ για τον χρήστη. Όταν θα μπεί στο δίκτυο, τότε τα στέλνει σε μικρά πακέτα στην Google εν αγνοία του χρήστη... Αυτό η Samsung το ξέρει (όπως και οι άλλες εταιρείες με Android), αλλά δεν το σταματά γιατί παίρνει ΤΖΑΜΠΑ το λειτουργικό και την εξέλιξή του... Την νύφη φυσικά την πληρώνουν τα γνωστά "θύματα", δηλαδή οι χρήστες...:( Σωστός αλλα αυτό ισχύει για ολες τις εταιρείες. Ας βρει λοιπον κ η samsung εναν οικονομικό για την μπαταρία τροπο να μας ρουφιανευει στη Google Sent from my LG-V500 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphaleaderr Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Δεν φταίει η Samsung για το battery drain. Φταίει το Android που είναι χαφιεδολειτουργικό!!! Όσο το τηλέφωνο είναι σε idle κατάσταση το Android εκτελεί μικρές κρυφές υπορουτίνες και καταγράφει τα ΠΑΝΤΑ για τον χρήστη. Όταν θα μπεί στο δίκτυο, τότε τα στέλνει σε μικρά πακέτα στην Google εν αγνοία του χρήστη... Αυτό η Samsung το ξέρει (όπως και οι άλλες εταιρείες με Android), αλλά δεν το σταματά γιατί παίρνει ΤΖΑΜΠΑ το λειτουργικό και την εξέλιξή του... Την νύφη φυσικά την πληρώνουν τα γνωστά "θύματα", δηλαδή οι χρήστες...:( :lol::lol::lol: δεν αναγκαζει κανεις κανεναν να χρησιμοποιει κατι. Χωρις αλλωστε τις πληροφοριες για τον χρηστη, δεν θα μπορουσε να ειναι χρησιμη ή εξυπνη. Οσο η google παραμενει κρυσταλλινη για τον τροπο χρησης της πληροφοριας δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Παράθεση Current status: Galaxy S21+, Huawei Matebook 14 (2020), Mi Air 13 (2017) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Δεν φταίει η Samsung για το battery drain. Φταίει το Android που είναι χαφιεδολειτουργικό!!! Όσο το τηλέφωνο είναι σε idle κατάσταση το Android εκτελεί μικρές κρυφές υπορουτίνες και καταγράφει τα ΠΑΝΤΑ για τον χρήστη. Όταν θα μπεί στο δίκτυο, τότε τα στέλνει σε μικρά πακέτα στην Google εν αγνοία του χρήστη... Αυτό η Samsung το ξέρει (όπως και οι άλλες εταιρείες με Android), αλλά δεν το σταματά γιατί παίρνει ΤΖΑΜΠΑ το λειτουργικό και την εξέλιξή του... Την νύφη φυσικά την πληρώνουν τα γνωστά "θύματα", δηλαδή οι χρήστες...:( Δεν ισχυουν αυτα που λες καθολου. Γιατι και στο oneplus one υπηρχε ακριβως ιδιο προβλημα με τρελλο drain στην 6.0.1 κτλ, αλλα σε επομενο update που εδωσε, εκτος οτι διορθωθηκε οποιοδηποτε drain υπηρχε, πλεον εχει και τρομερη μπαταρια. Οποτε, αν θελει η εταιρια, μπορει. Η Cyanogen πχ, το εκανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Έχεις κάποιο link; απο εδω http://live.samsung-updates.com/index.php?device=SM-G930F και απο το sammobile Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kutulu26 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Δυστυχώς μόνο η Samsung μπορεί να σταματήσει αυτό το battery drain του κινητού στην αδράνεια. Το Android System θα έπρεπε να είναι ~5-10% στις Ρυθμίσεις > Χρήση Μπαταρίας. Πρώτη σε χρήση έπρεπε να ήταν η Οθόνη (SOT) με τουλάχιστον 4 ώρες Χρόνος λειτουργίας. Και οι απώλειες θα έπρεπε να μην ξεπερνούν ένα 5% περίπου, κατά τη διάρκεια της νύχτας. Αντίθετα, το Συστημα Android είναι ~35% (πρώτο) στη Χρήση και προκαλεί ~25% drain τη νύχτα (κινητό σε idle). Έτσι, αντί η μπαταρία να κρατάει δύο ημέρες με νορμάλ χρήση να μην μπορεί να βγάλει ούτε μία! Όπως μου εξήγησε ο guskok21 (thanks φίλε), το κινητό δεν μπαίνει σε deep sleep όταν κλείνουμε (κλειδώνουμε) την οθόνη. Μόνο η επανεκκίνηση μετά από ΚΑΘΕ πλήρη φόρτιση βοηθά, γεγονός που είναι wοrkaround και όχι μόνιμη λύση. Περιμένουμε τη Samsung να βγάλει update με το fix. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δυστυχώς δεν έχουν σχέση τα αντιγραφα ασφαλείας με το συγκεκριμένο πρόβλημα. Μόνο το restart βοηθά. Δεν είμαι στοκ τώρα να τσεκαρω πάλι αλλα απο ότι θυμάμαι είχε πέσει στο 17 % ι το ποσοστό απενεργοποιοντας το αυτόματο backup ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε μενα ειναι σε χαλαρα επιπεδα παιδια το Λειτουργικο Συστημα Android στα 12% Ανδρανεια Συσκευης στο 7% Συστημα Android στο 5% Υπηρεσιες google play στο 4% Διακομιστης Μεσων στο 1% Μήπως φοράς την nexus s rom lol πλάκα κάνω τέτοιο ποσοστό μόνο με αυτή τη ρομ έχω πετύχει Μην το ματιασουμε το τηλέφωνο σου λολ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syshalt Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 απο εδω http://live.samsung-updates.com/index.php?device=SM-G930F και απο το sammobile Ευχαριστώ φίλε. Κάποιο changelog δεν έχουν αυτά; Να ξέρουμε τουλάχιστον αν διορθώνει αυτό το πρόβλημα με τη μπαταρία που μας ταλαιπωρεί ρε γμτ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparky Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Δεν ισχυουν αυτα που λες καθολου. Γιατι και στο oneplus one υπηρχε ακριβως ιδιο προβλημα με τρελλο drain στην 6.0.1 κτλ, αλλα σε επομενο update που εδωσε, εκτος οτι διορθωθηκε οποιοδηποτε drain υπηρχε, πλεον εχει και τρομερη μπαταρια. Οποτε, αν θελει η εταιρια, μπορει. Η Cyanogen πχ, το εκανε. Αυτό ακριβώς είπα. Οτι εάν θέλει η εταιρεία μπορεί... Η Cyanogen πουλάει κινητά 700€; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Εγω το ξαναλεω εβαλα την παλια ρομ στο edge και ειχα πάλι αυτο το drain .Μολις εκανα επαναφορα τα google services στα "μαμα" της ρομ ,η μπαταρια εγινε βραχος παλι .Αυτη την στιγμη ειμαι στο 51% με 4:30 ωρες οθονη . Οποτε φταίει η google ,αλλα προσωπικα απαιτώ απο την σαμυ που την πλήρωσα να το φτιαξει .Και άργησε κιόλας..... Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1001 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Οποτε φταίει η google ,αλλα προσωπικα απαιτώ απο την σαμυ που την πλήρωσα να το φτιαξει .Και άργησε κιόλας..... συμφωνω απολυτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Αυτό ακριβώς είπα. Οτι εάν θέλει η εταιρεία μπορεί... Η Cyanogen πουλάει κινητά 700€; Ενα παραπανω που θα επρεπε η samsung να εχει καλυτερο support στο os της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dan81 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Παιδια μου πεταει αυτο το μηνυμα καταψτην εκκινηση.Τι ειναι γνωριζει καποιος πως λυνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelp900 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Παιδια μου πεταει αυτο το μηνυμα καταψτην εκκινηση.Τι ειναι γνωριζει καποιος πως λυνετε? Ποιο μήνυμα? Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dan81 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Ποιο μήνυμα? Sent from my SM-G930F using Tapatalk Αυτο μου βγαζει στην εκκινηση ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτο μου βγαζει στην εκκινηση Sorry δεν μπορω να ανεβασω screenshoot. Αυτο το μηνυμα.. com.samsung.android.sm.devicesecurity διακοπηκε Help Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Αυτο μου βγαζει στην εκκινηση ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Sorry δεν μπορω να ανεβασω screenshoot. Αυτο το μηνυμα.. com.samsung.android.sm.devicesecurity διακοπηκε Help πήγαινε settings > application manager > πάτα πάνω δεξιά εκεί που λέει more (περισσότερα) και επέλεξε να εμφανιστούν οι εφαρμογές συστήματος > ψάξε αυτή που γράφεις = com.sam... > πάτα storage και κάνε clear cache "όχι data" κάνε επανεκκίνηση και θα είσαι ok. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Μια που λεμε για την μπαταρια, μπορειτε να μου εξηγησετε, στο μενου της εξοικονομισης ενεργειας, πρεπει ολα να ειναι στο αυτοματο για καλυτερη διαρκεια μπαταριας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dan81 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 πήγαινε settings > application manager > πάτα πάνω δεξιά εκεί που λέει more (περισσότερα) και επέλεξε να εμφανιστούν οι εφαρμογές συστήματος > ψάξε αυτή που γράφεις = com.sam... > πάτα storage και κάνε clear cache "όχι data" κάνε επανεκκίνηση και θα είσαι ok. Εκανα delete cache αλλα τιποτα. Μετα εκανα delete data και δειχνει να εστρωσε.Πειραζει που εκανα delete data;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Εκανα delete cache αλλα τιποτα. Μετα εκανα delete data και δειχνει να εστρωσε.Πειραζει που εκανα delete data;; Όχι δεν πειράζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dan81 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Όχι δεν πειράζει. Thanks spyglass. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Καλως σας βρήκα παιδια με Αυστριακο μαύρο 32αρι! Καποια λυση για τις διαφημίσεις (και σρ apps και σε browser) αλλα χωρις root? (Πρωτη μου φορα που σκοπιμα παιρνω κιν χωρις σκοπο να το ρουταρω λογω knox) Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Καλως σας βρήκα παιδια με Αυστριακο μαύρο 32αρι! Καποια λυση για τις διαφημίσεις (και σρ apps και σε browser) αλλα χωρις root? (Πρωτη μου φορα που σκοπιμα παιρνω κιν χωρις σκοπο να το ρουταρω λογω knox) Κατά γενική ομολογία ένα απ' τα καλύτερα add blocker για μη ρουταρισμένες συσκευές, είναι αυτό: https://adguard.com/en/adguard-android/install.html Απλά νομίζω για να τις κόψει από παντού θέλει την paid version. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syshalt Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Κοίτα και το AdBlock Plus.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Υπάρχει και αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rocketshipapps.adblockfast&hl=el που είναι της samsung και είναι δωρεάν αλλά είναι μόνο για τον μαμισιο browser. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts