DjHoya Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Με τη λειτουργια AOD ενεργη εχετε δει διαφορα στη μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agid Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 To birdphone τι προελευσης S7 πουλαει; Εχει αγορασει καποιος; Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Μίλησα σήμερα με φίλο τεχνικό της Samsung γιατί δεν πήγαινε άλλο μ'αυτο το προβλημα. Μου είπε αλλάξω κάρτα sim. Πήγα την άλλαξα και μέχρι στιγμής δουλεύει μια χαρά. Μην σας πάρω στο λαιμό μου και χάσετε το πενταευρο, περιμένετε αν θέλετε μια μέρα να σας πω συμπεριφορά σήματος. αλλαξα και εγω καρτα σημερα για να δουμε ... παντως η παλια ηταν χαλια στραβοκομενη .. ελπιζω να εφταιγε αυτο .. τα παιδια εκει μου ειπαν οτι ισχυει τα καινουργια κινητα εχουν θεματα με τις παλιες καρτες θελει τις νεες νανο σιμ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 αλλαξα και εγω καρτα σημερα για να δουμε ... παντως η παλια ηταν χαλια στραβοκομενη .. ελπιζω να εφταιγε αυτο .. τα παιδια εκει μου ειπαν οτι ισχυει τα καινουργια κινητα εχουν θεματα με τις παλιες καρτες θελει τις νεες νανο σιμ... Εμένα δεν ήταν κομμένη αλλά παλιά. Μέχρι στιγμής 17 ώρες μετά εμένα δουλεύει ρολόι όλα κομπλέ. Μάλλον αυτό έφταιγε. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilnet Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Εμένα δεν ήταν κομμένη αλλά παλιά. Μέχρι στιγμής 17 ώρες μετά εμένα δουλεύει ρολόι όλα κομπλέ. Μάλλον αυτό έφταιγε. Cosmote είσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NOTHS77 Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 To birdphone τι προελευσης S7 πουλαει; Εχει αγορασει καποιος; Πριν 2,5 χρονια περιπου ειχα παρει απο εκει το S3 σαν οπαδος ολης της σειρας S .. ολα οκ ηταν . Τα τελευταια ομως μοντελα S6 κ S7 τα εχω παρει απο Ομονοια μερια κ ενα συγγεκριμενο χωρις κανενα θεμα ... . το νου σου .. ""ο ενας ειναι κομπλε ο αλος εχω ακουσει μας τα μπερδευει αρκετα "" .. . φενονται κ στις κριτικες εκσαλου ριξε μια ματια . .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Cosmote είσαι; Ναι φίλε... Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Παιδιά καλησπέρα. Από χθες κάτοχος του s7. Πραγματικά το κινητό είναι φοβερό. Προέρχομαι από LG G4. Προσπαθώ να διαβάσω το φόρουμ από την αρχή. Τα λέμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Τελικά δεν έφταιγε η κάρτα sim, το ξαναεκανε πάλι σήμερα το κόλλημα με το σήμα. Το απόγευμα θα πάω στη Samsung να μου περάσουν μια rom και μετά θα δουλεύει κανονικά μου είπαν. Θα ενημερώσω. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisp17 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Τελικά δεν έφταιγε η κάρτα sim, το ξαναεκανε πάλι σήμερα το κόλλημα με το σήμα. Το απόγευμα θα πάω στη Samsung να μου περάσουν μια rom και μετά θα δουλεύει κανονικά μου είπαν. Θα ενημερώσω. Καλησπερα.Χτες μου ηρθε το update για την Eλβετικη rom.Κανε το update και εσυ να δεις εαν το διορθωσει για να μην τρεχεις στην samsung.Εμενα με το σημα δεν ειχε ποτε προβλημα αλλα εχω vodafone.Δεν ξερω εαν εχει να κανει με τον παροχο που εισαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Καλησπερα.Χτες μου ηρθε το update για την Eλβετικη rom.Κανε το update και εσυ να δεις εαν το διορθωσει για να μην τρεχεις στην samsung.Εμενα με το σημα δεν ειχε ποτε προβλημα αλλα εχω vodafone.Δεν ξερω εαν εχει να κανει με τον παροχο που εισαι. Το έκανα χθες το update και το πρόβλημα εξακολουθεί. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zorbas100 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Τελικά η Samsung βαλθηκε να μας τρελανει η τελευταια αναβαθμιση δεν επιτρεπει ακουσον.... ακουσον λογω πολιτικής ασφαλειας να ξεκλειδωνει το κινητο με δακτυλικο αποτύπωμα εάν καποιος χρησιμοποιεί για κλειδωμα άλλη εφαρμογή..... όπως nova η άλλη εφαρμογή κλειδώματος δουλευει μονο όταν κλειδωνεις το κινητο με το κουμπι ενεργοποιησης της συσκευης η με κλειδωμα από μονο του. Το εχετε παρατηρησει...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 23, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Τελικά η Samsung βαλθηκε να μας τρελανει η τελευταια αναβαθμιση δεν επιτρεπει ακουσον.... ακουσον λογω πολιτικής ασφαλειας να ξεκλειδωνει το κινητο με δακτυλικο αποτύπωμα εάν καποιος χρησιμοποιεί για κλειδωμα άλλη εφαρμογή..... όπως nova η άλλη εφαρμογή κλειδώματος δουλευει μονο όταν κλειδωνεις το κινητο με το κουμπι ενεργοποιησης της συσκευης η με κλειδωμα από μονο του. Το εχετε παρατηρησει...??? Αυτό έχει παρατηρηθεί εδώ και αρκετό καιρό. Δεν είναι μέρος της τελευταίας αναβάθμισης, αλλά 1 - 2 πιο πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Τελικά η Samsung βαλθηκε να μας τρελανει η τελευταια αναβαθμιση δεν επιτρεπει ακουσον.... ακουσον λογω πολιτικής ασφαλειας να ξεκλειδωνει το κινητο με δακτυλικο αποτύπωμα εάν καποιος χρησιμοποιεί για κλειδωμα άλλη εφαρμογή..... όπως nova η άλλη εφαρμογή κλειδώματος δουλευει μονο όταν κλειδωνεις το κινητο με το κουμπι ενεργοποιησης της συσκευης η με κλειδωμα από μονο του. Το εχετε παρατηρησει...??? Το κλείδωμα είναι το λιγότερο φίλε μου, εδώ δώσαμε 600 ευρώ για κινητό και δεν έχουμε σήμα εν έτη 2016, τι να λέμε τώρα. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroikon_46 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Να ρωτήσω κάτι, έβαλα το κινητό να φορτίσει κανονικά και το έβγαλα με 100 %, το αφήνω όλο το βράδυ ανοιχτο όπως πάντα σε αναμονή χωρίς εξοικονόμηση ενέργειςα και το βρίσκω το πρωί με 69 %....:cry: Τι να έχει γίνει? Παράθεση HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zorbas100 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Τελικά η Samsung βαλθηκε να μας τρελανει η τελευταια αναβαθμιση δεν επιτρεπει ακουσον.... ακουσον λογω πολιτικής ασφαλειας να ξεκλειδωνει το κινητο με δακτυλικο αποτύπωμα εάν καποιος χρησιμοποιεί για κλειδωμα άλλη εφαρμογή..... όπως nova η άλλη εφαρμογή κλειδώματος δουλευει μονο όταν κλειδωνεις το κινητο με το κουμπι ενεργοποιησης της συσκευης η με κλειδωμα από μονο του. Το εχετε παρατηρησει...??? Αυτό έχει παρατηρηθεί εδώ και αρκετό καιρό. Δεν είναι μέρος της τελευταίας αναβάθμισης, αλλά 1 - 2 πιο πριν. φανταζομαι οτι με ροοτ αυτο διορθωνετε ενοειτε οτι παει η εγγυηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Τελικά η Samsung βαλθηκε να μας τρελανει η τελευταια αναβαθμιση δεν επιτρεπει ακουσον.... ακουσον λογω πολιτικής ασφαλειας να ξεκλειδωνει το κινητο με δακτυλικο αποτύπωμα εάν καποιος χρησιμοποιεί για κλειδωμα άλλη εφαρμογή..... όπως nova η άλλη εφαρμογή κλειδώματος δουλευει μονο όταν κλειδωνεις το κινητο με το κουμπι ενεργοποιησης της συσκευης η με κλειδωμα από μονο του. Το εχετε παρατηρησει...??? φανταζομαι οτι με ροοτ αυτο διορθωνετε ενοειτε οτι παει η εγγυηση... Υπάρχει κ ή άλλη λύση που έχω γράψει στο νήμα του edge. Screen lock pro. Στάλθηκε από το Galaxy μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Μαθετε να ξεχωριζετε τα προβληματα και τους εκαστοτε υπευθύνους. Φιλικα Λοιπόν το ιδιο κανει με nova & δακτυλικά αποτυπωμα και στο lg. Θεμα της google ειναι, που εμφανιστηκε με την ελευση του android 6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ultron Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Μαθετε να ξεχωριζετε τα προβληματα και τους εκαστοτε υπευθύνους. Φιλικα Λοιπόν το ιδιο κανει με nova & δακτυλικά αποτυπωμα και στο lg. Θεμα της google ειναι, που εμφανιστηκε με την ελευση του android 6. Επιτέλους ενας που μιλησε σωστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Μαθετε να ξεχωριζετε τα προβληματα και τους εκαστοτε υπευθύνους. Φιλικα Λοιπόν το ιδιο κανει με nova & δακτυλικά αποτυπωμα και στο lg. Θεμα της google ειναι, που εμφανιστηκε με την ελευση του android 6. Και στο nexus 6p τα ίδια σε όλα τα android με 6.0.1 και fingerprint scanner υπάρχει αυτό το θέμα είναι θέμα της Google και δεν ευθύνεται καμία Samsung Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zorbas100 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Μαθετε να ξεχωριζετε τα προβληματα και τους εκαστοτε υπευθύνους. Φιλικα Λοιπόν το ιδιο κανει με nova & δακτυλικά αποτυπωμα και στο lg. Θεμα της google ειναι, που εμφανιστηκε με την ελευση του android 6. Προφανως και δεν φταιει η Samsung αλλα η google το θεμα δεν είναι αυτό γιατι ο κοσμος δεν παιρνει χωριστα την συσκευη και χωριστα το λογισμικο οποτε και οι δυο είναι συνυπεύθυνοι τα υπολοιπα είναι λογια..... Σε μενα δεν το κανει πλεον :D και όλα δουλευουν ρολοι...γιατι το ρουταρα και ησυχασα με τα περιεργα γιατι χρησιμοποιω πολλες εφαρμογες στις οποιες ειχα προβλήματα οσο για την εγγυηση θεωρω ότι περα από περιπτωση προβληματικης συσκευης μεσα σε ένα μηνα ότι είναι να σου βγαλει θα φανει το εχω εφαρμοσει και στις δυο προηγούμενες συσκευες μου και τις εχω ακομα δουλευουν απροβλημάτιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Charis_g Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Εχω βαλει το "Messenger" της Google σαν προκαθορισμενη εφαρμογη μηνυματων, για να μπορω να στελνω μηνυματα σε πολλα ατομα ταυτοχρονα και για να μπορω να γραφω ελληνικους χαρακτηρες με μικρα γραμματα και οχι ολα κεφαλαια οπως με υποχρεωνει το "Messages" της Samsung. Ομως τωρα οταν εχω μηνυμα, στο "Always On Display" δεν δειχνει το φακελακι οτι εχεις μηνυμα. Το λαμπακι LED αναβει κανονικα ομως. Γνωριζετε αν υπαρχει καποιος τροπος να δειχνει στο AOD τα μηνυματα εχοντας προκαθρισμενη εφαρμογη μηνυματων το "Messenger"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 (edited) παλι εμεινα απο ιντερνετ σημερα ενω η ενδειξη ηταν 4G απαραδεκτο και με καινουργια σιμ... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160624/329f1a87c38ad947b00d443b563b21d8.jpg Edited June 24, 2016 by redcom7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Εχω βαλει το "Messenger" της Google σαν προκαθορισμενη εφαρμογη μηνυματων, για να μπορω να στελνω μηνυματα σε πολλα ατομα ταυτοχρονα και για να μπορω να γραφω ελληνικους χαρακτηρες με μικρα γραμματα και οχι ολα κεφαλαια οπως με υποχρεωνει το "Messages" της Samsung. Ομως τωρα οταν εχω μηνυμα, στο "Always On Display" δεν δειχνει το φακελακι οτι εχεις μηνυμα. Το λαμπακι LED αναβει κανονικα ομως. Γνωριζετε αν υπαρχει καποιος τροπος να δειχνει στο AOD τα μηνυματα εχοντας προκαθρισμενη εφαρμογη μηνυματων το "Messenger"; Μπορεί να στέλνεις μικρούς χαρακτήρες αλλά χρεώνεσαι 2-3 μηνύματα για κάθε ένα που στέλνεις. Αυτό λόγω Unicode. Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Charis_g Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Μπορεί να στέλνεις μικρούς χαρακτήρες αλλά χρεώνεσαι 2-3 μηνύματα για κάθε ένα που στέλνεις. Αυτό λόγω Unicode. Οπα δεν το ηξερα αυτο! Οκ δεν με πειραζει να γραφω με κεφαλαία στο "Messages", ομως υπαρχει τροπος να μπορω να στελνω σε πολλαπλους παραληπτες; π.χ. Το πασχα με το "Messages" δεν μπορουσα να στειλω ευχητηριο SMS σε πολλαπλους παραληπτες, ενω με το "Messenger" μπορεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts