imbalanced Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 παιδια τι λετε αξιζει αλλαγη απο 6s σε s7? μου ελειψε το android :lost: Παράθεση nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Κανένα απολύτως θέμα και μάλιστα έχει εκπληκτική εμβέλεια. Συνδέεται με καλό σήμα καμιά 30αρια μέτρα από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικιας κι ενώ είμαι στο αυτοκίνητο μου. Δεν το έχω ξαναδεί ποτέ με άλλη συσκευή αυτό... ...επισης ταχυτατο κλειδωμα του gps και σε δυσκολους κλειστους χωρους. ανοιγω Navigon και μεσα σε 10-15 δευτερολεπτα κλειδωνει για πλακα.εκπληκτικο..!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 παιδια τι λετε αξιζει αλλαγη απο 6s σε s7? μου ελειψε το android :lost: Φοβάμαι.ότι δεν θα θες να φύγεις μετα.. Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 18, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 παιδια τι λετε αξιζει αλλαγη απο 6s σε s7? μου ελειψε το android :lost: Η ουσία της πρότασης σου είναι στο τέλος, αν σου έλειψε τo android, δεν θα σε απογοητεύσει το s7. Ας μην μπούμε όμως εδώ στη διαδικασία σύγκρισης των δύο συσκευών και βγούμε εκτός θέματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skorosporos Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Καλησπέρα και από εμένα. Εχω το S7 εδώ και μια εβδομάδα και όλα καλά εκτός από ένα ζήτημα. Το ίντερνετ (δεδομένα κινητής Cosmote) δεν πιάνει ποτέ 4G και με το ζόρι πιάνει σπάνια 3G. Συνήθως πιάνει Η και συχνά Ε. Είναι δυνατόν να είναι φυσιολογικό κάτι τέτοιο; Μιλάμε για την Αττική και μάλιστα κεντρικές περιοχές + προάστια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Καλησπέρα και από εμένα. Εχω το S7 εδώ και μια εβδομάδα και όλα καλά εκτός από ένα ζήτημα. Το ίντερνετ (δεδομένα κινητής Cosmote) δεν πιάνει ποτέ 4G και με το ζόρι πιάνει σπάνια 3G. Συνήθως πιάνει Η και συχνά Ε. Είναι δυνατόν να είναι φυσιολογικό κάτι τέτοιο; Μιλάμε για την Αττική και μάλιστα κεντρικές περιοχές + προάστια. στο μηνυμα #374 περιγραφω κι`εγω παρομοιο προβλημα.μετα το χθεσινο update ομως,μοιαζει να εστρωσε. εχθες μου εκανε εντυπωση βεβαια,που παλι διπλα διπλα με το note 4 του αδερφου μου,εμενα επιασε 61-62Μbps και το Note 71-72Mbps. εχει καλυτερο μοντεμ το note,ετυχε?δεν ξερω.. μαλιστα του αδερφου μου το κοντερ του speedtest τερματιζε στο 70 ενω της δικιας μου εφαρμογης στο 50. γιατι..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 19, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Καλησπέρα και από εμένα. Εχω το S7 εδώ και μια εβδομάδα και όλα καλά εκτός από ένα ζήτημα. Το ίντερνετ (δεδομένα κινητής Cosmote) δεν πιάνει ποτέ 4G και με το ζόρι πιάνει σπάνια 3G. Συνήθως πιάνει Η και συχνά Ε. Είναι δυνατόν να είναι φυσιολογικό κάτι τέτοιο; Μιλάμε για την Αττική και μάλιστα κεντρικές περιοχές + προάστια. Σε άλλη συσκευή είχες 4G και εδώ δεν έχεις; Μήπως θέλει ενεργοποίηση από τον provider σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Καλησπέρα και από εμένα. Εχω το S7 εδώ και μια εβδομάδα και όλα καλά εκτός από ένα ζήτημα. Το ίντερνετ (δεδομένα κινητής Cosmote) δεν πιάνει ποτέ 4G και με το ζόρι πιάνει σπάνια 3G. Συνήθως πιάνει Η και συχνά Ε. Είναι δυνατόν να είναι φυσιολογικό κάτι τέτοιο; Μιλάμε για την Αττική και μάλιστα κεντρικές περιοχές + προάστια. Μήπως του φοράς "αλουμινένια" θήκη κλπ; Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hugo7 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Η τιμή του έπεσε αρκετά γρήγορα δεν ξέρω αν τα 500+ είναι vfm για ένα smartphone πάντως για ναυαρχίδα του 16 κυμαίνεται σε καλά επίπεδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skorosporos Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Μήπως του φοράς "αλουμινένια" θήκη κλπ; Του έχω βάλει την Clear Cover της Samsung. Στο προηγούμενο κινητό που είχα (Sony Xperia M dual) το σήμα ήταν σαφώς ανώτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Εγω να ρωτησω. Αν κανεις root (και ξεκλειδωμα τηλεφωνου) χανεις εγγυηση εδω Ελλαδα που δεν ειναι branded τα τηλεφωνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Εγω να ρωτησω. Αν κανεις root (και ξεκλειδωμα τηλεφωνου) χανεις εγγυηση εδω Ελλαδα που δεν ειναι branded τα τηλεφωνα;Ναι φίλε μου δυστυχώς την χάνεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Δεύτερη μέρα σήμερα με το Samsung S7 και μπορώ να πω ότι το κινητό είναι σε άλλο επίπεδο. Με μια λέξη εξαιρετικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leman Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Καλησπέρα σας Ευτυχής κάτοχος του μικρού s7 από εχθές και οι πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOST Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Να κάνω μια γενικού τύπου ερώτηση.... Όχι αποκλειστικά για το s7... Αλλά επειδή είμαι κάτοχος το γράφω στο εδώ νήμα.... Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος φόρτισης του κινητού για να έχει η μπαταρία την καλύτερη ζωή....? Δλδ να γίνεται πλήρες αδειασμα...? Λιγότερο...? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων....! Προσωπικά βγάζω άνετα 5+++ωρες οθόνη με πολύ συχνα δεδομένα.... Κλήσεις... Και με μέτρια χρήση βγάζω άνετα 2μερες αναμονή.... Δεν θυμάμαι να είχα ποτέ καλύτερη μπαταρία σε κινητό... Με το note 3 και note 2 θυμάμαι ήταν πολύ καλές οι τιμές που είχα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timxon Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Καλημέρα σε ολους. Έχω μερικές ερωτησεις αν μπορεί κάποιος φίλος να με βοηθήσει. 1. Σε περίπτωση αγοράς απο σκρουτζομαγαζο, ισχύει κανονικά doa, απευθύνομαι σε αυτους η στην SAMSUNG HELLAS? 2. Υπαρχει καποια εγαρμογη που να μπορει να βαλεις συντομευσεις εφαρμοφων στο πλαι οπως περιπου στο edge? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 το doa με τα κινητα που δεν ειναι Ελληνικης αντιπροσωπειας,ειναι λιγο..περιεργο. εαν π.χ ενα Ελληνικης εισαγωγης βγαλει προβλημα μεσα στο 7ημερο το οποιο επισκευαζεται,το τηλεφωνο αντικαθισταται απο καινουργιο. στα μη Ελληνικης αντιπροσωπειας,αντικαθισταται μονο εαν το τηλεφωνο δεν φτιαχνεται. ετσι μου ειχε δωσει να καταλαβω η τεχνικη υποστηριξη της lg οταν πηρα να ρωτησω τι ακριβως παιζεται με το doa των τηλεφωνων απο σκρουτζ. απ`οτι καταλαβα γενικοτερα,οι αντιπροσωπειες το ψυριζουν πολυ οταν δεν προκειται για δικια τους εισαγωγη. ας σου απαντηση και καποιος αλλος που γνωριζει καλυτερα,γιατι το θεμα ειναι λεπτο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Σίγουρα δεν γνωρίζω, αλλά 2 φορές που είχε χρειαστεί από γνωστό skroutζομάγαζο μου το αντικαταστήσαν άμεσα. ( το κατάστημα ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Καλημέρα σε ολους. Έχω μερικές ερωτησεις αν μπορεί κάποιος φίλος να με βοηθήσει. 1. Σε περίπτωση αγοράς απο σκρουτζομαγαζο, ισχύει κανονικά doa, απευθύνομαι σε αυτους η στην SAMSUNG HELLAS? 2. Υπαρχει καποια εγαρμογη που να μπορει να βαλεις συντομευσεις εφαρμοφων στο πλαι οπως περιπου στο edge? Ευχαριστώ Για το 2 για δες εδώ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.neolanalang.peopleedge&hl=el Εμφανίζει μόνο 5 επαφές (κλήση, sms, mail). Την είχα αγοράσει για το s6 και τώρα την λειτουργώ στο s7 (το απλό) Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Έχουν φτιάξει την αναζήτηση στον dialer και με ελληνικά ονόματα? Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timxon Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Ευχασριστώ πόλυ για τις απαντησεις. το doa με τα κινητα που δεν ειναι Ελληνικης αντιπροσωπειας,ειναι λιγο..περιεργο. εαν π.χ ενα Ελληνικης εισαγωγης βγαλει προβλημα μεσα στο 7ημερο το οποιο επισκευαζεται,το τηλεφωνο αντικαθισταται απο καινουργιο. στα μη Ελληνικης αντιπροσωπειας,αντικαθισταται μονο εαν το τηλεφωνο δεν φτιαχνεται. ετσι μου ειχε δωσει να καταλαβω η τεχνικη υποστηριξη της lg οταν πηρα να ρωτησω τι ακριβως παιζεται με το doa των τηλεφωνων απο σκρουτζ. απ`οτι καταλαβα γενικοτερα,οι αντιπροσωπειες το ψυριζουν πολυ οταν δεν προκειται για δικια τους εισαγωγη. ας σου απαντηση και καποιος αλλος που γνωριζει καλυτερα,γιατι το θεμα ειναι λεπτο.. Σίγουρα δεν γνωρίζω, αλλά 2 φορές που είχε χρειαστεί από γνωστό skroutζομάγαζο μου το αντικαταστήσαν άμεσα. ( το κατάστημα ) Για το 2 για δες εδώ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.neolanalang.peopleedge&hl=el Εμφανίζει μόνο 5 επαφές (κλήση, sms, mail). Την είχα αγοράσει για το s6 και τώρα την λειτουργώ στο s7 (το απλό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
privi2003 Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 κατοχος (branded cosmote) s7 μικρο , προσφατα μεσω odin περασα την greece official latest (sammobile) ολα οκ με knox και βλεπω καπως καλυτερη διαχειρηση της ram 2gb + free Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Καλησπέρα σας, μια ερώτηση προς κάτοχο του κινητού που το χρησιμοποιεί μαζί με Gear S. Δουλεύει κανονικά η αυτόματη προώθηση κλήσης από το κινητό στο ρολόι όταν χάνεται η σύνδεση bluetooth; Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Επιτέλους ήλθε χθες και το update για μας που εχουμε "ελληνικές" συσκευές. Σαφης βελτίωση στο touch που ως τώρα ήταν υπερευαίσθητο... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOST Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Όλα καλά όλα ωραία... Αλλά βρε παιδιά όταν ακούτε μουσική και σταματήσετε το κομμάτι από το πλήκτρο απάντησης του hands free... Και το πατήσετε μετά από ώρα να ξανά παίξει απλά δεν παίζει και θέλει διπλό κλικ... Και το ίδιο και στις κλήσεις... Είναι χαζομάρα τις 6 αυτο..?αλλαξα και 3 hands free αλλά το ίδιο χαχαχα οκ θα ζήσω δεν έχω θέμα απλά σπάει λίγο..... U know. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts