Administrators athanaso77 Δημ. April 15, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Θα παρακαλέσω να μη ξεφεύγουμε από το θέμα, δεν έχει καμία σημασία ή αξία το τι γράφουν από δώ κι από κεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirtos Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Ακριβώς αυτό.....! :) ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βάλε και εμένα :) Ευχαριστώ για τις πληροφορίες παιδια. Και εμένα με βολεύει καλύτερα το απλό από το μεγάλο γι αυτό ρωτάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOST Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Παιδια καλησπερα.Εχω το s7 ελληνικο απο cosmote με την εκδοση G930FXXU1APBB και ειδα πριν απο λιγο τυχαια μεσο ota οτι εχει αναβαθμιση στην νεα G930FXXU1APD1 μεγεθους 211,98 mb την εχει βαλει κανεις να πας πει τι αλλαζει?? Να την βαλω μεσο ota και να το αφησω ετσι η να κανω ενα clean install με μια επαναφορα ?? η καλυτερα μεσο odin ?? ;) ;) Και εμένα μόλις μου έβγαλε το ακόλουθο.... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160415/252c35f902b3291b268ee1f478898c75.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroikon_46 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Να ρωτησω κατι, οταν ειμαι μεσα στο facebook δεν με αφηνει πανω απο μισο λεπτο και με πεταει εξω στην αρχικη οθονη. Τι να παιζει? Παράθεση HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Να ρωτησω κατι, οταν ειμαι μεσα στο facebook δεν με αφηνει πανω απο μισο λεπτο και με πεταει εξω στην αρχικη οθονη. Τι να παιζει? Θέμα στην εφαρμογή. Η έχει το update θέμα,η ξήλωμα και κατέβασμα ξανά. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroikon_46 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Θέμα στην εφαρμογή. Η έχει το update θέμα,η ξήλωμα και κατέβασμα ξανά. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φιλε μου την εβγαλα και την ξαναεβαλα την εφαρμογη του fb αλλα τιποτα. Λες να φταιει το update των 211.89 mb? Το κινητο σαν συσκευη το αποκλειουμε? Παράθεση HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Παταω επαναφορα προεπιλεγμενων εφαρμογων για να μην παιζουν τα βιντεο με τον ντιφολτ πλειερ.παω συλλογη παταω να παιξει βιντεο και δεν μου βγαζει να επιλεξω πλειερ,αλλα ξεκιναει παλι με τον ντιφολτ.τι κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dk65gr Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Βλέπω σιγά - σιγά αυξάνονται αυτοί που προτιμούν το απλό απ' το edge!! :o Τις προάλλες πήγα τα είδα και 'γω στα public! Τα είχαν δίπλα δίπλα (το απλό και το edge) και τα επεξεργάστηκα αρκετή ώρα. Μπορώ να πω πως, ίσως είμαι και' γω απ' τους λίγους, που μου άρεσε πιο πολύ το απλό απ' το edge. βάλε κ μένα σ'αυτούς [κάτοχος πλέων εδώ κ 4 μέρες] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 (edited) Φιλε μου την εβγαλα και την ξαναεβαλα την εφαρμογη του fb αλλα τιποτα. Λες να φταιει το update των 211.89 mb? Το κινητο σαν συσκευη το αποκλειουμε? Παιδια εμενα απο εχτες που εκανα αυτην την αναβαθμιση μου κανει το εξης κουλο.Οταν κλειδωνω το κινητο με το πλαινο κουμπι μετα οταν πατησω το κεντρικο η το πλαινο για να ξανα ανοιξει μου ποιανει το δαχτυλικο μια χαρα.Οταν το κλειδωνω με το app screen lock που εχω στην επιφανεια εργασειας μετα μου βγαζει το μηνυμα οτι να βαλω και καλα μονο pin γιατι δεν επιτρεπετε το δαχτυλικο λογο πολιτικης ασφαλειας...Τι κουλο ειναι αυτο πριν την αναβαθμιση δεν μου το εκανε. Τι μπορει να ειναι αυτο ξερει κανεις ?? :wacko: :wacko: http://s22.postimg.org/hcpnoysdp/1234567.jpg Edited April 16, 2016 by zerv_5800 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsam4 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Η καινούρια αναβάθμιση βελτίωσε εμφανώς την χρήση της RAM (απο 1,4 GB ελεύθερα περίπου στα 1,8 GB μέσο όρο). Αυτή είναι η πρώτη διαφορά που είδα λόγω του ότι την πέρασα πριν λίγο. Για περισσότερα βλέπουμε. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Ευτυχής κάτοχος του s7 από σήμερα προερχόμενος από όλη την σειρά s6 και από note 5 μιας και έχω δοκιμάσει τ πάντα εκτός από το s7 edge θα γράψω την γνώμη μου τις επόμενες μέρες Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Το παρήγγειλα και το περιμένω και γω...Την Δευτέρα το πρωί θα το έχω επιτέλους στα χέρια μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroikon_46 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 (edited) Μήπως αρχίζουν και βγαίνουν παιδικές ασθένειες? Από χθες μου βγάζει πρόβλημα πιστοποίησης στο WIFI του σπιτιού και δεν συνδέεται... Να διευκρινίσω ότι στο σπίτι παίζουν και άλλα κινητά και ταμπλετες που δεν έχουν θέμα, δεν ξέρω κατά πόσο αυτή αναβάθμιση των 211mb επηρεάζει ή όχι (έχω αναφέρει πιο πάνω και άλλο πρόβλημα για το FB ότι με πετάει έξω στην αρχική οθόνη του κινητού το οποίο παραμένει παρά τo uninstall και install εκ νέου του FB) Edited April 17, 2016 by xroikon_46 Παράθεση HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Και οχι μονο αυτο εχρι επηρεαστει και το ξεκλειδωμα με δαχτυλικο απο εφαρμογες..Μου το δεχεται μονο αν το κανω με το κουμπι οπως αναφερα και ποιο πανω χτες λογο πολιτικης ασφαλειας.. Ενο πριν δεν το εκανε.. Μπορεις να βαλεις και εσυ ενα app screen lock να μου πεις αν σου βγαζει και εσενα αυτο το μηνυμα για να ειμαστε σιγουροι οτι φταιει η αναβαθμιση.. των 211mb ? Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Φίλε το κάνει αν βάλεις εφαρμογές που θέλουν ενεργοποίηση σαν διαχειριστές συστήματος Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Αυτές οι πρώτες αναβαθμίσεις τις Samsung είναι ότι καλύτερο υπάρχει, εγώ δεν παίζει να αναβαθμίσω ποτέ... και ελπίζω να μην μου έρθει ποτέ καμιά αναβάθμιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Αυτές οι πρώτες αναβαθμίσεις τις Samsung είναι ότι καλύτερο υπάρχει, εγώ δεν παίζει να αναβαθμίσω ποτέ... και ελπίζω να μην μου έρθει ποτέ καμιά αναβάθμιση... Φίλε το κάνει αν βάλεις εφαρμογές που θέλουν ενεργοποίηση σαν διαχειριστές συστήματος Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το θεμα ειναι φιλε βαγγελη οτι πριν την αναβαθμιση δεν μου το εκανε αυτο και κλειδωνε κανονικα δηλαδη τωρα γιατι αλλαξε τι νοημα εχει αυτο για μενα ειναι υποβαθμιση και οχι αναβαθμιση οπως και ο φιλος ο θανος απο πανω δεν την εχει κανει και του λειτουργει και ξεκλειδωνει κανονικα..Τι βλακεια ειναι αυτο γιατι πρεπει να παταμε μονο το κουμπι... :mad: Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Την είχα και γω την εφαρμογή και όντως κάνει αυτά τα νούμερα. Έχω την εντύπωση πάντως ότι δεν δουλεύει σωστά γιατί η τελευταία αναβάθμιση είχε και κάποιο security patch και για να μπορέσει να δουλέψει πάλι σωστά η εφαρμογή θα πρέπει να περιμένουμε και την αντίστοιχη αναβάθμιση της εφαρμογής. Εγώ πάντως έστειλα mail στον developer και περιμένω απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOST Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Εγώ δεν έχω κανένα θέμα.... Το μόνο που δεν ξέρω αν είναι θέμα. . Ή είμαι περίεργος... Όταν πάω το home button.... Ή lock button για να ανοίξει.... Είναι σαν να ανοίγει κάπως απότομα η οθόνη... Όταν έχει να ανοίξει ώρα... Ενώ όταν το κλείσω και το ξανά ανοίξω ανοίγει πιο smooth.... Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός χαχα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOST Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Και κάτι ακόμα που μόλις πρόσεξα. Έχουν αφαιρέσει τα εφέ της κύλισης από το ξεκλείδωμα της οθόνης....? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Με το wifi έχει κάποιος άλλος θέμα; παίζει και να είναι η ιδέα μου αλλά σαν να μην συνδεέται τόσο καλά ενώ με το iphone που χω δίπλα συνδέομαι άμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Με το wifi έχει κάποιος άλλος θέμα; παίζει και να είναι η ιδέα μου αλλά σαν να μην συνδεέται τόσο καλά ενώ με το iphone που χω δίπλα συνδέομαι άμεσα.δοκίμασε αυτό https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160417/e8e9528854dabcba3d820bbe749c3ca9.jpg Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Με το wifi έχει κάποιος άλλος θέμα; παίζει και να είναι η ιδέα μου αλλά σαν να μην συνδεέται τόσο καλά ενώ με το iphone που χω δίπλα συνδέομαι άμεσα. Κανένα απολύτως θέμα και μάλιστα έχει εκπληκτική εμβέλεια. Συνδέεται με καλό σήμα καμιά 30αρια μέτρα από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικιας κι ενώ είμαι στο αυτοκίνητο μου. Δεν το έχω ξαναδεί ποτέ με άλλη συσκευή αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 ρε παιδια-εχεις κανεις θεμα με το internet? τεσταρω με την εφαρμογη adsl speed σε διαφορα σημεια. οπου ειμαι οριακα 4G/4G+,χτυπαει γυρω στα 16-20Μbps.το ιδιο και οταν εχω σταθερο 4G+. μια φορα επιασε 62,30Mbps και αυτο μετα αφοτου γυρισα απο αυτοματο σε 2g,και καπακι παλι σε αυτοματο. ή παλι δειχνει οτι διορθωνεται καπως η κατασταση,εαν κανω επανεκινηση. βασικα με προβληματησε γιατι πριν 10 ημερες,ημασταν διπλα διπλα με τον αδερφο μου και αυτος με το note 4(επισης cosmote) επιασε 40-45Mbps ενω εγω περασα με το ζορι τα 20..! μιλησα με το τεχνικο τμημα και μου ειπαν οτι απο αυτους ειναι οκ,αλλα να κοιταξω μηπως εχει προβλημα η σιμ. τι μπορω να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 δοκίμασε αυτό Το έκανα, κάπως καλύτερα τώρα. Κανένα απολύτως θέμα και μάλιστα έχει εκπληκτική εμβέλεια. Συνδέεται με καλό σήμα καμιά 30αρια μέτρα από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικιας κι ενώ είμαι στο αυτοκίνητο μου. Δεν το έχω ξαναδεί ποτέ με άλλη συσκευή αυτό... Tι να πω, δεν τα δοκίμασα συγχρόνως με το iphone οπότε λογικα παίζει να είναι η ιδέα μου ή έστω να είχε θέμα η γραμμή εκείνη την ώρα ( δεν έχω και τόσο καλό internet σπίτι thanks to wind ). Αύριο θα τα τεστάρω συγχρόνως να δω μπας και φταίει η δική μου συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts