asdfaster Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Το θεμα ειναι να δωσει και καμμια καινουρια εκδοση...Ξεροσταλιασαμε 2 μηνες :lol: ιδεα δεν εχω τι κανει με της εκδοσεις. παντος ειναι πολυ καλως Dev τον εχω ικανο να βγαλει και καμια g4 rom, απλα το g4 ειναι 64τετραμπιτο δεν ξερο αν γινεται αυτη η μεταβαση σιγουρα xmm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 (edited) Άκυρο.Μετέφερα την ερώτηση στο επίσημο νημα του G3. Παρακαλώ για διαγραφή αυτού του μηνύματος. Edited June 1, 2015 by vortex78 Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeAl92 Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Ποια πιστευετε ειναι η καλυτερη Stock based rom(αν υπαρχει) για το lg g3 ωστε να λειτουργει η lg smart case και αλλα καλουδια της lg οπως το knock code; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Για μένα CloudyG3 και Lam Hoang. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeAl92 Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Για μένα CloudyG3 και Lam Hoang. Στην rom Lam Hoang λειτουργει η smart case της lg; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Φαντάζομαι πως ναι. Έχει επιλογή για quick circle. Τώρα δεν την έχω την θήκη. Πέρασε την και δοκίμασε. 5 λεπτά διαδικασία είναι Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosm Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Λειτουργεί κανονικά. Αυτή τη rom έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Καλησπέρα σε όλους! Ήθελα την γνώμη σας για σταθερή custom rom για παταρια και χαμηλή θερμοκρασία... Δεν είμαι διαθέσιμος για πείραγμα και διάφορα mod... Ερχόμενος από HTC m8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Σε στοκ βασική δοκίμασε cloudy g3 2.5 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Είναι σταθερή;; η είναι προτιμότερο να κάνω ροοτ την οfficial και να μείνω ως έχει;; ευχαριστώ για την απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Εμένα δεν έβγαζε προβλήματα αλλά σε άλλους βγάζει. Ειδικά οι πιο νέες που έχουν port από G4. Διαφορές δεν θα δεις από στοκ. Οπότε είναι καθαρά αν θέλεις να φλασάρεις γενικώς. Αν όχι τότε με απλό ρουτ σε στοκ είσαι μια χαρά! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Είναι σταθερή;; η είναι προτιμότερο να κάνω ροοτ την οfficial και να μείνω ως έχει;; ευχαριστώ για την απάντηση Για μένα είναι σταθερή.είναι στοκ και έχει εμφάνιση από το g4 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 απλά κάνε ρουτ και πέρνα τον κέρνελ του γκάμπριελ και το προφιλ του bullet. με έπιασε μανία και έχω φλασάρει ότι ρομ βρίσκω, από aosp πάντα.δοκίμασα rr 5.4 και cm12.1 που το μόνο πρόβλημα ήταν το dt2w.μετά δοκίμασα slim που ενώ ήταν ωραία μπρίκαρε κάθε ένα λεπτό και η μετάφραση ήταν κουτσή.μου φαίνεται κιόλας πως την παράτησαν και αργούν να βγάλουν updates.τώρα είμαι με paranoid android που έχει και αυτή λαγκ όταν πατάς το power button για να ανάψει η οθόνη. μετά θα δοκιμάσω blisspop και teameos να δω Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Δηλαδή αν βάλω cloudy και μετά βάλω τον kernel που μου λέτε;; και το προφίλ πως το περνάω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 προσωπική άποψη μην βάλεις cloudy δεν έχει νόημα, άσε την στοκ, κάνε ρουτ, πέρνα twrp με το autorec g3 από play store και μετά τα παρακάτω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=62324458&postcount=3249 Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Σας ευχαριστώ πολύ! Μόλις βρω χρόνο θα το κάνω και θα ενημερώσω για αποτελέσματα... Καλή εβδομάδα σε όλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snoof Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Καλησπέρα, ειμαι με τη cloudy απο τη πρωτη εβδομάδα που το αγορασα πριν κανα 9 μηνο και γενικά ειμαι ευχαριστημένος αλλα διαβαζω οτι η cm εχει καλύτερη διαχείριση μπαταρίας. Λογω ομως των ρογμων που εμφάνισε θα δοκιμασω να επαμαφερω τη στοκ για να το στειλω για σέρβις να το φτιαξουν. Οταν το ξαναπαρω πισω αξίζει να περασω την cm η είναι υπερβολες το θεμα με τη μπαταρια και θα δω μικρη διαφορα; με την cm υπάρχει καποιος πυρηνας που να υποστηρίζει το διπλο ταπ για να ανοίγει η οθόνη; η αλήθεια είναι ότι όταν το πήρα ηταν για to double tap καθως με ειχε βολέψει στο g pad.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 εγώ με aosp έχω καλύτερη μπαταρία, η διαφορά με την δική μου χρήση είναι πολύ καλύτερη από οποιαδήποτε στοκ based.δεν έχεις παρα να δοκιμάσεις και να δεις ποια κάθεται καλύτερα σε σενα Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Καλησπέρα, ειμαι με τη cloudy απο τη πρωτη εβδομάδα που το αγορασα πριν κανα 9 μηνο και γενικά ειμαι ευχαριστημένος αλλα διαβαζω οτι η cm εχει καλύτερη διαχείριση μπαταρίας. Λογω ομως των ρογμων που εμφάνισε θα δοκιμασω να επαμαφερω τη στοκ για να το στειλω για σέρβις να το φτιαξουν. Οταν το ξαναπαρω πισω αξίζει να περασω την cm η είναι υπερβολες το θεμα με τη μπαταρια και θα δω μικρη διαφορα; με την cm υπάρχει καποιος πυρηνας που να υποστηρίζει το διπλο ταπ για να ανοίγει η οθόνη; η αλήθεια είναι ότι όταν το πήρα ηταν για to double tap καθως με ειχε βολέψει στο g pad.. ποτε δεν ειχα καλη μπαταρια με CM,σε προγενεστερα τηλ πχ γκαλαξυ ς3 νοτε 2,ουτε καλη καμερα. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Από stock based με UX4 για μένα η καλύτερη είναι η Lion 5.5. Σταθερή χωρίς bugs,lags και με νορμάλ μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hall2001 Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Από stock based με UX4 για μένα η καλύτερη είναι η Lion 5.5. Σταθερή χωρίς bugs,lags και με νορμάλ μπαταρία. ευχαριστούμε για την πληροφόρηση,έχεις κάποιο link γιατί δεν την βρίσκω. Παράθεση Σημασία δεν έχει η πτώση, αλλά η πρόσκρουση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 ευχαριστούμε για την πληροφόρηση,έχεις κάποιο link γιατί δεν την βρίσκω. Δεν την ξέρω αλλά μία πρόχειρη αναζήτηση 2 δευτερολέπτων έκανα... http://forum.frandroid.com/topic/221294-rom-stocklollipop-lion-rom-v55-d855-120-f400slk-v20p/ Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 αφού δοκίμασα όλες τις ρομ να σας πω ότι aosp χωρίς πρόβλημα στο dt2w δεν υπάρχει.λογικό βέβαια αφού προέρχονται όλες από cm.μόνο για την τελευταία RR δεν έχω άποψη Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hall2001 Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Δεν την ξέρω αλλά μία πρόχειρη αναζήτηση 2 δευτερολέπτων έκανα... http://forum.frandroid.com/topic/221294-rom-stocklollipop-lion-rom-v55-d855-120-f400slk-v20p/ω ρε στραβομάρα thanks man :) Παράθεση Σημασία δεν έχει η πτώση, αλλά η πρόσκρουση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 αφού δοκίμασα όλες τις ρομ να σας πω ότι aosp χωρίς πρόβλημα στο dt2w δεν υπάρχει.λογικό βέβαια αφού προέρχονται όλες από cm.μόνο για την τελευταία RR δεν έχω άποψη Και αυτή έχει... Μετά από μία μέρα μου έκανε... Δυστυχώς το αντέχω ακόμα αλλά είναι εκνευριστικό. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts