Jump to content

Xiaomi Mi 5

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βγάλαμε συμπέρασμα και για τα Xiaomi τώρα...

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Υπαρχει video με τον Hugo Barra τον ιδιο να κανουν βασανιστηρια σε ενα redmi note 3 να το πετανε κατω απο 1 μετρο + και να το πατανε με το αυτοκινητο.. Εαν αυτο δεν σημαινει ανθεκτικοτητα και ποιοτητα κατασκευης τι αλλο να σημαινει?? Ετυχε το Mi5 να μην ειναι τοσο δυνατο, πιστευω το Mi5 Pro δεν προκειται να λυγισει ετσι ακομη κι αν ειναι η προστασια του ολη εξωτερικη και πισω..

Οπως θα δειτε εδω το redmi note 3 που ειναι Mid Range κατηγορια δεν κουνιετε ρουπι σε Bending Test

Αρα ειναι φανερω πως κανανε ειτε πατατα με το Mi5 ειτε φταιει που ειναι τοσο λεπτο..

Edited by AbyssD

Αυτό το είδε κανείς; ή μόνο στα iphone κανουμε bend test!

Εγώ ακόμα και μετά την ανακοίνωση ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ράδιο, σκεφτόμουνα να το πάρω, και ήμουν ανάμεσα σε LG G5 και Mi5 ... αλλά βλέποντας αυτό το video ΤΡΟΜΑΞΑ!!! :shock:

Ναι, τι; Τι ειδες και τρομαξες;

Αυτο το τεστ δεν λεει τιποτα.

Και μάλιστα χωρίς υπερβολική δύναμη!

αν παρατηρίσετε ο τυπάς αυτός που κάνει τα τεστς, προσπαθεί να στραβώσει με τον ίδιο τρόπο και άλλα κινητά, και βάζει τρελή δυναμη , μέχρι που τρέμουν τα χέρια του. Δείτε ας πουμε το ίδιο τεστ που κάνει στο galaxy S7.

το τρομερό ήταν ότι με την ευκολία που το έσπασε θα μπορεί να το σπάσει και γυναίκα!

υποθέτω το κεραμικό θα προσθέσει κάπως σε στιβαρότητα-ανθεκτικότητα ,και μαζί με ένα tempered glass εξτρα απο μπροστά κάπως θα βελτιωθεί.

αλλά και πάλι η ανατριχίλα για την ευκολία σπασίματος μου έμεινε... μετά την έλληψη ράδιου με έκανε να πάω ένα βήμα ακόμα στο G5...

Τι ανθεκτικοτητα απο σπασιμο να δωσει μωρε το tempered glass, τα θελετε και τα λετε αυτα;

δεν ειναι τυχαιο που σοβαρες κατασκευες κινεζικες, Pro5,Oppo F1 Plus,Oppo R9Plus ειναι πανακριβα.

υπαρχει διαφορά.

δηλ η oppo και η meizu εγιναν πιο σοβαρες εταιρειες από την xiaomi...:blink::blink::blink::

ειδικα η δευτερη,με το mx6,το απεδειξε!!:lol::lol:

Samsung GT-I5800,xperia P,xiaomi MI-3,xiaomi MI NOTE PRO,REDMI note 4 4/64

δηλ η oppo και η meizu εγιναν πιο σοβαρες εταιρειες από την xiaomi...:blink::blink::blink::

ειδικα η δευτερη,με το mx6,το απεδειξε!!:lol::lol:

Ποιο mx6 αναφέρεις ρε φίλε αφού δεν έχει βγει ακόμα..

Το pro 5 που κυκλοφορεί είναι κορυφαία συσκευή όπως και το mx5 για τα λεφτά του

Sent from my MX5 using Tapatalk

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Ναι, τι; Τι ειδες και τρομαξες;

Αυτο το τεστ δεν λεει τιποτα.

Τι ανθεκτικοτητα απο σπασιμο να δωσει μωρε το tempered glass, τα θελετε και τα λετε αυτα;

To test λέει για μένα ΠΟΛΛΑ. ακόμα και γυναίκα το σπάει με το χέρι της!

Το tempered glass δεν θα δωσει απο μόνο του ανθεκτικότητα... είπα ΜΑΖΙ η κεραμική πλάτη ΜΕ το tempered glass. όσο ναναι θα προσθέσει σε αντοχή.

Edited by MIB
So this is how liberty dies, with thunderous applause

Ποιο mx6 αναφέρεις ρε φίλε αφού δεν έχει βγει ακόμα..

Το pro 5 που κυκλοφορεί είναι κορυφαία συσκευή όπως και το mx5 για τα λεφτά του

Sent from my MX5 using Tapatalk

το mx6 δεν εχει κυκλοφορησει ακομα αλλα δες τι απογοητευση εδωσε σαν πρωτη εντυπωση (εστω από την αναγνωση των χαρακτηριστικων ) στους φαν της meizu.

κορυφαια συσκευή για τα λεφτα του φιλε μου ειναι το mi note pro που κανει 300 ευρουλακια,δηλ πιο φτηνο κ υπερεχει σχεδόν στα παντα εναντι του pro 5.;)

γενικα δεν βγαζω αχρηστη τη meizu απλα διαφωνησα με τον τροπο τοποθέτησης του φιλου πιο πανω που εδινε την εικονα της σοβαρης εταιρειας (meizu κτλ) και της 'ερασιτεχνικης' εταιρειας (xiaomi).νταξ μην τα ισοπεδώνουμε κ όλα!:D

καταληγοντας,το νημα αυτό είναι για το mi5 ας μην πλατειάζουμε άλλο.:)

Samsung GT-I5800,xperia P,xiaomi MI-3,xiaomi MI NOTE PRO,REDMI note 4 4/64

Μια ερώτηση, ωραίο το βίντεο με τα τεστ..

Αλλά εγώ με το κινητό μου δεν έχω σκοπό να παλεύω μαζί του

Άρα το βρήκα άσκοπο αυτό το βίντεο..

Αν σε χαρακτηριστικά είναι από τα καλύτερα που μπορώ να βρω, από εκεί και πέρα τι να τα κάνω τα crash test?

Ακόμα και στην κολοτσεπη να το ξεχάσω, τέτοια δύναμη δεν θα ασκεισω..

Άρα??

Και τέλος για την κάμερα

Όλοι λέτε για απογοήτευση κτλ

Εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την κάμερα του ΜΙ4..

Στο ΜΙ5 υπάρχει περισσότερη βελτίωση??

Ναι το Mi5 εχει καλυτερη καμερα.. Φαινεται και στις φωτογραφιες οπου σε καλη φωτεινοτητα βγαζει πολυ ωραιες φωτογραφιες!

Μιας και σας επεισαν με ενα Bend test οτι η συσκευη δεν ειναι καλη ριχτε μια ματια και εδω

Μηπως ο διασημος Youtuber εκανε καποια απατεωνια ως προς το Mi5? Μηπως παιζεται κατι αλλο? Θεωρω οτι με τετοια δυναμη ουτε τα Turbo-X δεν σπανε..

Εγώ έχω το mi4 και απορω τι άλλο να ζητήσει κανείς από την κάμερα ενός κινητού...dslr δεν πρόκειται να γίνει ποτέ αλλά οι φωτό είναι θεωρώ φανταστικές για συσκευή κινητού. Βέβαια υποστηριζω την θεωρία που λέει ότι όλα φαίνονται καλά μέχρι να δεις κάτι καλύτερο αλλά μην τρελαινομαστε κιόλας. Εγώ θα περιμένω κάνα χρονο μέχρι η τιμή να γίνει χώμα ( όπως του mi4) και θα το τσιμπησω

Το κινητο σπαει γιατι του λειπει δευτερο σασι που εχουν ολα τα κινητα και αυτο που εχει ειναι πολυ λεπτο. Η αρνηση εχει θεση στον τομεα της ψυχολογιας ,εδω ειναι φορουμ τεχνολογιας. Δηλ. τι ακριβως ΔΕΝ ειδατε στο βιντεο. Αφου εδειξε ο άνθρωπος στο εσωτερικό τι δεν παει καλα και εξηγησε,οχι σαν τον πακιστανο στο αλλο βιντεο που σφιγγει τον αερα.

Δεν ειπε κανεις οτι δεν εχει τεχνολογια το κινητο,απλα ειναι καρυδοτσουφλο,εκει εξοικονομησε η εταιρεια. Συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες,ετσι την πατησε και η apple. Αυτο δε σημαινει οτι ολα τα xiaomi ειναι μαπα ή οτι το κινητο αυτο ειναι αχρηστο ,εφοσον δε σκοπευεις να το βαλεις κοντρα σε ανεμο ανω των 3 μποφορ.

Παιδια για κινητο 300-400€ απο Κινα, η καμερα ειναι μετριοτατη.

Επρεπε να ειναι top class και να κονταροχτυπιεται με S7, G5, HTC 10 κλπ αλλα δυστυχως βγαζει χειροτερες φωτο και απο τα κινητα προηγουμενης γενιας.

Εσεις δεν εχετε απαιτησεις και σας κανει και η καμερα του mi4, αλλοι ομως εχουν.

Γιατι σας φαινεται περιεργο και μας λετε οτι πρεπει να ειμαστε και ικανοποιημενοι;

Σιγα μην παρω κατωτερο κινητο τυπου LG G4 για την καμερα η επειδη δεν διπλωνει με πολυ πιεση :P

Επισης το Mi5 pro εχει αλλα υλικα κατασκευης περιμενω οτι δεν θα σπαει ετσι.. Επισης δεν ξερουμε αν οντως σπαει τοσο ευκολα γιατι ασχετα αν το εξηγησε ο Youtuber που προφανως βγαζει λεφτα απο τετοια πραγματα ειδαμε και μονοι μας οτι δεν εχει διπλο Frame μεσα παρολα αυτα το εσπασε με τοσο μεγαλη ευκολια που δεν χρειαστηκε να το πιεση μεχρι να τρεμουν τα χερια του.. Ο Ινδος φιλος και οχι ο Πακιστανος οπως ισχυριζετε ο ρατσιστης συμφουρητης μας πιεσε ισως και πιο πολυ απο τον διασημο Youtuber μεχρι που πονεσε και ο αντιχειρας του.. Ασχετα αν δεν εξηγει καποια πραγματα εχουμε ματια και βλεπουμε..

Εν πασι περιπτωση στην τιμη του Mi5 δεν βρισκουμε τιποτα καλυτερο και δεν προκειται να παιζουμε μπουνιες με τα κινητα μας.

Εγω προσωπικα δεν εχω 600+ Ευρω να δωσω για ενα S7 και δεν νομιζω ουτε σε 2 χρονια να πεσει στα 400€ το S7 αλλα και να πεσει θα εχει βγει το Mi7 που παλι θα ειναι καλυτερη επιλογη!

Η συσκευη εχει ορισμενες ποιοτητες και ορισμενες οχι τοσο(ποιοτητες). Το αν καλυπτει καποιον ειναι καθαρα θεμα προτεραιοτητων. Απο κει και περα και εδω θα προτεινω στους συμφορουμιτες να εμπιστευονται εγκυρα reviews και τα ματια τους,οχι ψευτες και υβριστες σαν το ανωτερω μελος που προσπαθουν να τους παραπλανήσουν. Διαβαστε και δειτε και μετα πιστεψτε.

Εν πασι περιπτωση στην τιμη του Mi5 δεν βρισκουμε τιποτα καλυτερο

Αυτο δε νομιζω πως ισχυει. Κατσε να κυκλοφορησει και τα 470 ευρω τα εχει ανετα πιστευω!

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Ναι το Mi5 εχει καλυτερη καμερα.. Φαινεται και στις φωτογραφιες οπου σε καλη φωτεινοτητα βγαζει πολυ ωραιες φωτογραφιες!

Μιας και σας επεισαν με ενα Bend test οτι η συσκευη δεν ειναι καλη ριχτε μια ματια και εδω

Μηπως ο διασημος Youtuber εκανε καποια απατεωνια ως προς το Mi5? Μηπως παιζεται κατι αλλο? Θεωρω οτι με τετοια δυναμη ουτε τα Turbo-X δεν σπανε..

Mονο εκει ομως:) Οταν μειωθει το φως αστα να πανε....

Εγώ έχω το mi4 και απορω τι άλλο να ζητήσει κανείς από την κάμερα ενός κινητού...dslr δεν πρόκειται να γίνει ποτέ αλλά οι φωτό είναι θεωρώ φανταστικές για συσκευή κινητού. Βέβαια υποστηριζω την θεωρία που λέει ότι όλα φαίνονται καλά μέχρι να δεις κάτι καλύτερο αλλά μην τρελαινομαστε κιόλας. Εγώ θα περιμένω κάνα χρονο μέχρι η τιμή να γίνει χώμα ( όπως του mi4) και θα το τσιμπησω

Επειδη σημερα το παρελαβα το πρωτο που τεσταρησα ηταν η καμερα. Τα αλλα ειναι γνωστα. Το κινητο ειναι πολυ ομορφο και γρηγορο κλπ. Αντοχης δεν θα το ελεγα γιατι λιγο που πηγα να κανω οτι και αυτος στο βιντεο:worry: μου φανηκε οτι μαλλον πρεπει να εχει εν μερη δικιο.:X

Θα ανεβασω και φωτο σε λιγο εδω για να δειτε. Ημερησιες νου φανηκαν πολυ καλες:)

Αλλα σε χαμηλο φωτισμο ειναι πολυ χαλια η καμερα, ανεβαζει το iso στο θεο και πολυ παρα πολυ θορυβο.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6681972#post6681972

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Mονο εκει ομως:) Οταν μειωθει το φως αστα να πανε....

Επειδη σημερα το παρελαβα το πρωτο που τεσταρησα ηταν η καμερα. Τα αλλα ειναι γνωστα. Το κινητο ειναι πολυ ομορφο και γρηγορο κλπ. Αντοχης δεν θα το ελεγα γιατι λιγο που πηγα να κανω οτι και αυτος στο βιντεο:worry: μου φανηκε οτι μαλλον πρεπει να εχει εν μερη δικιο.:X

Θα ανεβασω και φωτο σε λιγο εδω για να δειτε. Ημερησιες νου φανηκαν πολυ καλες:)

Αλλα σε χαμηλο φωτισμο ειναι πολυ χαλια η καμερα, ανεβαζει το iso στο θεο και πολυ παρα πολυ θορυβο.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6681972#post6681972

Δοκίμασες να συγχρονίσεις επαφες που εχεις στο google account σου ?

giphy.gif

Δοκίμασες να συγχρονίσεις επαφες που εχεις στο google account σου ?

Απο μονο του δεν γινεται, θελει εγκατασταση τα gaps. διαδικασια 3 λεπτα.

Τωρα θα το κανω.:)

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Εν πασι περιπτωση στην τιμη του Mi5 δεν βρισκουμε τιποτα καλυτερο και δεν προκειται να παιζουμε μπουνιες με τα κινητα μας.

Εγω προσωπικα δεν εχω 600+ Ευρω να δωσω για ενα S7 και δεν νομιζω ουτε σε 2 χρονια να πεσει στα 400€ το S7 αλλα και να πεσει θα εχει βγει το Mi7 που παλι θα ειναι καλυτερη επιλογη!

Μια χαρα βρισκεις καλυτερο: S7.

Δεν θες "Lagwiz"? Huawei 6p

Εχω και πολλες αλλες προτασεις.

Εσυ θες να δωσεις το λιγοτερο 420€ (χαμηλοτερη τιμη για την σοβαρη εκδοση 64gb απο vickmall) για κινητο απο Κινα με μονοετη εγγυηση τρεχα γυρευε.

To S7 εχει ηδη πεσει στα 539€ και το 6p στα 490€. Ξερεις που θα εχουν πεσει αυτες οι τιμες μεχρι να σου ερθει το Mi5;

Απο τωρα τα αξιζουν τα παραπανω λεφτα λογω σοβαρης διετους εγγυησης, παραδοση σε μηδεν μερες, κλπ

Το ταπεινο LG G4 που τοσο ευκολα χλευαζεις, εχει 300€

Πολυ ακριβο το Mi5, ξυπνηστε με να το βαλω στη συγκριση οταν πεσει στα 300€ η 64gb εκδοση.

Μια χαρα βρισκεις καλυτερο: S7.

Δεν θες "Lagwiz"? Huawei 6p

Εχω και πολλες αλλες προτασεις.

Εσυ θες να δωσεις το λιγοτερο 420€ (χαμηλοτερη τιμη για την σοβαρη εκδοση 64gb απο vickmall) για κινητο απο Κινα με μονοετη εγγυηση τρεχα γυρευε.

To S7 εχει ηδη πεσει στα 539€ και το 6p στα 490€. Ξερεις που θα εχουν πεσει αυτες οι τιμες μεχρι να σου ερθει το Mi5;

Απο τωρα τα αξιζουν τα παραπανω λεφτα λογω σοβαρης διετους εγγυησης, παραδοση σε μηδεν μερες, κλπ

Το ταπεινο LG G4 που τοσο ευκολα χλευαζεις, εχει 300€

Πολυ ακριβο το Mi5, ξυπνηστε με να το βαλω στη συγκριση οταν πεσει στα 300€ η 64gb εκδοση.

Upgrade θελω να κανω με το Mi5 οχι downgrade με Nexus 6p ουτε θελω να δωσω παραπανω απο εναν ολοκληρο μισθο για ενα κινητο για το πιο βασικο χαρακτηριστικο την καμερα.. Για το S7 αυτο. Το S7 θα πεσει στα 400€ μονο οταν βγει το S8 και αν!!! Το Mi5 pro θα πεσει στα 400 το καλοκαιρι με φθινοπωρο

Upgrade θελω να κανω με το Mi5 οχι downgrade με Nexus 6p ουτε θελω να δωσω παραπανω απο εναν ολοκληρο μισθο για ενα κινητο για το πιο βασικο χαρακτηριστικο την καμερα.. Για το S7 αυτο. Το S7 θα πεσει στα 400€ μονο οταν βγει το S8 και αν!!! Το Mi5 pro θα πεσει στα 400 το καλοκαιρι με φθινοπωρο

Ενημερωτικά το s6 έπεσε στα 370 3μήνες πρίν έρθει το s7 κι ανεβοκατεβαίνει από τότε εως τα 400 μαξ. Επίσης το mi5 pro αναμένετε να γίνει διαθέσιμο τέλη μαιού με αρχές καλοκαιριού ( κι αν ) και αν λάβουμε στα σοβαρά το πόσο γρήγορα έπεσε το mi4 όταν βγήκε και τα note/note pro, ναι θα πέσει το καλοκαίρι με φθινόπωρο απλά όχι του 16.

Όσο για το πάθος σου για το mi5 κι εγώ το ίδιο είχα μέχρι να το πιάσω στα χέρια μου.

Edited by adversus

Upgrade θελω να κανω με το Mi5 οχι downgrade με Nexus 6p ουτε θελω να δωσω παραπανω απο εναν ολοκληρο μισθο για ενα κινητο για το πιο βασικο χαρακτηριστικο την καμερα..

Πολυ θα ηθελα να μου πεις πως οριζεις το upgrade και το downgrade.

Επισης, θα ηθελα να μου πεις πως 100-150€ παραπανω ειναι 'ολοκληρος μισθος', ειδικα οταν εχουν αντικρυσμα (2ετης εγγυηση/ αμεση αγορα και service) ακομα και αν εξαιρεσεις την καμερα.

Που δεν θα ειναι τοσα ΟΤΑΝ ερθει το mi5

Για το S7 αυτο. Το S7 θα πεσει στα 400€ μονο οταν βγει το S8 και αν!!! Το Mi5 pro θα πεσει στα 400 το καλοκαιρι με φθινοπωρο

Kαι στα 500, αξιζει 15 φορες καλυτερα απο το mi5

Απο μονο του δεν γινεται, θελει εγκατασταση τα gaps. διαδικασια 3 λεπτα.

Τωρα θα το κανω.:)

Καλημέρα , σαφώς και δεν γίνεται απο μονο του η διαφορά ειναι οτι το ζόρι το τρώει η Αγγλοκινεζικη ,δεν ειναι πρώτη φορα που εχω xiaomi βρε απλα μεχρι τώρα βάζαμε την global η την Ελληνική και ηταν κομπλέ .

Ειμαι 3 μερες και εχω δοκιμάσει τα πάντα... βρήκα τρόπο να φαίνονται η επαφές του gmail αλλα δυστυχώς εξακολουθεί να σώζει εκεί κάποια καινούρια επαφή ,πρέπει να γυρίσω σπιτι και να την σώσω στον υπολογιστή για ασφάλεια , επίσης το calendar δεν συγχρονίζει με τίποτα .

Edited by ampelift
giphy.gif

καλημερα παιδες..

Και εγω σαν μεγαλος φαν της εταιρειας περιμενω το Pro να κυκλοφορησει καλα καλα για να το παρω, αλλα διαβαζοντας τις τελευταιες σελιδες με εχετε βαλει σε πολλες σκεψεις και μαλλον δεν θα το παρω..

Ισως παω για το Mi Note Pro, ή κάποιο Meizu.

1+7 Pro

• The title was changed to [Προς κυκλοφορία] Xiaomi Μi 5
  • The topic was locked