iliasxr Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Καλησπέρα σε όλους! Ένας φίλος έχει το mi5 και έσπασε η οθόνη... Ξέρεις κανείς που μπορεί να το στείλει για επισκευή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepel Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Ψάξε στο miui gr για τον Σταύρο (Νίκαια).. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Καλησπέρα σε όλους! Ένας φίλος έχει το mi5 και έσπασε η οθόνη... Ξέρεις κανείς που μπορεί να το στείλει για επισκευή? Όπου και να την βάλεις να προσέξεις να είναι καλής ποιότητας ώστε να μην σου έχει θέμα με τα χρώματα κλπ !! ;);) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theorendil Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Καλησπέρα παιδιά, Είμαι κι εγώ στο ψάξιμο για κινητό αυτό τον καιρό και πλέον είναι και αυτό στα υπόψιν μου. Με ενδιαφέρει κυρίως καλή κάμερα και δυνατότητα για gaming, αλλά όχι απαραίτητα βαρύ. Για 270 (64 GB version) αξίζει το συγκεκριμένο; Θα το πάρω από Σκρουτζάδικο γιατί δε θέλω να μπλέξω με Κίνα. Η μπαταρία του πως είναι; Ανάμεσα σε αυτό και το Honor 6X ποιο θα επιλέγατε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Καλησπέρα παιδιά, Είμαι κι εγώ στο ψάξιμο για κινητό αυτό τον καιρό και πλέον είναι και αυτό στα υπόψιν μου. Με ενδιαφέρει κυρίως καλή κάμερα και δυνατότητα για gaming, αλλά όχι απαραίτητα βαρύ. Για 270 (64 GB version) αξίζει το συγκεκριμένο; Θα το πάρω από Σκρουτζάδικο γιατί δε θέλω να μπλέξω με Κίνα. Η μπαταρία του πως είναι; Ανάμεσα σε αυτό και το Honor 6X ποιο θα επιλέγατε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Μην το σκέφτεσαι είναι άλλη κατηγορία το mi 5. Αν δεν τίθεται οικονομικό θέμα είναι μονόδρομος. Η μπαταρία του είναι αξιοπρεπέστατη και η κάμερα φοβερή για την τιμή του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Off topic!! Από eglobalcentral σε πόσο καιρό έρχεται η παραγγελία; το έχω παραγγείλει από τις 27 και ακόμα δεν φαίνεται να έστειλαν κάτι. Ευχαριστώ και σόρρυ για το οφ τοπικ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mel68 Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 η ποιοτητα κλησης πως ειναι παιδια; σε σχεση με ενα samsung s4 μπορει καποιος να συγκρινει;(φιλος μου εχει δωσει το s4 να εξυπηρετηθω κι εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος απο ποιοτητα κλησης που μ ενδιαφερει παρα πολυ):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 (edited) Off topic!! Από eglobalcentral σε πόσο καιρό έρχεται η παραγγελία; το έχω παραγγείλει από τις 27 και ακόμα δεν φαίνεται να έστειλαν κάτι. Ευχαριστώ και σόρρυ για το οφ τοπικ. Εγω το παρήγγειλα απο τις 24 και σήμερα εστάλη μαζι με το track number. Edited May 31, 2017 by trifos Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theorendil Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Καλημέρα παιδιά, είμαι σχεδόν έτοιμος για τη παραγγελία αλλά έχω κάποιες ερωτησούλες: Επειδή βλέπω ότι είναι γυαλί από πίσω και είχα άσχημες εμπειρίες με το επίσης γυάλινο Nexus 4, είναι καθόλου ανθεκτικό το συγκεκριμένο? Τι θήκη να πάρω? Μια metallic που βλέπω θα προσφέρει προστασία? Επίσης, αξίζει να δώσω κάτι παραπάνω να πάρω το 5s? Τέλος, αυτό το eglobalcentral είναι Κινέζικο? Πόσο περίπου κάνει να στείλει? Υπάρχει κίνδυνος τελωνείου? Βλέπω πως φέρνει το Κινέζικο και ακυρώνει την εγγύηση αν αλλάξεις ROM, ισχύει αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 (edited) Καλημέρα παιδιά, είμαι σχεδόν έτοιμος για τη παραγγελία αλλά έχω κάποιες ερωτησούλες: Επειδή βλέπω ότι είναι γυαλί από πίσω και είχα άσχημες εμπειρίες με το επίσης γυάλινο Nexus 4, είναι καθόλου ανθεκτικό το συγκεκριμένο? Τι θήκη να πάρω? Μια metallic που βλέπω θα προσφέρει προστασία? Επίσης, αξίζει να δώσω κάτι παραπάνω να πάρω το 5s? Τέλος, αυτό το eglobalcentral είναι Κινέζικο? Πόσο περίπου κάνει να στείλει? Υπάρχει κίνδυνος τελωνείου? Βλέπω πως φέρνει το Κινέζικο και ακυρώνει την εγγύηση αν αλλάξεις ROM, ισχύει αυτό? Ξεχνάς ότι θα το έχεις χωρίς θήκη. Γλιστράει σαν χέλι, αν το αφήσεις πάνω σε τραπέζι με ελάχιστη κλήση θα περπατήσει και θα πέσει. Τώρα για τη θήκη είναι προσωπική επιλογή τι θα πάρεις. Υπάρχουν ένα σωρό. Το 5s έχει λίγο καλύτερη κάμερα απ'οτι λένε. Το eglobalcentral.eu είναι κινέζικο αλλά στέλνει μέσω χώρας εντός Ε.Ε άρα δεν έχει τελωνείο. Δεν έχω πάρει από αυτούς αλλά υπάρχουν πολλές αναφορές από Έλληνες αν κάνεις μια αναζήτηση. Αν φοβάσαι ότι θα χάσεις την εγγύηση αλλάζοντας ρομ, τότε βάζεις την Official και το στέλνεις. Edited June 1, 2017 by minotavros Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stam26a Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 καλησπερα σας. ξερει καποιος καποιο site με το usermanual του κινητου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Καλημέρα παιδιά, είμαι σχεδόν έτοιμος για τη παραγγελία αλλά έχω κάποιες ερωτησούλες: Επειδή βλέπω ότι είναι γυαλί από πίσω και είχα άσχημες εμπειρίες με το επίσης γυάλινο Nexus 4, είναι καθόλου ανθεκτικό το συγκεκριμένο? Τι θήκη να πάρω? Μια metallic που βλέπω θα προσφέρει προστασία? Επίσης, αξίζει να δώσω κάτι παραπάνω να πάρω το 5s? Τέλος, αυτό το eglobalcentral είναι Κινέζικο? Πόσο περίπου κάνει να στείλει? Υπάρχει κίνδυνος τελωνείου? Βλέπω πως φέρνει το Κινέζικο και ακυρώνει την εγγύηση αν αλλάξεις ROM, ισχύει αυτό? Φίλε μου καλησπέρα. Προσωπική μου άποψη και εμπειρία μετά από 6 μήνες με mi5 και τώρα mi5s είναι να μην το σκεφτείς καθόλου τα λίγα παραπάνω χρήματα και με κλειστά τα μάτια να πας να πάρεις το mi5s και όχι το mi5. Καλό χρυσό είναι αλλά το πίσω καπάκι γλιστράει σαν χέλι είναι κουμπωμένο με κλιπς από μέσα και αν σου πέσει όπως την είχα πάθει εγώ ή θα σου ραγισει σίγουρα η θα ανοίξει και θα βγει σπάζοντας τα κλιπσακια όπως την είχα πάθει εγώ.. Ενώ το mi5s είναι ωραίο μεταλλικό και στιβαρό και έχει καλύτερη κάμερα και μπροστά άμεσο ultra figerprint χωρίς να πατάς το κουμπί όπως του mi5. Αύτα από μένα!! ;);) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 παιδια εχει δοκιμασει κανενας το 4κ video? 22-23 fps τραβαει μονο?!!!! ελεος! τι 30 λεει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amlet Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Παιδια κανενα κωδικο για eglobalcentral? Γιατι μαλλον σκεφτομαι να το παρω απο εκει και να δωσω +20 ευρω παρα να το ρισκαρω απο banggood στα 197 και να μην ξερω τι θα γινει τελωνειο! Και ποιον τροπο να επιλεξω για το στειλουν απο eglobal? Ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 (edited) Παιδια κανενα κωδικο για eglobalcentral? Γιατι μαλλον σκεφτομαι να το παρω απο εκει και να δωσω +20 ευρω παρα να το ρισκαρω απο banggood στα 197 και να μην ξερω τι θα γινει τελωνειο! Και ποιον τροπο να επιλεξω για το στειλουν απο eglobal? Ευχαριστω!!! To παρηγγειλα 24/5 και σημερα εφτασε Αθηνα. Απο Τριτη πιστευω θα το εχω. Απλο ταχυδρομειο θα διαλεξεις. Κωδ κουπονιου BUY599 Edited June 1, 2017 by sokgiorgos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amlet Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 To παρηγγειλα 24/5 και σημερα εφτασε Αθηνα. Απο Τριτη πιστευω θα το εχω. Απλο ταχυδρομειο θα διαλεξεις. Κωδ κουπονιου BUY599 To κουπονι αγορινα δεν το πιανει δεν ξερω γιατι. Τι προσφερει btw? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 To κουπονι αγορινα δεν το πιανει δεν ξερω γιατι. Τι προσφερει btw? Μάλλον έχει λήξει 6 ευρώ έκπτωση ήταν. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 έχει βάλει κανείς lineage os να μας πει εντυπώσεις?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 έχει βάλει κανείς lineage os να μας πει εντυπώσεις?? Εγώ αλλά την έβγαλα. Μια χαρά δούλευε Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Εγώ αλλά την έβγαλα. Μια χαρά δούλευε απο μπαταρία? νομίζω δούλευε κ το touch fingerprint χωρίς πατημα το κουμπί ε? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 απο μπαταρία? νομίζω δούλευε κ το touch fingerprint χωρίς πατημα το κουμπί ε? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπαταρία μια χαρά. Ναι δουλεύει με άγγιγμα το δακτυλικο. Επειδή όμως τις βαριέμαι τις στοκ Android γύρισα γρήγορα σε miui. Πάντως έτρεχε πολύ καλά η Los Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Μπαταρία μια χαρά. Ναι δουλεύει με άγγιγμα το δακτυλικο. Επειδή όμως τις βαριέμαι τις στοκ Android γύρισα γρήγορα σε miui. Πάντως έτρεχε πολύ καλά η Los το μόνο κακό είναι αυτό το ui Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 το μόνο κακό είναι αυτό το ui Το UI της Los εννοείς? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannism01 Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Τι παίζει το mi5 είναι πιο αργό απο το redmi note 4? Γιατί έτσι? Σε λίγο θα μας πεί ο τύπος ότι το redmi note 4 είναι γρηγορότερο και από το 3. Θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Όποιος ενδιαφέρεται για το άσπρο 64άρι στην χαμηλότερη τιμή ever: https://www.kimovil.com/to/special/CyiRG0 Ισως το απόλυτο VFM στον κόσμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts