Jump to content

Xiaomi Mi 5

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους! Ένας φίλος έχει το mi5 και έσπασε η οθόνη... Ξέρεις κανείς που μπορεί να το στείλει για επισκευή?

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Καλησπέρα σε όλους! Ένας φίλος έχει το mi5 και έσπασε η οθόνη... Ξέρεις κανείς που μπορεί να το στείλει για επισκευή?

Όπου και να την βάλεις να προσέξεις να είναι καλής ποιότητας ώστε να μην σου έχει θέμα με τα χρώματα κλπ !! ;);)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

Καλησπέρα παιδιά,

Είμαι κι εγώ στο ψάξιμο για κινητό αυτό τον καιρό και πλέον είναι και αυτό στα υπόψιν μου. Με ενδιαφέρει κυρίως καλή κάμερα και δυνατότητα για gaming, αλλά όχι απαραίτητα βαρύ. Για 270 (64 GB version) αξίζει το συγκεκριμένο; Θα το πάρω από Σκρουτζάδικο γιατί δε θέλω να μπλέξω με Κίνα. Η μπαταρία του πως είναι; Ανάμεσα σε αυτό και το Honor 6X ποιο θα επιλέγατε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Καλησπέρα παιδιά,

Είμαι κι εγώ στο ψάξιμο για κινητό αυτό τον καιρό και πλέον είναι και αυτό στα υπόψιν μου. Με ενδιαφέρει κυρίως καλή κάμερα και δυνατότητα για gaming, αλλά όχι απαραίτητα βαρύ. Για 270 (64 GB version) αξίζει το συγκεκριμένο; Θα το πάρω από Σκρουτζάδικο γιατί δε θέλω να μπλέξω με Κίνα. Η μπαταρία του πως είναι; Ανάμεσα σε αυτό και το Honor 6X ποιο θα επιλέγατε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Μην το σκέφτεσαι είναι άλλη κατηγορία το mi 5. Αν δεν τίθεται οικονομικό θέμα είναι μονόδρομος. Η μπαταρία του είναι αξιοπρεπέστατη και η κάμερα φοβερή για την τιμή του.

Off topic!! Από eglobalcentral σε πόσο καιρό έρχεται η παραγγελία; το έχω παραγγείλει από τις 27 και ακόμα δεν φαίνεται να έστειλαν κάτι. Ευχαριστώ και σόρρυ για το οφ τοπικ.

η ποιοτητα κλησης πως ειναι παιδια;

σε σχεση με ενα samsung s4 μπορει καποιος να συγκρινει;(φιλος μου εχει δωσει το s4 να εξυπηρετηθω κι εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος απο ποιοτητα κλησης που μ ενδιαφερει παρα πολυ):)

Off topic!! Από eglobalcentral σε πόσο καιρό έρχεται η παραγγελία; το έχω παραγγείλει από τις 27 και ακόμα δεν φαίνεται να έστειλαν κάτι. Ευχαριστώ και σόρρυ για το οφ τοπικ.

Εγω το παρήγγειλα απο τις 24 και σήμερα εστάλη μαζι με το track number.

Edited by trifos
Poco F2 Pro 8/256

Καλημέρα παιδιά, είμαι σχεδόν έτοιμος για τη παραγγελία αλλά έχω κάποιες ερωτησούλες: Επειδή βλέπω ότι είναι γυαλί από πίσω και είχα άσχημες εμπειρίες με το επίσης γυάλινο Nexus 4, είναι καθόλου ανθεκτικό το συγκεκριμένο? Τι θήκη να πάρω? Μια metallic που βλέπω θα προσφέρει προστασία? Επίσης, αξίζει να δώσω κάτι παραπάνω να πάρω το 5s? Τέλος, αυτό το eglobalcentral είναι Κινέζικο? Πόσο περίπου κάνει να στείλει? Υπάρχει κίνδυνος τελωνείου? Βλέπω πως φέρνει το Κινέζικο και ακυρώνει την εγγύηση αν αλλάξεις ROM, ισχύει αυτό?

Καλημέρα παιδιά, είμαι σχεδόν έτοιμος για τη παραγγελία αλλά έχω κάποιες ερωτησούλες: Επειδή βλέπω ότι είναι γυαλί από πίσω και είχα άσχημες εμπειρίες με το επίσης γυάλινο Nexus 4, είναι καθόλου ανθεκτικό το συγκεκριμένο? Τι θήκη να πάρω? Μια metallic που βλέπω θα προσφέρει προστασία? Επίσης, αξίζει να δώσω κάτι παραπάνω να πάρω το 5s? Τέλος, αυτό το eglobalcentral είναι Κινέζικο? Πόσο περίπου κάνει να στείλει? Υπάρχει κίνδυνος τελωνείου? Βλέπω πως φέρνει το Κινέζικο και ακυρώνει την εγγύηση αν αλλάξεις ROM, ισχύει αυτό?

Ξεχνάς ότι θα το έχεις χωρίς θήκη. Γλιστράει σαν χέλι, αν το αφήσεις πάνω σε τραπέζι με ελάχιστη κλήση θα περπατήσει και θα πέσει. Τώρα για τη θήκη είναι προσωπική επιλογή τι θα πάρεις. Υπάρχουν ένα σωρό.

Το 5s έχει λίγο καλύτερη κάμερα απ'οτι λένε.

Το eglobalcentral.eu είναι κινέζικο αλλά στέλνει μέσω χώρας εντός Ε.Ε άρα δεν έχει τελωνείο. Δεν έχω πάρει από αυτούς αλλά υπάρχουν πολλές αναφορές από Έλληνες αν κάνεις μια αναζήτηση.

Αν φοβάσαι ότι θα χάσεις την εγγύηση αλλάζοντας ρομ, τότε βάζεις την Official και το στέλνεις.

Edited by minotavros
No root->No problem

Φίλε μου καλησπέρα. Προσωπική μου άποψη και εμπειρία μετά από 6 μήνες με mi5 και τώρα mi5s είναι να μην το σκεφτείς καθόλου τα λίγα παραπάνω χρήματα και με κλειστά τα μάτια να πας να πάρεις το mi5s και όχι το mi5. Καλό χρυσό είναι αλλά το πίσω καπάκι γλιστράει σαν χέλι είναι κουμπωμένο με κλιπς από μέσα και αν σου πέσει όπως την είχα πάθει εγώ ή θα σου ραγισει σίγουρα η θα ανοίξει και θα βγει σπάζοντας τα κλιπσακια όπως την είχα πάθει εγώ.. Ενώ το mi5s είναι ωραίο μεταλλικό και στιβαρό και έχει καλύτερη κάμερα και μπροστά άμεσο ultra figerprint χωρίς να πατάς το κουμπί όπως του mi5. Αύτα από μένα!! ;);)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

Παιδια κανενα κωδικο για eglobalcentral? Γιατι μαλλον σκεφτομαι να το παρω απο εκει και να δωσω +20 ευρω παρα να το ρισκαρω απο banggood στα 197 και να μην ξερω τι θα γινει τελωνειο! Και ποιον τροπο να επιλεξω για το στειλουν απο eglobal?

Ευχαριστω!!!

Παιδια κανενα κωδικο για eglobalcentral? Γιατι μαλλον σκεφτομαι να το παρω απο εκει και να δωσω +20 ευρω παρα να το ρισκαρω απο banggood στα 197 και να μην ξερω τι θα γινει τελωνειο! Και ποιον τροπο να επιλεξω για το στειλουν απο eglobal?

Ευχαριστω!!!

To παρηγγειλα 24/5 και σημερα εφτασε Αθηνα. Απο Τριτη πιστευω θα το εχω.

Απλο ταχυδρομειο θα διαλεξεις.

Κωδ κουπονιου BUY599

Edited by sokgiorgos

To παρηγγειλα 24/5 και σημερα εφτασε Αθηνα. Απο Τριτη πιστευω θα το εχω.

Απλο ταχυδρομειο θα διαλεξεις.

Κωδ κουπονιου BUY599

To κουπονι αγορινα δεν το πιανει δεν ξερω γιατι. Τι προσφερει btw?

To κουπονι αγορινα δεν το πιανει δεν ξερω γιατι. Τι προσφερει btw?

Μάλλον έχει λήξει 6 ευρώ έκπτωση ήταν.

Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

έχει βάλει κανείς lineage os να μας πει εντυπώσεις??

Εγώ αλλά την έβγαλα. Μια χαρά δούλευε

No root->No problem

Εγώ αλλά την έβγαλα. Μια χαρά δούλευε

απο μπαταρία? νομίζω δούλευε κ το touch fingerprint χωρίς πατημα το κουμπί ε?

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

IPhone 15 Pro 

απο μπαταρία? νομίζω δούλευε κ το touch fingerprint χωρίς πατημα το κουμπί ε?

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπαταρία μια χαρά. Ναι δουλεύει με άγγιγμα το δακτυλικο.

Επειδή όμως τις βαριέμαι τις στοκ Android γύρισα γρήγορα σε miui. Πάντως έτρεχε πολύ καλά η Los

No root->No problem

Μπαταρία μια χαρά. Ναι δουλεύει με άγγιγμα το δακτυλικο.

Επειδή όμως τις βαριέμαι τις στοκ Android γύρισα γρήγορα σε miui. Πάντως έτρεχε πολύ καλά η Los

το μόνο κακό είναι αυτό το ui

IPhone 15 Pro 

Τι παίζει το mi5 είναι πιο αργό απο το redmi note 4? Γιατί έτσι?

Σε λίγο θα μας πεί ο τύπος ότι το redmi note 4 είναι γρηγορότερο και από το 3. Θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε...

• The title was changed to [Προς κυκλοφορία] Xiaomi Μi 5
  • The topic was locked