minotavros Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Όπως το είπε ο chios απλώς κατά 90% θα πρέπει να κάνεις ένα ένα τα updates μέχρι να φτάσεις στην 8.2.2 που είναι η τελευταία Global stable. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Μα αυτο ειναι που με προβληματιζει..σε αδρανεια...χωρις καμια ενεργη εφαρμογη να τραβαει μνημη ραμ ....μου ειναι στο 1gb...με το που βαλω εφαρμογες πεφτει κ αλλο...ειναι φυσιολογικο;;;;η ρομ αυτη που ανεφερα κ εκανε update μονο του ειναι οκ;;; To Android ως Linux based λειτουργικό έχει διαφορετική διαχείριση της ram. Δεν είναι όπως στα windows, είναι περίπου όπως στα Mac ή σε κάποια Linux διανομή εάν είχες ποτέ. Με λίγα λόγια ενώ εσύ μπορεί να έχεις κλείσει κάποια εφαρμογή, το λειτουργικό δεσμεύει κάποιο χώρο από την ram για αυτή την εφαρμογή ώστε όταν την ξανά-ανοίξεις, να ανοίξει αμέσως χωρίς καθυστέρηση. Εάν φυσικά χρειαστεί αυτήν την δεσμευμένη μνήμη, θα την έχει άμεσα διαθέσιμη και δεν πρόκειται να αντιληφθείς κάποια καθυστέρηση ή οτιδήποτε άλλο. Επίσης να έχεις υπόψη σου ότι εσύ μπορεί να μην έχεις κάποια ανοιχτή εφαρμογή αλλά κάθε στιγμή τρέχουν μερικές δεκάδες εφαρμογές του συστήματος στο background. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos133133 Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Καταλαβα nikstar...εγω πιο πολυ φοβηθηκα μην τυχον η ROM ειναι μαιμου αρα γι αυτο η RAM τραβαει τοσο...ασχετο...αν μπορειτε να μ πειτε..να το αφηνω το κινητο να κανει αυτοματο update της ROM??η κινδυνευω να μπει καποια με σφαλματα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Καταλαβα nikstar...εγω πιο πολυ φοβηθηκα μην τυχον η ROM ειναι μαιμου αρα γι αυτο η RAM τραβαει τοσο...ασχετο...αν μπορειτε να μ πειτε..να το αφηνω το κινητο να κανει αυτοματο update της ROM??η κινδυνευω να μπει καποια με σφαλματα;;; Αν θυμάμαι καλά εχεις την 7.4.27 εχθες βγήκε η 7.5.4 μια χαρά είναι την ε,ω απο εχθες το πρωί.Η ρομ που φορας ειναι η beta δηλ. κάθε Παρασκευή αναβάθμιση απ την άλλη είναι και η stable σχεδόν καθε μήνα αναβάθμιση.Μπορεις να κάνεις την αναβάθμιση που σου ήρθε . Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Καταλαβα nikstar...εγω πιο πολυ φοβηθηκα μην τυχον η ROM ειναι μαιμου αρα γι αυτο η RAM τραβαει τοσο...ασχετο...αν μπορειτε να μ πειτε..να το αφηνω το κινητο να κανει αυτοματο update της ROM??η κινδυνευω να μπει καποια με σφαλματα;;; http://www.androidcentral.com/ram-what-it-how-its-used-and-why-you-shouldnt-care Παράθεση Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
propa Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Καλησπέρα παιδιά, Είμαι ανάμεσα στο Mi Max και στο Mi5. Καμιά ιδέα ή άποψη για να μπορέσω να αποφασίσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Καλησπέρα παιδιά, Είμαι ανάμεσα στο Mi Max και στο Mi5. Καμιά ιδέα ή άποψη για να μπορέσω να αποφασίσω; Θεωρώ ότι πρώτα πρέπει να αποφασίσεις τι μέγεθος θέλεις καθώς το ένα είναι 6.44'' και το άλλο 5.15". Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
propa Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Θεωρώ ότι πρώτα πρέπει να αποφασίσεις τι μέγεθος θέλεις καθώς το ένα είναι 6.44'' και το άλλο 5.15". Έχεις δίκαιο. Απλά δεν έχω δοκιμάσει 6.44 τηλέφωνο. To lenovo golden warrior a8 έχω και είμαι καλά από άποψη μεγέθους οθόνης. Απλά έλεγα επειδή η διαφορά τους είναι μικρή σχετικά στα χρήματα αν αξίζει να πάρω μεγαλύτερη οθόνη και 1gb περισσότερη ram. Αν και από ότι είδα το mi5 έχει καλύτερο επεξεργαστή αν δεν κάνω λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos133133 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 TRIFOS σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση..αρα αφου ειναι κομπλε οι αναβαθμισεις ολα κομπλε...BASPATS απιστευτα χρησιμο το αρθρο που επισυναψες...ειχα εντελως την αντιθετη αποψη οπως κ πολλοι αλλωστε φανταζομαι...Σ ευχαριστω πολυ για την βοηθεια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 εχει βαλει κανεις aosp rom Και να εινια οκ? δοκιμασα κανα δυο και παρατηρω οχι καλη αποκριση στα soft buttons δεξια και αριστερα απο Κεντρικο κουμπι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinbad Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Σκεφτομαι να παω στο mi5 απο redmi note 3 pro. Παρακαλω την γνωμη σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Για πιο λόγο; Εκτός από τον οικονομικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinbad Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Για πιο λόγο; Εκτός από τον οικονομικό; το βρισκω στα 200 ευρω (gearbest), gorilla glass 4, καλυτερη καμερα, ταχυτερος επεξεργαστης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 το βρισκω στα 200 ευρω (gearbest), gorilla glass 4, καλυτερη καμερα, ταχυτερος επεξεργαστης Στα 200€ το παίρνεις. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 (edited) φιλε σορρυ διαβασα λαθος νομιzα απο μι5 να πας σε νοτε 3 Edited May 10, 2017 by manwlis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rle0ne Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Καλησπέρα στην παρεα, Μπορει καποιος να μου δωσει πληροφοριες σχετικα με το eglobalcentral.eu αν το mi5 ερχεται με global stable. Αυτοι λενε στην περιγραφη οτι ειναι με china stable. Τους εστειλα και μαιλ και το επιβεβαιωσαν. Έχω πάρει και ενα rn 4 το οποιο και αυτο εγραφε οτι ειναι με china αλλα ηρθε με global. Ευχαριστώ. Παράθεση www.servicethessaloniki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Καλησπέρα στην παρεα, Μπορει καποιος να μου δωσει πληροφοριες σχετικα με το eglobalcentral.eu αν το mi5 ερχεται με global stable. Αυτοι λενε στην περιγραφη οτι ειναι με china stable. Τους εστειλα και μαιλ και το επιβεβαιωσαν. Έχω πάρει και ενα rn 4 το οποιο και αυτο εγραφε οτι ειναι με china αλλα ηρθε με global. Ευχαριστώ. Αυτό που ξέρω είναι ότι έρχεται με global stable. Εγώ από εκεί πήρα το Redmi3s και ήρθε με global stable. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Παιδιά πως γίνεται με κλειστό το gps να προσδιορίζει τη θέση μου? Πρέπει να απενεργοποιησω κάτι άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Παιδιά πως γίνεται με κλειστό το gps να προσδιορίζει τη θέση μου? Πρέπει να απενεργοποιησω κάτι άλλο? Απο τις ρυθμίσεις του Google account νομίζω απενεργοποιείς την προσβαση τοποθεσίας (εφαρμογές μπορούν να αποκτήσουν της πληροφορίες τοποθεσίας σας) Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Παιδιά πως γίνεται με κλειστό το gps να προσδιορίζει τη θέση μου? Πρέπει να απενεργοποιησω κάτι άλλο? Χρησιμοποιεί το wifi (εάν έχεις συνδεθεί σε κάποιο) και το δίκτυο κινητής για τον προσδιορισμό της θέσης σου. Με το wifi είναι πολύ ακριβές ενώ με το δίκτυο κινητής έχει απόκληση τόση όση η ακτίνα της εμβέλειας της κεραίας που έχεις συνδεθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eptanisioz Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 (edited) Καλημέρα στη παρέα, νέος κάτοχος του τηλεφώνου, έκδοση 3-64, έχω κάποιες απορίες μιας και είχα μείνει χωρίς τηλέφωνο σχεδόν ενάμιση χρόνο (LG G2 ήταν ) και με MIUI δεν έχω ξανά ασχοληθεί. 1) Ο ήχος, συγκεκριμένα με xiaomi pistons V2 ακουστικά που δοκίμασα , ρυθμίσεις mi sound enhancer στο επίπεδο "general" δεν με ικανοποίησε η ένταση των ακουστικών σε σχέση με την ένταση που "έβγαζε" το G2. Μπορούμε κάπως να την δυναμώσουμε; Στο G2 ήμουν rootαρισμενος και είχα φλασαρει ένα modακι το οποίο πείραζε το mixpath (κάπως έτσι λεγόταν τέλος πάντων) με ακουστικό αποτέλεσμα πολύ ανώτερο . Θυμάμαι ότι είχε τεράστια διαφορά. Σημαντικό καθώς ακούω πολύ μουσική μέσω του κινητού (earphones) όπως και ταινίες. 2) Το κινητό ήρθε με official stable rom. Έκανα 2 ενημερώσεις. 8.2.2.0 το τελικό build 3) Είναι λογικό να ζεσταίνεται με απλό σερφαρισμα / βίντεο από youtube η περιοχή δεξιά και προς το κέντρο ; Θερμοκρασία μπαταρίας 33-35 δείχνει συνήθως και περίπου 38-39 ;40 θερμοκρασία επεξεργαστή όταν το νιώθω να είναι ζεστό. Flight mode ON Φωτεινότητα περίπου 15-20% 4) Γιατί το cpuz δείχνει 1.59 και στις ρυθμίσεις 2.15; Ευχαριστώ προκαταβολικά! Παραθέτω παρακάτω screenshot https://imgur.com/a/TV5nL Edited May 18, 2017 by eptanisioz Παράθεση Xiaomi Mi 5 | White | Prime 3-64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Καλημέρα στη παρέα, νέος κάτοχος του τηλεφώνου, έκδοση 3-64, έχω κάποιες απορίες μιας και είχα μείνει χωρίς τηλέφωνο σχεδόν ενάμιση χρόνο (LG G2 ήταν ) και με MIUI δεν έχω ξανά ασχοληθεί. 1) Ο ήχος, συγκεκριμένα με xiaomi pistons V2 ακουστικά που δοκίμασα , ρυθμίσεις mi sound enhancer στο επίπεδο "general" δεν με ικανοποίησε η ένταση των ακουστικών σε σχέση με την ένταση που "έβγαζε" το G2. Μπορούμε κάπως να την δυναμώσουμε; Στο G2 ήμουν rootαρισμενος και είχα φλασαρει ένα modακι το οποίο πείραζε το mixpath (κάπως έτσι λεγόταν τέλος πάντων) με ακουστικό αποτέλεσμα πολύ ανώτερο . Θυμάμαι ότι είχε τεράστια διαφορά. Σημαντικό καθώς ακούω πολύ μουσική μέσω του κινητού (earphones) όπως και ταινίες. 2) Το κινητό ήρθε με official stable rom. Έκανα 2 ενημερώσεις. 8.2.2.0 το τελικό build 3) Είναι λογικό να ζεσταίνεται με απλό σερφαρισμα / βίντεο από youtube η περιοχή δεξιά και προς το κέντρο ; Θερμοκρασία μπαταρίας 33-35 δείχνει συνήθως και περίπου 38-39 ;40 θερμοκρασία επεξεργαστή όταν το νιώθω να είναι ζεστό. Flight mode ON Φωτεινότητα περίπου 15-20% 4) Γιατί το cpuz δείχνει 1.59 και στις ρυθμίσεις 2.15; Ευχαριστώ προκαταβολικά! Παραθέτω παρακάτω screenshot https://imgur.com/a/TV5nL Λοιπόν για τα ακουστικά δε γνωρίζω κάτι δεν τα χρησιμοποιώ. Η τελευταία έκδοση είναι η 8.2.2. Εμένα η θερμοκρασία είναι σταθερά σε πιο χαμηλά επίπεδα και μόνο όταν το ζοριζω και ταυτόχρονα είναι σε φόρτιση ανεβαίνει και το νιώθω ζεστό (αυτή τη στιγμή είναι στους 23 βαθμούς). Και τέλος οι δύο πυρήνες του επεξεργαστή είναι χρονισμενοι στα 1.59 και οι άλλοι δύο στα 2.15 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankie69 Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Καλημέρα στη παρέα, νέος κάτοχος του τηλεφώνου, έκδοση 3-64, έχω κάποιες απορίες μιας και είχα μείνει χωρίς τηλέφωνο σχεδόν ενάμιση χρόνο (LG G2 ήταν ) και με MIUI δεν έχω ξανά ασχοληθεί. 1) Ο ήχος, συγκεκριμένα με xiaomi pistons V2 ακουστικά που δοκίμασα , ρυθμίσεις mi sound enhancer στο επίπεδο "general" δεν με ικανοποίησε η ένταση των ακουστικών σε σχέση με την ένταση που "έβγαζε" το G2. Μπορούμε κάπως να την δυναμώσουμε; Στο G2 ήμουν rootαρισμενος και είχα φλασαρει ένα modακι το οποίο πείραζε το mixpath (κάπως έτσι λεγόταν τέλος πάντων) με ακουστικό αποτέλεσμα πολύ ανώτερο . Θυμάμαι ότι είχε τεράστια διαφορά. Σημαντικό καθώς ακούω πολύ μουσική μέσω του κινητού (earphones) όπως και ταινίες. 2) Το κινητό ήρθε με official stable rom. Έκανα 2 ενημερώσεις. 8.2.2.0 το τελικό build 3) Είναι λογικό να ζεσταίνεται με απλό σερφαρισμα / βίντεο από youtube η περιοχή δεξιά και προς το κέντρο ; Θερμοκρασία μπαταρίας 33-35 δείχνει συνήθως και περίπου 38-39 ;40 θερμοκρασία επεξεργαστή όταν το νιώθω να είναι ζεστό. Flight mode ON Φωτεινότητα περίπου 15-20% 4) Γιατί το cpuz δείχνει 1.59 και στις ρυθμίσεις 2.15; Ευχαριστώ προκαταβολικά! Παραθέτω παρακάτω screenshot https://imgur.com/a/TV5nL Καταρχήν καλορίζικο! (O,τι σου πω το βλέπω στην αντίστοιχη XTRV έκδοση του επίσημου ελληνικού Xiaomi forum. Ψάξε την αν σε ενδιαφέρει ή στείλε μου pm να σου πω τι και πως). 1) Έχω τα iLuv Bubblegum και χρησιμοποιώ άλλο προφίλ στο Mi Sound Enhancer. Αν δοκιμάσεις κάποιο άλλο ίσως δεις διαφορά, εγώ πχ έχω επιλέξει το «Standard Edition» που είναι πιο κοντά σε αυτό που έψαχνα. Επιπλέον η ROM μου έχει μέσα το Dobly Atmos που, αν «κουμπώσει» βελτιώνει τον ήχο υπερβολικά. Σε φάση που παρόμοια εμπειρία μουσικής είχα να ζήσω από το 2009 που άφησα το modded Sony Ericsson K800i μου (Sony Walkman mods). 2) Είναι η τελευταία έκδοση με το fix για τα θέματα του Google Play Store, ίσως πάρει update τις επόμενες μέρες (αν θυμάμαι καλά πάνε ανά μήνα αυτά). 3) Είναι λίγο λογικό, παρατηρώ που και που τέτοιες υπερθερμάνσεις σε εκτεταμένη χρήση. Μη σε ανησυχούν (εκτός αν στα παρουσιάζει σχετικά γρήγορα), έχε πάντα απελευθερωμένη την τρυπούλα πάνω και δίπλα από τις υπέρυθρες για να αποβάλλει θερμότητα. 4) Πρώτη φορά το παρατηρώ αυτό που λες, σε μένα (3/32) λέει 1.8GHz στις ρυθμίσεις και 1.36GHz στο CPU-Z. Ίσως δεν διαβάζει σωστά, αυτό καταλαβαίνω... Παράθεση Uncommon Shooters Blogspot - Smartphone Photography on its best! >>> https://uncommonshooters.blogspot.com <<< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Ρε παιδιά ο music player που έχει μέσα το κινητό δεν μου παίζει mp3 στα 320kbps. Μπορώ να κάνω κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amlet Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 (edited) Παιδια να ρωτησω, γιατι δεν μπορω να βρω πουθενα το μαυρο Mi5 και σε λογικη τιμη? Και εκτος αυτου κανενα φτηνο καταστημα να το παρω χωρις τον φοβο του τελωνιου? Γιατι σκεφτομαι να παρω αν παει ετσι το Redmi 4 Prime:) Edited May 22, 2017 by Amlet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts