dimitrinhio_1 Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Στο τηλεχειριστήριο δεν μπορώ να βρω ούτε το νοβα ουτε το οτε. Ξέρει κανείς αν μπορω να τα προσθέσω με κάποιο τρόπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Μήπως ξέρετε αν κυκλοφορεί ακόμα το Mi5 στην international edition με την 800άρα μπάντα; Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Μήπως ξέρετε αν κυκλοφορεί ακόμα το Mi5 στην international edition με την 800άρα μπάντα; Πότε δεν βγήκε mi5 με 800αρα μπάντα. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tentoulis Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Καλησπερα παιδια.. εχει παρατηρησει κανεις οταν βγαζει σελφι με πολλα ατομα .. αυτοι που βρισκονται πιο πισω λιγο απο τον πρωτο βγαινουν θολοι.. ενω φαινεται να αναγνωριζει τα προσωπα.. μονο το προσωπο του μπροστινου βγαινει καθαρο .. το εχει κανεις αλλος ή ειναι μονο δικο μου προβλημα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Στον μπροστινό εστιάζει ρε συ γιαυτο Νορμάλ είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Πότε δεν βγήκε mi5 με 800αρα μπάντα. Αλήθεια; Είχα την εντύπωση ότι το είχα δει στο geekuying παλαιότερα αλλά τώρα δεν το βρίσκω. Φαίνεται έκανα λάθος. Υπάρχει κάτι σε Mi με Β20; Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eptanisioz Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Ρίξαμε order, mi5 3/64 , 225€ Λευκό :p Καλώς σας βρήκα μάγκες, προσεχώς θα έρθουν ερωτήσεις για rootάρισμα και λοιπά ( έχω να ασχοληθώ από όταν είχα το LG G2 ) Παράθεση Xiaomi Mi 5 | White | Prime 3-64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Ρίξαμε order, mi5 3/64 , 225€ Λευκό :p Καλώς σας βρήκα μάγκες, προσεχώς θα έρθουν ερωτήσεις για rootάρισμα και λοιπά ( έχω να ασχοληθώ από όταν είχα το LG G2 ) Με το καλο να σου ερθει..Και εγω απο το g2 ειχα να ασχοληθω...Δεν ειναι τιποτα οταν με το καλο το λαβεις μας λες..!!!;);) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 παιδια ροοτ γινεται η τελευτεα official stable me κλειδωμενο bootloader? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 παιδια ροοτ γινεται η τελευτεα official stable me κλειδωμενο bootloader? Γίνεται root η Official φλασαροντας το su μέσα από twrp . Για να βάλεις twrp χρειάζεται να ξεκλειδώσεις bootloader. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Αλήθεια; Είχα την εντύπωση ότι το είχα δει στο geekuying παλαιότερα αλλά τώρα δεν το βρίσκω. Φαίνεται έκανα λάθος. Υπάρχει κάτι σε Mi με Β20; Σε mi μονο το mi note 2. Σε redmi πολλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Ρίξαμε order, mi5 3/64 , 225€ Λευκό :p Καλώς σας βρήκα μάγκες, προσεχώς θα έρθουν ερωτήσεις για rootάρισμα και λοιπά ( έχω να ασχοληθώ από όταν είχα το LG G2 ) Από που το αγόρασες φίλε? Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eptanisioz Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Από που το αγόρασες φίλε? Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 224 τελικά ήταν ( διόρθωση ) eglobalcentral.eu Στο ελληνικό φόρουμ της xiaomi-miui διάβασα θετικά σχόλια για το κατάστημα και έριξα τη παραγγελιά Παράθεση Xiaomi Mi 5 | White | Prime 3-64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 eglobalcentral.eu: Τριγωνική αποστολή χωρίς φόβο τελωνείου και με stable official global. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 eglobalcentral.eu: Τριγωνική αποστολή χωρίς φόβο τελωνείου και με stable official global. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχει μεταφορικά η είναι δωρεάν σε κάποιο πόσο και πάνω; Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos133133 Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Παιδια καλησπερα..εχω ενα θεμα με το νεο xiaomi mi5 που αγορασα 2 μερες πριν..εκ αι το 64gb high edition το πηρα απο ελλαδα γιατι το βιαζομουνα..το θεμα ειναι οτι με το που το πηρα κ ενω εχω εγκαταστησει λιγες βασικες εφαρμογες τυπου fb viber κ ενω εχει 3 giga μνημη ηδη μ γραφει οτι ειναι μονο 1 gb διαθεσιμο χωρις καν καποια εφαρμογη να ναι ανοιχτη...τι να κανω;;τι φταιει;; ΥΓ..Οταν το ανοιξα πρωτη φορα μου κανε update μονο του τη ρομ κ τωρα γραφει οτι εχει την MIUI 8 GLOBAL 7.4. 27 BETA..αν φταιει η ρομ τι να κανω;;ποια ν βαλω..δεν ξερω κ πως...σας παρακαλω καποιος να με βοηθησει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Το πρόβλημα που είναι;; και στο δικό μου redmi pro ελεύθερη αφήνει 1-1.5 GB αλλά το τηλέφωνο πάει κομμάτια χωρίς το παραμικρό lag. Όταν κλείσεις τις ενεργές εφαρμογές δεν ανεβαίνει;;; Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos133133 Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Μα αυτο ειναι που με προβληματιζει..σε αδρανεια...χωρις καμια ενεργη εφαρμογη να τραβαει μνημη ραμ ....μου ειναι στο 1gb...με το που βαλω εφαρμογες πεφτει κ αλλο...ειναι φυσιολογικο;;;;η ρομ αυτη που ανεφερα κ εκανε update μονο του ειναι οκ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Μα αυτο ειναι που με προβληματιζει..σε αδρανεια...χωρις καμια ενεργη εφαρμογη να τραβαει μνημη ραμ ....μου ειναι στο 1gb...με το που βαλω εφαρμογες πεφτει κ αλλο...ειναι φυσιολογικο;;;;η ρομ αυτη που ανεφερα κ εκανε update μονο του ειναι οκ;;; Σε εμένα η ελεύθερη ραμ είναι συνήθως 1.3 ελεύθερη αλλά ίσως είναι ανάλογα τι έχει ο καθένας στο τηλέφωνο. Δε νομίζω ότι πρέπει να ανησυχείς η ραμ είναι για να δουλεύει και όχι να κάθεται, αν δεν έχεις κολλήματα μην ασχολείσαι. Η ρομ σου είναι η τελευταία Official developer μια χαρά και αυτή Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos133133 Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Σε ευχαριστω πολυ ΜΙΝΩΤΑΥΡΕ..η αληθεια ειναι οτι το κινητο ειναι σφαιρα..απλα επειδη δεν ξερω απο αυτα ανησυχησα μηπως φταιει η ROM...παντως ειναι φυσιολογικο να υπαρχει μονο τοση μνημη ελευθερη ενω το κινητο ουσιαστικα ειναι μονο με τα βασικα προγραμματα;;αν βαλω π.χ κ αλλα θα κολλαει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Δε νομιζω. Το τηλεφωνο αυτο δεν κολλάει εύκολα. Εχω τουλάχιστον οσο το εχω ζορίσει δεν εχει κολήσει. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos133133 Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Δε νομιζω. Το τηλεφωνο αυτο δεν κολλάει εύκολα. Εχω τουλάχιστον οσο το εχω ζορίσει δεν εχει κολήσει. Ελπιζω να χεις δικιο..Τουλαχιστον ειναι ενθαρρυτικο οτι η ROM ειναι official....Δεν εχω ιδεα πως να βαλω αλλη..κ αν κ διαβασα αναλυτικους οδηγους κ απο τα αλλα παιδια εδω..παλι δεν καταλαβα...Σ ευχαριστω ΜΙΝΩΤΑΥΡΕ για την απαντηση σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Ελπιζω να χεις δικιο..Τουλαχιστον ειναι ενθαρρυτικο οτι η ROM ειναι official....Δεν εχω ιδεα πως να βαλω αλλη..κ αν κ διαβασα αναλυτικους οδηγους κ απο τα αλλα παιδια εδω..παλι δεν καταλαβα...Σ ευχαριστω ΜΙΝΩΤΑΥΡΕ για την απαντηση σου Να σαι καλά! Για οδηγούς το ελληνικό φόρουμ xiaomi-miui.gr έχει τα πάντα. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim74 Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 καλησπερα,θελω να παρω το τηλεφωνο αλλα πριν θελω να μαθω κατι.Οταν το αγορασω θα εχει την MIUI V7 (Base on Android 6.0 OS) Official Stable Global Rom(OTA update&Greek Language). ειναι δυσκολο οταν το παρω να του περασω την τελευταια Official Stable Global V8.2.2.0.NAAMIEB (MIUI8) ;θελει κατι ιδιαιτερο επειδη περναω απο την 6 στην 7 nougat ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Από την στιγμή που έχει official όλα θα γίνουν αυτόματα Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts