Jump to content

Xiaomi Mi 5

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δύσκολα ως απίθανο να είναι κοντά στα lg σε φωτογραφία και βίντεο.την μέρα μπορεί να είναι αμελητέα η διαφορά, αλλά σε χαμηλό φωτισμό η εφαρμογή των lg κάνει παπάδες.
1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Στην περίπτωση που τα κινεζομάγαζα δεν κατεβάσουν τις τιμές μέχρι το καλοκαίρι, μάλλον θα εξακολουθούμε να μιλάμε για μια καταπληκτική συσκευή μεν, με όλα τα "κουσούρια" των κινέζικων κινητών δε... και σε αρκετά σεβαστό κόστος (500-550 ευρώ). Πιθανώς η καλύτερη περίοδος για αγορά Mi5 Pro να είναι γύρω στα μέσα του καλοκαιριού (ξέρω, το τραβάω τώρα) που λογικά θα έχουν στρώσει και οι ROMs και οι τιμές.

Και αν σκεφτουμε επισης το γεγονος οτι απο το Mi4 μεχρι την κυκλοφορια Mi5 περασε εναμισης χρονος και υποθεσουμε οτι κατι παρομοιο ισως γινει και στο επομενο μοντελο, τοτε δεν ειναι καθολου ασχημα να το αποκτησει κανεις το καλοκαιρακι. Αλλα η αληθεια να λεγεται! Θα εχουν πεσει οι τιμες στις ναυαρχιδες μεγαλυτερων εταιρειων οπου θα εχεις και την εγγυηση σου (οποιος την χρειαζεται) και κατι ανωτερο σιγουρα σε πολλα σημεια. Το μονο που δε θα εχεις ομως απο αυτους ειναι η εβδομαδιαια υποστηριξη και τα μελλοντικα major updates.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Τουλαχιστον δε θα εχεις το αγχος bootloop με το mi :lol:

Αν δεν υπηρχε το θεμα με το lg θα το ειχα παρει, αλλα ακόμα το σκεφτομαι.

Ontopic, το mi5 ακριβυνε, η ιδεα μου ειναι?

Τουλαχιστον δε θα εχεις το αγχος bootloop με το mi :lol:

Το G4 Dual θρυλείται πως δεν έχει προβλήματα bootloop, εν αντιθέσει με το μονόκαρτο. Δεν με πολυενδιαφέρει η ποιότητα των φωτογραφιών πάντως, ούτε θα κάτσω να τις συγκρίνω τη μία δίπλα στην άλλη. Απ' όσο έχω καταλάβει η κάμερα του Mi5 είναι μια χαρά σε σχέση πάντα με το κόστος της συσκευής. Η μέγιστη διαφορά για μένα είναι πως το ένα μοντέλο είναι άμεσα διαθέσιμο (και ~200 ευρώ φθηνότερο), ενώ το άλλο δεν είναι και δεν ξέρουμε καν πότε ακριβώς θα είναι, σε ποια τιμή, αν το στοκ θα καλύψει τη ζήτηση κλπ.

Edited by zeppos

Το G4 Dual θρυλείται :respect: πως δεν έχει προβλήματα bootloop. Δεν με πολυενδιαφέρει η ποιότητα των φωτογραφιών πάντως και απ' όσο έχω καταλάβει η κάμερα του Mi5 είναι μια χαρά σε σχέση πάντα με το κόστος της συσκευής. Η μέγιστη διαφορά είναι πως το ένα μοντέλο είναι άμεσα διαθέσιμο (και ~200 ευρώ φθηνότερο), ενώ το άλλο δεν είναι.

Η καμερα ειναι παρα πολυ καλη, τι να λεμε, φαινεται απο τις φωτογραφιες κινουμεων αντικειμενων με υψηλες ταχυτητες (πουλια, ποδηλατα). Απλα επειδη παρουσιαστηκε σαν το καλυτερο κινητο που εχει βγει, δημιουργησε προσδοκιες. Ε ας υστερει στην καμερα για μενα, αν ειναι να υστερει καπου. Και παλι πανω απο τα standards μου θα ειναι.

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Παιδιά έχω την έκδοση 32gb 3gb ram στα χέρια μου εδώ και δύο μέρες. Το κινητό τα σπάει. Φοβερά κομψό ελαφρύ και ποιοτικό. Αρκετά καλες φώτο. Η μπαταρία κραταει 4 ωρες on-screen με ανοιχτά δεδομένα κινητης και wifi συνέχεια. Η οθόνη του πολύ ποιοτική με πολύ ωραια χρώματα. Ερχομαι απο one plus two και μπορώ να πω ότι η εμπειρίαχχρήσης είναι αισθητή. Μηδενικά lags και γενικά λειτουργεί απροβληματιστα. Λιγο ακριβό αλλα δεν το μετάνιωσα...

Όπως τα περιμέναμε :up:

Φαντασου να ξεκλειδωσουμε και bootloader και να στρώσουν οι ρομ, θα πιάσουμε 5 ώρες και ακομα καλύτερη εμπειρία.

Κάνε μια μεταφορά εδώ και αν θες κανε μια πιο αναλυτική περιγραφή, ενταση ακουστικου, ενταση ηχείου, σήματος Wi-Fi..

Edited by Roid_rage

Μια πλήρης φόρτιση.

Παιδιά έχω την έκδοση 32gb 3gb ram στα χέρια μου εδώ και δύο μέρες. Το κινητό τα σπάει. Φοβερά κομψό ελαφρύ και ποιοτικό. Αρκετά καλες φώτο. Η μπαταρία κραταει 4 ωρες on-screen με ανοιχτά δεδομένα κινητης και wifi συνέχεια. Η οθόνη του πολύ ποιοτική με πολύ ωραια χρώματα. Ερχομαι απο one plus two και μπορώ να πω ότι η εμπειρίαχχρήσης είναι αισθητή. Μηδενικά lags και γενικά λειτουργεί απροβληματιστα. Λιγο ακριβό αλλα δεν το μετάνιωσα...

Με γειά σου φίλε,να και ενας ευχαριστημένος επιτέλους :)

Poco F2 Pro 8/256

Ζεσταίνεται?

Άλλο παπατζιλικι κιαυτο στα συγκριτικά. Αφού έχουν ίδιο επεξεργαστή με S7 και μάλιστα στο cpu-z που άνοιξε, του s7 δούλευε πιο ψηλά, πώς γίνεται το mi5 να ζεστάθηκε παραπάνω; δηλαδή πόσο το προσπαθησαν εκεί στην xiaomi να το κανουν να ζεσταίνεται;

Μια πλήρης φόρτιση.

Άλλο παπατζιλικι κιαυτο στα συγκριτικά. Αφού έχουν ίδιο επεξεργαστή με S7 και μάλιστα στο cpu-z που άνοιξε, του s7 δούλευε πιο ψηλά, πώς γίνεται το mi5 να ζεστάθηκε παραπάνω; δηλαδή πόσο το προσπαθησαν εκεί στην xiaomi να το κανουν να ζεσταίνεται;

Η έκδοσή που κυκλοφορεί στην Αμερική ειναι με τον ίδιο επεξεργαστή sd820 ενώ η ευρωπαϊκή με τον Exynos 8890 Octa

Poco F2 Pro 8/256

Οι 4 ωρες μονο sot ειναι τραγικό

Δικιο εχεις δεν ειναι παρα πολυ αλλα ουτε και λιγο... Αν σκεφτεις οτι το s7 παιζει 5.30 -6.30 ωρες χαλαρα τοτε οι 4 του xiaomi δεν της λες και πολλες...!!! ;);)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Δικιο εχεις δεν ειναι παρα πολυ αλλα ουτε και λιγο... Αν σκεφτεις οτι το s7 παιζει 5.30 -6.30 ωρες χαλαρα τοτε οι 4 του xiaomi δεν της λες και πολλες...!!! ;);)

ναι δεν λέω ότι και το galaxy s7 πάει πίσω, απλά λέω ότι δε γίνεται να έχεις μία κινητάρα και να μη βγάζει τουλάχιστον μία μερα χρήση. Δηλαδή τι νόημα εχει να βάζουν όλα αυτα τα features αλλα για να τα ευχαριστηθείς θα πρέπει να έχεις disabled τα μισά.

ναι δεν λέω ότι και το galaxy s7 πάει πίσω, απλά λέω ότι δε γίνεται να έχεις μία κινητάρα και να μη βγάζει τουλάχιστον μία μερα χρήση. Δηλαδή τι νόημα εχει να βάζουν όλα αυτα τα features αλλα για να τα ευχαριστηθείς θα πρέπει να έχεις disabled τα μισά.

Εγω παντως καθε μερα δεν χρειάζομαι πανω απο 4 ωρες on screen... Θα γκαβωθουμε κιολας...

Η αληθεια ειναι αυτη, η χρήση μιας μέρας είναι 4h για το μέσο χρήστη. Τώρα αν χρησιμοποιείς το κινητό και σαν ταμπλετ και σαν υπολογιστή, δε σε σωνουν ούτε 5 ώρες ούτε 6, θες ενα 10ωρο+

Μια πλήρης φόρτιση.

Η αληθεια ειναι αυτη, η χρήση μιας μέρας είναι 4h για το μέσο χρήστη. Τώρα αν χρησιμοποιείς το κινητό και σαν ταμπλετ και σαν υπολογιστή, δε σε σωνουν ούτε 5 ώρες ούτε 6, θες ενα 10ωρο+

Μην αρχίζουμε να λέμε δικαιολογίες κι εδώ όπως και σε κάποιες άλλες συσκευές. Αλίμονο αν το 2016 που όλα γυρνάνε γύρω απ'τις ηλεκτρονικές συσκευές, ο μέσος όρος είναι 4ώρες. Ένα 5ώρο η συσκευή το χρειάζεται αναγκαστικά για να βγάλει όλη την μέρα με μία νορμαλ χρήση απτο πρωι ως το βραδυ.

Τωρα αν σε κάποιους το κινητό το τρώει η σκόνη και απλά παίζουν κανα παιχνιδάκι ελάχιστα μαζί με λίγο σερφάρισμα, ναι τους φτάνει.

Καλημέρα.

Edited by adversus

Με τις άλλες συσκευές πιστεύω δεν αναφέρεσαι σε Xiaomi συσκευή, γιατί έχει καταντήσει αηδία.

Όσες περισσότερες ώρες τόσο το καλύτερο, δε χωράει αμφιβολία, όπως με το redmi 3 που πολλοί βρήκαν το λιμάνι τους και ας μην είναι το πρώτο κινητό σε ταχύτητα. Για τις 4 ή 5 ώρες είναι μια κουβέντα που βαριέμαι να κάνω, ισχύει ο,τι είπα πριν. Θα στρώσει κιαλλο βέβαια. Επίσης το κινητό ζυγίζει 127 Γραμμαρια μην ξεχναμε.

Μια πλήρης φόρτιση.

Καλησπερα παιδια 2 ερωτησεις εχω αν ξερει καποιος να απαντησει.. Προκειται ισως να παρω το Mi5 pro απευθειας απο την Xiaomi στην Κινα και θελω να ρωτησω αν θα ειμαι καλυμμενος απο εγγυηση και ποσα πιστευετε θα ειναι τα μεταφορικα απο Κινα-Αθηνα. Με μια γρηγορη ματια στα Ελτα ειδα οτι ειναι 30 ευρω σχεδον για 1 κιλο αλλα τα βρισκω παρα πολλα.

Το πρώτο τέστ του mi5 pro με τρυπάνι:

Λέω μήπως βιάστηκα να παρω τήν θήκη; :p

για να κανει τα ιδια και στην οθονη.. :lol:

πολυ καλη κατασκευη ομως !!!!!

στα του κινητου ειμαστε στις 6 ωρες οθονη με μικτη χρηση.

Θα ελεγα οτι ειναι καλο σε μπαταρια.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Όχι για τις υπόλοιπες ναυαρχίδες και ειδικά του 15. Προσωπικά να σκάσω τόσα λεφτά για να ψάχνω φορτιστή δεν θέλω, γι'αυτό κι ότι ναυαρχίδα πήρα το 15 την κράτησα με το ζόρι 1εβδομάδα.

Τα γραμμάρια δεν κατάλαβα που κολλάνε, ας το έκανε βαρύτερο κι ας είχα 1 ώρα παραπάνω sot.

• The title was changed to [Προς κυκλοφορία] Xiaomi Μi 5
  • The topic was locked