Jump to content

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ό,τι μας άρεσε και θέλουμε να το προτείνουμε

Muck Smith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά, το μόνο που βρήκα, είναι να επιλέξεις το κάτω δεξί κουμπί στο mobile shell που βγάζει διάφορες επιλογές για αλλαγή φόντου, προσθήκη widget κλπ, έχει και επιλογή για προβολή "σήμερα". Μόνο έτσι μετά από wakeup δεν εμφανίζεται το mobile shell.

Υπάρχει και πιο έυκολος τρόπος για να έχεις πρόσβαση στην Today. Πήγαινε στην προσθήκη widget και κάτω από τις "Συντομεύσεις" θα δεις το widget "Προβολή Σήμερα" και μπορείς να το βάλεις οπουδήποτε σε βολεύει στην "Καθημερινή Αρχική".

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Υπάρχει και πιο έυκολος τρόπος για να έχεις πρόσβαση στην Today. Πήγαινε στην προσθήκη widget και κάτω από τις "Συντομεύσεις" θα δεις το widget "Προβολή Σήμερα" και μπορείς να το βάλεις οπουδήποτε σε βολεύει στην "Καθημερινή Αρχική".

Ναι, το ξέρω και αυτό. Πριν το χρησιμοποιούσα όπως λες, αλλά το τελευταίο διάστημα πατάω το κουμπί κάτω δεξιά.

Τέλος πάντων, αν είχε επιλογή για το wake up, δε θα τα ψάχναμε αυτά και θα το χρησιμοποιούσαμε όταν πραγματικά θα θέλαμε να εμφανιστεί το Today.

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Παιδια ξερει μηπως κανενας καποιο προγραμμα, το οποιο να κανει το εξης.

Οταν καλεσω απο το ευρετηριο ενα αποθηκευμενο νουμερο εξωτερικου, π.χ. 0049χχχχχχχχ, να βαζει αυτοματα μπροστα εναν αλλο αριθμο, μεσω του οποιου θα γινετε η κληση; Να γλυτωσω κανενα ευρωπουλο! Κατι σαν call by call.

Ευχαριστω!

Κωστας - Κατερινη

Τελικα βρηκα ενα προγραμμα απου κανει ακριβως αυτο που θελω! Και καταφερα να το πειραξω για να καλει την εταιρια που θελω εγω και οχι την mo-call, για να εχω ακομη πιο φθηνες χρεωσεις. Το προγραμμα ειναι το παρακατω, με το οποιο ομως βασικα μπορεις να κανεις κλησεις μονο εαν ανοιξεις λογαριασμο στην mo-call. Γιατι αλλιως δεν εχει μοναδες.

http://www.mo-call.com/gr/

Κωστας - Κατερινη

• 4 weeks later...
Υπάρχει καμια εφαρμογή που κατεβάζει video απο το youtube στο κινητό, όπως είναι το mxtube στο iphone?

υπηρχε μια εφαρμογη που χρησιμοποιουσα στο καιζερ μου,

youtube downloader λεγεται.

δεν δουλευει ομως σε wm6.1 και πανω...ειναι μονο για wm 6 συσκευες και αν θυμαμαι καλα οχι για ολες...

ειναι καπου στους xda,αν δεν βαριεσαι κανε ενα search επειδη δεν ειμαι σπιτι :)

τωρα...

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Υπάρχει κάποιος τρόπος-πρόγραμμα με το οποίο να μπορούμε να διαγράψουμε όλες τις επαφές μαζί. (και όχι μια μια).

Το ίδιο και για το ημερολόγιο??

Τι κακό είναι αυτό να μην υπάρχει μια τέτοια επιλογή.....

Εγκατέστησε το PIM Backup v2.8, είναι δωρεάν και έχει τέτοιες επιλογές για τις επαφές και το ημερολόγιο.

Εγκατέστησε το PIM Backup v2.8, είναι δωρεάν και έχει τέτοιες επιλογές για τις επαφές και το ημερολόγιο.

Εχεις απολυτο δικιο.

Το προγραμμα το εχω και το χρησιμοποιω πολλους μηνες, αλλα δεν ειχα προσεξει αυτη την επιλογη.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Υπάρχει καμια εφαρμογή που κατεβάζει video απο το youtube στο κινητό, όπως είναι το mxtube στο iphone?

youtubeplay

http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-youtubeplay.html

[sIGPIC][/sIGPIC]

Things planned: Support for YouTube logons, video uploads, user favorites and better caching/buffering. ;)

δεν κατεβαζει βιντεο απλα τα παιζει :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Things planned: Support for YouTube logons, video uploads, user favorites and better caching/buffering. ;)

δεν κατεβαζει βιντεο απλα τα παιζει :)

Και ομως κατεβαζει. Το εχω κανει. Δεν το λεω τυχαια..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και ομως κατεβαζει. Το εχω κανει. Δεν το λεω τυχαια..

δεν εχω κανεναν απολυτως λογο να σε αμφισβητησω!

την στιγμη που το εχεις δοκιμασει.

το δοκιμαζω κ τα ξαναλεμε.

δεν εχω κανεναν απολυτως λογο να σε αμφισβητησω!

την στιγμη που το εχεις δοκιμασει.

το δοκιμαζω κ τα ξαναλεμε.

Θελει και το coreplayer για να τα παιξει γιατι τα κατεβαζει σε .flv

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θελει και το coreplayer για να τα παιξει γιατι τα κατεβαζει σε .flv

απλα αψογο :)

ευχαριστουμε για την ενημερωση!

οσο για τον core player,θελω να πιστευω,οτι δεν πρεπει να υπαρχει wm που να μην τον εχει μεσα:)

• 2 weeks later...
Υπαρχει ενα προγραμμα πολλη ωραιο το Panoramic Phone Genius το οποιο εχω εδω και λιγο καιρο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος, θα ηθελα μονο τη βοηθεια σας μονο σε κατι απο αυτο το προγραμμα. Στο υπομενου του στο Contacts οταν κανω ευρεση των επαφων μου η διπλανη μπαρα ειναι στα αγγλικα θα ηθελα αν υπαρχει ενα προγραμματακι που να τα μετατρεπει σε ελληνικα και να μπορω να βρω τις επαφες μου. Εχω την συσκευη HTC P3470. Εκ το προτερων σας ευχαριστω!!!!!!!!

Παίδες, χρειάζομαι ένα πρόγραμμα για word, αλλά με περισσότερες επιλογές από αυτό που υπάρχει ενσωματωμένο στις συσκευές.

Με ενδιαφέρουν κυρίως οι επιλογές διαμόρφωσης του κειμένου.

Υπάρχει κάτι??:worry:

Παίδες, χρειάζομαι ένα πρόγραμμα για word, αλλά με περισσότερες επιλογές από αυτό που υπάρχει ενσωματωμένο στις συσκευές.

Με ενδιαφέρουν κυρίως οι επιλογές διαμόρφωσης του κειμένου.

Υπάρχει κάτι?? :worry:

Ψάξε για το TextMaker και το DocumentsToGο.

Ψάξε για το TextMaker και το DocumentsToGο.

Αυτή ηαπάντηση πρέπει να πήγαινε σε μένα:rolleyes:

Για σένα ήταν. :lol:

Διόρθωσα την παράθεση.

Thxs, θα το δοκιμάσω.

μετα απο πολυ καιρο επιτελους μια must εφαρμογη,ολοκληρωνεται και δειχνει να ειναι ετοιμη να αντικαταστησει καθε album viewer των wm :confused:

οτι ελλειπε τοσα χρονια απο τα wm ...enjoy it :)

Resco photo viewer 7.00beta

σβηνω το λινκ μιας και ειναι επικινδυνο τελικα ακομη το προγραμμα!!!!!!!!!!!!!!!

παιδια οσοι εχετε εγκαταστησει το resco photo viewer ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

http://www.resco.net/forums/ShowPost.aspx?PostID=27281

A warning to everyone. DO NOT Delete Cache Files. I just installed Beta 3 cab file. I usually clear the cache files on a new installation. As soon as i started the Application I ran Menu>Delete Cache Files, Then everything was checked and I pressed Ok. It started scanning all folders in my Phone what i thought only for Cached files, but when it finished All files were gone. All my Programs, Pictures, Videos, everything :\'(. Even my memorycard was wiped clean. This will teach me not to backup everything phone and memory card before running any beta programs. I am using an HTC Touch Elfin. Now I have to hard reset my phone as it deleted everything. A very serious bug that I hope gets fixed really soon.

αποσυρω το λινκ που εχω δωσει για να προλαβουμε τα χειροτερα μεχρι νεωτερας!!!!

Επισκέπτης
Download youtybe videos on your ppc: GET YTV, google it! Με αρκετες επιλογες σε τι μορφη θελετε να το αποθηκευσετε: FLV - 3GP - MP4 - MP4 M(obile)HD!!! Απιθανο προγραματακι!!!

Download youtybe videos on your ppc: GET YTV, google it! Με αρκετες επιλογες σε τι μορφη θελετε να το αποθηκευσετε: FLV - 3GP - MP4 - MP4 M(obile)HD!!! Απιθανο προγραματακι!!!

δωσε κα ενα λινκ η αλλες πληροφοριες Κωστη:)

το προγραμμα εδω

Youtube_downloader.cab