Administrators athanaso77 Δημ. September 23, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 Υπαρχει δυνατοτητα να μη λαμβανουμε SMS απο καποιο συγκεκριμενο αποστολεα? Ναι. ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΟΤΙ ΤΟ ΛΑΒΑΜΕ. Όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pompodektakias Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 Παντως αυτο το τηλεφωνακι παιδια http://www.gps-com.gr/default.asp?psid=1144&sid=6462&LangId=47 όντως δεν παιρνει ο αλλος αναφορά παράδοσης για το μηνυμα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 Από όλα τα προγράμματα που μετράνε κίνηση data (gprs), ποιο είναι το πιο ελαφρύ; Μήπως γνωρίζει κανείς; Ευχαριστώ :) Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Παιδια καλημέρα. Υπάρχει κανένα προγραμμα profile για ppc? Οπου σε καθε προφιλ να βαζω διαφορετικο επιπεδο φωτισμου, εντασης ήχου κλπ; Επισης κανένα δωρεαν προγραμμα καιρου; Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Επισης κανένα δωρεαν προγραμμα καιρου; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=197755 Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Παιδια καλημέρα. Υπάρχει κανένα προγραμμα profile για ppc? Οπου σε καθε προφιλ να βαζω διαφορετικο επιπεδο φωτισμου, εντασης ήχου κλπ; Επισης κανένα δωρεαν προγραμμα καιρου; Και το phoneAlarm κάνει και τα 2 που ζητάς..... :) Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 ΣAς ευχαριστώ πολύ για τις γρήγορες απαντήσεις Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Παιδια μια ερωτησουλα για το MagiCall. Υπαρχει δυνατοτητα να μη λαμβανουμε SMS απο καποιο συγκεκριμενο αποστολεα? Οχι να τα λαμβανουμε και να σβηνονται αυτοματα ή να τα λαμβανουμε και να μην ακουμε τον ηχο του εισερχομενου μηνυματος. ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΟΤΙ ΤΟ ΛΑΒΑΜΕ.(σα να εχουμε κλειστο το κινητο ή να ειμαστε εκτος δικτυου δηλαδη). Ευχαριστω πολυ. Ναι. Όχι. Παντως αυτο το τηλεφωνακι παιδια http://www.gps-com.gr/default.asp?psid=1144&sid=6462&LangId=47 όντως δεν παιρνει ο αλλος αναφορά παράδοσης για το μηνυμα:) Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. :) Δηλαδη ειμαστε καταδικασμενοι να μπορει να μας πει ο αλλος "αφου το ελαβες το μηνυμα που σου εστειλα" :cry: Φιλε Pompodektakia ευχαριστω αλλα ψαχνω για μια λυση στο "προβλημα" χρησιμοποιωντας το P3300 μου. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 24, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Παντως αυτο το τηλεφωνακι παιδια http://www.gps-com.gr/default.asp?psid=1144&sid=6462&LangId=47 όντως δεν παιρνει ο αλλος αναφορά παράδοσης για το μηνυμα:) Den kserw ean to exeis doulepsei proswpika, giati afto pou les den anaferei kapou mesa oti to kanei. Episis na ksekatharisoume oti... to na paralaboume ena minima alla na mi stalei anafora paradosis afto den eksartatai apo ti syskevi alla apo to diktyo. Kai apo ti stigmi pou einai ypiresia tou diktyou den mporeis na kaneis tipota me ti syskevi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 24, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Από όλα τα προγράμματα που μετράνε κίνηση data (gprs), ποιο είναι το πιο ελαφρύ; Μήπως γνωρίζει κανείς; Ευχαριστώ :) 1. KG Power Toys (einai kai free) 2. Spb GPRS Monitor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Den kserw ean to exeis doulepsei proswpika, giati afto pou les den anaferei kapou mesa oti to kanei. Episis na ksekatharisoume oti... to na paralaboume ena minima alla na mi stalei anafora paradosis afto den eksartatai apo ti syskevi alla apo to diktyo. Kai apo ti stigmi pou einai ypiresia tou diktyou den mporeis na kaneis tipota me ti syskevi. Προσωπικα δε θα με πειραζε καθολου να μπλοκαρεται εντελως η διαδικασια ληψης του μηνυματος και να το λαμβανεις την ωρα που θα κλεισεις το προγραμμα που το μπλοκαρει. Δηλαδη οτιδηποτε αρκει να μη μπορει να σου πει ο αλλος σου εστειλα μηνυμα και μου ηρθε αναφορα οτι το ελαβες.........και να πρεπει εσυ να πεις αστειοτητες. :rolleyes: Μαλλον ζηταω κατι που δε γινεται. :( Ευχαριστω πολυ και παλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 Den kserw ean to exeis doulepsei proswpika, giati afto pou les den anaferei kapou mesa oti to kanei. Episis na ksekatharisoume oti... to na paralaboume ena minima alla na mi stalei anafora paradosis afto den eksartatai apo ti syskevi alla apo to diktyo. Kai apo ti stigmi pou einai ypiresia tou diktyou den mporeis na kaneis tipota me ti syskevi. Νομίζω ότι το είπε ειρωνικά. Βλέποντας τηλεόραση δεν θα ασχολείσαι με τα μυνήματα :lol::lol::lol::lol: Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Καλημέρα. Κάποιο πρόγραμμα που να "κόβει" mp3 και να "ρίχνει" την ποιότητά τους; Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 29, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Καλημέρα. Κάποιο πρόγραμμα που να "κόβει" mp3 και να "ρίχνει" την ποιότητά τους; Dokimase to MP3Trimmer.cab Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SOTHBYS_18 Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 Προσωπικα δε θα με πειραζε καθολου να μπλοκαρεται εντελως η διαδικασια ληψης του μηνυματος και να το λαμβανεις την ωρα που θα κλεισεις το προγραμμα που το μπλοκαρει. Δηλαδη οτιδηποτε αρκει να μη μπορει να σου πει ο αλλος σου εστειλα μηνυμα και μου ηρθε αναφορα οτι το ελαβες.........και να πρεπει εσυ να πεις αστειοτητες. :rolleyes: Μαλλον ζηταω κατι που δε γινεται. :( Ευχαριστω πολυ και παλι. 'Αλλαξε γκόμενα καλύτερα.... θα σου έρθει πιο οικονομικά...:ninja: Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/604535 Non c'e scelta senza me, non c'e vita senza me..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 Παιδια το diamond υποστηριζει ολες τις εφαρμογες για windows mobile 6 και πανω?:rolleyes: Παράθεση Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 30, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 Παιδια το diamond υποστηριζει ολες τις εφαρμογες για windows mobile 6 και πανω?:rolleyes: Fysika.... kai malista WM5 kai panw mias kai to leitourgiko einai backward compatible. Exeis antimwtwpisei kapou problima? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 'Αλλαξε γκόμενα καλύτερα.... θα σου έρθει πιο οικονομικά...:ninja: :lol: :lol: :lol: Στη γυναικα δε λεω ψεματα, γιατι αν χρειαζοταν να της λεω ψεματα απλα δε θα ημουν μαζι της. Αλλα στη δουλεια μερικα ψεματακια που θα με γλυτωσουν απο πολυ πρηξιμο ειναι λογικο να χρειαζεται να πω. Οσον αφορα τις κλησεις ευκολα μπορω να τις "γειωσω", αλλα οσο τους ερχεται η αναφορα παραδοσης στα μηνυματα ειναι αστειο να λες "δεν πηρα κανενα μηνυμα" Για αυτο εχω κολλησει να βρω λυση. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SOTHBYS_18 Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 Ξέχασες το κινητό στο αυτοκίνητο και δεν διάβασες το μήνυμα στην ώρα του? Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/604535 Non c'e scelta senza me, non c'e vita senza me..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 Ξέχασες το κινητό στο αυτοκίνητο και δεν διάβασες το μήνυμα στην ώρα του? Πολυ καλη δικαιολογια. :D Αλλα το κακο ειναι πως πλεον εχω εξαντλησει ολα αυτα τα πιθανα σεναρια. :( Και απο τη δουλεια δεν εχουν καταλαβει οτι μετα το ωραριο μου δεν εχω την ορεξη τους. :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SOTHBYS_18 Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Μετά το ωράριο κλείνεις το κινητό και τέρμα η υπόθεση. έχεις και ζωή Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/604535 Non c'e scelta senza me, non c'e vita senza me..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos_kyprizlis Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Dokimase to MP3Trimmer.cab Λαθος η απαντηση ηταν για τον gggppp333 Παράθεση Σκυλόσπιτα για μια ζωή... Πάνελ Πολυουρεθάνης http://theoprofil.com/indhttp://theoprofil.com/index.phpex.php Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos_kyprizlis Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Πολυ καλη δικαιολογια. :D Αλλα το κακο ειναι πως πλεον εχω εξαντλησει ολα αυτα τα πιθανα σεναρια. :( Και απο τη δουλεια δεν εχουν καταλαβει οτι μετα το ωραριο μου δεν εχω την ορεξη τους. :X Φιλε καταλαβαινω την καψα του παρανομου ερωτα.Δοκιμασε το call firewall version 1.4 και περιμενω κερασμα. Δοθλευει ωσ εξης διμιουργεις μια sms black list και τσεκαρεις την επιλογη do not show in running programs ωστε σε περιπτωση που η φιλη σου ειναι γνωστης να μην μπορει να ανιχνευση οτι εσυ τρεχεις το προγραμμα. σου μπλοκαρει τα sms απο την black list που ειχεις ορισει και οταν εισαι μονος (χωρις το εταιρον ημιση) επιλεγεις απο το μενου το current sms log viewer και βλεπεις το sms της παρανομης. Voila. περιμενω κερασμα.μην κοιτας που ειμαι mobile newbie , expert ειμαι αλλα βαριεμαι να ποσταρω.Ηταν ιερος σκοπος. Και σκεψου οτι εψαχνα στο φορουμ για ξεκλειδωμα το vector 300 για να του περασω destinator. Παράθεση Σκυλόσπιτα για μια ζωή... Πάνελ Πολυουρεθάνης http://theoprofil.com/indhttp://theoprofil.com/index.phpex.php Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Φιλε καταλαβαινω την καψα του παρανομου ερωτα.Δοκιμασε το call firewall version 1.4 και περιμενω κερασμα. Δοθλευει ωσ εξης διμιουργεις μια sms black list και τσεκαρεις την επιλογη do not show in running programs ωστε σε περιπτωση που η φιλη σου ειναι γνωστης να μην μπορει να ανιχνευση οτι εσυ τρεχεις το προγραμμα. σου μπλοκαρει τα sms απο την black list που ειχεις ορισει και οταν εισαι μονος (χωρις το εταιρον ημιση) επιλεγεις απο το μενου το current sms log viewer και βλεπεις το sms της παρανομης. Voila. περιμενω κερασμα.μην κοιτας που ειμαι mobile newbie , expert ειμαι αλλα βαριεμαι να ποσταρω.Ηταν ιερος σκοπος. Και σκεψου οτι εψαχνα στο φορουμ για ξεκλειδωμα το vector 300 για να του περασω destinator. Φιλε ευχαριστω για την απαντηση, αν και δεν ειμαι σιγουρος οτι μιλαμε για το ιδιο προγραμμα. Εμενα με νοιαζει ενα προγραμμα (αν υπαρχει) που να μην στελνει στον αλλο αναφορα οτι μου παραδοθηκε το μηνυμα. Σα να εχω δηλαδη κλειστο το κινητο μου. Αν καταλαβα καλα, αυτο που προτεινες, απλα "κρυβει" στο PCC το SMS και το διαβαζεις οποτε θελεις εσυ. ;) Και αυτο το προγραμματακι που λες ειναι χρησιμο για τη χρηση που αναφερεις. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 8, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Εμενα με νοιαζει ενα προγραμμα (αν υπαρχει) που να μην στελνει στον αλλο αναφορα οτι μου παραδοθηκε το μηνυμα. Σα να εχω δηλαδη κλειστο το κινητο μου. Dyskolo... giati afto den eksartatai apo tin ekastote syskevi, alla apo to diktyo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts